Влез

View Full Version : Един съвет ако може че съм притеснен

xbarutt
12-09-2008, 07:23
Вчера направих сефтето с едно момиче.И двамата бяхме много пияни. Проблема е че изобщо не я познавам а определено беше от "тия общите" Въпросами е можели да съм пипнал нещо при полужение че и пуснах долу няколко пъти език и без да искам и го вкарах 2 пъти без презерватив ... Беше само 2 пъти защото изхвърлихме стария ама /// :( И евентуално кога и какви иследвания да си направя сега ? За спин и за какво още може ? Мерси предварително за отговорите. Притеснен съм :( :(

savoy
12-09-2008, 07:26
Вчера направих сефтето с едно момиче.И двамата бяхме много пияни. Проблема е че изобщо не я познавам а определено беше от "тия общите" Въпросами е можели да съм пипнал нещо при полужение че и пуснах долу няколко пъти език и без да искам и го вкарах 2 пъти без презерватив ... Беше само 2 пъти защото изхвърлихме стария ама /// :( И евентуално кога и какви иследвания да си направя сега ? За спин и за какво още може ? Мерси предварително за отговорите. Притеснен съм :( :(

Ами незнам... Виж в гуугъл в твоя град къде има център за изследвания и си направи... :-o И следващият път мисли.

traka
12-09-2008, 07:29
мисля, че имаше някви 20 дена, не съм обедена. Ех тоя алкохол на никой не прощава.... Абе не се пиртеснявай най-много нещо венерическо да си пипнал, но и тва не е много сигурно така че дишай. Ако забележеш нещо странно(пъпки, зачервяване или сърбеж) беж на лекар да не те боли глава :)

LovelyGirl
12-09-2008, 07:31
Изследванията за спин мисля,че се правиха месец след рисковия полов контакт.Ако искаш да те изследват за всички болести отиваш след месец и ти взимат кръв от Вената(от пръста е само за спин) и са готови след няколко дни.

darla
12-09-2008, 07:34

e 4aka sega,hem si i napravil sefteto,hem bila ot "tiq ob6tite" i misli6,4e moje i da si lepnal ne6to ot neq?KAK TAKA???? :-o

traka
12-09-2008, 07:36
мацо, той си е направил сефтето с общата

xbarutt
12-09-2008, 07:36
От София съм.Въпроса е къде правят пълно иследване(за всичко едновременно-спин хепатит и т.н) и колко пари е горе-долу.Иначе знам че постъпих мн тъпо ... повече пил никога.Просто ми бяха паднали сички задръжки иии.... ебаси какволи неправих като се замисля

traka
12-09-2008, 07:38
Мини през 3-та градска(имат микробиолгия в самата сграда) и не те разхождат. Тва е в Света Троица на метрото на Вардар до Арената. Кажи кой квартал те интересува...

darla
12-09-2008, 07:47
^aaaaa,NEGOVOTO sefte...sega razbiram....ami...osve da otide6 da si napravi6 pulni izsledvaniq...

traka
12-09-2008, 08:10
^ :-)

xbarutt
12-09-2008, 08:23
Леле вече почна да ме фаща параноята ужасно много .... :( :( :( Как да издържа 1 месец ? ебаси...

traka
12-09-2008, 08:26
Абе стига си бе...

Имаш ли приятели които да имат проблеми след секса с тази "общата", не вярвам да не споделят. Успокой се ако нямаш доказателства за това. Само си късаш нервите в момента

xbarutt
12-09-2008, 08:30
Абе стига си бе...

Имаш ли приятели които да имат проблеми след секса с тази "общата", не вярвам да не споделят. Успокой се ако нямаш доказателства за това. Само си късаш нервите в момента
Тя е от друг град аз дори незнаех името и като ме пита накрая като свършихме 2-рия път "как се казвам" гледах като :shock: Ужас голям срам

traka
12-09-2008, 08:34
Абе, че си безоотговорен такъв си ама споко. Всичко ще мине и ще замине после ще се смееш като се сетиш. Бъди малко оптимист и изчакай месец за тия изследвания. Ако ти се появи нещо бързо отивай на лекар може и нещо безобидно да е, но да трябва да се лекува. Препоръчвам ти никакви сексуални контакти докато не разбереш има ли от какво да се притесняваш. Успех ти пожелавам и горе главата не винаги е толкова сериозно колкото си мислиш (а от лизането няма кво да си пипнал поне за тва се успокой).

xbarutt
12-09-2008, 08:42
Абе, че си безоотговорен такъв си ама споко. Всичко ще мине и ще замине после ще се смееш като се сетиш. Бъди малко оптимист и изчакай месец за тия изследвания. Ако ти се появи нещо бързо отивай на лекар може и нещо безобидно да е, но да трябва да се лекува. Препоръчвам ти никакви сексуални контакти докато не разбереш има ли от какво да се притесняваш. Успех ти пожелавам и горе главата не винаги е толкова сериозно колкото си мислиш (а от лизането няма кво да си пипнал поне за тва се успокой).
мерси много за подкрепата :) Ще се мъча да не мисля а това 1 месец. Дано сичко да е ОК и вече никакъв алкохол преди секс ... дори не ми беше толкова кеф заради водката

traka
12-09-2008, 09:06
Горкия, ще го преодолееш :)

kaka0155
12-09-2008, 09:22
http://www.cibalab.com/

Ходила съм там. Добри са. При мен се оказа фалшива тревога и при теб най-вероятно е така. Не се впрягай толкова!

CanyH
12-09-2008, 16:44
Мини през 3-та градска(имат микробиолгия в самата сграда) и не те разхождат. Тва е в Света Троица на метрото на Вардар до Арената. Кажи кой квартал те интересува...

Мда, там са доста добри поне по отношение на такива проблеми.
От кой квартал си, ако не е тайна.

ligggla
12-09-2008, 17:13
Щом е от "общите" нищо чудно и да е преносител на някаква болест, нормално да си се побъркал ... ама е важно и че вообще си се замислил, защото, повечето хора грам не мислят.. Спокойно.. може и нищо да ти няма.. но трябва да ти бъде като обеца на ухото.. и презарватива винаги в джоба!!! =;

traka
12-09-2008, 17:22
Щом е от "общите" нищо чудно и да е преносител на някаква болест, нормално да си се побъркал ... ама е важно и че вообще си се замислил, защото, повечето хора грам не мислят.. Спокойно.. може и нищо да ти няма.. но трябва да ти бъде като обеца на ухото.. и презарватива винаги в джоба!!! =;

Мисля, че в неговия случай трябва презерватива винаги да му е на хуя :), че той иначе ги ползвал ма ги махал в неподходящия момент :) нищо лично ма малко и разведряване ти трябва авторе :)

xbarutt
12-10-2008, 17:29

Мисля, че в неговия случай трябва презерватива винаги да му е на хуя :), че той иначе ги ползвал ма ги махал в неподходящия момент :) нищо лично ма малко и разведряване ти трябва авторе :)

хах да :) сега се мъча изобщо да не мисля за това.Ина4е бях ужасно пиян и непомня какво стана някой почука на вратата ли какво беше ... и после тя ми беше отгоре и си го вкара 2 пъти.Леле дано да съм се объркал и да си внушавам.Защо и е да го прави ... ? кучка ...

ImJusTaKiD
12-10-2008, 18:09
Еми...Навсякъде...във всяка поликлиника,болница правят такива изследвания :)

olo
12-10-2008, 18:14
Абе спокойно, неспокойно, ама ако си хванал СПИН няма да се излекуваш скоро

xbarutt
12-10-2008, 18:18
Абе спокойно, неспокойно, ама ако си хванал СПИН няма да се излекуваш скоро
дам мерси това беше доста обнадеждаващо

SoAfraid
12-10-2008, 18:25
мерси много за подкрепата :) Ще се мъча да не мисля а това 1 месец. Дано сичко да е ОК и вече никакъв алкохол преди секс ... дори не ми беше толкова кеф заради водката

Не мисли за това 1 месец, а като мине месеца почвай постоянно да мислиш за това. Това беше шега.

По темата едва ли е нещо сериозно.