View Full Version : Един съвет ако може че съм притеснен
Вчера направих сефтето с едно момиче.И двамата бяхме много пияни. Проблема е че изобщо не я познавам а определено беше от "тия общите" Въпросами е можели да съм пипнал нещо при полужение че и пуснах долу няколко пъти език и без да искам и го вкарах 2 пъти без презерватив ... Беше само 2 пъти защото изхвърлихме стария ама /// :( И евентуално кога и какви иследвания да си направя сега ? За спин и за какво още може ? Мерси предварително за отговорите. Притеснен съм :( :(
Вчера направих сефтето с едно момиче.И двамата бяхме много пияни. Проблема е че изобщо не я познавам а определено беше от "тия общите" Въпросами е можели да съм пипнал нещо при полужение че и пуснах долу няколко пъти език и без да искам и го вкарах 2 пъти без презерватив ... Беше само 2 пъти защото изхвърлихме стария ама /// :( И евентуално кога и какви иследвания да си направя сега ? За спин и за какво още може ? Мерси предварително за отговорите. Притеснен съм :( :(
Ами незнам... Виж в гуугъл в твоя град къде има център за изследвания и си направи... :-o И следващият път мисли.
мисля, че имаше някви 20 дена, не съм обедена. Ех тоя алкохол на никой не прощава.... Абе не се пиртеснявай най-много нещо венерическо да си пипнал, но и тва не е много сигурно така че дишай. Ако забележеш нещо странно(пъпки, зачервяване или сърбеж) беж на лекар да не те боли глава :)
LovelyGirl
12-09-2008, 07:31
Изследванията за спин мисля,че се правиха месец след рисковия полов контакт.Ако искаш да те изследват за всички болести отиваш след месец и ти взимат кръв от Вената(от пръста е само за спин) и са готови след няколко дни.
e 4aka sega,hem si i napravil sefteto,hem bila ot "tiq ob6tite" i misli6,4e moje i da si lepnal ne6to ot neq?KAK TAKA???? :-o
мацо, той си е направил сефтето с общата
От София съм.Въпроса е къде правят пълно иследване(за всичко едновременно-спин хепатит и т.н) и колко пари е горе-долу.Иначе знам че постъпих мн тъпо ... повече пил никога.Просто ми бяха паднали сички задръжки иии.... ебаси какволи неправих като се замисля
Мини през 3-та градска(имат микробиолгия в самата сграда) и не те разхождат. Тва е в Света Троица на метрото на Вардар до Арената. Кажи кой квартал те интересува...
^aaaaa,NEGOVOTO sefte...sega razbiram....ami...osve da otide6 da si napravi6 pulni izsledvaniq...
Леле вече почна да ме фаща параноята ужасно много .... :( :( :( Как да издържа 1 месец ? ебаси...
Абе стига си бе...
Имаш ли приятели които да имат проблеми след секса с тази "общата", не вярвам да не споделят. Успокой се ако нямаш доказателства за това. Само си късаш нервите в момента
Абе стига си бе...
Имаш ли приятели които да имат проблеми след секса с тази "общата", не вярвам да не споделят. Успокой се ако нямаш доказателства за това. Само си късаш нервите в момента
Тя е от друг град аз дори незнаех името и като ме пита накрая като свършихме 2-рия път "как се казвам" гледах като :shock: Ужас голям срам
Абе, че си безоотговорен такъв си ама споко. Всичко ще мине и ще замине после ще се смееш като се сетиш. Бъди малко оптимист и изчакай месец за тия изследвания. Ако ти се появи нещо бързо отивай на лекар може и нещо безобидно да е, но да трябва да се лекува. Препоръчвам ти никакви сексуални контакти докато не разбереш има ли от какво да се притесняваш. Успех ти пожелавам и горе главата не винаги е толкова сериозно колкото си мислиш (а от лизането няма кво да си пипнал поне за тва се успокой).
Абе, че си безоотговорен такъв си ама споко. Всичко ще мине и ще замине после ще се смееш като се сетиш. Бъди малко оптимист и изчакай месец за тия изследвания. Ако ти се появи нещо бързо отивай на лекар може и нещо безобидно да е, но да трябва да се лекува. Препоръчвам ти никакви сексуални контакти докато не разбереш има ли от какво да се притесняваш. Успех ти пожелавам и горе главата не винаги е толкова сериозно колкото си мислиш (а от лизането няма кво да си пипнал поне за тва се успокой).
мерси много за подкрепата :) Ще се мъча да не мисля а това 1 месец. Дано сичко да е ОК и вече никакъв алкохол преди секс ... дори не ми беше толкова кеф заради водката
Горкия, ще го преодолееш :)
kaka0155
12-09-2008, 09:22
http://www.cibalab.com/
Ходила съм там. Добри са. При мен се оказа фалшива тревога и при теб най-вероятно е така. Не се впрягай толкова!
Мини през 3-та градска(имат микробиолгия в самата сграда) и не те разхождат. Тва е в Света Троица на метрото на Вардар до Арената. Кажи кой квартал те интересува...
Мда, там са доста добри поне по отношение на такива проблеми.
От кой квартал си, ако не е тайна.
Щом е от "общите" нищо чудно и да е преносител на някаква болест, нормално да си се побъркал ... ама е важно и че вообще си се замислил, защото, повечето хора грам не мислят.. Спокойно.. може и нищо да ти няма.. но трябва да ти бъде като обеца на ухото.. и презарватива винаги в джоба!!! =;
Щом е от "общите" нищо чудно и да е преносител на някаква болест, нормално да си се побъркал ... ама е важно и че вообще си се замислил, защото, повечето хора грам не мислят.. Спокойно.. може и нищо да ти няма.. но трябва да ти бъде като обеца на ухото.. и презарватива винаги в джоба!!! =;
Мисля, че в неговия случай трябва презерватива винаги да му е на хуя :), че той иначе ги ползвал ма ги махал в неподходящия момент :) нищо лично ма малко и разведряване ти трябва авторе :)
Мисля, че в неговия случай трябва презерватива винаги да му е на хуя :), че той иначе ги ползвал ма ги махал в неподходящия момент :) нищо лично ма малко и разведряване ти трябва авторе :)
хах да :) сега се мъча изобщо да не мисля за това.Ина4е бях ужасно пиян и непомня какво стана някой почука на вратата ли какво беше ... и после тя ми беше отгоре и си го вкара 2 пъти.Леле дано да съм се объркал и да си внушавам.Защо и е да го прави ... ? кучка ...
ImJusTaKiD
12-10-2008, 18:09
Еми...Навсякъде...във всяка поликлиника,болница правят такива изследвания :)
Абе спокойно, неспокойно, ама ако си хванал СПИН няма да се излекуваш скоро
Абе спокойно, неспокойно, ама ако си хванал СПИН няма да се излекуваш скоро
дам мерси това беше доста обнадеждаващо
SoAfraid
12-10-2008, 18:25
мерси много за подкрепата :) Ще се мъча да не мисля а това 1 месец. Дано сичко да е ОК и вече никакъв алкохол преди секс ... дори не ми беше толкова кеф заради водката
Не мисли за това 1 месец, а като мине месеца почвай постоянно да мислиш за това. Това беше шега.
По темата едва ли е нещо сериозно.