PDA

View Full Version : Една преса...

lorchety995
12-09-2008, 09:46
Здравейте,
Решила съм да си копувам преса за коса.
Искам да е с керамично покритие и да е с повече приставки за офирмяне, както и да не е много скъпа, не повече от 90 лева!
Разглеждах различни сайтове и си харесах една преса на crown HC 948 CER (можете да я видите в сайта на crown)
Какво мислите за тази преса, дали ще си струва ако си я взема?
А и препоръчайте ми и някоя друга.
Благодаря предварително! :-) :) :) :)

GetNasty
12-09-2008, 11:27
Rowenta Elite Model Look - 8 приставки, 75 лв., много е хубава. ;)

GetNasty
12-09-2008, 11:30
между другото - така изглежда: http://www.elektro.be/images/Reports/Calor_EliteModelLook.jpg

lorchety995
12-09-2008, 11:46
Имам подобна..нищо не върши...!!!!!!!!
Говоря за някаква ..която да е само преса да няма маша.. ;)
Благодаря все пак!!

Ами.. какви са приставките на тази преса.[ Rowenta CF 7052].за изправяне и къдрене..обаче на вафлички ли е къдренето?

lorchety995
12-10-2008, 14:58
Кажете ми нещо за тази преса... http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09025118
Какви и са приставките..пише два вида..но нищо не ми говорят!!! :)

taNcheto93
12-10-2008, 15:15
Някой ползвал ли е тази преса - http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09039392 . Какво ще кажете за нея и изобщо за тази марка?

lorchety995
12-10-2008, 16:06
...мм като марка съм чувала че са добри...но..незнам точно за тази преса...

Kras4eto_lp
12-10-2008, 17:25
Кажете ми нещо за тази преса... http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09025118
Една приятелка има такава, но на мен честно казано не ми харесва много :( За приставките не мога да ти кажа нищо :)

lorchety995
12-10-2008, 18:43
Ахаммм..мерси..а защо не ти харесва..какви и са кусурите?

mishenceto92
12-10-2008, 19:04
Ами моята е такава ^ Не е лоша, но моята коса е много къдрава и не виждам голям ефект. Иначе мама като се изправи става много хубаво. Двете приставки са средни вафли и изправяне, с пара е чака се около 2 мин да се затопли, ама аз чакам по 5 за по-добре :)

lorchety995
12-11-2008, 05:34
Ами за тази http://crown.bg/product_details.php?product_id=9024 да ми кажете нещо..?

zxcvbnmasdfghjkl
12-11-2008, 19:50
Някой ползвал ли е тази преса - http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09039392 . Какво ще кажете за нея и изобщо за тази марка?
аз имам преса на Babyliss,САМО ЧЕ по нов модел-загрява до 210-215 гр. :)

Infinity
12-12-2008, 11:41
Ами за тази http://crown.bg/product_details.php?product_id=9024 да ми кажете нещо..?
не ми изглежда мн добре 8) амаа и аз не знам защо-попринцип аз имам подобна със приставки за изправяне и за вафлички ама хич не съм доволна :o

iPurple
12-12-2008, 11:44
Между другото и аз си търся пресаа която да прави и на вафлички.. само че да загрява бързо щото имам една дето половин час чакам да загрее. И да не е много скъпа... Някви предложения? 8-)

nejnaDROGA
12-12-2008, 12:01
не ми изглежда мн добре 8) амаа и аз не знам защо-попринцип аз имам подобна със приставки за изправяне и за вафлички ама хич не съм доволна :o
И по какво съдиш,че не е добра след като единственото инфо е за мощноста и приставките?!

По темата:от няколкото показани преси (от авторката) тази е най-хубава,защото е с най-голяма мощност,а при една преса/маша/сешоар... мощността е най-важната!!!
П.П.Спрете да съдите за пресите по външния им вид и броя на приставките :x

lorchety995
12-12-2008, 12:11
..мс
..да и аз имах една..дет е от тоя 3 в 1 там имаше маша, преса и нещо като четка е ПЪЛЕН БОЛКУК! Чакам я 30 мин да загрей..хем е и праена щот преди тфа беше още по-зле.....
Ся си търся по-мощнна ... и по възможност с приставки ;)

Infinity
12-12-2008, 13:45
А въобще какво мислите като цяло за пресите с много приставки-май не са мн качествени а? :o

mmmishetooo
12-12-2008, 16:34
относно пресите с много приставки .. да компактни са ноо са имат слаба мощност .. Ремингтон Sleek & Curl S1032 какво мислите за тази преса

lorchety995
12-13-2008, 03:39
mmmishetooo > Не е лоша, само дет не мога да намеря сайт, в койта да е показана мощността.. но сиу мисля че няма да е много слаба!
Но все пак като си я купуваш обърни внимание на мощността!!!

cool_doll > Като цяло са боклуци , защото имат слаба мощност..!

happy_cute
12-13-2008, 16:51
Тва е моята и много си я обичам,за 30 сек зарежда до 200 градуса.Беше около 100 лв.Къдрава съм и ми я прави супер права + лак за коса Taft extra strong 5 e бетон

Braun Precisionliner
http://ecx.images-amazon.com/images/I/41CYbodP6rL._SL500_AA240_.jpg

mim4ety_sara
12-13-2008, 19:38
I az tursq presa za kosa s poweche pristawki pod 100lv :lol: za koleda de 8-)

Kras4eto_lp
12-13-2008, 20:01
mmmishetooo > Не е лоша, само дет не мога да намеря сайт, в койта да е показана мощността.. но сиу мисля че няма да е много слаба!

Ми всъщност има много добри преси с малка мощност...боклуци са онези с по 1021093019 приставки :D Мойта преса е с мощност 36W и ми изправя гъстата къдрава коса по добре и от фризиор. И честно казано не мисля че мощността влияе много щото погледни цените на пресите как са...има доста евтини с голяма мощност и обратното :)

umrqlabubole4ka
12-13-2008, 22:54
Ох съжалявам ама за да не правя още една тема тук ще пиша.
Искам да питам коя от пресите е по хубава -тази Braun Satin Hair ако не се лъжа която я рекламират,или пък Bellissima Creativity,сори ама ми е трудно да избирам пък и не искам да съжалявам после.Мойта коса е доста откачена и си търся качествена. Мерси мн от сега :P

Spider4eto
12-14-2008, 00:13
Айде и аз да питам за преса, че съм си заплюла наще да ми вземат за коледа. Та кажете коя според вас е по-добра: тази (http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09045415) или тази (http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09042090). Първата е по-мощна обаче пък никъде не намерих до колко градуса вдига, пък на другата си пише, че вдига 220, а иначе не е толкова мощна http://i309.photobucket.com/albums/kk367/spider4eto/SLADUR.gif

lorchety995
12-14-2008, 04:58
Вчера тръгнах да обикалям за преса..е нищо не си намерих..
Бях решила да си вземам CROWN но ми казаха да не си я вземам защото щяла да се скапа и че тази марка не е хубава...
репоръчаха мида си взема REMINGTON ;)

nejnaDROGA
12-14-2008, 06:08

Ми всъщност има много добри преси с малка мощност...боклуци са онези с по 1021093019 приставки :D Мойта преса е с мощност 36W и ми изправя гъстата къдрава коса по добре и от фризиор. И честно казано не мисля че мощността влияе много щото погледни цените на пресите как са...има доста евтини с голяма мощност и обратното :)
Евтините с голяма мощност са боклуци,защото:
-плочките им НЕ са керамични
-ъглите на самата плочка не са добре оформени и често накъсват косата
...
Скъпите преси с малка мощност са боклуци,защото:
-даваш 100 лв. за преса с 8-9 приставки (които едва ли ще използваш),а можеше да си купиш СЪЩАТА преса (със същата характеристика),но за 30 лв. и с 3-4 приставки
-чакаш по 1 час докато загрее
-изправят много трудно
-мощноста е прекалено слаба и повечето допълнителни приставки не могат да достигнат подходяща температура,т.е. няма да получиш желания ефект
...
Мога да ти изредя още достааа причини,но има по важни неща за мен (като кафето :-) ),които не чакат отлагане :)

ChOcOlaTEsTar
12-14-2008, 08:31
И аз имам тази на Rowenta Elite Model Look -доволна съм :)

Infinity
12-14-2008, 09:08
аз пък реших ще и взема белиссима креативити :grin:

gabi_94
12-14-2008, 11:14

еми и аз се чудя дали да си взема тази, за да не съжалявам после, понеже досега много преси съм пробвала и не съм доволна, просто косата ми е къдрава и доста упорите. Като си я вземеш и я пробваш моля те кажи как е станало и дали си заслужава.

Ros
12-14-2008, 11:49
какво ще кажете за тази маша http://www.myskystore.com/index.php?main_page=product_info&cPath=2_16&products_id=64 ..... някоя от вас да я има?ако да - доволни ли сте? :)

MaLkaTa_LaDy
12-14-2008, 12:06
Аз вчера си взех ето такава: http://i.dir.bg/shop_storage/shop_xml/add/2008/07/28/6578328.jpg Не е много скъпа - Аз я взех за 63лв. Изправя добре, загрява за 1 мин и е мн удобна. Обаче може само да изправя. Тези, които са с приставки не сизправят мн добре, така че правете си сметката. Всичко зависи от това за какво повече ще я ползвате.А към авторката: Не гледай преси по интеренет, ами отиди в някой голям магазин и попитай продавачките. Те ще ти обяснят и ще ти помогнат. ;)

lorchety995
12-14-2008, 13:02
и такаа.... вчеера обикалях магазините с цел да си взема преса...
Бях решил да си взема CROWN но ме разобедиха...и ми казаха че тази марка е много смотана и пресата ша се брица...
....и така нищо не си взех .......и ми препоръчаха ROWENTA
и ми казаха че тези които са с приставки не изправят добре , защото са много слаби..и не е хубаво когато е с приставки (когато ще се къдреш) да е с много висока температура, защото косата ти ще устане по пресата(демек ще изгори)
..и да попитам няма ли някаква преса само за накъдряне....?????

ElinoOor
12-14-2008, 13:07
и аз ще пиша тук за да не пускам нова тема..
трябва ми преса много държа да е филипс / нз защо/ не ми трябват много приставки - една за изправяне и една за вафлички...
естествено под 100 лв 8-) е може още малко повече предложения?

Infinity
12-14-2008, 13:38

еми и аз се чудя дали да си взема тази, за да не съжалявам после, понеже досега много преси съм пробвала и не съм доволна, просто косата ми е къдрава и доста упорите. Като си я вземеш и я пробваш моля те кажи как е станало и дали си заслужава.
добре а иначе това ще се случи около коледа защото тома ще ми бъде подаръка :oops:

lorchety995
12-15-2008, 06:29
и аз ще пиша тук за да не пускам нова тема..
трябва ми преса много държа да е филипс / нз защо/ не ми трябват много приставки - една за изправяне и една за вафлички...
естествено под 100 лв 8-) е може още малко повече предложения?
ТЕЗИ КОИТО СА С ПРИСТАВКИ НЕ ИЗПРАВЯТ ДОБРЕ! и аз вече се чудя кфо да си вземам ...

3ff3k7a
12-15-2008, 08:51
какво ще кажете за тази маша http://www.myskystore.com/index.php?main_page=product_info&cPath=2_16&products_id=64 ..... някоя от вас да я има?ако да - доволни ли сте? :)

Не прави грешката да си я взимаш... Аз имам такава и е супер зле... :o Мощността й е само 25W и изправя ужасно..ако изобщо това може да се нарече изправяне. Останалите приставки...ако косата ти е рядка и по-права... може да се каже, че става. Но аз за Коледа ще си вземам нормална преса, не като тая...

mmmishetooo
12-17-2008, 14:22
Ros написа:
какво ще кажете за тази маша http://www.myskystore.com/index.php?main_page=product_info&cPath=2_16&products_id=64 ..... някоя от вас да я има?ако да - доволни ли сте? Smile

Не прави грешката да си я взимаш... Аз имам такава и е супер зле... Surprised Мощността й е само 25W и изправя ужасно..ако изобщо това може да се нарече изправяне. Останалите приставки...ако косата ти е рядка и по-права... може да се каже, че става. Но аз за Коледа ще си вземам нормална преса, не като тая...

тази преса е толкова малка и слаба чее.. не си заслужава изобщо ! моята за къдрене е на елеком и е 170 вата тя е с приставка за къдрене и изпрявяне ноо аз ползвам само за къдренето защото не е керамична и не ми изправя добре косата .. ако някой иска добро къдрене на вафлични това е пресата .. има я по люлин :P и не е хич скъпа към 30 лева ... аа за изправяне ми препоръчаха ремингтон .. и такава ще си взема но не съм сигурна още кой модел точно :oops:

Kras4eto_lp
12-17-2008, 17:47

Евтините с голяма мощност са боклуци,защото:
-плочките им НЕ са керамични
-ъглите на самата плочка не са добре оформени и често накъсват косата
...
Скъпите преси с малка мощност са боклуци,защото:
-даваш 100 лв. за преса с 8-9 приставки (които едва ли ще използваш),а можеше да си купиш СЪЩАТА преса (със същата характеристика),но за 30 лв. и с 3-4 приставки
-чакаш по 1 час докато загрее
-изправят много трудно
-мощноста е прекалено слаба и повечето допълнителни приставки не могат да достигнат подходяща температура,т.е. няма да получиш желания ефект
...
Мога да ти изредя още достааа причини,но има по важни неща за мен (като кафето :-) ),които не чакат отлагане :)
Аз казах че са боклуци тея с приставките и не твърдя че всички преси с малка мощност са добри просто казвам че има такива. Незнайно защо всички приемат пресите с по малка мощност от 100W за слаби което не е вярно. За пореден път ще дам за пример моята преса, която е с мощност 36 W а ако попиташ в някой техномаркет ще ти кажат че е една от най-добрите :wink:
http://solbu.com/E-Commerce/zencart/images/NOR-333884.jpg

safetyMode
12-18-2008, 17:28
> Ros

аз я имам тая преса и да ти кажа доста съм доволна... много добре ми изправя косата може би защото е по рядка... зависи от косата ти ако е по гъста тая преса няма да ти върши абсолютно никаква работа но ако ти е по рядка ...

dan4ety
12-18-2008, 18:43
Сестра ми и 2 приятелки използват на DOMO. Не са много скъпи (по принцип са около 70лв някъде), но пък са много доволни. Загрява за по-малко от минута и изправя повече от перфектно :)

Ros
12-18-2008, 19:43
> Ros

аз я имам тая преса и да ти кажа доста съм доволна... много добре ми изправя косата може би защото е по рядка... зависи от косата ти ако е по гъста тая преса няма да ти върши абсолютно никаква работа но ако ти е по рядка ...

и аз вече я имам,и съм много доволна :) аз я взех специално за къдрене и съм доволна :-P

Syringe
12-18-2008, 20:11
Преса.Кво е тва преса, зимаш фритюрника на майка ти, потапяш си главата и като я извадиш - косата ти е повече от права.Само не прекалявай с градусите.И да не е предозирано олиото.

sweetsunshine
12-18-2008, 21:06
Бях решил да си взема CROWN но ме разобедиха...и ми казаха че тази марка е много смотана и пресата ша се брица...
и ми казаха че тези които са с приставки не изправят добре , защото са много слаби..и не е хубаво когато е с приставки (когато ще се къдреш) да е с много висока температура, защото косата ти ще устане по пресата(демек ще изгори)
..и да попитам няма ли някаква преса само за накъдряне....?????не разбрах как така не е хубаво да е с приставки когато се правиш на букли да е с висока температура :?

happy_cute
12-18-2008, 21:11
..и да попитам няма ли някаква преса само за накъдряне....?????
Земи си маша

Infinity
12-19-2008, 16:07
Взех си белисима креативитии :grin: велика ее

sweetsunshine
12-19-2008, 16:17
Взех си белисима креативитии :grin: велика ееKoлко вата е мощноста и?иии хубаво ли къдри на букли ?и такова за по-гъста коса ,но принсипно права добре ли би изправяла и къдрила?И последен въпрос със йонизатор ли е?

Infinity
12-19-2008, 18:10
Взех си белисима креативитии :grin: велика ееKoлко вата е мощноста и?иии хубаво ли къдри на букли ?и такова за по-гъста коса ,но принсипно права добре ли би изправяла и къдрила?И последен въпрос със йонизатор ли е?
значи 45W e of 200 градуса стига изправя и къдри много добре моята коста е мн гъста и мн къдрава и ме изправя страхотно и този модел дето си го взех т.е. този от 90лв. има йонизатор,другите обаче май нямат :) надявам се да съм помогнала,а пресата наистина е мн добра!

Syringe
12-19-2008, 18:12
Честита да ти еее.

Infinity
12-19-2008, 18:16
Честита да ти еее.
мерси :)

Infinity
12-20-2008, 11:17
а искам да попитам тези което имат белисима креативити нали като я включите от копчето там на пресата след това пак от там ли я изключвате пресата или от контакта мерси :) [/b]

AnIcHkAtA
12-20-2008, 17:14
Аз си взех на браун и съм мн доволна, интересното е, че в интернет никъде я нямаше и като я видях в технополис ми светнаха очичките :D .На прилична цена е - 83, а аз си търсех нещо по-евтино и ми дойде чудесно.Съжалявам, че не мога да кажа кой е модела просто защото на опаковката не мога да открия къде пише :D

YourFavoriteMistake
12-20-2008, 17:27
аз сега се чудя коя да си взема-Белисимата (която бтв е 100вата не 45) или тази на Браун новата червенката, за боядисана коса. Според вас коя е по-добра, защото продавачката в Технополис казва Браун и че Белисимата хич не ставала, но по-принцип съм чувала само добри неща за нея и това е 1вото негативно мнение?!

Syringe
12-20-2008, 19:00
аз сега се чудя коя да си взема-Белисимата (която бтв е 100вата не 45) или тази на Браун новата червенката, за боядисана коса. Според вас коя е по-добра, защото продавачката в Технополис казва Браун и че Белисимата хич не ставала, но по-принцип съм чувала само добри неща за нея и това е 1вото негативно мнение?!

Купи си шпек.Поне няма да сбъркаш. :booooomb:

swete
12-20-2008, 21:00
ами аз искам да попитам за remington s8560 някой може ли да изрази някакво мнение.мерси предварително :)

ElisaDay
12-21-2008, 10:10
Аз имам Remington - S1032, но е само за изправяне - 130 лв.Професионална е и фризьорката ми я е препоръчала, тъй като и нейната е такава. И е с тройната защита - турмалин , тефлон и керамика. Много, много , много е добра! Косата ми е дълга и гъста и я изправя идеално за 15 минути! А тази, за която питаш не е хубава.. по-слаба е и няма тройната защита.Ти искаш да има и вафлички, предполагам.. тази мойта няма .. ама ти си решаваш! Иначе моята къдри много хубаво (:

bybit0o0
12-21-2008, 16:39
купих си белисимата..и аз се чудя за изключването нещо май не става от копчето :? мн е добра..и бтв в магазина пишеше 45 вата наистина...ама май е 100 :)

lorchety995
12-22-2008, 06:41
Вчера влязах в пикадили да пазарувам..и минах покрай техниката и се загледах в една преса...Elite http://www.namerimi.com/products/Elite+-+JR+257%20187686/
На кутията пишеше 150 W или нещо такова поне аз това видях .. кажете ми ако знаете нещо за нея..
Благодаря!

kapinka
12-22-2008, 09:13
Аз лично повече от 50-60 лв за преса не бих дала... :?

освен ако паричките не са на нашите :D мойте така няма да ги прахосам :Д

o0ps
12-22-2008, 11:25
http://www.philips.at/shared/assets/at/Downloadablefile/presse/sonic/FotoSalonStraightSonic1.jpg
Philips salon straight sonic - много е добра! Цена не знам, май е около 130, но наистина си заслужава. :)

Infinity
12-22-2008, 12:23
купих си белисимата..и аз се чудя за изключването нещо май не става от копчето :? мн е добра..и бтв в магазина пишеше 45 вата наистина...ама май е 100 :)
мда точно така...ми не знам аз му се чудих,чудих на това и най-накрая си го дръпнах от контакта :D

BoCupycake
12-22-2008, 12:43
Каквато и преса да искате да си вземете,гледайте да е отворенa(да загрява отворена)..другите дето са като щипки са пълни боклуци..е освен тея от 200 лева нагоре...ма едва ли бихте си ги купили.
От личен опит казвам,че ако искате преса за ИЗПРАВЯНЕ на коса е добре да е само за изправяне без приставки.Моята е от 40 кинта,ама изправя по добре и от на леля ми дето е за 180. :P
А за вафличките незнам,аз не се правя,но една приятелка има мисля,че беше на Браун пак за около 30,40 лв. прави ги много яки. :-D

kapinka
01-04-2009, 07:41
http://www.elekom.bg/details_perm_04E.html
Изправя ИДЕАЛНО и прави супер яки вафлички ;) от тази съм НАЙ-доволна !!!!

LeDa
01-04-2009, 16:02
Хм....Днес си купих от технополис белисима на иметек.Много е хубава....Има и диск с видео,в което е обяснено как се правят различните прически с пресата.С нея освен да се изправяш,можеш и да правиш къдрици,вълнички/не вафлички/и още нещо,което не знам как се нарича на български,но там е написано flick.НЯМА ПРИСТАВКИ!Това се прави със самата преса,като се увива косата около нея.Много е лесно и наистина изправя и къдри страхотно.Струва 89,90 лв.Смятам,че е приемливо...... :grin: :D

Rofl4e
01-04-2009, 17:06
Айде айде моял ви се тези които били с приставки не изправяли хубаво ами в грешката сте!
Моята преса е 100W и е с ригулиране на градусите!Така,че изправянето си ми е перфектно и къдренето също!

LeDa
01-07-2009, 14:19
Ммммм....Като моята май си си взела....

xToxiic
10-02-2009, 11:52
Здравейте искам да попитам за две преси м/у които се чудя:

едната е ROWENTA CF-7132 http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09038376

а другата Bellissima Creativity B1 700 http://www.bellissima.bg/?4,bellissima-creativity

коя според вас е по-добра? и ако сте ползвали казвайте какви са впечатленията ви..

благодаря предварително за отговорите ! :-)

fluffka1
10-02-2009, 12:21
я ми кажете нещо и за тази преса http://www.mit.bg/rw/items/ELJR257-elite-jr-257.html/browse/?page=1&cat=57 ако може, мойта е такава, старичка е и е ефтина, ама аз лично съм доволна, някой ползва ли такава?

xToxiic
10-02-2009, 13:18
хайде де дайте някакви предложения ;дд

не искам да ставам нахална но ще си купувам преса днес и много се чудя между тези 2те ;д

shadows92
10-02-2009, 15:50
я ми кажете нещо и за тази преса http://www.mit.bg/rw/items/ELJR257-elite-jr-257.html/browse/?page=1&cat=57 ако може, мойта е такава, старичка е и е ефтина, ама аз лично съм доволна, някой ползва ли такава?

Тази е жестока имам същата и я има в розово-лилавникаво,керамика и възможно най много предпазва косата от горене ако я съчетаеш с кристали няма да имаш проблеми.

fluffka1
10-02-2009, 19:23

Тази е жестока имам същата и я има в розово-лилавникаво,керамика и възможно най много предпазва косата от горене ако я съчетаеш с кристали няма да имаш проблеми.
уау, мерси, да ползвам кристали, и аз съм много доволна от пресата, с керамично покритие е, ама просто исках да чуя и чуждо мнение :) мерси много :-)

xToxiic
10-03-2009, 14:46
здравейте отновоо ^^

днес си купих тази на ровента ,,,, изправя мноооогоо добре.. косата ми е перфектно права в момента .. много съм доволна :grin:

yyoonnii
10-03-2009, 16:17
Да ви попитам след преса се слагало нещо като кристали-течни за след преса и така косата се запазва по права. Да знаете къде го има в моя град -Враца навсякъде по големите магазини няма?

cherrygloss
12-15-2009, 16:23
Ами да питам тази , щом не е с керамично , добра ли е или много изгаря?
http://www.elekom.bg/details_perm_04E.html#

Също да ми кажете нещо за тази, дали е добра?
http://www.mit.bg/rw/items/ELJR257-elite-jr-257.html/browse/?page=1&cat=57

И третата , която мисля да си взема тази:
http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09038685
:(

magiiito
12-17-2009, 18:05

ИМАМ Я НЕ Я КУПУВАЙ !!! :)

Bibz
12-17-2009, 20:24
Аз мисля Белисима Креативити да си взема. Наистина ли изправя така добре? И къдриците получават ли се г/д ? :)

digitalgirl93
12-18-2009, 12:48
Имам въпрос - коя преса е по-добра, тази Ремингтон Sleek & Curl S1031, или Ремингтон Hair Envy S9904. Защото отдавна се двоумя ии не мога да си избера? :(

dqvolcheto9
12-18-2009, 20:41
аз имам : http://elekom.bg/details_perm_568_7in1.html
http://elekom.bg/details_perm_34.html
и една Trisa ,която изправя перфектно .
Искам някаква нова за изправяне ,ама мами ми каза ,че няма да правим склад за преси у нас :o :lol:

dqvolcheto9
12-18-2009, 20:45
Ами да питам тази , щом не е с керамично , добра ли е или много изгаря?
http://www.elekom.bg/details_perm_04E.html#

Също да ми кажете нещо за тази, дали е добра?
http://www.mit.bg/rw/items/ELJR257-elite-jr-257.html/browse/?page=1&cat=57

И третата , която мисля да си взема тази:
http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09038685
:(

с тази първата мама ме прави един път и ми запуши косата .После 2 седмици миришеше на изгоряло макар ,че се къпах няколко пъти ..

LeNsSs
03-08-2010, 12:39
dqvolcheto9 а и на мен по същият начин... Сега съм си със Rowenta elite model look и съм си доволна

awesomesheepy
03-08-2010, 13:02
Белисима?!