View Full Version : Как да постъпя...?
Здравейте!Пускам темичката тук за да видя мненията на всички и да реша какво да правя...Проблемът ми е че не знам как да направя самопризнание...Ходих с даденото момче 3 години,но нещо се прецака!!!Както и да е...минаха около 2 години от както скъсахме и сякаш това време беше ужасно гадно.Съвсем се отдалечихме и всички чувства станаха доста хладни :( Е! Аз все още го харесвам ужасно много,но проблема е ,че сме само на "здравей-здрасти".Имам смелост да му призная,но не зная точна как...дори малко ме е срам !Тъпото е че си имам и конкуренция-най-голямата кифла в даскалото!!!Но както и да е...!Просто някой да и помогне..какво точна да му кажа??? :-o :-o :-o :-o :( :oops:
moon_flower
12-09-2008, 18:58
Говори с него открито и му обясни това,което казваш тук(без това за кифлата :D ) Познавате се от много време,преживели сте достастъчно,можеш да му го кажеш,не сте си чужди.
Говори с него открито и му обясни това,което казваш тук(без това за кифлата :D ) Познавате се от много време,преживели сте достастъчно,можеш да му го кажеш,не сте си чужди.
Абсолютно вярно
Подкрепям с две ръце... :)
Подкрепям с две ръце... :)
И един крак имате от мен 8-)
mimentseto93
12-09-2008, 19:13
Щом за 2 години не си го забравила значи наистина го харесваш както казваш...А той през това време имал ли си е друга след теб ? Питам защото ако не е имал..може би и той все още има нещо към теб.Може би и той се притеснява и го е срам както теб да си признае за това все някой трябва да направи първата крачка ако разбира се не искате да си останете на "здравей,здрасти". Не виждам друг начин освен да го попиташ дали иска да излезете някой път и тогава да му обясниш абсл. всичко..може отново да се саберете .. Успех :)
hooliganka89
12-10-2008, 07:45
Ако мислиш,че нищо няма да излезе между вас,според мен не признавай чуствата си.
Но ако мислиш,че той ще отвърне на чуствата ти,действай.
pandelka
12-10-2008, 07:50
+
mickelangelo
12-10-2008, 09:11
Защо просто не отидеш и не му кажеш ... дори и пред " кифлата " да е .. не сте си чужди .. а и .. как да кажа .. като момче .. гледам по малко по различен начин на момичетата с който съм бил ( с добро око, все пак някога съм ги харесвал .. ) н0 не го крий ... дори да не стане нищо ... ще си излееш душата и няма да се питаш някога " ами ако му бях казала и бяхме заедно, какво ли щеше да е .. ?"
Ами значи да му кажа вс.? Да мисля че харесва друго момиче и точно това ме спира...Благодаря ви все пак ... ще опитам :) Но най много ме е страх от реакцията му! Всъщност той не е от момчетата,които ще се раздрънкат пред всички за това или пък от тези които казват "кво ми пука", а пък още по-малко от другите които ти се подиграват. Не !!! Но точно това ме притеснява...в стремежа си да не ме нарани може просто да ми каже че и той изпитва това , а всъщност да не е така :( !!! Просто някой да ми каже как да му го кажа ,без той да се чувства задължен към мен за нещо или пък наранен от това ,че чак сега го казвам!!! Отново благодаря на всички оставили коментар!!!
Ами ти го познаваш повече от другата, такаче... преживели сте найстина много неща заедно и т.н, кажи му всичко и да не ти пука за другата ... :)
mickelangelo
12-10-2008, 15:09
Остави .. другите .. не живей за тяхното мнение .. те нямат внимание .. и какъв човек би ти се подигравал за това ? просто му кажи ..
Не точне срам...може би страх...! :S :-o
След като имате цели 3 години зад гърба си (каквито и да са били те), значи можеш да му кажеш всичко без притеснение.Все пак се познавате достатъчно добре, за да не се получават недоразумения помежду ви. В случая най-одачно мис е вижда наистина да си поговорите двамата и да се изясните. Кажи му всичко, което ти е на сърцето,к като предварително му обясниш ясно, че това по никакъв начин не го задължава към теб в случай, че няма чъвства. А и ти сама казваш, че той не е от хората, които ще ти се подиграят или нещо такова.Значи няма от какво да се притесняваш.