PDA

View Full Version : Какво да правя ? :S

WTF90
12-09-2008, 19:52
Zdraveite , malko me sram da si kaja problema no nai-nakraq se re6ih … :)

Taa onzi den az I edni priqteli I priqtelkata mi bqhme na kafe… I po edno vreme poneje vse seriozni temi podhva6tahme I re6ih da pusna edin bazik I pitam frkata mi “znae6 li kfo e TV” I tq kato po4na da me uvikva da ne I zadavam takiva slojni vyprosi … a az go kazah na bazik …prosto togava mi ide6e da se zavra v zemqta ot sram .. sega si4ki me ebavat .. iii prosto nz kfo da praq sram me e da izlqza pak s neq :-o
I vyprosa mi e da q zareja li ili da si ostana s neq 6toto tq si mi puska redovno. Hodim Ot 1 sedmica I mi e puskala ve4e 4 5 pyti ?

alex4ii
12-09-2008, 20:08
:lol: :lol: :lol: lele male направо ме застреля :D И извинявай малко ама да не разбира от базик или пак дори на сериозно да е ...да не може да ти каже какво е ТВ прави си изводи :D
Ама и ако ти спреш да се виждаш с нея защото те е направила за смях ... не мисля че ще е много удачно :D

WTF90
12-09-2008, 20:17
:lol: :lol: :lol: lele male направо ме застреля :D И извинявай малко ама да не разбира от базик или пак дори на сериозно да е ...да не може да ти каже какво е ТВ прави си изводи :D
Ама и ако ти спреш да се виждаш с нея защото те е направила за смях ... не мисля че ще е много удачно :D

Az ne tyrsq koi znae kfa umnica oba4e tva sa super elementarni raboti .. verno fanah q 6toto e g\d biva na vyn6en vid pyk i mi puska oba4e zardi neq napravo me e sram da izlqza s priqtelite mi koito o6te ot kakto se vidim me pogvat sys razni ebafki...

cinderella_gugutka
12-09-2008, 20:18
4е.то.моми4ето.е.виновно.всл 4ая :D :lol:
та.по-скоро.тя.тряя.се.притеснява .да.не.я.оставиш :lol:
и.ми.е.писнало.от.такива.дет .са.правят.на.много.умни.и.с .супер.надути-оставяй.я.да.не.ти.пука :D

cinderella_gugutka
12-09-2008, 20:25
ем..тъпо.е.да.я.зарежеш.само. щото.се.е.направила.на.важн .и.ся.приятелите.ти.ти.се.по диграват.но.още.по-тъпо.е.да.ходиш.с.нея.само.щ то.(цитирам)"е.горе-долу.добре.на.външен.вид.и.м и.пуска".всмисъл.ако.ходиш.с.нея.сам о.зарад.тва... :?

AFT
12-09-2008, 20:28
^ Гугутке, не знам дали осъзнаваш, но супер много разтягаш страниците така. Като не можеш да слагаш разстояние (надявам се,че не можеш, а не се правиш на интересна с тея точки), поне давай на следващия ред чат-пат, щото не се трае.

По темата: Колкото и да е хубава, едно ТВ да не знае кво е... С всеки ден хората ме учудват все повече и повече.

miloto_girl_4e
АХАХАХА, самият факт, че не меоже да отговори на толкова "сложен" въпрос и, че ти пуска от началото на връзката ви .. говори колко и е висок коефицента на интелигентност...
Зарежи я и си хвана, която не е само хубава, но и има нещо в главата :!:

WTF90
ем..тъпо.е.да.я.зарежеш.само. щото.се.е.направила.на.важн .и.ся.приятелите.ти.ти.се.по диграват.но.още.по-тъпо.е.да.ходиш.с.нея.само.щ то.(цитирам)"е.горе-долу.добре.на.външен.вид.и.м и.пуска".всмисъл.ако.ходиш.с.нея.сам о.зарад.тва... :?

to4no tva e problema 4e s takyf 4ovek nqma kfo da si kaja mnogo mi padna v o4ite i razbrah kolko e umstveniq i bagaj aa ina4e se vode6e zaa nekfa brutalna macka nz ... dori tva 4e mi puska nz dali me zadyrja s neq ... :?

cinderella_gugutka
12-09-2008, 20:32
to4no tva e problema 4e s takyf 4ovek nqma kfo da si kaja mnogo mi padna v o4ite i razbrah kolko e umstveniq i bagaj aa ina4e se vode6e zaa nekfa brutalna macka nz ... dori tva 4e mi puska nz dali me zadyrja s neq ... :?[/quote]
ето-сам.си.отговори.на.въпроса :)

MartiSSima
12-09-2008, 21:09
Егати проблема ПИЧ... :lol: :lol: :lol: :lol:

LovEsIckk
12-09-2008, 21:23
I vyprosa mi e da q zareja li ili da si ostana s neq 6toto tq si mi puska redovno. Hodim Ot 1 sedmica I mi e puskala ve4e 4 5 pyti ?

Тва беше достатъчно :grin: Прави си изводите..

hooliganka89
12-09-2008, 22:05
Странно защо питаш нас дали да я зарежеш,сам си реши.
Но като гледам много се интересуваш от мнението на тайфата?

OregorN
12-09-2008, 22:12
Пич,мисля че секса не е единственото нещо,за което бих задържал някоя връзка....ама да не знае какво е "TV" т'ва си е пълна излагация,защото по този начин засрамва и теб.Щом другите ти се присмиват....работата не е на добре...

А...и другия път я питай к'во е DVD...но не на майтап.....

soul1199
12-10-2008, 06:38
spored men q zareji,ne ti trqbva takava,6e si nameri6 dryga,i gledai pone da ima ne6to v glavata :lol:

WTF90
12-10-2008, 06:48
Пич,мисля че секса не е единственото нещо,за което бих задържал някоя връзка....ама да не знае какво е "TV" т'ва си е пълна излагация,защото по този начин засрамва и теб.Щом другите ти се присмиват....работата не е на добре...

А...и другия път я питай к'во е DVD...но не на майтап.....

drugiq variant e da q pitam kfo e WC :razz: :razz: :razz: ama me e strah da ne kaje pak 4e ne znae :razz: :razz: :razz: :razz:

Victorya
12-10-2008, 07:15
Хахахаха,ужас!По дяволите...Кошмар...Това си е патологичен случай.За научно изследване...Съвет:ЗАРЕЖИ Я!

pandelka
12-10-2008, 07:21
Ето защо сте се събрали двамата. 8-)

WTF90
12-10-2008, 07:24
Ето защо сте се събрали двамата. 8-)

tva kato ubida li da go s4itam ? :?