Влез

View Full Version : Какво се промени?

BloodyDahlia
12-09-2008, 20:01
От много години се познавам с момчето в което сега съм лудо влюбена,но преди месец започнахме да флиртуваме,а преди две седмици заговорихме сериозно за връзка.Този Петък се уговорихме да идем заедно на клуб,след като аз се разделих със моите приятели отидох при него,защото се бяхме разбрали вече къде се намира.Когато отидох там той беше със доста хора и сестра му ,повечето ги познавах ,за това си се чувствах спокойно в тяхната компания.Говорихме, смяхме се и се веселихме,през цялата вечер той нищо не направи ,само ме гледа и седя до мен.Нищо,абсолютно нищо не направи за да ми даде знак , че иска и аз да направя нещо.Когато отидохме в клуба отново започнахме да се забавляваме,а той изчезна някъде.Танцуваше с други хора,излизаше постоянно отвън,танцувахме заедно само веднъж.Ни за мен се лепна един доста неприятен чичко от който цяла вечер правех опти да се измъкна,загубих всякакво желание за танци и веселба и тогава МОМЧЕТО пак се появи и ме попита защо не танцувам,казах му че сега съм се уморила и той пак отиде някъде.След малко към мен се присламчи нов чичко,който беше по-нахален и от първия,затисна ме до стената и не искаше да ме пусне,дори ме попита каква ми е цената за вечерта.Ккато и да е измъкнаха ме от лапите на този гнусар и се прибрахме,но МОМЧЕТО дори не ме изпрати.Просто ми каза "ЧАО" и се разделихме.От тогава започна да се държи по-студено към мен,а онзи ден когато най-накрая го попитах ,защо ми мълчи,той ме обвини ,че съм се била държала много студено към него вечерта в клуба.Той не беше разбрал за първия чичко и се ядоса когато му казах,но все пак спря да ми пише,когато се реши да ми пише е адски мълчалив ,отговаря ми с по една сричка и това е.Трябва да му вадя думите от устата с ченгел,а точно заради това скъса с предната си приятелка,защото трудно можеше да говори с нея,беше мълчалива като него.Та въпроса ми е какво се промени в онази петъчна вечер,та той стана толкова студен и въобще променило ли се е нещо спред вас ?

Eddie
12-09-2008, 20:46
Незнам дали те харесва или не ама само едно ще ти кажа - НЕ ходи повече в тоя клуб че май някоя нощ ще се озовеш вързана и пребита в някой камион пътуващ за Италия.

MartiSSima
12-09-2008, 20:59
Честно казано не виждам причина поради която се държи така.Може би просто е трябвало ти да направиш първата крачка.Прегръдка,да го хванеш за ръката да го целунеш по бузката.Може би още си пада по теб но след тоя клуб да се е притеснил че нищо няма да излезне.Просто се опитай да поговорите обясни му че не си знаела какво да правиш понеже не ти е дал никакъв сигнал и естествено му кажи че ЩЕ СЕ РЕВАНШИРАШ на всяка цена!Успех и внимавай с такива типове че навсякъде ги има!

midle
12-09-2008, 21:15
Трябвало е да се възползваш от чичковците, явно момчето обича сигурните и не харесва тези които предизвикват чичковците.

hooliganka89
12-09-2008, 22:17
Не знам какво се е случило,но долкото разбирам той не иска да ти каже каква е причината,но определено не етази която ти е казал.
Мисля,че момчето се е опитало да ти намекне.
Иначе според мен,след случилото се повече не бих искала да бъда с това момче.

soul1199
12-10-2008, 06:57
po-dobre ne hodi v tozi klub,ne e hybavo za teb,puk na mom4eto,nz,kvo my e hrymnalo,spored men ne go tursi,iz4akai toi da te potursi!

Victorya
12-10-2008, 07:03
Страноо безпочвено и неоснователно държание от негова страна.Може просто да няма сериозни намерения към теб.За мен това е лигльовско държание.Предлагам да поговориш с него.И да му разкажеш как стоят нещата от твоя гледна точка така,както го разказа на нас.Със сигурсност обаче не ходи в този клуб повече.Не знам на колко години си,как си била облечена,как си се държала...дали чичковците не са били предизвикани по някакъв начин.Но често пъти чичковците просто си търсят нещо за "доебване"...без да ги е предизвикал някой.Пази се от такива смрадове. :-o

shell
12-10-2008, 07:09
Може би чака ти да направиш първата крачка и ако искаш да видиш как ще потръгне с него не се бави ами още днеска излезте на кафе или се разходете и поговори открито с него.Обясни му че искаш да си с него ,но той трябва да е по-решителен и да води инициативата ,а не ти.
А за в клуба мисля,че просто те е чакал да види какво ще направиш

BloodyDahlia
12-10-2008, 11:56
Ами ние вече сме говорили доста по този въпрос ,че иска ме да сме заедно.Снощи го извиках да излезем за да се разберем,той ми каза ,че не знае какво щял да прави тази вечер. :-x Демек иска да ми бие шута ли ?

hooliganka89
12-10-2008, 11:59
Ами ние вече сме говорили доста по този въпрос ,че иска ме да сме заедно.Снощи го извиках да излезем за да се разберем,той ми каза ,че не знае какво щял да прави тази вечер. :-x Демек иска да ми бие шута ли ?

Ем,мисля че да.

BloodyDahlia
12-10-2008, 12:01
Ха ,че весело.Аз му обясних какво стана в клуба пък и цяла вечер сестра му беше с мен и тя също може да му разкаже това което стана

curka87
12-11-2008, 10:17
Абе има нещо много странно в цялата тая ситуация. Нещо ти е убягнало , ама не се знае какво точно.
Единственото, което можеш да направиш е да настояваш да се видите на саме и там да се разберете. Разкажи му пак какво се е случило в клуба, кажи му защо ти не си направила нищо и какво те е притеснявало.Попитай го защо той се държи по този начин.Абе с две думи-изяснете се!

evelinka1122
12-11-2008, 10:47
hm... 6to si mislq 4e si tursi samo opravdaniq da te razkara.... :-o ako nqkoe mom4e se interesuva ot men edva li bi se durjalo tolkova studeno... razbiram da e sramejliv, no za men tova e prekaleno... az ne bih se zanimavala pove4e........

BloodyDahlia
12-11-2008, 14:39
Аз вече съм вдигнала ръце от него,голям е ,мисли трезво ,а в случая се държи адски детски.Не съм му писала ,започнах въобще да го игнорирам,а в същото време на ден ми разглежда профила в различни сайтове по 7 и повече пъти.Мразя хора които не знаят какво искат :(

zaraaa
12-11-2008, 17:16
Страноо безпочвено и неоснователно държание от негова страна.Може просто да няма сериозни намерения към теб.За мен това е лигльовско държание.Предлагам да поговориш с него.И да му разкажеш как стоят нещата от твоя гледна точка така,както го разказа на нас.Със сигурсност обаче не ходи в този клуб повече.Не знам на колко години си,как си била облечена,как си се държала...дали чичковците не са били предизвикани по някакъв начин.Но често пъти чичковците просто си търсят нещо за "доебване"...без да ги е предизвикал някой.Пази се от такива смрадове. :-o

+10