View Full Version : Самотата...
Бах му ма**ата ... преди бях винаги в центъра на компанията , всички ме харесваха , много момичета си падаха по мен.А сега ?! Седя си у нас и нямам приятели които да ги накарам да излезнем ... всеки се наду и се мисли за Но:1 Бахти шибаното , вече нямам на никой доверие , всеки те прецаква и се ебава с тебе :booooomb: :booooomb: :-x
А колко много искам пак да си излизам с компанииката и да си споделяме истории , да пием , да се смеем :-#
Вече ми писва , от 3-4 месеца съм така и ПОЛУДЯВАМ !!!!!!!!!!!
Всичко се срина и то не по моя вина.Тези които мразеха едни , сега са най добри приятели с тях.А тези които имаха най добри приятели, сега изобщо не се ебават за живи.
Направо съм бесен :smt086
MetallicManowar
12-10-2008, 15:39
Тва е нещо с което не мога да живея, а ако продалжи тварде далго бих са грамнал някаде. За щастие сам бил самотен малко време и когато осетих че нешата не варвят на добре, се взех в раце поговорих с тоз и оня и сичко се оправи. :) :grin:
Тва е нещо с което не мога да живея, а ако продалжи тварде далго бих са грамнал някаде. За щастие сам бил самотен малко време и когато осетих че нешата не варвят на добре, се взех в раце поговорих с тоз и оня и сичко се оправи. :) :grin:
Може би в това ми е грешката - че не говоря с този и онзи а просто седя ...
sladky2009
12-10-2008, 18:52
ако обичаш да пиеш пиши..аз съм момиче на 15 :oops:
ако обичаш да пиеш пиши..аз съм момиче на 15 :oops:
Със удоволствие :-) Жалко че не съм от София
Il_cavaliere_del_male
12-11-2008, 11:38
:grin: :grin: :grin: Той се уреди.. с нея...
По темата: секи има лоши моменти, нищо не е еднакво, нещата се променят, просто си намери нова компания. Старата явно вече се е затрила. И аз съм имал моменти като този - да се чувстваш сам, въпреки че съм си говорил с адски много хора, не съм бил сдухан някъв, дето дори да не приказва с хората, напротив. Просто понякога разибраш че хората около теб не са за теб, или просто нещата се преебават. Един френд ми каза един път, че ако животът ти се струва готин, начи не си го живял както трябва :-D не знам дали е така, просто не се сетих за нищо по-успокоително :lol:
ми и аз съм в същото положение в момента и ми е супер кофти. Честно казано почнах да свиквам, макар и трудно. Както бях центъра на компанията, в един момент приятелите ми си издигнаха самочувствието до небето и почнаха да се правят на инт, пък и аз самата се промених, и то към по-добро. Наистина не е лесно да си намериш друга компания, особено ако говориш доста :D и си умен :D Колкото по-добре се държа с хората, толкова повече ме мразят. Пък и тоя новия ми клас ме мислят за неква сдухана понеже имам добри оценки, а аз изобщо не уча, просто ги разбирам нещата в час, кво да направя. Така че ако искаш да си намериш приятели, бъди тъп, злобен и малоумен :D
sweetsunshine
12-12-2008, 09:04
ми и аз съм в същото положение в момента и ми е супер кофти. Честно казано почнах да свиквам, макар и трудно. Както бях центъра на компанията, в един момент приятелите ми си издигнаха самочувствието до небето и почнаха да се правят на инт, пък и аз самата се промених, и то към по-добро. Наистина не е лесно да си намериш друга компания, особено ако говориш доста :D и си умен :D Колкото по-добре се държа с хората, толкова повече ме мразят. Пък и тоя новия ми клас ме мислят за неква сдухана понеже имам добри оценки, а аз изобщо не уча, просто ги разбирам нещата в час, кво да направя. Така че ако искаш да си намериш приятели, бъди тъп, злобен и малоумен :DTук си адски права и при мен стана нещо такова.Искаш ли да си в някоя компания трябва да си тъпа курва или малоумно фешънче...Трудно е да си намери човек нова компанийка но не е невъзможно :) Е и аз още не съм си намерила,но не ме бърка особено поне за момента.Живей си вивота и да не ти пука.
Аз пък на едното ми село се скарах с курветата (момчетата от компанията са адски готини и забавни)и ся ш се чудя как да се опрая с тея тъпи к*рвички,ама то оплетеш ли момчетата май всичко става лесно :-D
Успех и ги заеби тея фешънчета и курвички със самочувствие до небето :wink:
6o6kotooo
12-12-2008, 13:56
Ба маа му се едно аз съм го писала тфа същото време същата история само дето съм момиче ......... емиии просто продължавай напред иии знай че не си само и ти така Ей ме и мен хахахаха просто вярвай само на себе си и тфа е
бъди хейтър за лошите и лавър за свойте 8-)
Glorious
12-12-2008, 17:53
ми и аз съм в същото положение в момента и ми е супер кофти. Честно казано почнах да свиквам, макар и трудно. Както бях центъра на компанията, в един момент приятелите ми си издигнаха самочувствието до небето и почнаха да се правят на инт, пък и аз самата се промених, и то към по-добро. Наистина не е лесно да си намериш друга компания, особено ако говориш доста :D и си умен :D Колкото по-добре се държа с хората, толкова повече ме мразят. Пък и тоя новия ми клас ме мислят за неква сдухана понеже имам добри оценки, а аз изобщо не уча, просто ги разбирам нещата в час, кво да направя. Така че ако искаш да си намериш приятели, бъди тъп, злобен и малоумен :D
Абсолютно съгласен съм с теб. :)
Не знам дали проблемът ти е този,за когото говориш или,че знаеш кое е решението му,а нищо не правиш....
Хайде да си направим една компания , покрай момичета може би ще се чувствам добре :oops:
LiLGrizzly
12-12-2008, 20:12
Бах му ма**ата ... преди бях винаги в центъра на компанията , всички ме харесваха , много момичета си падаха по мен.А сега ?! Седя си у нас и нямам приятели които да ги накарам да излезнем ... всеки се наду и се мисли за Но:1 Бахти шибаното , вече нямам на никой доверие , всеки те прецаква и се ебава с тебе :booooomb: :booooomb: :-x
А колко много искам пак да си излизам с компанииката и да си споделяме истории , да пием , да се смеем :-#
Вече ми писва , от 3-4 месеца съм така и ПОЛУДЯВАМ !!!!!!!!!!!
Всичко се срина и то не по моя вина.Тези които мразеха едни , сега са най добри приятели с тях.А тези които имаха най добри приятели, сега изобщо не се ебават за живи.
Направо съм бесен :smt086
И аз съм така,само 4е не 4е немога да намеря с кой да изляза.. ако пиша на 1-2 ма и готово.. ! Но просто не мога си намеря нормална компания.. ! :? За тва 4екам лагера на морето да стане купона :-P !
Абсолютно съгласен съм с теб. :)
И аз така мисля :)