View Full Version : Как тълкувате следните мисли......
Как тълкувате следните мисли
1 Ревнува този, който се страхува да не загуби онова, което не заслужава!
2 .Мразя Те, Може Би, Защото Всъшност Много Те Обичам!
Мислите ли,че може да има ревност без любов???
Случи ми се нещо подобно скъсах с бившия и се хванах с друго момче и бившия като ни видеше само ни гледаше обръщаше се поне по 4 5 пъти да ни гледа по skayp само ми казваше да го зарежа другия а същевременно ми казваше ,че за него незнача нищо ,но щом защитя др той се вбесяваше или пък ми намекваше дали съм спала със него и аз му казвах ,че може да съм и да не съм но това него не го засяга а той се ядосваше направо откачаше той ми казваше ,че него интересува аз си мисля ,че той ме имаше като негова вещ .
Какво мислите вие за моята история???
cinderella_gugutka
12-10-2008, 20:06
Понякога.ревността.(по-то4но.мъжката.ревност)се.бъ ка.с.4увството.за.принадлеж ност,което.си.е.типи4но.при. ъжете-все.още.не.е.осъзнал.4е.ве4е. е.си.негова :)
miloto_girl_4e
12-10-2008, 20:28
1 Ревнува този, който се страхува да не загуби онова, което не заслужава! - това НЕ е вярно :!: Ревнува този, който наистина обича :!: Ревнува този, на когото са му предоставени поводи за ревност :!: Нормално е да ревнуваш, това даже е хубаво, стига да е в рамките на нормалното ...
2 .Мразя Те, Може Би, Защото Всъщност Много Те Обичам! - човек е най-нараняван именно от любимите си хора, само те са в състояние да го наранят, поради простата причина, че човек не се интересува от постъпките на хора, които не обича, към които няма чувства, било то дори само уважение.. Колкото повече обичаш, толкова повече те нараняват.. Именно заради това най-често мразим най-любимите си хора...
1 Ревнува този, който се страхува да не загуби онова, което не заслужава! - ^ на същото мнение съм и аз.
Човек ревнува когато обича истински, и не иска да загуби онова което ИМА а не което не ЗАСЛУЖАВА ... : )
2 .Мразя Те, Може Би, Защото Всъшност Много Те Обичам!
^
kobrichka
12-11-2008, 06:47
1 Ревнува този, който се страхува да не загуби онова, което не заслужава! - Ревноста е нож с две остриета,прекалената ревност отблъска човека до теб,но и връзка без ревност мисля,че не съществува.Все пак когато обичаш някого, ти го ревнуваш,което е напълно нормално,страх те е да не го загубиш не защото не го заслужаваш, а защото просто го обичаш и не искаш да си без него.
2 .Мразя Те, Може Би, Защото Всъщност Много Те Обичам! - не съм съгласна с това твърдение по никакъв начин. Омразата и обичта са много различни термини.Не може да обичаш и същевременно да мразиш. Не може да мразиш човек,които обичаш от цялото си сърце,човек за когото би накарал и Дявола да влезе в черква, каквото и да ти причини този човек няма начин да го намразиш.Омразата е много силна дума.
huligankata
12-11-2008, 07:05
1. Ревнува този, който се страхува да не загуби онова, което не заслужава! - В доста от случаите ревнуват хора, които обичат половинката си толкова много, че ги е страх да я загубят. Друг е въпроса, че има хора, които ревнуват заради комплекси, защото имат половинката си за вещ, която требва да е само тяхна. Не винаги този, който ревнува обича - има ги всякакви маниаци.
2.Мразя Те, Може Би, Защото Всъшност Много Те Обичам! - Омраза е силна дума, но наистина човекът, когото обичаш може да те нарани и разочарова най - много тъй като залагаш много на него. В момента в който го направи, скарате се и т.н. страданието е огромно и доста често си казвам аз лично мразя го, което естествено не е истинска омраза, но чувството е наистина силно ..