View Full Version : На галено?
Как наричате на галено гаджето си?Има много ивена и прозвища-зайче,мило и тн?
MakeMeFeel
12-11-2008, 16:00
О всякакви такива лигавщини мнооого ги мразя .. Аз на моя му виках по име защото ме кефеше като му кажех : Даниииииииии 8-) Обаче той като ми кажеше "писано" иии .. не знам бях готова да го изнасиля независимо къде сме .. адски ми харесваше да ми вика така 8-)
аз пък на я наричах дяволче :-D
nicolepcd
12-11-2008, 16:06
Не се лигавя с такива работи 8-) Тъпо ми се струва :) То си е нормално да си викат с лигави думички двама влюбени, защото си имат "свой собствен Свят", а като човек "отива" в другия Свят, той избира ново име и бла-бла... :D Но дори и така... пак ми се струва тъпо 8-)
Ami razli4no -nai-4esto prilep ili milo
О всякакви такива лигавщини мнооого ги мразя .. Аз на моя му виках по име защото ме кефеше като му кажех : Даниииииииии 8-) Обаче той като ми кажеше "писано" иии .. не знам бях готова да го изнасиля независимо къде сме .. адски ми харесваше да ми вика така 8-)
Мац пис-пис-пис-пис... 8)
MakeMeFeel
12-11-2008, 16:38
Не дърпай дявола за опашката .. Да не дойда да те дръпна аз за твоята 8-)
swift321
12-11-2008, 16:40
От време на време като ми е лигаво и викам "пилееееееее" :D
Не дърпай дявола за опашката .. Да не дойда да те дръпна аз за твоята 8-) Като си писана умее6 ли да мъркаш като другите или ти само драскаш :-P :-P
MakeMeFeel
12-11-2008, 16:49
Не дърпай дявола за опашката .. Да не дойда да те дръпна аз за твоята 8-) Като си писана умее6 ли да мъркаш като другите или ти само драскаш :-P :-P
Драскам , мъркам , хапя .. зависи :-P 8-)
има я и в раздел секс.. :?
Драскам , мъркам , хапя .. зависи :-P 8-) е това е мултифункционална си евала :-D :-P
MakeMeFeel
12-11-2008, 16:55
Така е , така е ... 8-) Ама хапя и драскам само ако са лоши .. иначе съм добричка ... :oops: 8-)
Така е , така е ... 8-) Ама хапя и драскам само ако са лоши .. иначе съм добричка ... :oops: 8-) аз съм по средата при мене кво ше правиш (ако може пожелание искам драскане и мъркане )
^4udq se koi ot dvama vi e po-zagorql i nemoga da opredelq! 8-)
MakeMeFeel
12-11-2008, 17:00
^4udq se koi ot dvama vi e po-zagorql i nemoga da opredelq! 8-)
Охх това е доста спорен въпрос 8-)
^4udq se koi ot dvama vi e po-zagorql i nemoga da opredelq! 8-) ти пък вече отиваш в крайности :razz:
^ami za6to ne se otdadete na strasti i da se uspokoite,4e gledam vi e naprejenie :oops:
MakeMeFeel
12-11-2008, 17:04
Абе аз цял ден днеска съм така ... Не знам какво ми стана 8-) Може би е нещо от ПМС 8-)
EarthShaker
12-11-2008, 17:13
ти не видя ли кво наближава.. мпс... :lol: бягай, докато можеш
MakeMeFeel
12-11-2008, 17:14
И да бягаш не можеш да се скриеш 8-) Той ще те застигне !! 8-)
И да бягаш не можеш да се скриеш 8-) Той ще те застигне !! 8-) аз пък ше са скрия щот си опасна
EarthShaker
12-11-2008, 17:16
но можем най-жестоко да го оградим с крилца и да го превърнем в кървав гел :lol:
по темата: на галено почти не й викам... по име :) ахаха
Jumbie483
12-11-2008, 17:31
оо нямам си определено име за лигавщина :D
като се замисля до сега май никога не съм го наричала с едно и също галено име :razz: :razz:
huligankata
12-11-2008, 17:31
Мило и чат пат тигърче.
biberinka
12-11-2008, 18:29
нямам гадже, но много яко звучи пате или патенце
SunSmile
12-11-2008, 18:33
на мен ми казва Гале, принцесо, миличка, baby или.. пиле (много му се дразня на тва)
Аз му казвам - мило, мише, муцунке
не съм по галените имена, ама веднъж казвах на еидн Пухи, щото се беше подстригал мн късо и беше много пухкав :) на мен ви викаха пате :? а също и слънчице са ми викали
partychild
12-11-2008, 18:59
писане-писано/сейчо-сейке/альошицоооооо-миленицоооо :-D /бепка-бепчо=беборане :)
chokolate_girl
12-11-2008, 19:29
Има такива теми!
miloto_girl_4e
12-11-2008, 20:02
Наричам го "удобното ми", защото живеем в един квартал и сме си удобни :D :D :D [/b]
О всякакви такива лигавщини мнооого ги мразя .. Аз на моя му виках по име защото ме кефеше като му кажех : Даниииииииии 8-) Обаче той като ми кажеше "писано" иии .. не знам бях готова да го изнасиля независимо къде сме .. адски ми харесваше да ми вика така 8-) кой каза Дани..к'во за мене..
shokoto91
12-11-2008, 20:17
чудовище
съкровище
миличко
писан
шампионе :)
последното доста рядко :)
NaNa_SladuRana
12-11-2008, 20:26
Жужи /от Жоро/ много го мрази или Памперсчо,него го мрази още толкова,но пък аз обичам да го дразня :D
бебе,мило,миличко и повече на гръцки...μωρο μου,αγαπη μου...
Миши, Мишо, Мишенце Хората започнаха да си мислят, че се казва Михаил :grin: А той на мене слънце или чочи :oops:
бебче, мишле, писанче и.... (бонка = бонбон+бонбонка - беше грешка на езика, чудех се дали да и кажа бонбон или бонка и накрая... стана ни смешно и си остана.... :D ) <---- същото се получи и с мило+миличко = милчо :lol: ....ама съл голем образ :grin:
4ujdata_
12-12-2008, 07:07
AZ MU VIKAM KOTE A tOI Na MENE KOTKA v tELEfoNA mu Sam KOTKATa :lol: :P :-)
MakeMeFeel
12-12-2008, 08:16
О всякакви такива лигавщини мнооого ги мразя .. Аз на моя му виках по име защото ме кефеше като му кажех : Даниииииииии 8-) Обаче той като ми кажеше "писано" иии .. не знам бях готова да го изнасиля независимо къде сме .. адски ми харесваше да ми вика така 8-) кой каза Дани..к'во за мене..
Нищо бе просто и бившия ми така се казваше 8-)
Ние малко по- нестандартно :razz: :oops: аз му викам "СМРЪДЛЬО" а той на мене "ПИКЛА" :lol: :oops:
Abigoria
12-12-2008, 19:44
Ми... Аз на него му викам по прякор, или, като искам да го дразня- Коки... Той на мене по име рядко ми вика, иначе съм или Малък, или ПИликане (набляга се на И- то... Диалекти :) ),защото звучало като "Великане!"... Накратко Пильо :?
Kostadin_682
12-12-2008, 19:49
Как наричате на галено гаджето си?Има много ивена и прозвища-зайче,мило и тн?
като не слуша и викам "Бракма", като ме слуша и като работи добре и викам "добра количка" :razz: :razz: :razz:
GabisiTa
12-12-2008, 19:52
Най-често мило, а той на мен...различно :)
MartiSSima
12-12-2008, 20:06
Ние такива лиготийки като мило,пиле,пате и т.н не използваме.Говорим си на Мишо или Миш.И аз го емвам Мишо еди си какво си, и той да Мишо точно такка или Миш...Нашата запазен марка си е тфа :grin: :grin: :grin: :-D
HardCandy
12-12-2008, 20:24
Най-често 'мило' , но напоследък той ми казва Пухче, а аз.... Пръдльо (защото гледах една серия на "Тя и Той" ) :D
vampirekiss
12-12-2008, 20:46
Мечо,сладуране какин!
PoisoNGirL
12-12-2008, 20:53
Po princip mu vikam "sladko",no neshto naposledyk me qdosva i sum minala na cqlo ime 8-)
Нищо бе просто и бившия ми така се казваше 8-) Пък вии ко знаити уе..яс съм ходил с кака ви Ани..явно е така 8-) :grin: :grin:
Lady_AMG
12-12-2008, 21:45
Ние много отдавна си викахме "пиле" ама решихме че е на лош късмет и сега сме на "мило", "зайче", "коте", понякога на "шматко", "идиот", "охлюв", "мравка" и така :D Любов, какво да правиш :P
soul1199
12-13-2008, 08:47
milo,zai4e :oops: a interesnoto e,4e ne moga da spra da vikam na biv6iq si puh4o :oops: :lol:
varnen4e
12-13-2008, 10:59
Ами най- често "мило", от време на време "бебе"....
Victorya
12-13-2008, 11:57
Лъчезар-Лъчо,Лъчи...не съм привърженичка на бебчо,ангелче,котенце... бррр...когато съм ядосана го наричам "слънце"...но това е ирония.
Ами най-често мило и понякога бебе или слънце :) :) :)
insanity_666
12-13-2008, 17:54
мило, говедо .. :-D
той в началото се опитваше да измисля някакви лиготийки с които да се обръща към мен, но, като видя колко качествено ме вбесява, се спря на "мило"
приятелите му са ми измислили по-дълъг списък с прякори, но гледат да не ги ползват пред него 8-)