PDA

View Full Version : Поредната история ...

alex4ii
12-11-2008, 20:10
Така ето я историята от началото http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=213660 В резюме: Пишем си от месец и то доста дълго около 6-7 часа на ден и го видях с някакво друго момиче в даскало,той почна да ми обяснява че са само приятели без да съм захванала темата.След няколко дена разбрах че ходят :(
И днес стана доста интересно ....започнах някакъв разговор с него и изведнъж задълбочихме и се заговорихме за приятелката му
А и днес бях дочула от нея ,че той я задушавал и тя неможела да учи
Така подхванах темата все едно говорихме за други хора ,но той се усети и започна да ме разпитва .. отначало неисках да се меся (1-во после щяха да ме обвиняват ; 2-ро пристрастна съм) ,но той ме убеди някак си ... и така въпросното момче се нанерви много почна да нарежда (буквално) приятелката си ,колко била тъпа и т.н. В този момент съвестта ми се пробуди и започнах да я защитавам ...той продължи да се оплаква ,сподели,че тя го е лъгала и тем подобни.
Накрая го попитах какво иска всъщност и той ми отговори,че искал да скъсат и че нямало смисъл вече. И в момента май прави точно това или може би ще и даде шанс ..незнам
И аз се оплетох съвсем , няма на кого да кажа и споделям на вас. А и неутралното мнение ще ми бъде от полза
Благодаря ,че отделихте от времето си ,за да четете простотиите ми :-)

SuNsEt
12-11-2008, 20:20
Да,отделих от времето си,за да прочета това,което си написала...Няма защо(хъхъ).

Тааа...според мен той от начало не е знаел какво иска,казвал ти е,че между него и онази(дето му е гадже вече) няма нищо.На следващия ден ти разбираш,че те са гаджета.Тогава възниква въпроса,защо аджеба,той ти е казал,че няма нищо между тях?Теб какво те засяга...Може би се е двуумял между теб и нея.Изчакай го найстина да скъса с нея,след това виж как ще се развият нещата.Но помни,че никога не можеш да си сигурна в един човек напълно.Понякога и цял живот не стига за да го опознаеш.

alex4ii
12-12-2008, 21:19
иии днес я е зарязал и сега отново си пишем нормално :grin:
И все пак ми е интересно , някой може ли да ми разгадае това ....дали е чисто приятелски или.... :)
[12:01:08 AM] Той каза: az ve4e
[12:01:09 AM] Той каза: 6te lqgam leka
[12:01:15 AM] Той каза: no6t i rpiqtni snai6ta'
[12:01:27 AM] Аз каза: leka i priqtni (hug)
[12:02:51 AM] Аз каза: 4akam si me4kata...
[12:03:03 AM] Той каза: (hug)
[12:03:06 AM] Той каза: zaapovqdai
[12:03:06 AM] Той каза: s mnog
[12:03:09 AM] Тойказа: lubov
[12:03:17 AM] Аз каза: mersaj (blush)

mitternacht
12-12-2008, 21:24
да ти дам един полезен съвет, без майтап.Ако пишеш на кирилица дори в чата ще го впечатлиш повече.

alex4ii
12-12-2008, 21:25
да ти дам един полезен съвет, без майтап.Ако пишеш на кирилица дори в чата ще го впечатлиш повече.ами и ако той почне ,защо не ...,но така пиша по-бавно :(

zaraaa
12-13-2008, 16:38
Да,отделих от времето си,за да прочета това,което си написала...Няма защо(хъхъ).

Тааа...според мен той от начало не е знаел какво иска,казвал ти е,че между него и онази(дето му е гадже вече) няма нищо.На следващия ден ти разбираш,че те са гаджета.Тогава възниква въпроса,защо аджеба,той ти е казал,че няма нищо между тях?Теб какво те засяга...Може би се е двуумял между теб и нея.Изчакай го найстина да скъса с нея,след това виж как ще се развият нещата.Но помни,че никога не можеш да си сигурна в един човек напълно.Понякога и цял живот не стига за да го опознаеш.

Абсолютно правилно