View Full Version : същЕствува Ли нЯкои идеАлен ..За Мен ....
exclusive__16
12-12-2008, 13:35
здравейте... искам да споделя болката си с повечко хора и се надявам някои да ми помогне и поне да не я чувствам толкова... :o значи малко сам объркана нз дали аз винаги сам виновна или момчето с което ''съм щяла да ходя''.защото колко мн момчета са се борили за мен но аз не сам ги забелзвала дори,защото просто или са били грозни или се нещо не ми е харесвало в тях,а и друго нещо толко дълго време се борих за един човек накрая го оставих и тои ме потърси но не за това дето аз исках ,а искаше да правим нещо :( което аз не бях сигорна...изопщо мога да кажа че в живота ми толко много момчета сам рязала че просто не е реално ,дори и такива кадето харесвам..и нз защо още по голям проблем.Вече започвам да си мисля че се боя или просто защото тези хора неможе да имаме никакво бъдеще защото те само ще гледат да преспят с теб :cry: та искам някой да ми даде съвет как да не намирам кусорите на другите..и да си намеря някой с който може да имам бъдеше и който найстина да се обичме :) ше бъда мн благодарна на хората които ми дадът някой съвет :)
здравейте... искам да споделя болката си с повечко хора и се надявам някои да ми помогне и поне да не я чувствам толкова... :o значи малко сам объркана нз дали аз винаги сам виновна или момчето с което ''съм щяла да ходя''.защото колко мн момчета са се борили за мен но аз не сам ги забелзвала дори,защото просто или са били грозни или се нещо не ми е харесвало в тях,а и друго нещо толко дълго време се борих за един човек накрая го оставих и тои ме потърси но не за това дето аз исках ,а искаше да правим нещо :( което аз не бях сигорна...изопщо мога да кажа че в живота ми толко много момчета сам рязала че просто не е реално ,дори и такива кадето харесвам..и нз защо още по голям проблем.Вече започвам да си мисля че се боя или просто защото тези хора неможе да имаме никакво бъдеще защото те само ще гледат да преспят с теб :cry: та искам някой да ми даде съвет как да не намирам кусорите на другите..и да си намеря някой с който може да имам бъдеше и който найстина да се обичме :) ше бъда мн благодарна на хората които ми дадът някой съвет :)
Един съвет от мене не бързай ти да търси6 любовта тя сама ще те намери а когато те намери постарай се да не я испуснеш а колкото до това как да не намираш кусурите на момчетата ми гледай само хубавото в тях това което не ти харесва може да се промени :)
suantito
12-12-2008, 13:59
Ем търси го по каталог....
NoShTnO_iZkUsHeNiE
12-12-2008, 14:04
Aбе защо първо не вземеш да се ограмотиш???
GabisiTa
12-12-2008, 14:17
Едва ли ще намериш някой, който има само положителни черти, просто защото такъв човек няма :) Замисли се дали нямаш прекалено много изисквания в търсене на "идеалния" :-|
Любовта не се търсила, тя сама идвала при нас...както казаха по-горе не бързай да я срещнеш и за теб ще се намери човек, а дотога без да те обиждам, но ти казвам - поработи върху правописа си :)
MakeMeFeel
12-12-2008, 17:47
Естествено , че има горе главата ! :-)
Правописният речник е създаден специално за тебе ! 8-)
R3deem3r
12-12-2008, 17:58
Моят съвет: Намери си хоби и се замисли дали ти трябва момче във момента (така де щом гледаш само косурите им наистина много ги мислиш).Все пак няма перфектни хора :smt023
pandelka
12-12-2008, 18:02
+++ :razz:
Kostadin_682
12-12-2008, 18:45
я не се отчайвай за глупости :razz: :razz: :razz: ... някой ден ще я срещнеш :)
vampirekiss
12-12-2008, 21:14
Ще те кажа 1-идеални хора НЯМА!Те са само по сапунките и тъпите любовни историйки!
Lady_AMG
12-12-2008, 21:35
Значи давам ти отговор на заглавието на темата ти- Не
Ммм exclusive_16 повярвай и аз също като теб намирам все някакви кусури в момичето, което иска да е с мен и го режа... Но нали знаеш - идеални хора няма, така че гледай да помислиш хубаво преди да правиш още глупости :?
exclusive__16
12-14-2008, 08:50
ем сори за правописа ... :Д и тея дет се подиграват по добре да не пишат ;););]
ImmortalForever
12-14-2008, 12:48
Хора, като теб не се променят.Ти си дребнава и => ще бъдеш сама доста дълго време!
moon_flower
12-14-2008, 12:50
ИДЕАЛЕН НЯМА!РАЗБЕРЕТЕ ГО!
LittleGirl
01-12-2009, 17:02
За всеки влак си има пътници. Ще дойде и твоят момент да откриеш идеалният за теб.Имай търпение и не се отчайвай :)
ShaLqLqLqXa
01-12-2009, 18:38
Научи се малко да пишеш бе... :?
Почти нищо не разбрах. Само главната идея, че не попадаш на свясни момчета. Всеки е минал през тоя период, спокойно, ще отмине! :)
И ще си намерих готино гадже, което да те обича.
aka6a_vamp
01-12-2009, 18:42
мн яко...нищо не разбрах
myNameIsImmortal
01-12-2009, 18:44
Така ще е - ние грозните нямаме шанз.. /за някой да не каже, че ми трябва и на мен правописен речник: пише се шанс а не шанз, но така го казвам винаги и ми е станало като мото/
evelinka1122
01-12-2009, 18:52
глупава си... какво значи "дайте ми съвет как да не намирам кусУрите на другите? " е какво искаш да не ги намираш и да си затваряш очите ли?
измий си личицето с малко студена вода и се огледай... идеален?! няма такова понятие.... по-добре ако тръгваш с някой първо го опознай добре.... и преценявай преди да се доверяваш...
pussycat_dolls15
01-13-2009, 11:40
Не се притеснявай!
girl_in_black
01-13-2009, 11:49
здравейте... искам да споделя болката си с повечко хора и се надявам някоЙ да ми помогне и поне да не я чувствам толкова... :o значи малко сЪм объркана нз дали аз винаги сЪм виновна или момчето, с което ''съм щяла да ходя''.защото колко мн момчета са се борили за мен, но аз не сЪм ги забелЯзвала дори,защото просто или са били грозни, или Все нещо не ми е харесвало в тях,а и друго нещо- толкова дълго време се борих за един човек, накрая го оставих и тоЙ ме потърси, но не за това дето аз исках ,а искаше да правим нещо :( което аз не бях сигУрна...изоБщо мога да кажа, че в живота ми толко много момчета сЪм рязала, че просто не е реално ,дори и такива, кЪдето харесвам..и нз защо още по- голям проблем.Вече започвам да си мисля, че се боя или просто, защото тези хора не може да имаме никакво бъдеще, защото те само ще гледат да преспят с теб :cry: та искам някой да ми даде съвет как да не намирам кусУрите на другите..и да си намеря някой, с който може да имам бъдеше и с който наИстина да се обичме :) ше бъда мн благодарна на хората, които ми дадАт някой съвет :)
Не чакай принца на бял кон, винаги идва само коня.
pussycat_dolls15
01-13-2009, 11:51
Как го каза! :grin:
SunShinePearl
01-13-2009, 17:32
+++ :razz:
:D :D :D
jambo_bs
01-13-2009, 17:34
Хора, като теб не се променят.Ти си дребнава и => ще бъдеш сама доста дълго време!
Тотално я разби :lol:
Мила щом нещо не ти е допадало,повярвай ми имаш правилните инстинкти,когато откриеш това,което търсиш,сма ще разбереш и ще го усетиш :) Нищо ти няма и не обвинявай себе си,а тези,с които се събираш,може би не са за теб и ти не си за тях :( ,сигурна съм,че точно когато най-малко очакваш ще намериш подходящият :-)
myNameIsImmortal
01-13-2009, 17:48
Автора на темата не е ли момиче?! :razz: :razz:
Kostadin_682
01-13-2009, 18:09
Автора на темата не е ли момиче?! :razz: :razz:
Еми неграмотен съм да го ева 8-)
:? Пфу, я хора катотеб сигурно пускат на всеки.
Момичето съм сигурна, че иска само няколко неща, но като всички са глезлъовци ... Свикнали са да им се бутат момичетата, а не да се борят за тях :x
Ае не ме изкарвай извън равновесие :-x
:D :D :D :booooomb: :P
няма такова животно като съвет как да откриеш най-подходящия.Не се знае кога ще попаднеш на него :) Отсейвай ги малко повечко за да няма толкова разочарования
саществува идеален за теб = идеален ковчег - метар на два
adrenal1n
01-14-2009, 17:33
Няма идеални хора на този свят :(
Kostadin_682
01-14-2009, 17:39
0886507623
Идеалният
:razz: :razz: :razz:
За всеки влак си има пътници. :)
идеален човек няма, да седиш и да чакаш любовта сама да те намери пак не е идеалното решение щот ша има много да чакаш
Първо на първо вземи се образовай малко,че се едно 6 годишно дете е писало..еми не гледай да изискваш по толкова много от момчетата,защото все пак всеки си има недостатъци..