View Full Version : Правилното запознанство. . .
Здравейте,
едва ли ме помни някой още...както и да е.
Имал съм вече жени които ми се бъркат в живота >]
Само че винаги ми е било и ми Е трудно да се запознавам. . .
Ако може някой да ми помогне. . .
Звучи тъпо нали?
Да ама сега преди седмици случайно се "сблъсках" с едно момиче.
И сме на здравей,здравей.Въпроса ми е как да се запозная по добре с нея. . . как да подхода.Не искам да избързам но мисля да се сприятелим >)
Айде моля да не ме псувате къФ ламер съм и тн.>D
ZodiaC. . .
happy_cute
12-13-2008, 16:27
Само НЕ ПО СКАЙП!!! Моля те...покани я да излезете,ако имате общи приятели,ако не те е срам сами.Ако не искаш много да си говорите я заведи на кино,ако искаш да я опознаеш може на кънки и после да седнете в някое кафенце на топъл шоколад.Гледай да не говориш мнг,питай я въпроси,на които да не отговаря само с една дума.Не я питай коя зодия е,дали е девствена,кога и е бил първия път и тн.НЕ спори за музика
Good luck =)
Колкото и клиширано да ти прозвучи просто Бъди себе си при запознанството, общувай с нея, като с приятел :) Надявам се поне малко да съм ти помогнала :)
pandelka
12-13-2008, 16:30
Покани я да излезнете някъде навън...Бъди такъв какъвто си - САМИЯТ СЕБЕ СИ ! :oops:
SoAfraid
12-13-2008, 16:37
Покани я да излезнете някъде навън...Бъди такъв какъвто си - САМИЯТ СЕБЕ СИ ! :oops:
И не я караи по задръстени дискотеки и опушени с цигари кафенета. Изведи я на една разходка като за пръв път говори и да не и бъде скучно не прекаляваи с въпросите да не стане като на разпит. И и направи някои и друг комплимент. Разсмиваи я. Това не е вярно че да и задаваш въпроси и тя само да отговаря. Попитаи я за някои хубав спомен от неиния живот разкажи и и ти нещо интересно. И ако има някакъв шнас, ако ти си изиграеш правилно картите ще си паснете. Ако бъде скука едва ли ще иска да излезете пак отново. Успех!
леле вие го изкарахте,че искам да я "забия". . .
Всъщност искам ама ОЩЕ не.Искам да се запознаем снощи по скяйп смао малко си говорихме и мисля да излезна с нея за истински запознанство...проблема ми е ,че не знам как да говорим...кво да я питам...не искам да изглежда избързано...
SoAfraid
12-13-2008, 16:43
леле вие го изкарахте,че искам да я "забия". . .
Всъщност искам ама ОЩЕ не.Искам да се запознаем снощи по скяйп смао малко си говорихме и мисля да излезна с нея за истински запознанство...проблема ми е ,че не знам как да говорим...кво да я питам...не искам да изглежда избързано...
Абе преди малко не ти ли дадох достатъчно идеи за какво да си говорите е. Ти ся какво искаш сценарии ли да ти напиша, толкова ли си тъп че да не можеш да говориш. Извиняваи че пиша така ама си е така разбери го измиси си там нещо.
MakeMeFeel
12-13-2008, 16:44
Точна формула за правилно запознанство няма .. Просто остави разговора да върви .. Защото аз например много се дразня като ми задават някакви такива клиширани въпроси , които знам , че са ги репетирали преди това как точно да ги кажат .. Остави се по течението просто .. ; )
Мерси за отговорите...
Ще се срещнем и ще пусна коментарче след това >]
Zodiac
ImmortalForever
12-13-2008, 17:25
Прави каквото ще правиш, но не по СКАЙП, тая шибана програмка разваля човешките нормлани взаимоотношения!
pandelka
12-13-2008, 17:28
Мерси за отговорите...
Ще се срещнем и ще пусна коментарче след това >]
Zodiac
Айде успех! :-)