Влез

View Full Version : Път На Зиг Заг

roksana_1
12-15-2008, 11:27
Здр.... значи много искам да се науча да си правя така пътя ,ама колкото пъти да се пробвам се нестава 8-) Сиг. ще кажете отиди в коз. салон ,ама едва ли ще е отворен в 6 часа :lol: , защото аз искам за училище така да се направя :-D :) Там ако може да ми покажете накякъв лесен начин , бърз или някакъв съвет нз ...
Мерси предварително :) :-)

LadyDy
12-15-2008, 11:36
Ми до колкото разбрах, се отнася за косата ти. Ми едно гребенче ти трябва и пред огледалото лека-полека ще стане. От много престараване иначе нали знаеш какво става. ;)

barbie_94
12-15-2008, 12:01
Има едни гребени детол,където на дръшката е остър и с тая част като с изкъпеш просто си го правиш на зиг-заг ;)

GabisiTa
12-15-2008, 15:28
Ако сама ти е трудно, може да помолиш майка си или сестра си (ако имаш) да ти помогне :)

roksana_1
12-15-2008, 15:46
Ако сама ти е трудно, може да помолиш майка си или сестра си (ако имаш) да ти помогне :)
майка ми неможе и нямам сестра

future_butterfly
12-15-2008, 16:06
Ами...първо си вземи един гребен и застани пред някакво огледало.
После започни от предната част на главата: отмяташ си хубаво косата на една страна с гребена и след това веднага започваш на другата посока малко по-назад. Повтарям: Не отделяй гребена от главата си докато не свършиш. А накрая само малко поприглаждаш и дооформяш с гребена. Гуту :)
P.P - Надали го обясних както трябва, ама...и по-подробно не знам как...

SunSmile
12-15-2008, 16:22
Има едни гребени детол,където на дръшката е остър и с тая част като с изкъпеш просто си го правиш на зиг-заг ;)
Да, с текъв гребен става. Има го почти навсякъде. Потърси, ама опитай да си направиш пътя след къпане, защото косата ти е свикнала на друг път и мн трудно суха застава както искаш :)

taNcheto93
12-15-2008, 17:28
Ами...първо си вземи един гребен и застани пред някакво огледало.
После започни от предната част на главата: отмяташ си хубаво косата на една страна с гребена и след това веднага започваш на другата посока малко по-назад. Повтарям: Не отделяй гребена от главата си докато не свършиш. А накрая само малко поприглаждаш и дооформяш с гребена. Гуту :)
P.P - Надали го обясних както трябва, ама...и по-подробно не знам как...
Пробвай няколко пъти и ще стане :)