Влез

View Full Version : Щастие

it_ends_tonight_
12-15-2008, 12:21
Встъпителна част: дълго се чудих дали да пусна такава тема и накрая реших, че щом малки пикли дето си нямат и понятие кво е живота пускат повърхностни темички, защо аз да не пусна тема свързана с моето щастие!
Изложение: Да си щастлив е най-просто нещо на света. Много по-сложно е да трошиш нерви, за нещо, в което в повечето случаи не си заслужава. Проблемът е там, че хората си мислят, че щастието е нещо огромно, а то всъщност е в най-малките неща. Днеска се почувствах най-щастлива през целия си жовот :) На мен ми стига малко. Стигна ми да видя лицето на един човек и да се разрева от радост. Понякога се замислям колко много пъти някой ми е предавал лошото си настроение. Сега в момента искам да раздам на парченца моето щастие, защото ми е адски гадно, когато аз съм щастлива, а някой друг не... и искам да заразя някой с усмивка, както мен са ме заразявали с набуручени физиономии.. :)
Заключителни слова: Ами освен едно банално (или не чак дотам банално) Бъдете щастливи, друго не мога да добавя :)

mort
12-15-2008, 19:01
Я кажи,момиче...Колко изпуши днеска?

Tienji
12-15-2008, 19:11
налетяла те е някъква чувствителност утре като влезеш в реалния свят и ще ти секне щастието :oops: :P :grin:

raichEbaichE
12-15-2008, 19:13
защо пък да е пушила нещо?!ако никога не си чувствал истинско щастие и не знаеш какво е усещането,то ти губиш...но не си мисли,че си много оригинален с подобни въпроси :)

mort
12-15-2008, 19:23
защо пък да е пушила нещо?!ако никога не си чувствал истинско щастие и не знаеш какво е усещането,то ти губиш...но не си мисли,че си много оригинален с подобни въпроси :)
Не звучи правдоподобно,затова задавам този въпрос.

everything_falls
12-15-2008, 19:35
щастие :lol: май нещо си напушена наистина...ама ако има такоа нещо кат щастие дайте малко и на мен имам нужда 8-) 8-) 8-)

Blab
12-15-2008, 20:21
:)
Когато вратата се отвори зад гърба ми тази вечер и вятърът довя есенните листа навътре... ароматът... той ме съживи!))))) Чух как душата ми си пое въздух. Красиво е!)

GReddy_91
12-15-2008, 22:00
Всички вии сте напушени яко май :smt003

Bubbly
12-16-2008, 11:43
налетяла те е някъква чувствителност утре като влезеш в реалния свят и ще ти секне щастието :oops: :P :grin:
"Реалният свят" е абстрактно понятие. Всеки вижда нещата такива, каквито му е изгодно да ги вижда. 8)
До авторката- Мерси, подобно.
:)

it_ends_tonight_
12-17-2008, 11:52
Защо да съм напушена? Защото не съм от онези, които ползват сайта за отдушник на злобата си и дето бълват отрова тука от страх да не се ухапят и сами да умрат от нея ли? Все още съм щастлива и съм си на мнение, че тва не е измилен свят, а съм в реалния ;]