PDA

View Full Version : проблем с косата

ThinkPink
12-15-2008, 14:27
значи сутрин като стана и си изправя/накъдря косата и всичко си е ок
но като се прибера следобед косата ми е напълно безформена,смис се 1 не съм си правила прическа
лак слагам дам,и едно нещо на Лореал за защита с/у изгаряне на косата от пресата,при къдрене-пяна .. днеска напр бях права и от тъпата влага и дъжда ми стана ужасна косата :lol:
плс дайте някакви съвети .. :D

YourFavoriteMistake
12-15-2008, 16:07
дам, много е гадно така. примерно днеска се изправих, супер ми беше косата и по едно време от тоя дъжд-на гъъъз :-x много се дразня. от влагата косата ми почва се чупи в края и на нищо не прилича. така че някой верно да каже нещо, с което косата да се запази права, ако има влага.

SunSmile
12-15-2008, 16:12
Аз преди малко си купих най - новия лак на Тафт (един червен) 4-та степен на фиксация. Пише, че предпазва от влагата, не спластява косата, прави я мека на допир и отразява светлината, което не значи, че изглежда мазна (да не се обърка някой). Утре ще го пробвам и ще кажа дали има резултат. На мен ми трябват точно връхчетата да останат изправени, след като ги изправя с преса. Тая сутрин много си играх да ги изправя и с кола ме караха до училището и пак си се начупи, както тя иска :x Ужасно е...

taNcheto93
12-15-2008, 17:26
Аз съм ползвала всички лакове на Тафт и мога да кажа че предпазват от влага :oops: . И аз днес като излязох косата ми стана ужасна, но не бях с лак, напоследък гледам да не слагам :)

ValzZi
12-15-2008, 18:15
охх вече ми омръзна сяка сутрин да се разправям с тая кошница(косата ми) така че само й слагам пяна понякога или я вързвам на конска опашка..тя си е такава на букли по краищата и е обемна така че друго няма да направя и да иска..аз й се сърдя ужасна е...тва за влагата е голям проблем наистина!! :? :booooomb:

leidymimi
12-15-2008, 19:42
И аз съм със същият проблем и след прочетеното ще опитам и лакът на Тафт (поредният който опитвам).Благодаря за съветите и ще пиша ако има резултати.

My6mYLka
12-15-2008, 20:34
:-x :-x и аз съм тъй момичета аз ползвах на тафт черен но прекалено се ронеше ли как да го кажа :lol: :lol: и миришеше на мъжко днеска си направих косата съпер и само гледаш как след 1 4ас спада :lol: да не иб защото нямах преса ако някой ми отговори ше емн хубаво 8-)

gabri3lla
12-15-2008, 20:47
По принцип не съм доволна от лаковете за коса на Тафт - нищо не предпазват - най вече от влага... простотий .. един път си изправих косата и почти целия го изпръсках и след 20 мин. пак същото :lol: Вече и аз незнам какво да я правя тази коса и какво да и слагам за да стои както аз искам :x

varnen4e
12-16-2008, 05:55
Повече лак.. или направо вакса. ;)

qCkaA
12-16-2008, 15:43
но като се прибера следобед косата ми е напълно безформена,смис се 1 не съм си правила прическа
лак слагам дам,и едно нещо на Лореал за защита с/у изгаряне на косата от пресата,при къдрене-пяна .. днеска напр бях права и от тъпата влага и дъжда ми стана ужасна косата :lol:

а може ли да попитам какво точно е това но Лореал,защото и аз се изправям всяка сутрин и косата ми е ужасна :-x

PeopleAlwaysLeave
12-16-2008, 15:50
Май всички го имаме този проблем :( И мойта коса е същата - изправям я, нагласям я, изпръсквам почти целия флакон лак (на Тафт черния) и след НАЙ-МНОГО един час - все едно не е изправяна...начупени връхчета, всеки косъм на различно мнение... Наистина е ужасно :-x

taNcheto93
12-16-2008, 16:01
:-x :-x и аз съм тъй момичета аз ползвах на тафт черен но прекалено се ронеше ли как да го кажа :lol: :lol: и миришеше на мъжко днеска си направих косата съпер и само гледаш как след 1 4ас спада :lol: да не иб защото нямах преса ако някой ми отговори ше емн хубаво 8-)
И аз когато го ползвах този черния косата първите няколко пъти ставаше много много суха и мирише на мъжки парфюм. Спрях да го ползвам определено време и после като го пробвах пак косата ми не ставаше такава(суха). Сега съм с този http://beautycosmetic.biz/popup_image.php?pID=1595&osCsid=kr7kb0d4d2m0h4j7g0d0o7iau6 , той е пета степен и не мирише гадно, супер е :-)

SunSmile
12-16-2008, 16:50
Ми днес си напръсках косата с новия си лак на Тафт (червен) изправих я в крайщата с преса, после пак малко с лак. Напръсках я с лак където я бях топирала и имаше ефект, въпреки влагата.
http://beautycosmetic.biz/product_info.php?cPath=87_91&products_id=1902 Така изглежда, само че не е за боядисана коса и е Фактор на фиксация 4-ка! Доволна съм много!
Иначе и със вакса з акоса съм опитвала, обаче за да има голям ефект трябва повечко да се слага и малко спластява косата :)

YourFavoriteMistake
12-16-2008, 18:03
а вие изправяте, пръскате лака и разресвате след като изсъхне или не, защото аз лично разресвам(просто не мога си гледам иначе косата, няква на клечки седи) и нещо не се получава... :? :? :?

neva
12-17-2008, 00:34
za laka: nikoga ne se re6i sled kato se napruska6 iz4akai 2 min i togava :) :)

ThinkPink
12-17-2008, 12:50

а може ли да попитам какво точно е това но Лореал,защото и аз се изправям всяка сутрин и косата ми е ужасна :-x
начии Hot Liss Creme Themo-Lissante,Technologie Thermo-Protect нещо такова му е името :D отзьд пише термо-изглаждащ крем за след преса/сешоар
иначее се чуда вече кво да правяя
аз съм с червения лак на тафт и може да се каже че не е лош,ама тр бая да сложа за да има ефект :D саа май има некъв нов пак на тафт светло розов за изправени коси,някой пробвал ли го е??
ии каква вакса ползвате :D

qCkaA
12-17-2008, 14:33
ThinkPink мерси много :) ще го пробвам.
Аз сега сам с един лак също на Taft 3in1 effect,4 степен е и сам доволна от него,само че трябва да пръскам много за да им ефект :D

Dark_Angel_F
12-17-2008, 14:53
Ух и аз имам същич проблем ... изправям се сутрин и пръскам лак , но към обяд косата ми е вече начупена .... ( лака ми е на Wella за обем с 4-та степен на фиксация ) не е начупена чак толкош а, колкто е рпеди да я изправя , но ме дразни така,...

InVic7us
12-17-2008, 16:42
mm moq lak v momenta e Diplona EXTRA starker halt i mirishe na dufka i e mnogo dobyr :P

deni15
12-18-2008, 11:16
и аз имам същия проблем ... :x всяка сутрин ставам да си изправям косата,слагам и лак...и като се прибера е ужаснаааааааааааааааааааа аа :-x

Dark_Angel_F
12-18-2008, 15:26
Ужасно е ... не знам дали от влагата или от нещо друго но след 12 часа шсеки кичур коса си има собствено мнение .... Почвам да се отчайвам... А този на диплона мисля , че съмго ползвала , но още преди да си взема пресата и да ми се налага да фиксира цялата коса.