View Full Version : Момчетата също ...
Супер много харесвам едно момче от някъде месец. Той е от моето училище и си пишем вече доста отдавна естествено и на живо се знаем. Преди седмица той си хвана приятелка и сега скъсаха.Аз се уморих да го чакам и почнах да се занимавам с някакво друго момче ... който в последствие ми се разсърди зашото съм харесвала друг (много заплетена история) ,но се разбрахме вече и всичко е наред.Та бях сложила на профила си една целувка ей така просто за кеф и първото момче ( :D ) изведнъж ме попита ....
Toй-И тази целувка ли е за него и едно плачещо
Аз-ама какво е това плачещото
Той-ревнувам още едно плачещо
Направо ми е супер объркано той май не знае какво иска ... първо ние сме само приятели после и това
Накрая почна да ми обяснява че той бил по-добър от въпросното момче ,че можел да говори много по-романтично от него и тем подобни
Не убедена съм ...момчетата също не знаят какво искат :-#
stop_looking_at_me
12-15-2008, 21:30
ъмм, имам чувството че той само така си говори... но винаги можеш да поговориш с него и да се изясните. Може пък да иска да е с теб, щом е скъсал с приятелката си и наистина да те ревнува от тоя другия...
scoobydors
12-15-2008, 21:35
Питай го какви са му намеренията спрямо тебе. :-o
Може просто така да си говори. ( за флирта )
Или да му се струва ташак работа... :D
Абе какви са тия лигави историйки... имам чувството, че вие 2мата сте на не повече от 12... :?
грешиш, просто на това момче или толкова му се е*е, че 2 не вижда или просто е няква шушумига дето е супер женствения че да не знае асла кво иска!-такова аз не го броя за момче...
bubblegum9210
12-16-2008, 07:00
стига сте пълнили сайта с детски историйки !
Абе той си знае пича. Просто ти си толкова заблудена, че не разбираш, че не всичко, което ти се пише или казва е истина. Дори и да ревнува, какво от това? Не значи, че те обича или, че иска да е с теб...
hooliganka89
12-16-2008, 08:04
Не всичко което хвърчи се яде.
+1
И да добавя имам чувството, че сте на по 13-14 год
scoobydors
12-16-2008, 18:13
+1
Абе какво чувство... :lol: те 100 % са на по 13-14 години макс. :D
+1
Абе какво чувство... :lol: те 100 % са на по 13-14 години макс. :D
15 17 8)
ама е вярно големи лапенца сме :-P мерси на всички за мненията :D
Nefarian
12-16-2008, 20:29
Това да си пубер е адски секано, радвам се че пубертета го минах без подобни изцепки пф
Всички момчета знаят какво искат,но не всички знаят как да си го пискат 8) :D
Seducti0n
12-16-2008, 22:01
:) Абе вие да не сте 2-ри клас?
Е заради това не се занимавам с набори...
Ще ми държи някой сметка какво съм си написала в месиджа и за кого е предназначено...айде не...
Хах, жалка картина е този твоя...Да се изтъкваш за сметка на другите е супер тъпо нещо, дано осъзнае колко смешна е постъпката му и въобще всичките глупости, които ти е написал... :-o
ImmortalForever
12-17-2008, 18:13
Добре че в скайп няма иконка (култуво самоубийство от любов), че тогава колко теми щяха да се изпишат... 8-)
MakeMeFeel
12-17-2008, 18:15
Да и то кво излиза .. ВСИЧКИ момичета не знаят какво искат и ВСИЧКИ момчета също не знаят кво искат тей ли ? Забавни сте ...
Kostadin_682
12-17-2008, 18:19
Да и то кво излиза .. ВСИЧКИ момичета не знаят какво искат и ВСИЧКИ момчета също не знаят кво искат тей ли ? Забавни сте ...
хаха да... така излиза :razz: :razz: :razz:
AbeLoshSam
12-17-2008, 18:21
аве пешлемета ... я залягайте над уроците :D :D :razz: :razz:
beachy_bunny
12-17-2008, 19:06
тц тц ... една икона :D :D :D упс сори 2 ... и какво .. милиш , че му дреме ли ... мина му през 13 сантиметровия :D :D Децааа ...