PDA

View Full Version : Оф, тези двулични "най-добри приятелки"...

stop_looking_at_me
12-16-2008, 00:26
Знам че на много от нас се е случвало да се скараме с някое момиче заради момче и това го разбирам. Но защо и с приятелки с които споделяме и се подкрепяме и тн... защо някои загърбват приятелството? Нима то НЕ Е по-важно от едно момче? ЗАЩО, щом би трябвало да сте най-добри приятелки??

Не го разбирам... не го приемам... и никога не съм го правила на моите най-добри приятелки, но ето че ме сполетя и не го разбирам просто!!!

Ох, хора, много ми е трудно. Плача по цял ден и не разбирам с какво съм заслужила това от най най най най-добрата си приятелка.
Тя знае че го обичам. НЕ, не преувеличавам. Беше любов от пръв поглед и за двамата... седяхме и се гледахме сякаш времето спря. Секундите се превърнаха в минути. Просто се изгубих в него и от тогава не ми излиза от главата. Той не е безразличен и го знам, и моята приятелка го знае.... вижда се, колкото и двамата да го прикриваме.

Пред мен той се прави че не я познава, тръгва да се запознава с нея всеки пък тя като е с мен. Нито й говори, нито я поглежда... тотален безинтерес, а е красавица... един мой приятел си изгуби ума по нея, но това няма значение.

Дали за това той и е станал фикс идея, не че му се сваля пред мен. Но тя ми се обажда в последно време за да ми каже какво бил правел с някаква си на някакво парти, на което тя уж не присъствала, но и се обадили да и кажат. Първо, нито познава повечето от компанията му... Второ, защо на нея ще и се обаждат. Това ме нарани много. Бях писала на статуса ми във facebook... знам какво правиш имам информатори... как може така да постъпваш с мен? А тя почна да прави някакви малки коментари през цялото време за него.

Днес последно ми каза "на него не му пука за тебе вече, повярвай ми." Нз, аз почвам да си мисля че тя иска това да е вярно... че го иска за себе си... само защото той не и обръщаше никакво внимание, а аз се кефех и все и го повтарях... ахаха. Все едно ако го накара да я хареса и да тръгнат ще и е трофей, че тя е нещо повече от мен... че ми е откраднала момчето. Но това не го очаквам от най-добрата си приятелка.

А той, последно като го видях не смееше да ме погледне, все едно е гузен за нещо... Говори с мен, а гледа пода... Но не мога да го повярвам, той ако не друго поне ме уважава страшно много и никога не би ме наранил...

Някои приятели мислят че си исмислям. И е напълно възможно, все пак нямам никакви доказателства че тя го "манипулира" или че тайно се срещат и тн. Да, той не ми е гадже, но тя знае за моите чувства към него. Другите ми приятели мислят че е напълно възможно

А смисъла на цялата тази супер дълга тема е да се оплача, за да ми олекне малко и да попитам тези които са постъпили така с тяхните приятелки... ЗАЩООООО???? какво ви е накарало да го направите? приятелката ви как разбра? Как реагира? И защо не сте уважавали приятелството си?
Чакам смислени отговори... и момчета могат да се изказват по темата. Благодаря

mynichka
12-16-2008, 06:31
Това не е приятелка

pandelka
12-16-2008, 06:44
Е ти ако на тва "нещо " му казваш приятелка... :? :? :?

kobrichka
12-16-2008, 06:54
Ми има и друга гледна точка сигурна ли си, че тя ти казва това "на него не му пука за тебе вече, повярвай ми." не е истина.Понякога приятелите искат да ни предпазят. Но разбира се възможно е и да се опитва да ви раздели не знам.Аз просто ти казвам да помислиш и над двата варианта не да бързаш и да нападаш.

stop_looking_at_me
12-16-2008, 07:08
Както казах нямам твърди доказателства. Просто свързах неговата внезапна потайност... като отбягва погледа ми и ми говори а гледа в земята.... и нейните малки коментари. Да, може би примера ми не беше точен. Разбирам да се оптва да ме предпази, това ми е ясно. Но при полужение че преди ми говореше колко отвратителен и груб бил, а сега е много сериозен, мъж на място, с добри маниери и това много и допадало. Решихме да отидем до тях един ден... а тя без да знае адреса и къде живее той ни закара??? Оня ден ми каза как един негов приятел, с който аз НЕ съм я запознавала и тя няма как по друг начин да го познава (града ни е огромен) я бил харесвал и аз да не съм казвала на моя човек защото той щял много да се ядоса.... И всякакви такива малки коментари.

Въпроса на темата е защо някой би причинил това на най-добрата си приятелка? а не, дали има нещо между тях.... тази "случка" я написах за да знаете кое ме е подтикнало да напиша темата.

Чакам размисли над тези уж най-добри приятелки.

stop_looking_at_me
12-16-2008, 07:23
какво имаш да размишляваш бе ?

да ти е** и приятелите кадето имаш :-o

да предполагам ли че не можеш да четеш?
... няма смисъл да ми отговаряш ... 2 поста от теб са ми достатъчни в тази тема... премини на следващата. Благодаря!

Въпроса ми, да поясня още веднъж:
Какво би накарало едно момиче да се обърне срещу приятелката си по този начин? Дори да имат някакви кризи в приятелството си, заслужава ли си да загърбиш 3 години приятелство за едно момче? Просто се опитвам да я разбера... може би грешката е в мен, знам ли. Може би аз не съм била добра приятелка по някакъв начин и тя ми го връща по още по-долен начин. Кайто не иска да не пише.

HONDA
12-16-2008, 07:50
С такива приятели , врагове не ти трябват.

huligankata
12-16-2008, 08:02
Обърнала се е по този начин срещу теб просто, защото не ти е истинска приятелка и явно никога не ти е била. Приятелите в тудност се познават, но не само тогава - тя трябва през цялото време да ти се доказва като приятелка във всяка една ситуация, а явно не може. Естествено, че не си заслужава да загърбиш такова приятелство без значение дали има криза или не - истинското приятелство се справя със всичко, още по - глупаво и наивно е да се разваля заради момче.. Ние няма как да знаем каква приятелка си била самата ти, така че ти сама можеш да обмислиш нещата и ако мислиш, че си заслужава да говориш с нея, така би било най - добре, а и ти самата ще разбереш защо го е направила ако изобщо посмее да ти каже.

hooliganka89
12-16-2008, 08:08
Коренът на всички злини?-Егоизмът.

beb4yy
12-16-2008, 08:26
Е ти ако на тва "нещо " му казваш приятелка... :? :? :? +2314568

GotTheLife
12-16-2008, 12:01
Не е искрена с теб и просто не държи на "приятелството" ви! Иначе би ти признала или запазила чувствата за себе си...

FlashMX
12-16-2008, 12:19
Значи от този цвят на буквите на поста ти (жълти) ми изтекоха очите >.<. По темата. Твоята най-добра приятелка е кучка!

MartiSSima
12-16-2008, 13:43
Зaщо ли?!?!?!?!?!?!?Защото винаги покрай теб трябва да има някоя кучка която да съсипва всичко или да бъда по точна.Да минава от там където ти си минала, защото завижда, защото не може да понесе че ТИ можеш да го имаш а тя не.Чесно казано мотивирах се да пиша по тази тема защото аз имам един такъв изрод покрай мен и се заби с бившия ми за който 2 години какво ли не направих.Както и да е, сега тя спи в моето легло, целува моето момче, вози се до него и общо взето това стана защото аз го позволих.Не прави моята грешка разкарай я докато е време и си ограничи контактите с нея защото повярвай ми скоро може да ги гледаш двамата как се целуват и обичат а от това най боли, че приятелка е забила нож и то не в гърба ти а в СЪРЦЕТО ТИ!С нейния "коршум" трепи 2 зайчета, теб от пътя си разкарва, и печели него.Замисли се....Много е неприятно и го разбирам не на 100% а на 94325437856847687% ако има такива....Разкарай я че аз ще дойда и ще я убия!!!
СМЪРТ ЗА ВСИЧКИ ПРЕДАТЕЛКИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

П.С - И още нещо аз на ХОРАТА не вярвам...Вярвай на себе си и това което виждаш и чувстваш.Хората си говорят и ще продължават и най - добре говори с него а той иска да е с нея бии му шута и го пращай да спи не е единствения на тая земя!

xpici
12-16-2008, 13:49
пха, значи не ти е никаква приятелка ;)
На товаа ако му се вика приятелка, не знам :(
Тегли и една и не се занимавай с нея ! Не ти е тази "истинска" приятелка... то рано или късно всеки си показва рогата, явно тя го е направила
Само аз се моля моята приятелка да не го направи.. нали В?! :o :-) 8-) :-)

mirmark
12-16-2008, 14:00
Заложено е в природата - всеки индивид да се бори първо за себе си. Само при хората има приятелство в този смисъл на думата, но това не означава, че инстинктите в един момент не надделяват. Това се е случило между вас двете.

GabisiTa
12-16-2008, 16:38
Бившото вече гадже на една приятелка постъпва по абсолютно същия начин... Вече е "отнемал" гаджетата на няколко от приятелите си... :?
Според мен по този начин иска самичка да докаже едва ли не, на себе си, че е "тоооолкова велика" и може да има всяко момче.. Чиста завист, че той е харесал теб, а не нея.. А това колко ти е "приятелка" мисля че няма смисъл да коментирам... :?

F_CK_all_I_need_is_U
12-16-2008, 17:01
Тук виждаме нешата само от твоя гледна точка,няма да тръгна да обиждам момичето,но според мен не трябва да ти пука за нея,защото тя никога не ти е била приятелка,живеи си вивота и не се занимавай с отрепки..

Prestigio
12-16-2008, 18:39
Приятелството между две момичета е съюз срещу трета... :roll:

UnHappyy
12-16-2008, 18:58
има истинско приятелсто между момичета докато не се появи някое момче което и двете да харесват...т.е. НЯМА истиско приятелство...момчетата са си 1000 пъти по. добри приятели .Между 2 момичета винаги ще има съревнувание ..я за някое момче ..или просто коя е по-хубава и тъй..аз като момиче не съм на тоя принцип,дори съм се отказвала от момче заради "приятелка " ...ама не очаквай някой да ти благодари за такава постъпка , при 1-ва възможност все пак биха те преебали..! :P

F_CK_all_I_need_is_U
12-16-2008, 19:23
има истинско приятелсто между момичета докато не се появи някое момче което и двете да харесват...т.е. НЯМА истиско приятелство...момчетата са си 1000 пъти по. добри приятели .Между 2 момичета винаги ще има съревнувание ..я за някое момче ..или просто коя е по-хубава и тъй..аз като момиче не съм на тоя принцип,дори съм се отказвала от момче заради "приятелка " ...ама не очаквай някой да ти благодари за такава постъпка , при 1-ва възможност все пак биха те преебали..! :P

Относно коментара ти - съжалявам за теб и за това,че не си успяла да срещнеш истински приятелки в живота си,но тфа,че ти не си,не значи,че другите не са. :-x Говори само за себе си и твоите приятелки. :!:
Миналото лято аз и най-добрата ми фр бяхме луди по едно момче много дълго,след време казвахме дори,че го обичаме.Той ни беше адски добър приятел,а за мен тогава беше истинската любов.С моята приятелка си обещахме,че никога няма да се скараме зарди него и няма да му признаваме чувствата си,за да не си разваляме отношенията с него.Аз знаех,че той харесва мен,както и той знаеше,че го харесвам,но никой от двама ни не направи нищо,зарди обстоятелствата...След година казах на приятелката си,че той е харесвал мен и че не съм и го казала по-рано,за да не я нараня.Тя още обича това момче,а аз още продължавам да си мисля какво ли би станало,ако бяхме тръгнали... :-| И въпреки това,предпочитам приятелката си пред него и се радвам,че дори това момче(което и за двете ни значеше много) не ни раздели. :grin:
П.С.Не съм го виждала вече близо година,щото живее в Гърция :D
Таа,по темата,истинско приятелство между момичета :-P има!

LittlePrincess
12-16-2008, 19:36
Близко е до акъла,че точно това момиче не ти е приятелка.Истински приятелки - малко,но ги има.

UnHappyy
12-16-2008, 19:47

Относно коментара ти - съжалявам за теб и за това,че не си успяла да срещнеш истински приятелки в живота си,но тфа,че ти не си,не значи,че другите не са. :-x Говори само за себе си и твоите приятелки. :!:
Миналото лято аз и най-добрата ми фр бяхме луди по едно момче много дълго,след време казвахме дори,че го обичаме.Той ни беше адски добър приятел,а за мен тогава беше истинската любов.С моята приятелка си обещахме,че никога няма да се скараме зарди него и няма да му признаваме чувствата си,за да не си разваляме отношенията с него.Аз знаех,че той харесва мен,както и той знаеше,че го харесвам,но никой от двама ни не направи нищо,зарди обстоятелствата...След година казах на приятелката си,че той е харесвал мен и че не съм и го казала по-рано,за да не я нараня.Тя още обича това момче,а аз още продължавам да си мисля какво ли би станало,ако бяхме тръгнали... :-| И въпреки това,предпочитам приятелката си пред него и се радвам,че дори това момче(което и за двете ни значеше много) не ни раздели. :grin:
П.С.Не съм го виждала вече близо година,щото живее в Гърция :D
Таа,по темата,истинско приятелство между момичета :-P има!

то е ясно ,че има изключения ..трябва ли всеки път да се казва ?! ;) мисля че се подразбира ...всъщност имам поне 3 приятелки които за нищо ама наистина нищо не биха ме предали...но съотношението към тея които са фр ама не е сиг е доста по.малко ..така чее да ут0чня имах предвид повечето случаи биха те предали ;)

stop_looking_at_me
12-16-2008, 20:15
Значи от този цвят на буквите на поста ти (жълти) ми изтекоха очите >.<.

по-скоро са оранжеви. Това е жълто, а това оранжево.... има разлика, а? Но все пак се извинявам.

Както и да е, благодаря за мненията ви. Просто най-малко го очаквах от нея... като сестра ми е, преживяли сме толкова много и сме си споделяли страшно много неща... но МОЕТО момче няма да си споделяме. Боли да си предаден от някой за който до онзи ден би дал живота си, понеже очакваш същото от тях... явно съм страшно заблудена. :(
Благодаря на Господ, че имам и други приятелки.... но до колко и те са такива не знам. Винаги ще има съмнение в мен, дори малко, но ще е там.

MartiSSima,
абсолютно права си... много би ме заболяло да ги гледам заедно. Но ако той се поддаде значи не е този за който го мислех. (както тя се оказа че не е тази за която я мислех). Тъй като нямам твърди доказателства, само предположения, ще гледам да не убивам когото и да било. Най-много да си поговоря с него... той няма как да не ми каже ако нещо става... ;) А вече след това ще мисля какво ще правя с нея... най-много да я отпиша тотално и тва. Гадното за нея е че ще осъзнае че е загубила най-вярната си приятелка точно защото тя не е била такава...

мirmark, интересна теория... :)

UnHappyy,
съгласна съм че момчетата са страшно добри приятели... имам много такива и е лесно да се споделя с тях... винаги ще те защитят и тн. После става интересно, като разбереш че те те приемат като нещо повече от приятел, но това е друга тема. Но също вярвам че има и такива момичета. Примерно останалите ми приятелки... явно без малко драма не може.

F_CK_all_I_need_is_U,
съгласна съм че истинско приятелство между момичета има. Аз също съм се отказвала от момче заради приятелка. Не ми беше приятно да ги гледам двамата и се отдръпах... въпреки че той искаше да се раздели с нея и да е с мен... аз просто не можеш да я нараня, въпреки че ми беше приятелка от скоро и не я познавах много добре.... просто по начина по който ми говореше за него, разбрах колко даржи на него и колко го обича.

fire_cat
12-17-2008, 14:21
Лично аз никога не бих се скарала с приятелка заради момче. Особено с най-добрата си приятелка. Любовта никога не продължава вечно, а приятелството много трудно може да се спечели, така че не го губи. Но все пак ако много обичаш това момче, а приятелката ти се е държала ужасно с теб по тази тема, мисля, че ще трябва да се съберете ти, гаджето ти и твоята "приятелка" и да обсъдите всичко. Ако се окаже така, че той да си призначе, че харесва повече онова момиче, то тогава не бързай да изпадгеш в ужас и гняв. Опитай се да го забравиш по някакъв начин, макар и да знам колко ще ти е трудно. И мен най-добрите ми приятелки са ме предавали по много различни причини. На теб ще ти се наложи да си намериш момиче, на което наистина можеш да разчиташ. Не избирай приятелите си по външност - дали са красиви и богати не е чак толкова важно, отколкото да умеят да те изслушват, да са верни на себе си и на теб. Ще се влюбиш в друго момче е така постепенно ще забравиш предателя и приятелката ти. Нека бъдат щастливи - но ако тя се държи по този начин с гаджето си, както се държи с приятелките си - връзката им няма да издържи никак дълго. Пожелавам ти успех и ще се справиш! :)

mickelangelo
12-17-2008, 15:11
" Жената на моя приятел не е жена. но ако тя е прекалено красива- той не ми е приятел " - из законите на Мърфи за всеобщата гадост

и все пак .. не се занимавай с лицемери .. по д0бре .. да си сама .. от колкото с такива " приятели "

OpenedSky
12-17-2008, 15:48
Не разбирам за к'фо могат да се карат две '' приятелки '' , като момчето/мъжа САМ избира с кого да е ...

My6mYLka
12-17-2008, 20:35
stupid shit no real fr :o

MartiSSima
12-17-2008, 21:23
Значи от този цвят на буквите на поста ти (жълти) ми изтекоха очите >.<.

по-скоро са оранжеви. Това е жълто, а това оранжево.... има разлика, а? Но все пак се извинявам.

Както и да е, благодаря за мненията ви. Просто най-малко го очаквах от нея... като сестра ми е, преживяли сме толкова много и сме си споделяли страшно много неща... но МОЕТО момче няма да си споделяме. Боли да си предаден от някой за който до онзи ден би дал живота си, понеже очакваш същото от тях... явно съм страшно заблудена. :(
Благодаря на Господ, че имам и други приятелки.... но до колко и те са такива не знам. Винаги ще има съмнение в мен, дори малко, но ще е там.

MartiSSima,
абсолютно права си... много би ме заболяло да ги гледам заедно. Но ако той се поддаде значи не е този за който го мислех. (както тя се оказа че не е тази за която я мислех). Тъй като нямам твърди доказателства, само предположения, ще гледам да не убивам когото и да било. Най-много да си поговоря с него... той няма как да не ми каже ако нещо става... ;) А вече след това ще мисля какво ще правя с нея... най-много да я отпиша тотално и тва. Гадното за нея е че ще осъзнае че е загубила най-вярната си приятелка точно защото тя не е била такава...

мirmark, интересна теория... :)

UnHappyy,
съгласна съм че момчетата са страшно добри приятели... имам много такива и е лесно да се споделя с тях... винаги ще те защитят и тн. После става интересно, като разбереш че те те приемат като нещо повече от приятел, но това е друга тема. Но също вярвам че има и такива момичета. Примерно останалите ми приятелки... явно без малко драма не може.

F_CK_all_I_need_is_U,
съгласна съм че истинско приятелство между момичета има. Аз също съм се отказвала от момче заради приятелка. Не ми беше приятно да ги гледам двамата и се отдръпах... въпреки че той искаше да се раздели с нея и да е с мен... аз просто не можеш да я нараня, въпреки че ми беше приятелка от скоро и не я познавах много добре.... просто по начина по който ми говореше за него, разбрах колко даржи на него и колко го обича.

Пожелавам ти успех за да не я убиеш.Може би си по силна натура от мен аз съм склонна да я изкормя само заради приятелството ни.На него майната му.Добро решение си взела.В крайна сметка не си заслужава да трепеш нерви заради 2 души който си мислят че са по велики от теб,Никой не заслужава такова отношение.Така че смело напред говори с него и ако той е искрен и сподели че нещо става режи ги докато е време защото неприятностите после ще са в ПЪТИ по големи!Успех мила!

BringYourOwnBeer
12-17-2008, 21:42
Аве да ви имам женските проблеми. Знам че в момента всеки който го чете ме мисли за малоумен, но кат видиш че не ти е приятелка я заебаваш и толкоз.... Бъди зла кучка относно нея.
А и от ситуацияата която представяш разбрах, че нямаш никво доказателсвто срещу нея.
еййй ма сиг. аз съм грешния тука ама просто не моа си го обясня кво се нервите на някой човек със седмици. Кат не ще да сте аверки, разбираш защо, ако тя е права еми извиняваш се или нещо такоа ако те заебе - край. :-x :-x :x :x :-x :-x

stop_looking_at_me
12-18-2008, 06:28
MartiSSima,

Пожелавам ти успех за да не я убиеш.Може би си по силна натура от мен аз съм склонна да я изкормя само заради приятелството ни.На него майната му.Добро решение си взела.В крайна сметка не си заслужава да трепеш нерви заради 2 души който си мислят че са по велики от теб,Никой не заслужава такова отношение.Така че смело напред говори с него и ако той е искрен и сподели че нещо става режи ги докато е време защото неприятностите после ще са в ПЪТИ по големи!Успех мила!

Няма такова нещо. Не съм по-силна натура определено. В твоята ситуация бих ги изкормила и двамата. Просто при мен нищо не е сигурно още. Може да се окаже че цялата тази история е в главата ми... аз просто вързвам наблюденията си заедно... но нямам доказателства за нищо. Наистина най-доброто решение е да поговоря с него, защото с нея ще се скарам ако започна такъв разговор. Трябва да си изясня всичко и ако няма нищо, да спра да се тормозя за нищо и да я обвинявам без да е направила каквото и да било. Това би било нечестно, а аз не искам да е така.