View Full Version : Здравейте аз съм млад татко и идеята за този форум
mladtate
12-16-2008, 08:35
много ми допадна
Нямате на представа колко е готино да говориш с малкото човече (на 2,8 г.)
огромно удоволствие
Вие сигурно знаете , имате по-малки братовчеди или племенници предполагам
mladtate
12-16-2008, 09:59
още малко ще съм на 27 :grin:
Zdravei,mlad tatko!
Mnogo mi haresa tozi nov pod-forum.Mislq,4e 6te e polezen za mnogo ot nas.Az puk sum edna mlada mama s mom4ence na1,3god.Vse o6te v razogovorite sme na nivo-az pitam,az si otgovarqm,no tuk tam i malkiq 4ovek me iznenadva s nqkoi neo4akvan otgovor ili narejdane!
Pozdravi,dano si budem polezni i zabavni
да ти е живо и здраво детето и много да те радва :wink: но мисля че тоя раздел не е за тоя форум..
ААа...брат...не си ли малко надвишил възрастовата група ? :o
Един як татко имаше във форума, бе, рисуваше комикси, 'ма се запиля някъде... Жалко.:Д
^ne,ne sum 90-ti nabor :)
да ти е живо и здраво детето и много да те радва :wink: но мисля че тоя раздел не е за тоя форум..
Ami,az kato sum na 19 s beb4e na 1 godinka-ne sum li teenager s dete?Kude predlaga6 da e razdela?a i ima i drugi momi4eta na po 21-22godini bremenni ili ve4e s beb4eta!
Младите татковци са ми слабост... :oops:
Разделът заслужава да се казва "... и млади татковци"))
mgxpower
12-16-2008, 22:14
Пак чета типичните мнения и типичните хора с инфантилно държание!
Айде спрете се като не ви харесва този раздел - НАПУСНЕТЕ!
Деградирали пуешки мозъци много си е готин раздела даже а на млад татко и дарла мога да им пожелая дечицата им да са живи и здрави и звънкия им глас винаги да огравя домовете им - а и ви пожелавам по още едно да си направите след време!
Точно от това се опасявах. Ако има как да се сложи някакъв надпис до темата "Забранено за дебилни младежи", защото от такива си нямаме нужда в един хубав форум. Наистина има доста над тийн възрастта, но има и доста тийнове с деца или с очакващи бебета, които имат нужда да споделят мнение и тревоги. Като не ви харесва форума и като най-малкото не се отнася до вас моля не ни давайте ненужното си мнение, за да си вдигате рейтинга.
^absolutno sum suglasna s teb :-)
аз имам брат на 2
разликата ни е 18
понякога си представям
че съм му баща
мъчно ми става каква отговорност е и какви грижи трябват...
не съм способен да се разправям с малки пикльовци
Сега така си мислиш, но един ден ще ти дойде и на теб времето... всичко се променя
Ами аз имам братовчед на 4 годинки вече.. Много си го обичам.. Голям сладур ее!! Като беше по-мъничък и на обяд заспиваше със шишенце със сок.. И като го гушках и му даваш да пие направо умирах от кеф.. Абе изобщо обожавам бебета.. Точно пред блока ми има детска площадка и там майки излизат с малките.. По едно време с една приятелка ходихме при тях.. Направоо.. Като видя малко детенце и омеквам.. :D Ей, да са ви здрави дечицата и много да ви радват!!
Wrathchild
01-01-2009, 12:31
В момента малкия ми братовчед спи в съседната стая. Няма такова ангелче просто. Обожавам децата...