Влез

View Full Version : козметичен салон тук в София

lorena
12-16-2008, 08:47
Здравейте :) Искам да попитам момичетата , които са от София, къде ходите на козметик (кола-маска, оформяне на вежди и т.н.). Искам да ми препоръчате някой хубав козм.салон , да ме информирате за цените...ще съм ви балгодарна много за това :) Благодаря предварително :)

insanity_666
12-16-2008, 09:39
кв. Хаджи Димитър, в хотел Accord ;) цените са много ниски, а козметичката е страшно готина мацка. нз от кой квартал си, но няма да съжаляваш ако отидеш там.

lorena
12-16-2008, 13:10
кв. Хаджи Димитър, в хотел Accord ;) цените са много ниски, а козметичката е страшно готина мацка. нз от кой квартал си, но няма да съжаляваш ако отидеш там.
Мерси , даже ми е много удобно :)

lorena
12-16-2008, 13:11
Но все пак може да давате още предложения :)

iPurple
12-16-2008, 14:34
Толкоова много места има, че.. толкова ли никъде не си виждала? И до сега не си ли ходила? Хотел акорд не е много готин не знам за там...

iPurple
12-16-2008, 14:35
Единя вариант е в мола. :)

insanity_666
12-16-2008, 17:30
Толкоова много места има, че.. толкова ли никъде не си виждала? И до сега не си ли ходила? Хотел акорд не е много готин не знам за там...

абе и аз съм виждала на всяка крачка, ама като знам от фризьори колко съм страдала на този принцип, страх ме е да си представя повечето козметици ;)
а за самия хотел нз, но от салона съм безкрайно доволна - говорим за цени, качество, отношение най-малкото :)
(не казвам, че това е единственото и най-доброто място, но върху него имам поглед)