View Full Version : Мразя я!
Няма какво друго да направиш освен да привлечеш на твоя страна по умните и да я бойкотирате по някакъв начин според ситуацията.
da ima mnogo takiva... nqmam ideq kvo da ti kaja ...... opitai da q izolira6 ot drugite i tq taka 6te se promeni za da se prisposobi..ama tva e mnogo gadno :D nz bii i tupanika i 6e mlukne puk da ne ti puka dali 6e te gonqt ili ne
Biskfitka
12-17-2008, 13:52
Голяма завист голямо нещо :? богатите хора са мн якиии моето семейство също имаме пари. Бедните да го духате :P 8)тцтцтцтц
По темата-навсякъде има такива...спрете да и обръщате внимание (ако е възможно де...)
Infinity
12-17-2008, 14:33
Голяма завист голямо нещо :? богатите хора са мн якиии моето семейство също имаме пари. Бедните да го духате :P 8)
абе тебе кога ще те махнат от тоя форум беее....просто адски си куха за да кажеш тея думи има мн по стойности бедни хора от надути кифли като тебе....ако всъщност въобще си момиче,щото си мисля и че е възможно ти да си някакъв провокатор който само да дразни хората :-x
Няма какво друго да направиш освен да привлечеш на твоя страна по умните и да я бойкотирате по някакъв начин според ситуацията.
+123456 :-) :-) :-) :-)
Голяма завист голямо нещо :? богатите хора са мн якиии моето семейство също имаме пари. Бедните да го духате :P 8)
ако си момичето от снимката,не виждам кой би ти завидял.
парите са на родителите ти не твои..и богатите по-духат от бедните повярвай ;) наистина се надявам да е някой недодялан,който няма какво да прави по цял ден,защото ако това е мнение на реален човек направо го съжалявам :-D
благодаря на останалите..мисля,че се оправих всъщност..богат беден,когато си глупав и всичките пари на света не могат да го скрият :D
ПАК НИ ПОКАЗА КОЛКО СИ ТЪПА!
favor_91
12-17-2008, 21:55
Тва беше тъпо...
По темата : Еми стискай зъби засега и се моли да я изключат,колкото и невъзможно да ти се струва :(
NamelessRomantic
12-18-2008, 10:48
Абе теб квачице мила не те ли махнаха от тук?Имаш пари ама като си бедна откъм интелект няма кой да те обогати.Не знам в кой свят живееш :razz:
А по темата - ако класа наистина е такъв какъвто си го описала събери другите които са против кифлата и й я поставете на място най-накрая.И тя като тъпУ2008 е кифла,ама те двечките са онези на които им липсва пълнеж. 8-)
emo_girl953
12-18-2008, 11:21
sladky2008 Алелелелееее колко си затъпела милата тя хора дайде да не се занимаваме с УТАЙКИТЕ НА ОБЩЕСТВОТО ПО ТЕМАТА-спокойно и в нашия клас е така има един надут кроасан дето мн се праеше на богаташка и ся как набързо и затвориха устицата просто стискай зъби и чакай докато не се чалне в тъпата тиква :D :D :D
Mr_Crowley
12-18-2008, 11:26
Проблема бил, че в училището били умни - :razz: :razz: :razz: :razz:
Като гледам правописа ти и висшите ти умения в граматиката съм сигурен, че явно сте яко капацитети в това училище :razz: :razz: :razz:
Проблема бил, че в училището били умни - :razz: :razz: :razz: :razz:
Като гледам правописа ти и висшите ти умения в граматиката съм сигурен, че явно сте яко капацитети в това училище :razz: :razz: :razz:
не,проблема е,че си мълчат и не правят проблем,когато някой им отнема от личното пространство.това,че учат го казах просто,за да си представите по-лесно самите хора.за тях училището е най-важно.мисля,че ясно казах,че не съм като тях..незнам дали е откъм акъл както ти твърдиш или откъм мислене,но е факт,че не съм нито към кифлите,за да не ме закачат, нито към "много умните" , за да не ми пука.. :)
Jumbie483
12-18-2008, 16:56
Провокирай я :-o
Прави всичко на пук на нея.. Защитавай другите.. Те постепенно ще видят, че не е толкова страшно да и се опълчиш. Няма да търпите някаква пикла да ви командва, я !!! :smt012
BoCupycake
12-18-2008, 19:17
Гаахахахаха 'мноо си зле ма!Скрии се! :D
А сега относно темата...
Ко да ти кажа,бахти филма.Докато четях поста на авторката на темата все едно си бях пуснала поредния тъп американски тиин филм.
Ааа вземи я прибии де! :o Аз така бих направила... :D
Иначе или не и обръщай внимание или и прави номерца,все едно е.Действай... :)
Пак и обърнахте прекалено много внимание на малката пикла с многото свободно време (сладку не знам си там кво). Разберете че е фейк акаунт, пък и да не е - много лошо само и единствено за нея. Стига сте й се вързвали на жалките провокации! :D
Magichkaa_
12-19-2008, 16:10
Пребий я ! Такива като нея в мойто даскало всяко междучасие са заврени в тоалетната :razz: Ако не искаш да се биеш я набий с думи :D Нали разбираш 8-)
Защо не си гледате в собствените панички?
Много се дразня на такива като вас. Ок. Тя не знае, тя има слаби оценки и какво като ще изкласи? Нали ти си знаеш, че имаш повече знания от нея и т.н...
Познати са ми такива злобарчета от гимназията, които не спираха да се занимават с мен. :-o Накрая си пролича кой колко знае и какво представлява. Това е.
Провокирай я :-o
Прави всичко на пук на нея.. Защитавай другите.. Те постепенно ще видят, че не е толкова страшно да и се опълчиш. Няма да търпите някаква пикла да ви командва, я !!! :smt012
+1 Не съм от хората, които си мълчат и чакат всичко да се оправи... Атакувай я с мозък...аз бих я направила за смях. Доколкото разбрах е тъпа...покажи това на другите, за да разберат, че не трябва да се "подчиняват" на по-простите от тях :wink:
Няма какво друго да направиш освен да привлечеш на твоя страна по умните и да я бойкотирате по някакъв начин според ситуацията. 8-) 8-)
sladky2008 първо мисля ,че си някаква дри*сла ,където идва да си избива комплексите тук чрез 'парите на мама и тати'.Тези пари дали ги имаш,дали ги нямаш никой мисля че не знае (поне от форума)..не разваляй темите на хората :-x тъпанарка :booooomb: :booooomb: :-x :-x и да са богати ваш'те ти по-умна няма да станеш..
по темата: привлечи повече хора на твоя страна,тя ще остане сама евентуално или поне с по-малко хора и така ще е по-лесно да я/ги
бойкотирате :wink: :wink:
kukli4kata001
12-20-2008, 22:23
леле не съм си мислила,че си толкова тъпа макар,че съм чела по другите теми кво мислят за теб :shock: :shock: :shock: :shock: .....
ами по темата и аз нз кво да ти кажа...не й се давай.Освен да си мълчиш и да се сдържаш или да я смажеш с думи :D едно от двете :D
ANTIHUMAN
12-20-2008, 22:38
Обаче си много забавна! :lol: Добре, че си ти иначе нямаше кой да ми оправи сдуханото настроение! :grin: :lol:
Ама и да съм се засегнал това теб не те бърка! :wink:
Хайде сега отивай в стаята си със милионите левове и им се радвай докато ги имаш, защото парите заминават, а приятелите са завинаги (Опс засегнах ти болната тема)!
Махай се, че си супер ,,оргинална'' ! :lol:
По темата: ,,Като знаеш някой неща за нея, защо не си отвориш устата? Стига бъди кротка и добра, а й еби п*тката майна!''
Мм така.. извинявам се,че вмомента правя нешо като спам,но просто не издържам
Ти май си мн тъпа кофа а? Най-обичам да си играя с такива като тебе... Първо се преструвам,че съм на твоя акъл... после мога така да ти грабна ума(някои го наричат сърце,но не мисля,че ти притежаваш такова),че да искаш всяка свободна минутка да прекараш с мен. Разбираш ли,че заради оскъдното ти количество интелект ти не представляваш никаква трудност,за хората които са интелектуално развити.... Та след като направя това просто казвам истината.. и тебе ще те боли толкова,че дори може и да се изживееш като емо! А след като знам,че го заслужаваш..удоволствието е неописуемо!
И.. не мисля,че има за какво да завиждам на толкова заблудени овчици,които едва ли някога ще разберат какво означава да си някой,да си личност към която хората ще се обръщат с уважение.. Абе закво ли се хабя изобщо