Влез

View Full Version : проблем с класа

zwezdichkaTa
12-16-2008, 12:39
зна4и проблема е,4е половината момчета от класа ми постоянно ме обиждат!и когато им отвърна с обиди почват да ми говорят още пове4е глупости.. :( много гадно ми става когато 4уя някой да говори така за мен и сега вече незнам какво да правя..дайте съвет плс :(

nik4ooo
12-16-2008, 12:59
DA ne ti puka! Ne im obru6tai vnimanie i na tqh 6te im stane tupo ;) ... NE se raztroivai i ne si habi nervite zaradi tiq tupaci... :grin:

lerry1
12-16-2008, 13:14
DA ne ti puka! Ne im obru6tai vnimanie i na tqh 6te im stane tupo ;) ... NE se raztroivai i ne si habi nervite zaradi tiq tupaci... :grin: +1

taNcheto93
12-16-2008, 15:27
Ще ти прозвучи банално, но наистина по-добре не им обръщай внимание. Не им падай на нивото като се разправяш с тях. Остави ги да си говорят каквото си искат и ще видиш, че след време ще престанат :)

UFOs
12-16-2008, 15:33
Единственото нещо,което може да им кажеш е :Убии простаците с мълчание!

zwezdichkaTa
12-16-2008, 16:12
мерси много на всички :-) мисля ве4е да не ги тровя,дано престанат .. :S

sladur4et0
12-16-2008, 19:04
Ами и аз ще те посъветвам да не им обръщаш внимание. Когато ти кажат някоя глупост се направи, че не я чуваш. Когато бях в 6-ти и 7-ми клас почти целия ми клас ме мразеше (с изключение на 2-ма човека) и много хора ме обиждаха (от класа имам предвид) пък и са ми правили мръсотии...като ритане на раницата и т.н. но просто от начало м обръщах внимание, а те още повече ме тъпчеха. И след като спрях да им обръщам внимание на глупостите почти престанаха с гадориите. Така че това е моят съвет- хич да не ти пука. Или поне ако ти пука- не им го показвай, защото на тях още по-голямо удоволствие им доставя да гледат, че ти пука. И се надявам всичко да се оправи. :)

OneGirl
12-16-2008, 19:24
оооо на такива изобщо не им обръщай внимание. И с мен се заяждаха едни момчета от класа и като видяха, че спрях да им отговарям и аз и те спряха и ся г/д се разбираме. Просто се прави че не ги чуваш кво ти казват. :)

LittlePrincess
12-16-2008, 19:34
Не им обръщай внимание.Няма друг начин.

Wrathchild
12-16-2008, 20:04
Ами и аз ще те посъветвам да не им обръщаш внимание. Когато ти кажат някоя глупост се направи, че не я чуваш. Когато бях в 6-ти и 7-ми клас почти целия ми клас ме мразеше (с изключение на 2-ма човека) и много хора ме обиждаха (от класа имам предвид) пък и са ми правили мръсотии...като ритане на раницата и т.н. но просто от начало м обръщах внимание, а те още повече ме тъпчеха. И след като спрях да им обръщам внимание на глупостите почти престанаха с гадориите. Така че това е моят съвет- хич да не ти пука. Или поне ако ти пука- не им го показвай, защото на тях още по-голямо удоволствие им доставя да гледат, че ти пука. И се надявам всичко да се оправи. :)Била съм в същото положение в 5-6 клас. Е, мълчанието при мен не помогна. Единственото, което успя беше ръсенето на обиди една след друга, без интервал със спокоен, равен тон и с усмивка на лицето. Това ги вбесяваше. Ставаха все по-жалки в опитите си да се направят на интересни, а на мен ми ставаше още по-смешно. Което за тях беше още по-лошо, тъй като не искаха такава реакция. След време спряха. Ако не се получи с безразличието, определено горещо препоръчвам този метод.

kosder
12-17-2008, 11:09
Убий тъпака(тъпаците в тоя случай) с мълнчание :)

ss
12-17-2008, 11:45
Удри,удри.... :razz:

kukli4kata001
12-17-2008, 12:23
ами нека и аз споделя нещо,значи момичетата от моя клас сме разделени на групички и не си говорим,но все се караме и обиждаме по най-ужасните начини.Аз не им обръщам внимание,ама просто не се сдържам понякога и им отговарям,но разбира се и те не си мълчат.Та това нещо ми скапва целия ден в даскало,а за извинение,няма да стане...при положение,че нямам вина няма да казвам сори,за каквото и да било.....ддз просто исках да споделя за това,може би и малко да ми олекне.Та ако имате някакви съвети за каквото и да било казвайте и МОЛЯ без "тва е тъпо","тряаа се извиниш,макар,че не си виновна" и разни такива,че ще ми скапете настроението още повече.... :x !

LizZz
12-17-2008, 20:09
Ами и аз ще те посъветвам да не им обръщаш внимание. Когато ти кажат някоя глупост се направи, че не я чуваш. Когато бях в 6-ти и 7-ми клас почти целия ми клас ме мразеше (с изключение на 2-ма човека) и много хора ме обиждаха (от класа имам предвид) пък и са ми правили мръсотии...като ритане на раницата и т.н. но просто от начало м обръщах внимание, а те още повече ме тъпчеха. И след като спрях да им обръщам внимание на глупостите почти престанаха с гадориите. Така че това е моят съвет- хич да не ти пука. Или поне ако ти пука- не им го показвай, защото на тях още по-голямо удоволствие им доставя да гледат, че ти пука. И се надявам всичко да се оправи. :)Била съм в същото положение в 5-6 клас. Е, мълчанието при мен не помогна. Единственото, което успя беше ръсенето на обиди една след друга, без интервал със спокоен, равен тон и с усмивка на лицето. Това ги вбесяваше. Ставаха все по-жалки в опитите си да се направят на интересни, а на мен ми ставаше още по-смешно. Което за тях беше още по-лошо, тъй като не искаха такава реакция. След време спряха. Ако не се получи с безразличието, определено горещо препоръчвам този метод.
И аз така правя! Най-добрия начин, определено!

Rofl4e
12-17-2008, 20:20
Единственото нещо,което може да им кажеш е :Убии простаците с мълчание!

Bimmer
01-20-2009, 17:09
ами не обръщай внимание на повърхностни...хм...действия , но не изкарвай всички момчета идиоти ;)

creet
01-20-2009, 17:23
DA ne ti puka! Ne im obru6tai vnimanie i na tqh 6te im stane tupo ;) ... NE se raztroivai i ne si habi nervite zaradi tiq tupaci... :grin:
+1 или ги затапвай постоянно

Nitroglycerin
01-20-2009, 17:27
Вие май не сте запознати с днешната младеж? Ако седиш и си мълчиш излизаш "здухан",а и стваш лесна жертва за нападение.Единствено с физическа сила се оправят проблемите на младежта между 11/15г. ако не и по нагоре.

PreciousDiamond
01-20-2009, 18:03
Като виждат , че се дразниш , това само им прави кеф ! Така че ... просто пълния игнор ..

nan4onanka
01-21-2009, 17:23
Според мен това с мълчанието няма да стане.Поне при мен не действа...много.Как ще я убиждат и тя ще мълчи?Трябва да направиш нещо друго.Говори с класната,директора,с майка ти ако щеш,ако е чак толкова зле положението.Едва ли някой от тези,които казаха да мълчиш,биха го направили ако са на твое място. :?

psihqsala
01-21-2009, 17:29
Мълчанието няма да й помогне ! Ще мълчи, мълчи, ще търпи постоянно хорската простотия и накрая-какво!? Ще започне да се чувства зле,заради това,че ще усети,че не се справя със ситуацията и нищо няма да се промени! Друг е въпроса,че и ако избухва едва ли ще спрат,но ако ги сложи 2-3 пъти на място с конкретни реплики може да им стане наистина гадно. Предлагам ти да им намериш слабите места и да започнеш да ги базикаш с тях. Пускай разни кофти коментари,ама съвсем деликатни,без конкретни обиди или пък научи нещо интересно например за 'лидера' на това поведение и го манипулирай. Другият начин е да се сприятелиш със свястната част на класа си(ако не си се) и да оформите групичка срещу тях. Може и някои от тях да те защитят. Ако се опълчат 5-6 човека от класа ти срещу тези недорасляци,може и да спрат. Не намесвай родители,давай коварно и накрая така ще млъкнат. Това е моето предложение.

bebchence
01-21-2009, 19:09
Ами просто не им обръщай внимание,говори си с другите,пък те нека си говорят кво да ги правиш като нямат акъл още в главите си.Но според мен физическата разправа е най,ама най-крайното решение :?

bishop
01-21-2009, 19:56
Подминавай. Ако това те разстройва, помни че ти си над тях и колкото повече те обиждат, толкова повече ти >> тях. Рано или късно ще им писне, а ти няма д аостанеш с наранено самочувствие заради купчина глупаци.

fashion4etyy
01-22-2009, 04:47
зна4и проблема е,4е половината момчета от класа ми постоянно ме обиждат!и когато им отвърна с обиди почват да ми говорят още пове4е глупости.. :( много гадно ми става когато 4уя някой да говори така за мен и сега вече незнам какво да правя..дайте съвет плс :(

Момиче ли си? как може да ти говорат така :-o
аз не бих го направил никога. явно са още малки са не им обръщай внимание :?

lenito_sf
01-22-2009, 16:00
започнеш ли да им отвръщаш ще слезеш на тяхното ниво а не трябва... прави се че ни ги чуваш се едно ти влиза през едното и ти излиза през другото ухо :) :) 8-)

fairytale
01-22-2009, 17:56
Не им обръщай внимание!Ако ти рекат нещо друго,ти има кажи: "Да така е!" .А пък може да им кажеш : "Ти да не избиваш комплекса на малката пишка,че си толкова злобен?" .Случайно чуеш някой разговор за бръснене кажи: "Не се притеснявай!Някой ден и ти ще се бръснеш брадата.Ама трябва малко да заприличаш на мъж." Друг пример,ако нещо клюкарят за теб : "Ти да не си обърнал резбата,че си станал клюкарка?" . Но пак повтарям-най-доброто решение е да ги игнорираш.

ShaZZaam
01-22-2009, 20:23
Е нали си женска - бой през топките в такъв случай.. ама яко! :D Не вярвам да са чак толкова пропаднали, че да ти посегнат в отговор :D

summer_moon31
01-24-2009, 06:20
Предлагам ти да им намериш слабите места и да започнеш да ги базикаш с тях.

Napulno suglasna sum. Ot lichen opit znam, che mulchanieto ne pomaga. :?

butty
01-24-2009, 08:10
хехе, това са малко детски истории, с израстването това ще премине :-D Но нали момчета съзряват по-бавно, така че.. Иначе какво да правиш? Ами или си мълчи и те ще престанат, защото ще им стане скучно да се занимават с теб, или веднъж ги нареди и ти едно хубаво и те ще спрат! :)