Влез

View Full Version : Проблем с най-добрата ми приятелка

didivid
12-16-2008, 16:27
Здравейте! Съжалявам, че ви занимавам с моите глупости, но наистина имам нужда от съвет.

Така... С моята на-добра приятелка се познаваме от много отдавна, сигурно има едно десетина години. Преди живеехме в един квартал, но тя се премести, година по-късно и аз. След това продължихме да си комуникираме главно по телефона, защото бяхме малки да излизаме сами по центъра. Разбира се, когато пораснахме малко започнахме да се виждаме по-често.

За съжаление обаче на няколко пъти сме се карали за това, че винаги аз я търся, аз й се обаждам, аз й пиша по скайпа и т.н. Но съвсем скоро реших, дали да не проверя кога тя ще се сети за мен. Е, минаха 9 дни и нито съм я чувала, нито нищо. Нито ме е търсила.. абсолютно нищо. Сега не знам какво да правя.. Дали да й вдигна скандал и така някакси да й дам урок или.. и аз не знам... Моля ви кажете ми какво според вас е редно да направя..

Благодаря ви! :)

taNcheto93
12-16-2008, 16:34
Зарежи я

didivid
12-16-2008, 16:42
...Не знам дали това е най-доброто решение, но възможно е и така да стане.. Някой друг идеи? :?

didivid
12-16-2008, 17:18
Кажете нещо плс!

kuklichka_bg
12-16-2008, 17:55
Щом 9 дена не се е сетила за тебе едва ли ще и пука,че те е загубила като фр.

fire_cat
12-17-2008, 14:34
И аз имах абсолютно същия проблем. Даже беше по-лошо. Когато исках да се срещна с най-добрата си приятелка, тя винаги си намираше оправдание, че е заета. Но един ден си поговорих с нея на четири очи и си изяснихме всичко. Вече сме много по-близки и се виждаме по-често. Мисля, че ти също трябва да си поговориш с твоята приятелка, но без скандали. :)

Infinity
12-17-2008, 14:36
И аз имах абсолютно същия проблем. Даже беше по-лошо. Когато исках да се срещна с най-добрата си приятелка, тя винаги си намираше оправдание, че е заета. Но един ден си поговорих с нея на четири очи и си изяснихме всичко. Вече сме много по-близки и се виждаме по-често. Мисля, че ти също трябва да си поговориш с твоята приятелка, но без скандали. :)
точно така