View Full Version : гривна с името на обичания
vankataa
12-16-2008, 16:56
искам да подаря за коледа 1 гривна с 2те ни имена изписани върху гривна но някой може ли да ми каже някакъв сайт където изработват такива неща трябва ми :( :( :(
Може в бижутериен магазин, по поръчка.. :-o
vankataa
12-16-2008, 17:11
не говоря за 200 лева говоря до 50 лева и до кога ще стане това :-o
За 50 лева можеш да си вземеш от тези манистата с буквички и да нанижеш една, че даже и пари ще ти останат, но до колкото знам само изписване върху гривна ще ти излезе 15/25 лева.
vankataa
12-16-2008, 17:18
във всяка бижутерия ли правят такива и колко време отнема :-o :(
не говоря за 200 лева говоря до 50 лева и до кога ще стане това :-o
че кой е казал 200 лева ?!
кой ще ти издялка за 10 лева име, на сребърна плочка ако изобшо сребърна... а за злато да не говорим..
а теникиена нз къде ще ти направят ;)
ако си от СОФИЯ, на Пиротска има един магазин за ластици а у такива "Trendy" там праввят гривни с буквички само че 1 буква е 3 лева, аз исках да правя ама самите букви са някви гадни, смисъл с камъчета са, ама самите камъчета са гадни иначе по 3 лева една буква, и каишката е кожена...
Има и един в една пряка на Витошка "No name" там също правят ;)
във всяка бижутерия ли правят такива и колко време отнема :-o :(
а на този въпрос не мога да ти отговоря, понеже не съм си правила 8-) иначе др са на място.
А в бижутерия сиго 1 седмица знам ли... зависи ако нямат др такива поръчки :)
Последно съм виждал в малкия ЦУМ на ул. Пиротска да има гравиране :)
vankataa
12-16-2008, 17:25
не съм от София питам колко ще ми излезе ако поръчам сребърна гривна с надпис еди кой си И еди кой си
:-o
Мисля, че ще е добре да разгедаш хубаво google.bg, но наистина си мисля, че гривна + надпис + доставка ще ти излязат значително повече от предвидените ти кинти ...