View Full Version : Какво да направя по въпроса ?
Kostadin_682
12-16-2008, 18:55
Здр. Всички... явно някой от вас вече ме познават, като човека с "Колата-гадже" както и да е ... не вярвах че някога ще пиша във форума ... ама ето, и моят ред дойде...
Та да се върна на темата... Проблема ми е, че съм много срамежлив... :( ... общителен съм, но стане ли дума за момичета... :? де да знам... дайте някакъв лек за това ... че с тая моя любов в подписа ми не мога да карам цял живот... :razz:
П.С Е*авайте ме колкото си искате
П.П.С Темата не е е*авка
Поздрави
az mislq 4e tozi problem samo ti mojesh da si go reshish .. :?
Като за начало не е нужно веднага да се спускаш в някакви авантюри и филми!По добре към компанията добаете някои ново момиче или пък ако си имате разговаряи повече с тях,накараите ги да доведат някои техни приятелки и започни да общуваш и с тях..все някоия ще те хареса(днешното поколение сме доста влюбчиви :D ),верно в началото ще ти е доста трудно но.. с времето и ти самия няма да усетиш как нещата ще се променят! :) успех
е то по принцип си е до природата на човека ;) ... не че не може да се промени.. незнам .. аз нямам този проблем ама някак си си мисля че... примерно така наречено "подходящо" момиче,когато се появи.. думите и разговора и изобщо всичко ще си дойде от само себе си.... И все пак... няма да е лошо да преодолееш този твой срам.. предполагам имааш приятелки,познати.. излизай с тях,говори колкото се може повече с тях ,излизай и с техни приятелки (които не познаваш) ии така лека полека се включвай в раговора..задавай въпроси от сорта.. С какво се занимаваш (с какво искаш да се занимаваш) ии такива някакви неща ..ии колкото повече си мислиш " Ооо0 срам ме е сега да говоря ,какво да кажа..." и прочие,сам се сещаш,че става по-зле.. за тооваа не го мисли мн мн ;) Успех
първо мани тва пунто, коя мацка ше иска да се вози в бюджетна консерва набор лили иванова 8-)
Kostadin_682
12-16-2008, 19:04
първо мани тва пунто, коя мацка ше иска да се вози в бюджетна консерва набор лили иванова 8-)
нискобюджетна ? ... внимавай какво говориш :) не знаеш какво се крие под капака :oops: ... та по темата... мерси на отзовалите се...
и кво се крие? ще те сцепя с аудито (1,8Т 5V с чип) А3-ка
аз ти казвам мацките обичат черните коли, мойта и тя е барака ама поне е черна с тъмни джамове и яко пили гуми
сори ако съм те засегнал
Nefarian
12-16-2008, 19:10
Ебати елементарните типове :D
Kostadin_682
12-16-2008, 19:12
И аз те обичам :razz: :razz: :razz:
така е, ама като че си мериме коляновия вал поне да е като ората
Kostadin_682
12-16-2008, 19:13
и кво се крие? ще те сцепя с аудито (1,8Т 5V с чип) А3-ка
аз ти казвам мацките обичат черните коли, мойта и тя е барака ама поне е черна с тъмни джамове и яко пили гуми
сори ако съм те засегнал
да това също :) ... не си ме засегнал споко ... та мисля да я права черна 8-) и съм си купил и фолио за джамовете... 8-)
абе пич си бе, всъщност немам чип ама исках да видя как ще реагираш - като прост селянин или като пич! ти реагира като втория
за проблема не мога да ти помогна, ама просто няма от какво да се притесняваш - и аз бях така едно време, ама сега смея да твърдя че съм почти винаги център на компанията и момичетата ме забелязват, даже не се налага да ги свалям, сегашната ми приятелка сама си ме свали и 2 седмици искаше да излиза с мен... ама аз се правим на недостъпен - тва е ключа! като искат нещо, а не могат да го имат лесно го искат още повече. та така - бъди забавен, леко дебилен ако щеш (след всеки купон да се говори за теб и твоите изпълнения) и ще си популярен и харесван. нема се притесняваш
и не отделяй много време на колата си - аз само фолио си лепнах и това беше, тая барака е да се возя, не да я обичам - за обичане си има жени 8-)
поздрави!
Kostadin_682
12-16-2008, 19:36
мерси на отзовалите се ... моля модераторите да ИЗТРИЯТ темата.. Благодаря предварително...
Лека вечер...
pandelka
12-17-2008, 06:04
Този проблем изцяло ти можеш да си го решиш ... :):):)
kobrichka
12-17-2008, 07:41
слушаи ся : ЖЕНАТА не е създадена от реброто на адам а просто Бог е превърнал змията в нея
или ако жената наистина е създадена от реброто на Адам то е БИЛО НАИ КРИВОТО РЕБРО НА ПЛАНЕТАТА :x
:lol: :lol: :lol:
За да имаш самочувствие, трябва да се чувстваш добре. Ако ти сам се харесваш, ставаш уверен. Тогава свенливостта отива по дяволите...
Ако продължаваш да обръщаш повече внимание на колата си отколкото на отношението си,към другия пол няма никой да ти помгне. Мацките освен от коли се интересуват от думичките, които би пошушнал в ушенцето им.