PDA

View Full Version : Чувствам се виновна...

TheNewReligion
12-17-2008, 15:20
Здравейте! Пиша тази тема, защото се чувствам ужасно и искам да споделя с някого. Отново ще ви занимая с момичето от тази тема: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=207521&highlight=%E7%E0 %E4%F3%F8%E0%E2%E0 Въпреки всичко продължихме приятелството си, но днес се случи нещо.
Когато часа по химия свърши всички се втурнаха да излизат. Аз се забавих за да си подредя нещата в чантата, заедно с едно друго момиче и тогава дойде момичето, за което съм писала в другата тема. Аз бях доста изнервена, а тя ме пита дали да ме чака. Аз троснато и казах, че не е нужно. Тръгна напред, а аз доста се позабавих. Когато слязох долу почти всички мои съученици се бяха събрали около нея, а тя плачеше. Разбрах, че някой я бил бутнал по стълбите. Аз се опитах да се доредя за да я гушна и успокоя, но в това време директорката дойде и я отведе.
Отидох в тоалетната и се разплаках. Стана ми много мъчно и се чувствах ужасно виновна за това, че не съм била с нея в този момент. По-късно един приятел ме успокои, но аз не мога да си простя това, че я изоставих. Сигурно тази нощ няма да мога да спя. Какво да правя сега? Как да я погледна утре в очите? Тя сигурно ще ме помисли за използвачка...Цял ден се питам: лош човек ли съм? :( Според вас как трябва да постъпя?

vivteen
12-17-2008, 17:39
Не си лош човек,нищо не си направила.Дори и да беше с нея можеше пак да падне по стълбите.Пък и едва ли тя свързва падането и с това,че не си била до нея.Кажи и просто,че много съжеляваш :)

zwezdichkaTa
12-17-2008, 18:05
пиши й в скайп или прати смс на момичет0..ако не можеш-най-добре говори с нея утре в училище :( иначе не си лош човек,за да си така заинтересувана от нея значи си истинска приятелка,а не използвачка :-)

Rofl4e
12-17-2008, 18:40
Ами не си лош човек просто тя те е задушавала с отношението си какво е това няма да слушаш музика няма да говориш с тоя и оня!Не мойе така тя си е виновна не обвиняваи себбе си!

Bubbly
12-18-2008, 11:38
Не си лош човек,нищо не си направила.Дори и да беше с нея можеше пак да падне по стълбите.Пък и едва ли тя свързва падането и с това,че не си била до нея.Кажи и просто,че много съжеляваш :)

taNcheto93
12-18-2008, 11:50
Не си лош човек. Няма как да знаеш какво ще се случи и както казаха другите ако си била с нея пак е могло да се случи. Не се притеснявай не си виновна ти :-)

fire_cat
12-18-2008, 13:00
По никакъв начин вината не може да е твоя, но е възможно да се чувстваш така. Просто в следващите дни бъди с нея, бъди й по-близка, за да се почувства тя добре.

fire_cat
12-18-2008, 13:49
По никакъв начин вината не може да е твоя, но е възможно да се чувстваш така. Просто в следващите дни бъди с нея, бъди й по-близка, за да се почувства тя добре.

krisence
12-18-2008, 14:37
Не е твоя вината. :) Дори и да беше с нея пак можеше да падне по стълбите! Както казаха по-горе пиши и в скайп, прати й смс или й звъни по телефона да я питаш как е?

Mi6inka
12-18-2008, 14:42
спокойно миличка.. всеки има дни,в които целия свят му е крив и не му е до никого.. не си виновна.... можеш да поговориш с нея и да и споделиш за това как се чувстваш,а тя ако е истински човек и твоя приятелка би трябвало да те разбере ..Успех