View Full Version : След първата ни раздялата ни вече не е същият!
GangstaLovin
12-17-2008, 16:13
hodq s edno mom4e koeto obi4ambezumno mnogo..nqmam dumi!taka e ot blizo 2 godini. oba4e lqtoto se bqhme razdelili.sega kogato pak sme zaedno,vee4e ne se darji taka kakto predi.smisal po-grub e.ne se darji taka hubavo kakto predi.tezi predi6ni darjaniq mi lipsvat.4udq se dalji na tova 4e 1-q pat sam se razdelila s nego zaradi drygo mom4e, ili prosto ne my e den,za6toto ima i drygo.kogato se vijdame se darji mn dobre,no po skype e sruden. ox molq vi kajete kakvo mislite
Нарушена 7 точка от правилата на форума
редактирано от RiseGirl
Ходи пак с друг и ще се държи добре с теб :razz:
Опира до доверието - веднъж изгубено, трудно се връща обратно... Просто сега вече се съмнява в теб и за да избегне вероятността отново да бъде наранен от теб, се държи на разстояние и е хладен... Това е според мен причината... Това, което може да направиш в случая, е да му докажеш по всевъзможни начини, че случилото се преди няма да се повтори... Късмет...
az puk mislq tfa za skype za pulna glupost...imam edin priqtel s koito kogato izlezem se durji super...a puk po skype .... e super tup ( ako moga tai da se izrazq) ... puk i misli6 li 4e ako toi se be6e razdeli s teb zaradi druga 6te6e da se otnasq6 pak s nego tai.... prosto vsi4ko za sujaleniq iska vreme ;(
Дай му малко време, нормално е да е студен, все пак си го зарязала и може би вече ти няма същото доверие. Опитай се отново да спечелиш доверието му, щом толкова го обичаш :) Успех :)
GabisiTa
12-17-2008, 17:24
Както казаха и преди мен, може би още ти няма напълно доверие и се държи малко по-студено...
MakeMeFeel
12-17-2008, 17:29
E ти какво искаш ?! Изчакай си първо търпеливо и си стой на гъза докато постепенно бавно си върнеш доверието му ... ; )
scoobydors
12-17-2008, 17:35
Опира до доверието - веднъж изгубено, трудно се връща обратно... Просто сега вече се съмнява в теб и за да избегне вероятността отново да бъде наранен от теб, се държи на разстояние и е хладен... Това е според мен причината... Това, което може да направиш в случая, е да му докажеш по всевъзможни начини, че случилото се преди няма да се повтори... Късмет...
Вземи ми буквите от клавиатурата! 8-)
ImmortalForever
12-17-2008, 18:02
Нормално..защитна реакция!Ти кфо искаш, ти лиже гъза ли?
6o6kotooo
12-17-2008, 18:05
може би просто защото го е страх да нестане като 1 път и затова се държи по грубо .......... просто поговори с него :)
nadito93
12-17-2008, 18:21
според мен той вече ти няма същото доверие както преди и затова няма да се държи с теб както преди.
nadito93
според мен той вече ти няма същото доверие както преди и затова няма да се държи с теб както преди.
nadito93
MartiSSima
12-17-2008, 21:29
E ти какво искаш ?! Изчакай си първо търпеливо и си стой на гъза докато постепенно бавно си върнеш доверието му ... ; )
+2873578435 MakeMeFeel четеш ми мислите душа
shokoto91
12-17-2008, 22:35
Според мен си отмъщава..
Или има друг вариант - търси внимание...
И аз бях така... Когато сме заедно ми е супер, но по скайп той все нещо прави и все си ляга рано.. сякаш ме избягва и се е случвало нарочно да се скарам с него само и само да остане да си пишеме нищо, че се караме.. Въпреки, че напоследък е точно обратното... Когато сме заедно се караме повече... Някакси нямам желание дори да го докосвам.. Та той не прави нищо мило за мен - харча си всичките възможни пари само и само да го зарадвам, да си прекараме по хубаво, а той като че ли попива всичко, но не дава нищо.. Някакви гушканици, лигавщини и т.н. и това е... Само, че аз нямам желание... тъжна съм, а е глупаво да съм тъжна за това... Та може би приятелят ти се науждае от повече внимание...
hooliganka89
12-18-2008, 07:00
Съвсем нормално е когато дадена двойка се раздели за период от време,след това поне единият да е различен.
Почти винаги става така.Понякога дори без причина.
Нормално е да се държи дистанцирано с теб. Все пак предполагам малко или много си има едно на ум, че може пак да го за**еш заради някой друг. Не го притискай.
sextazy_baby
12-19-2008, 16:20
Опира до доверието - веднъж изгубено, трудно се връща обратно...
:)
Да разделили сте се заради друго момче и сега ти е чудно защо той не е вече толкова мил с теб..аз се чудя даже как се е съгласил пак да тръгнете..
remember_me
12-21-2008, 13:22
Нормално..защитна реакция!Ти кфо искаш, ти лиже гъза ли?
+ :)
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=216223
Защо си хабите пръстите ?!^
Mazen_ciganin
12-24-2008, 23:15
Ходи пак с друг и ще се държи добре с теб :razz:
Мхм... много правилно 8)
NaNa_SladuRana
12-25-2008, 06:08
2 години си е дълго не съжелямаш ли,чи като сте тръгнали отново сте погазили всички хубави спомени с това грубо и безразлично държане :? аз също ходих с момче 2 години и преди 3 месеца скъсахме и ощи ми е мн гадно,въпреки че се старая да го прикрива,опитвам се да го забравя,но нещо още не става.МОЖЕ БИ щях да съм щастлива,ако отново съм с него,но ме е страх от това,което ти се е случило на теб...Не мислиш ли,чи няма смисъл да сте заедно щом това го прави нещастен?
П.П Весела Коледа