Влез

View Full Version : Нова година с приятеля си

Extremescream
12-17-2008, 21:52
Знам,че ви е писнало от такива теми,но просто искам да чуя други мнения.Такаааа,проблема е следния.Имам си сериозен приятел и искам да прекарам Нова година с него.Родителите ми не ме пускат,под предтектс,че не го познават и му нямат доверие.Но когато предложих да се запознаят (преди 2 месеца),казаха,че няма нужда и не искат.Другото беше,че било опасно навън и какви неща ставали.Ок,това го разбирам,но ние ще сме у тях,само двамата (или най-много още един наш приятел).Според тях съм малка,а съм на 17,по дяволите.После изцепиха,че когато завърша училище,ще ме пуснат, :shock: Как постъпват според вас?Аз съм в потрес и ме избива на рев и да удрям нещо.Просто ми писна! :-# :-# :-#

shadow4e
Пиши описателни заглавия.

darla
12-18-2008, 09:37
Spored men va6ite prosto ne iskat da porasne6 i pravqt vsi4ko vuzmojno da te vuzprepqdstvat.Glupavo e da ne iskat da se zapoznaqt s priqtelq ti-bilo to i ne zaradi povoda Nova Godina,no 6tom si s nego i 6tomsa tolkova zagrijeni za teb,bi trqbvalo da iskat da se sre6tnat s 4oveka,s koito izliza6,spodelq6 i t.n.Neznam,nakarai gi da se zapoznaqt i se opitai ad im obqsni6,4e vie nqma da krustosvate ulicite,a 4e 6te ste u tqh.togava 6te izleze sledva6tiq problem-ot kude na kude 6te prekarva6 no6tta u mom4e,no...togava 6te mu misli6.na purvo vreme im svali kaskite ot glavite i im otvori o4ite!

Rofl4e
12-18-2008, 11:38
Вярно е,че на 17 си достатчно голяма да прецениш обаче те решават до като станеш на 18,а след като завършиш тогава ще си палнолетна и те няма да иматправо на глас,затова са ти казали така?!
П.С.Те с тях ли искат да празнуваш!?

Extremescream
12-18-2008, 21:05
Да,с тях,ама аз нямам такова желание.И то вече от няколко години.

Rofl4e
12-18-2008, 21:14
норомално е,ти вече си подрастваща и имаш нужда да се освободиш малко от тях ,и да бъдеш по самостоятелна!

InVic7us
12-19-2008, 19:49
.. ами ако излъжеш, че си с приятелки.. или да се договорите до 12 с тях, а след 12 навън :-o

Jumbie483
12-19-2008, 19:58
Ако мислиш, че приятелят ти ще спечели доверието, без да ги питаш или да им казваш го заведи във вас и ги запознай. Не ми се вярва да го изгонят.. :?

Mi6inka
12-19-2008, 20:14
о0х консервативните и вироглави родители са голям проблем наистина... баща ми и той е такъв.... Кажи им да се благодарят че не си боклук ,който бяга от дома си и не знаят къде си по няколко дни в седмицата,че не се друсаш и подобни.. че като те ограничават толкова много няма да те предпазят (ако ще ти се случва нешо лошо,то може и до магазина като отиваш да се случи,да пази Господ) ... Ей такива неща,говори им малко..... Значи аз също имам проблем с баща ми, не мога да общувам с него,супер консервативен,.. добре че е златната ми майка... ама ти самичка трябва да си го постигнеш ,за съжаление :S.... Това е което мога да ти кажа,миличка... говори им.... ще започнат да омекват малко по малко.... поне с баща ми става така... колкото и бавен процес да е това

п.с. и аз съм на 17 ( почти )

Rza
12-19-2008, 20:14
Ако мислиш, че приятелят ти ще спечели доверието, без да ги питаш или да им казваш го заведи във вас и ги запознай. Не ми се вярва да го изгонят.. :?
+1

Extremescream
12-21-2008, 20:23
Абе не ги знам,но е малко верочтно да го изритат. :D А иначе те май се притесняват да не правя секс с него.Тва е все едно човек да каже,че се притеснява,че вчера е валяло (разбрахте какво имам предвид) :razz:

shadow4e
12-21-2008, 21:00
Още щом прочетох темата ти, реших, че ги е страх да не правиш секс.

И мен не ме пускаше майка ми да остана сама с приятеля си много-много преди да го направим, но в деня, в който й казах, че сме правили секс, нещата се промениха доста. :) Почнаха да ме пускат дори и на морета и така постепенно, от тогава минаха към 3 години, де, но сега са много по-спокойни, когато съм само с него, отколкото като щъкам нагоре-надолу, дори и баща ми, за който винаги ще си остана малката му дъщеричка /не съм му казах, че съм правила секс, защото нямаше да го приеме добре :D /.

Та както схващаш, за мен тези неща трябва да се казват, освен, ако родителелите ти не са от най-най-консервативните. :) Пък и вече си на 17. :)