View Full Version : Груб Секс , Възбуждащо ли е ?
reelfishing
02-19-2010, 11:53
завържи го за леглото, оптегни го, пъхай му ябълки в устата, завържи му очите с кърпа, шибай го с камшик, глътни му топките, бъркай му в гъза, пишкай върху него, акай .. това е груб секс хахахаха
jorkata89
02-19-2010, 12:22
Лично моя гледна точка : За един мъж грубият секс е нещо изключително трудно. Трябва непрекъзнато да внимаваме да симулираме грубост и в същия момент да не премажем нежната си половинка. Лично аз тренирам от няколко години и смея да кажа , че съм станал доста силен. Една от бившите ми приятелки много си падаше по грубянщини.... дереше , хапеше , викаше , риташе .... всичко това на мен страшно ми харесваше , защото не беше способна да ме нарани , но веднъж се овлякох и я стиснах малко по силно за китките докато бях варху нея и симулирахме изнасилване , при което и нараних хрощял до лъчевата кост в китката и ходи с шина 15 дена. След това тя все казваше , че няма проблем , и че всичко е наред , но ме гледаше някак си оплашено и накрая се разделихме. От тогава знам едно , и го давам като съвет на по младите ми братлета тук - Винаги бъдете внимателни , защото жените се възбуждат от грубости , но ние и те имаме различна скала за грубост и сила :)
Ми аз пък не обичам .. какво значи груб секс ? Може би всеки втори е пробвал с белезници или по-бързо, ама от това не следва директно че секса е груб .. :-o
На мен миаресва или да е много неже и внимтелен или да изгрубява повечко.Малко по крайностите си падам. :-D
mOBSCENE
02-19-2010, 17:22
Има моменти в които го предпочитам, има такива в които искам бавно и нежно, всичко си е до нагласата от какво имаш нужда в момента...
HotSexyDoll
02-20-2010, 14:44
да Много :P
sunshinee1936
02-23-2010, 17:54
Най-яко е бой, ебанье и албански танци :grin: :grin: :grin:
чисто казано САДО МАЗО :D
xXxAngerfisTxXx
02-23-2010, 18:27
тряя ебеш кат животно... :) :grin:
баааавно и неееежно нищо не усещам .. не е ли си грубия както се казва :D
nEwiDimkaTa
03-30-2010, 09:21
тряя ебеш кат животно... :) :grin:
:grin: :grin: :grin: :lol:
Зависи от много неща:
-С кого?
-Къде?
-Кога?
и т.н.
ДА, много е яко, плякъщият звук от допира с дупенцето е много възбуждащ, също така и чувството за доминантност възбужда адски много, а ако е по-мокра става яко мазало и готино.
Callisto
04-01-2010, 10:02
Падам си по бързото и грубо темпо, но ако изям някоя плесница цялото ми настроение си заминава. :D
Абе дай яко садо-мазо и тва е..... :grin: :D :-D
:razz: :razz:
Има моменти в които го предпочитам, има такива в които искам бавно и нежно, всичко си е до нагласата от какво имаш нужда в момента...
+1 :) :P :oops:
BrainlessROCKBABY
04-04-2010, 15:03
:razz: :razz:
:smt007 :razz: :razz: :razz:
stupid0boy
04-04-2010, 15:28
Предпочитам по - нежно!
TheSunshine01
04-04-2010, 16:52