PDA

View Full Version : Най-голямата грешка ...

beachy_bunny
12-18-2008, 17:32
Здравейте ... Направих най-голямата грешка която можех да допусна ... Влюбих се в мой съученик оказа се , че и той има чувства .. добре , че беше той , че да ми каже .. аз никога нямаше да му кажа , защото ме беше страх да не го загубя като приятел ... Тръгнахме ... много любов много нещо ... вече 2 месеца сме заедно и все още не ми е омръзнал ... вярно 2 месеца не са кой знае какво време , но за мен като сравня предишните си връзки (ако мога така да ги нарека , защото са максимум за по месец ) , още от началото знаех , че е много ревнив ... , но и аз не съм по малко от него ... Бях и сигурна , че има хора които искат нито той нито аз да сме щастливи ... Сега ако погледна някое момче ... по точно ако се заговоря с едно определено момче ... (той си мисли , че изпитвам нещо повече към въпросното момче ) ако му кажа да ми даде да препиша нещо започват гадните погледи които не мога да понасям ... а той не спира да говори с 2 момичета с които много добре знае , че не ми е приятно да говори .. Вечерта започват намеците ... " Неска какво толкова преписваше " ... " какво толкова си говорехте ... " " защо седна до него " и скадналите започват ... Когато му кажа нещо за въпросните момичета ...." колко пъти да ти кажа , че си единствена " , а когато аз му го кажа " Да бе сигурно " Опитват се да ни разделят .. тея двете шматки постоянно в него преградки ... виждам го дърпа се , но ... Обичам го прекалено много , за да го оставя заради някаква шибана ревност ... , но и не ревнува само той и аз ревнувам ... Мама ми беше казала така " Ревнува този който сам не може да даде свобода на себе си " Кажете ми какво да правя ... вече незнам ... сама казах , че не искам да го изгубя , но всяка вечер скандали по 3час .. след това извинения ... после целувки .. не се издържа вече .. постоянно ми се скапва настроението ... и вече незнам някакви съвети ... Благодаря предварително .. и се извинявам ако има нещо [b]

MakeMeFeel
12-18-2008, 17:35
Ето това е оснавната причина никога да не съм си хващела гаджета от класа 8-) Ми постави му малко условия .. кажи му, че докато той не спре да се занимава с тея двете и ти няа да спреш да преписваш 8-)

Kostadin_682
12-18-2008, 17:58
еми кажи им на тия двете да не го закачат, освен ако не искат проблеми с теб :) ... утупай ги и готово... в моя клас има една такава двойка и мога да кажа, че целият клас знае за това... и няма никакви подигравки, е имало е няколко шеги, но ... като цяло са си щастливи 8-)

ZaHaRcHe
12-18-2008, 18:16
Ето това е оснавната причина никога да не съм си хващела гаджета от класа 8-) Ми постави му малко условия .. кажи му, че докато той не спре да се занимава с тея двете и ти няа да спреш да преписваш 8-)
:grin:

ImmortalForever
12-18-2008, 18:18
Когато ревнуваш без причина е глупаво, а когато наистина ревнуваш- значи е прекалено късно.

SuperBadSuperFresh
12-18-2008, 18:22
извод:с гадже от класа е кофти...
Ми какво ли да става-май и двамата си правите напук.Покажи малко номера (за 2 месеца не може да ти ги знае сичките :D )Може и да измислиш начин публично да му докажеш колко значи за теб.Пред класа.Така и той ще разбере кой наистина обичаш пък и ония двечките ша се стреснат 8)
Успех

jambo_bs
12-18-2008, 18:26

И аз съм така ... .макар че съм момче :smt003