View Full Version : Сметката ?
InnchetO
12-19-2008, 23:26
Когато сте в кафе с гаджето - кой плаща сметката ? :)
bebchence
12-19-2008, 23:29
той естествено :D :grin: :razz:
InnchetO
12-19-2008, 23:31
мене лично ми е адски неудобно да ми плащат сметката .. :? ама като не дават и гък да се каже за това ти да платиш сметката .. :?
hahavteen
12-19-2008, 23:34
Изключително рядко ми се е случвало аз да си плая сметката особено пък на първа среща
bebchence
12-19-2008, 23:39
При мен попринцип я плащат ,но имам приятели които винаги сами си плащат въпрос на избор,но мисля че ако момичето има желание да плати няма нищо лошо защото понякога наистина ти става малко неудобно :lol: :P
InnchetO
12-19-2008, 23:42
Мене винаги ми е неудобно .. :? тва много го мразя .. да ми плащат сметката .. ужас ..а всеки път като тръгна да вадя пари деликатно ми казват да си ги прибера .. :o
ЕДИТ: Нима има още будни като мен ? :shock: :D
SunShinePearl
12-19-2008, 23:58
оф и на мен ми е неудобно така..ама той плаща
nymphadora
12-20-2008, 05:20
Хах един познат си става от масата ии момичето плаща.Много е тъпо,щот попринцип момчетата треа да плащат :)
BigFakeSmile
12-20-2008, 06:26
хааах..момчето винаги плаша
и хич...ама хич не ми е неудобно 8) :D :D
Има такава тема.
Иначе уж се редуваме. Абе тия сметки са ми кошмарни. Много мразя като се почне - "Тук аз ще платя, ти там'', не знам си какво.... :x
pandelka
12-20-2008, 06:51
Той... :)
blood_dodo
12-20-2008, 07:01
Хах един познат си става от масата ии момичето плаща.Много е тъпо,щот попринцип момчетата треа да плащат :) Къде пише?
tedit0__
12-20-2008, 07:24
Той ми плаща сметката..въпреки че на мен ми е неудобно така :(
На мен също ми е неудобно и по принцип не обичам някой да ми плаща сметката, независимо дали е гаджето ми или не. Но той се сърди и за това гледам да се редуваме.
sladkotykate
12-20-2008, 08:19
razbirase che toi :-D
dimitar_ak
12-20-2008, 08:51
Делим си я.
scanadal
12-20-2008, 08:56
Той...кой друг :D
Не ме оставя да вадя никакви пари
Първоначално си ги плащахме поотделно, понеже на мен ми беше кофти. Сега я плаща той, а понякога, но рядко, аз.
hanovete
12-20-2008, 09:23
абе тва със сметката е мн тъпо....доста често я плащам аз ,но като каже тя абе искам аз да платя тоя път и сички да седат и да ме гледат така е супер тъпо :?
scoobydors
12-20-2008, 09:49
Мене винаги ми е неудобно .. :? тва много го мразя .. да ми плащат сметката .. ужас ..а всеки път като тръгна да вадя пари деликатно ми казват да си ги прибера .. :o
И аз съм така. :)
Затова в повечето случей се редуваме, веднъж той плати, веднъж аз.
Или си я делим. (мисля, че така е редно, все пак той няма да ме издържа)
InnchetO
12-20-2008, 10:10
а още по-гадно е, че като донесат сметката, той веднага вади и плаща .. нямам време дори да си извадя парите .. и после кво да му казвам .. много е гадно така .. поне да си я делиме или да се редуваме , или поне 1 път аз да платя .. все пак той не ми е длъжен да ми плаща сметката.. :x
оф и на мен ми е неудобно така..ама той плаща
i az taka..
Попринцип плащам аз,понякога сме стигали до ебати споровете кой да плати като примерно сметката е 15-20лв и тя само дава зор да си плати нейното че и ставало неудобно :D лелее побърква ме в такива моменти :razz: иначе няколко пъти тя е плащала сметката като е имала повод да почерпи иии откачам като някъв прошляк се чувствам :x
nymphadora
12-20-2008, 12:07
Хах един познат си става от масата ии момичето плаща.Много е тъпо,щот попринцип момчетата треа да плащат :) Къде пише?
Еми никъде не пише,просто се подразбира :)
gPa3HuTeJl
12-20-2008, 12:11
Приятелката ми.
Мо'е ли да ти стисна р1ката 8-)
К'во се пра'йте са, че ви е наудобно да ви плащат сметките, а после като момчето си плати само неговата сметка ш'е об1рнете 'сичко с главата на горе, че не той е платил сметката... и ш'е б1де нарицаван с какви ли не нарицателни...
Лигли такива...
По принцип той плаща,ноо понякога ми става неудобно и просто аз плащам :) Аа с един бивш..излизаме на втора среща-трета..нещо такова..пихме квото пихме,накрая си извади 1,50 за неговата кола и чиста му работа :shock: 8-) :grin: :razz: Има ги сякви,но някои са темерути и в икономията си прекаляват..Иначе..и двамата могат да плащат сметката :)
Jumbie483
12-20-2008, 13:13
Зависи. Попринцип не отдаваме голямо значение на това.
Когато например аз го карам да идем до някое теен заведение (в града са на мода в момента 8-) ) аз плащам. Когато той иска да идем например на кафе, той плаща. Който покани - този дава парите накрая :lol: Така и за двама ни е удобно...
mirkisss
12-20-2008, 13:57
Винаги той естествено :-)
на мен не ми е гадно няки друг да плаща... но предпочитам аз да плащам дори и да не е приятелят ми пак аз искам да плащам,vupros na izbor :P :P
nejnaDROGA
12-20-2008, 14:57
За целия си живот съм позволявала само на едно момче да ме черпи 2 пъти (единия път едно кафе,а втория една бира) и то съвсем случайно стана,защото не усетих кога е платил сметката!!!
Иначе НИКОГА не позволявам на момче да ми плаща сметката!!!Под достойнството ми е просто!!!По-скоро бих платила аз сметката,от колкото да оставя момчето да плати :? В крайна сметка си имам принципи,на които държа!!!
InVic7us
12-20-2008, 15:00
в момента нямам..ама никога не ме е оставял аз да плащам където и да сме, а после като му кажа, че не може така винаги, той ми казва на базик споко ще ти дам шанс да се реваншираш по друг начин :D :D :D
SWASTlCA
12-20-2008, 15:04
Един въпрос.
За какво е гаджето ви - за да има кой да ви плаща сметката или за да има с кой да ходите по кафета?
За целия си живот съм позволявала само на едно момче да ме черпи 2 пъти (единия път едно кафе,а втория една бира) и то съвсем случайно стана,защото не усетих кога е платил сметката!!!
Иначе НИКОГА не позволявам на момче да ми плаща сметката!!!Под достойнството ми е просто!!!По-скоро бих платила аз сметката,от колкото да оставя момчето да плати :? В крайна сметка си имам принципи,на които държа!!!
Аз съм същата.Ако той плати сметката се едно няям пари или съм тръгнала с него само за сметка...
gabri3lla
12-20-2008, 16:01
................
Хем боли, хем сърби...неудобно им било, аре бегай от тука...Иначе нямате право да плащате сметка.
aka6a_vamp
12-20-2008, 17:13
Емиии той ест..ако некой ме остай да му платя сметката-ае кой от къде е!
suantito
12-20-2008, 17:49
Таая икономическа криза удари и мене тей че секи са опрая, си плаща сам сметките........
Cellmate
12-20-2008, 18:28
Има неписани правила, а едно от тях е именно момчето да плати сметката нищо че тя може да спори...всички знаем че няма угодия за някои момичета.Ще вземат да ти кажат "Нека аз я платя" а после ше разправят на приятелките "...и той ме остави да платя сметката" и те "Ах, простак!"....
xXxScreamxXx
12-20-2008, 18:35
Значииии до сега все съм ходила с някви дебили дет само тяхното си плащат :lol:
Ааа в момента .. момчето с което съм не ми дава и да говорим за това кой да плаща :D :D
PLuScHeTo
12-20-2008, 18:48
Той
Той я плаща...На два-три пъти се е случвало аз да я плащам
d0 sega sam0 vedNuj sum plashtala..no beshe mn0go stranno..ne mi haresa os0beno.. :? :D :D :D
pErFeKt_GiRl
12-21-2008, 11:45
мене лично ми е адски неудобно да ми плащат сметката .. :? ама като не дават и гък да се каже за това ти да платиш сметката .. :? +1 :(
fire_cat
12-21-2008, 11:51
Наистина момчетата не са задължени да плащат сметката, макар и да трябва да бъдат кавалери. Но защо ще очакваме момчетата да ни плащат? Все пак не бива ние, момичетата, да мислим, че като гаджето ни си пръска парите за нас, то това трябва да означава, че ни харесва повече? Също така не бива да им го натякваме. Как мислите, че се чувства той, когато момиче изисква от него да му плаща киното, вечерята, обяда... Може и да смята, че го използвате. Момичетата нищо не дължим на момчетата, но те също нищо не ни дължат. Връзката ни с момче трябва да е и като приятелство. Вместо да очаквате гаджето ви да плаща всичко, защо просто не си разделяте сметките. Например той плаща веднъж, а вие - следващия път или както решите че ви е изгодно. Не би трябвало да очаквате нещо от някого, без вие да дадете нещо в замяна.
Може някои от вас да не са доволни от този коментар, но той не е критика. :)
Naughty_
12-21-2008, 11:58
той :) но понякога аз черпя :)
[B]a[N]D[i]T[k]a
12-21-2008, 20:26
в началото на връзката ни тои си плащаше неговото аз моето... сега... тои плаща но понякога ми става неудобно и го черпя аз.. ;) гледам да е равномерно уж ама.. повечето случаи тои плаща .. :-o
ponqkoga az,ponqkoga toi,nqma zna4enie,kakto doide :)
Мене ми е много неудобно като всеки път ми я плаща ама ... карат ми се като извадя пари .. :(
и двамата.редуваме се :-P :)
cherinka
12-22-2008, 04:49
Изключително рядко ми се е случвало аз да си плая сметката особено пък на първа среща
и аз така, но обратното :)
и да се еба в козата не знам кво ритам аз да си плащам сметката........
и без това по нощни заведение винаги ми поемат сметките, та кво се циганя и аз за лев и педесе на някакво бездарно кафене през деня....
деба, като малка такива принципи имах леле сега като се сетя :lol:
varnen4e
12-22-2008, 06:07
Ние делим общи пари, така че няма значение.
Ickata_hackera
12-22-2008, 07:48
Какво ти пука ?
Phoenixheart1
12-22-2008, 10:15
Всеки плаща своето.
Wrathchild
12-22-2008, 12:15
Повечето пъти той плаща по-голямата част от сметката, но пък ние на кафе не ходим. Ходим по заведения, в които обикновенно се храним и бая солено ще му излезе всеки път да ми плаща цялата сметка, което все пак също се случва.
Но навремето, когато сме посещавали кафенета, той е плащал.