PDA

View Full Version : Разстоянието

scoobydors
12-20-2008, 12:41
Здравейте на всички.
Бързам да кажа, че намерих доста такива теми, но са стари, затова отварям нова.

Та според вас може ли да същестува връзка от разстояние? Ако да защо, ако не защо. ;)
(разкажете дали сте го изживявали, как е било, приключило ли е?)

Е.. вие сте.

FlashMX
12-20-2008, 12:44
Според мен трябва да има и "зависи" не само "да" и "не"

scoobydors
12-20-2008, 13:13
Според мен трябва да има и "зависи" не само "да" и "не"

Еми не се сетих...
Недей гласува в анкетата, а дай свободен отговор от какво зависи според теб. :)

F_CK_all_I_need_is_U
12-20-2008, 13:28
Не..изживявала съм го,не ми се разправя,но беше много гадно и болезнено...

mirkisss
12-20-2008, 13:34
Изживявала съм г0 .. ама продължи точно 1 седмица 8-) След тва разбрах че той имал друга и т.н. ... абее... побъркана работа :shock:

nicolepcd
12-20-2008, 14:15
В момента го изживявам и само първите седмица-две беше кофти, но вече свикнах... чуваме се понякога по телефона и си ми е добре 8-)

it_ends_tonight_
12-20-2008, 14:19
А защо не си поправиш правописната грешка в заглавието?

SoAfraid
12-20-2008, 15:32
Явно има много раЗТояние от ръцете до клавиатурата и затова...

remember_me
12-20-2008, 15:46
parvona4alno moje i da ima trapka no sled izvestno vreme stavate ne6to kato priqteli koito se vijdat samo za seksa.

MissBianka
12-20-2008, 15:54
странно че най-дългата връзка която съм имала беше точно такава от разстояние.... продължи 7 месеца. тръпка имаше, но си имахме адски много проблеми. самият факт че се виждахме адски рядко сякаш не ни пречеше толкова, просто се бяхме примирили с това. но непрекъснато имахме разногласия, които е много трудно да се оправят по скайп или по телефона... и това задълбочаваше нещата и всичко ставаше още по сложно.. имало е толкова много неща които съм искала да му кажа лично и бях сигурна че ако говорим нещата ще се оправят, но нямах тази възможност... просто без разговорите лице в лице нищо не се получава... телефонът не може да замени личната комуникация... абе всичко си беше една пълна каша, от която много трудно се измъкнах и преодолях..

Но ме научи на много неща и станах по-силна :)

malone
12-20-2008, 16:21
Според мен трябва да има и "зависи" не само "да" и "не"Това "зависи" също е до известно време.След това ще премине в "не",но всички зависи от обстоятелствата и дали е здрава връзката.

scoobydors
12-20-2008, 17:24
Ето оправих я. :) Съжалявам за грешката ...
Но ако във всичките ми постове (1600) намерите повече от 5 грешки като цяло, тогава ми викайте неграмотна, ок?

sh3_1s_7h3_0n3
12-20-2008, 18:33
Момент да се сетя дали съм имала приятел на по-малко от 300 км...
Аз примерно съм обречена на връзките от разстояние и на НИКОГО НЕ го пожелавам! Това е най-отвратителното нещо, което може да ти се случи. За капак... свикваш. И в последствие не можеш да търпиш никого за повече от 2 седмици близо до себе си. Първо не можеш да свикнеш да си без него, после като мине време започваш да свикваш, че го няма и като се върне хем се радваш да го видиш, хем ти е странно, защото си отвикнал. Всеки си живее по свой си начин, изградил е свои навици, свои разбирания, ама... като се опитате да ги споделите се разминавате и се налага да правите множество компромиси. Трябва аааадски нмого да се обичате, че да издържите. Абе бъгава работа.
Избягвайте такива връзки, защото е много гадно да обичаш някого, той да не е до теб, да искаш да го прегърнеш и да не можеш, да искаш да усещаш близостта му, подкрепата му в трудните моменти, да ти се иска да му покажеш колко ти е скъп и държиш него, колко много го обичаш, но всичко това да остава само на думи... Трудно е. Много е трудно. Има човек до теб, но реално си сам. :smt085

partychild
12-20-2008, 18:46
моята връзка още отначалото е била такава.. и сме заедно вече 2 години и близо 2 месеца.. трябва много сила,много любов,много подкрепа по между ви и много вяра..наща връзка притежава всичко и се обичаме страшно много и чакаме мига в който ще сме постоянно заедно :)

Punisherrr
12-20-2008, 20:22
моята връзка още отначалото е била такава.. трябва много сила,много любов,много подкрепа по между ви и много вяра..наща връзка притежава всичко и се обичаме страшно много и чакаме мига в който ще сме постоянно заедно :)

Мога да кажа абсолютно същото ;)

pp
12-20-2008, 20:26
Ха,по ирония на съдбата повече от година и половина поддъжах такава връзка и смешното беше че проблемите дойдоха когат заживяхме в един и същи град ](*,) така че разсроянието поне е гаранция че няма да си омръзнете :)

Sensuality
12-20-2008, 20:29
честно казано такава връзка според мен няма кой знае какво бъдеще,моята такава връзка продължи 2 месеца,всъщност една от най-дългите ми връзки беше,нооо е кофти :-D

Lysit0
12-21-2008, 07:57
Може.Всичко е възможно.

babity
12-21-2008, 08:51
Момент да се сетя дали съм имала приятел на по-малко от 300 км...
Аз примерно съм обречена на връзките от разстояние и на НИКОГО НЕ го пожелавам! Това е най-отвратителното нещо, което може да ти се случи. За капак... свикваш. И в последствие не можеш да търпиш никого за повече от 2 седмици близо до себе си. Първо не можеш да свикнеш да си без него, после като мине време започваш да свикваш, че го няма и като се върне хем се радваш да го видиш, хем ти е странно, защото си отвикнал. Всеки си живее по свой си начин, изградил е свои навици, свои разбирания, ама... като се опитате да ги споделите се разминавате и се налага да правите множество компромиси. Трябва аааадски нмого да се обичате, че да издържите. Абе бъгава работа.
Избягвайте такива връзки, защото е много гадно да обичаш някого, той да не е до теб, да искаш да го прегърнеш и да не можеш, да искаш да усещаш близостта му, подкрепата му в трудните моменти, да ти се иска да му покажеш колко ти е скъп и държиш него, колко много го обичаш, но всичко това да остава само на думи... Трудно е. Много е трудно. Има човек до теб, но реално си сам. :smt085

По - хубаво надали някой може да го каже. И аз съм имала подобни преживявания. Толкова исках да сме заедно, да усетя, че има рамо, на което да поплача, ако щеш... и когато дойде време за виждане - не ми се искаше, чак ме беше страх да не се развали нещо. Нямам намерение да задълбавам повече в чувства, затова и се пазя ОСОБЕНО от такива връзки.

scoobydors
12-21-2008, 09:14
И аз от това се страхувам най-много... деня на срещата ..... :(