Влез

View Full Version : интернет любов

remember_me
12-20-2008, 14:58
predvaritelno izvinqvaite 4e ne pi6a na BG. temata q pi6a...poneje iskam da spodelq. az ne sam se vlubila..prosto imam nyjda da 4yq mnenieto na nqkoi osven na mene. nqkoi hora 6te kajat 4e ne vqrvat v internet lubovta. nqma da gi obvinqvam i az predi taka bqh no s vremeto malko si popremenih mnenieto. iskam da kaja 4e net.lubovta ne e kato istinskata.qsno si e. no mai e dostata4no obsebva6ta kato istinskata. prosto si zaobi4al obraza na otsre6tniqt 4ovek makar i da ne si go opoznal dostata4no kolkoto e nujno. primerno agresiqta,izbyhlivosta si moje6 da q zadarji6 6tom pi6e6 v skype no na jivo ne.tova e minysa..no plusa e 4e to4no v skype spodelq6 nai mnogo,nai-otkrit si za svoite taini. s o6te nqkolko drygi dymi- haresva6 obraza na 4oveka takav kakavto se pokazva.ima6 nyjda da si pi6e6 s nego kakto e i sas sre6tite... i mn drygi ne6ta. iskam da 4yq mnenieto i na drygi hora. naskoro mi se sly4i edno mom4e da mi pokazva i da mi obqsnqva 4e ne moje bez mene i moje bi 4e me obi4a. poopoznala sam go i znam 4e govori istinata. naistina..v dosta mi doide tazi sly4ka i 6tom pi6a v momenta zna4i mi e trydno da priema tazi informaciq v glavata si za da q smelq. 6te kajete da se vidq s nego i taka natataka no problemat e 4e e v drygiqt krai na Balgariq. obqsnqvala sam my,razqsnqvala sam my vsqkvi moi glyposti za da..go svalq malko na zemqta. ne ba6 'da go svalq' ami da my otvorq malko o4ite no ne se pol4i... nz prosto kakvo da mislq ve4e,obarkva6to mi stana.

SoAfraid
12-20-2008, 15:11
Интернет любовта е като това да имаш въображаем приятел. Не може да съществува такова нещо. Не искам да те обидя или т.н. но трябва да разбереш че зада обикнеш един човек първо трябва да го харесш външно и душевно. А ти през интернет изграждаш свой образ и представа и като го видиш на живо може би ще си адски разочарована. Минъл съм и аз през такива работи просто ти казвам както и други ще ти кажат, не се получава.

elsy
12-20-2008, 15:11
Проблема ти е, че не го харесваш и искаш той да те забрави или го харесваш, но мислиш, че любовта ви е невъзможна заради километрите?

pavkata91
12-20-2008, 15:37
Любов в нета доста трудно ще я намериш... В София случайно попаднах на една мацка и буквално през мониторите усещахме искрите.. Трудно но се намира.. Да си намериш гадже през нета е алтернативата като няма качествени момичета/момчета в даскало или в компанията.. когато приятелите ти не могат да ти помогнат да те запознаят с някой и така.. Рано или късно всичко си идва на мястото.. :)

BTW: За любовта няма граници ;)

remember_me
12-20-2008, 15:37
SoAfraid saglasna sam s tebe. tova se i opitah da kaja.
elsy prosto spodelqm.. zasega moje bi, nz. NEGO haresvam tozi 4ovek no ne kazvam 4e imam ne6to protiv nego.moje bi se opitvam da my otvorq malko o4ite za da razbere kak sedqt ne6tata. gadno mi e 4e taka e stanalo. ne sam go lagala i tem podobni no nqkak si se 4yvstvam dlajna.. =/

elsy
12-20-2008, 15:40
Eми, няма смисъл да се чувстваш зле, ти не си виновна. Не можеш да промениш чувствата му :)

remember_me
12-20-2008, 21:06
emi da qsno mi e 4e ne moga da promenq 4yvstvata my i 4e ne sam vinovna. no moje bi... da ne se ree 4ak v oblacite,da e tolkova naiven. i moje bi sam vinovna zadeto my dadoh da me opoznae... a be moi si glyposti. mersi vse pak za mneniqta vi i na vsi4ki deto mi pro4etoha temata :) v momenta vse o6te ne sam si sabrala mislite si i zatova moje bi malko obarkva6to govorq.blagodarq vi o6te edin pat.

luckygirl92
12-20-2008, 21:06
Не се занимавай!Казвам ти го като човек с опит в тази област...Всичко е губене на време...Няма такова нещо като интернет любов...Изграждаш си една идеална представа за човека отсреща и се влюбваш именно в тази представа.Тя обаче понякога е доста далечна от истинскана същност на човека...Сега ще си кажеш"да бе да,ти много знаеш до каква степен познама човекът от др страна.Той е искрен,идеален и прекрасен"...И аз се бях влюбила в един образ...страхотен,смятах,че е неземен,дори по тела звучеше така,всичко супер,видяхме се за няколко дни...накрая започна да си показва роката,метафорично казано и останах разочарована,малко или много

remember_me
12-20-2008, 21:13
luckygirl92 i az sam na tvoeto mnenie... mai se barkate 4e mom4eto se e vlybilo v mene a ne az v nego. az to4no tova se opitvam da my pokaja,da razbere za6toto mi e gadno... o6te po gadno 6te mi e ako se vidime ili izob6to ne se vidime. blagodarq vi zadeto otgovorihte o6te edin pat v temata mi. 4e mi pomognahte malko da si posabera mislite v glavata...a az tova iskah :)

kukli4kata001
12-20-2008, 21:44
знам за тая 'интернет любов' и аз съм имала 8-) 8-) 8-) еми ти сама каза,че е в другия край на БГ,то просто любов от разтояние сигурно знаеш,че не може да има...не знам какво да ти кажа,ама просто така стаят нещата.Вие мн хубаво сте се опознали и сте се харесали,ама просто нещата стоят по друг начин..ЗА ЖАЛОСТ :? :? :? :? :( :( :( :( :(

5StaR
12-20-2008, 22:09
И аз мислих че няма, но нали знаеш няма невъзможни неща.. всичко зависи от гледната ти точка и начина на възприемане 8)

InVic7us
12-20-2008, 23:18
Никога не можеш да се влюбиш в човек само по снимки, можеш да се влюбиш единствено в представата ти изградена за него! И спокойно, не си мисли, че си единствената..а колкото до думите му, дано да е така. Успехи :P

niki7y
12-20-2008, 23:31
az puk ne werwam v net lubowta :(

Enough
12-20-2008, 23:55
Любов в нета доста трудно ще я намериш... В София случайно попаднах на една мацка и буквално през мониторите усещахме искрите.. Трудно но се намира.. Да си намериш гадже през нета е алтернативата като няма качествени момичета/момчета в даскало или в компанията.. когато приятелите ти не могат да ти помогнат да те запознаят с някой и така.. Рано или късно всичко си идва на мястото.. :)

BTW: За любовта няма граници ;)

съгласен съм напълно ... свидетел съм на такива връзки и на мен ми се е случвало ...

marian17
12-21-2008, 01:44
ами и аз бях на мнение че е невъзможно да има такава любов но..един ден се запознах с едно момиче съвсем случайно и 2 месеца си писахме по об6ти не6та беше ми толко хубаво с нея че дори нямах нейна снимка хаха само от профила на скайпа...естествено след някой друг ден си пратихме имаше няколко коментара за нас под формата на бъзици..но всичко си продължи по старо му. Тя даже си имаше приятел , и вобще не съм мислил че с нас може да стане нещо. Обаче със всеки ден започвахме да си разкриваме все повече и пове4е ду6ата кой кво е правил с кой къде е бил кво е изживял..ии се оказа че имаме почти еднакви съдби. Имах някви симпатии към нея ама ни6то пове4е (вече 4 месеца откакто сме се запознали) , но един ден отиде на гости за 3 - 4 дни и толкова ми липсва6е че направо се чудех кво става. Вечерта се прибира и ми казва че не е спряла да мисли за мен че съм и липсвал и т.н. накратко споделихме си кой какво 4увства..оба4е има6е един проблем разстоянието.. аз бях в Белград (попринцип тренирам там футбол) и ми оставаха още 2 месеца и ре6ихме за сега да си останат така не6тата докато си дойда в БГ (ние сме и от един град). И за тия 2 месеца се сближихме много..наистина много..3 дни преди да си дойда в бг и казах че я обичам...Дойдох си в Бг..само чаках да я вида.. Разбрахме се..1 час след като си бях до6ъл видяхме се... Беше най прекрасната вечер буквално забравих за всичко останало около мен..незнаех къде се намирам...просто бях влюбен в моми4ето от скайпа..което бе6е в ръцете ми в тоя момент. Искарахме 4 месеца незабравими..най хубавите ми..но се разделихме заради тъпата ревност и такаа об6то взето исках да ви кажа че любовта съществува и в нет пространството стига да я открие6 8)