Влез

View Full Version : Годишнина

reni7o0o
12-20-2008, 18:15
Здравейте...родителите ми в края на този месец правят 18 години. Така де стават пълнолетни :-P и се чудих какво да им подаря... нещо символично... Мислех си за някое хубаво вино или шампанско :P но исках да чуя и други идеи...така че вие сте... :) :) :)

SunnyG
12-20-2008, 18:59
Една приятелка направи много хубав подарък на техните.Понеже сватбите на родителите ни са снимани на видеокасети,тя занесе тяхната касета да им я направят на DVD.Така и след време пак ще могат да си я гледат,а и самият повод да им подариш DVD-то може да ги предразположи да си изгледат сватбата отново,да си спомнят :)

reni7o0o
12-20-2008, 19:09
Една приятелка направи много хубав подарък на техните.Понеже сватбите на родителите ни са снимани на видеокасети,тя занесе тяхната касета да им я направят на DVD.Така и след време пак ще могат да си я гледат,а и самият повод да им подариш DVD-то може да ги предразположи да си изгледат сватбата отново,да си спомнят :)
:( вече имат сватбата на диск... но мерси все пак

Lysit0
12-20-2008, 19:58
И според мен ще е най- добре шампансo,една голяма кутия с бонбони във формата на сърце и една голяма картичка,в която да пише ''честита годишнина''и на там ти си го доизмисили......

taNcheto93
12-21-2008, 16:54
И според мен ще е най- добре шампансo,една голяма кутия с бонбони във формата на сърце и една голяма картичка,в която да пише ''честита годишнина''и на там ти си го доизмисили......
Това е добър вариант или тяхна снимка в някоя хубава рамка. Иначе и наще тази година честваха 18 годишнина :) .