Влез

View Full Version : ..??

mirkisss
12-20-2008, 18:35
Кого от форума ви харесва най-много и ако имахте възможност с кой от нашите драги съфорумци бихте легнали :D

x3eme
12-20-2008, 18:38
Кого от форума ви харесва най-много и ако имахте възможност с кой от нашите драги съфорумци бихте легнали :Dbez da se zamislqm kazvam teb i Rofl4eto i scoobydors 6ot mi e slabost :-)

aka6a_vamp
12-20-2008, 18:41
Не може да бъдеее,нооо 1-2 теми под твойта тема я има същата :-o уауууу

mirkisss
12-20-2008, 18:45

Знам :D

ъма с x3eme си пишеме в скайп и предложи и аз да пусна такава та първото мнение да е нег0в0т0 :-D 8)

nefchi_bs
12-20-2008, 19:08

ъма с x3eme си пишеме в скайп и предложи и аз да пусна такава та първото мнение да е нег0в0т0 :-D 8)

Вии сте откачени бе :lol: 8-)

mirkisss
12-20-2008, 19:09

Знаем :grin:

x3eme
12-20-2008, 19:10
mirkisss 6e mi pusne6 li :oops:

mirkisss
12-20-2008, 19:11
ихихихи :D

Ако си добро мумченци ши си помисля :oops:

nik4ooo
12-20-2008, 19:12

Знаем :grin:

suvsem ste otka4ili....vzemete se nae**te i mirqsaite malko :lol: :lol: :lol: :lol:

x3eme
12-20-2008, 19:12

6e slu6am obe6tavam 8-)

mirkisss
12-20-2008, 19:15

6e slu6am obe6tavam 8-)

Съмнявам се :?

x3eme
12-20-2008, 19:17
ne znae6 kolko dobri4uk moga da buda :oops: 6te te gledam kakto dete gleda koledna elha :-)

mirkisss
12-20-2008, 19:21
ne znae6 kolko dobri4uk moga da buda :oops: 6te te gledam kakto dete gleda koledna elha :-)

еми.. :-) :oops:

Andito0o
12-20-2008, 19:21

:D :D :-D :-D :lol: :lol:

sapa91
12-20-2008, 19:39
Кого от форума ви харесва най-много и ако имахте възможност с кой от нашите драги съфорумци бихте легнали :D

:-o всички женски :grin:

mirkisss
12-20-2008, 19:41

хуху..д*ба заг0релите мъже :shock: :D

sapa91
12-20-2008, 19:44

е ся :oops: :razz:

mirkisss
12-20-2008, 19:45

е ся :oops: :razz:

:D :D :lol: :lol: :lol: :razz:

niki7y
12-20-2008, 19:45
ne znae6 kolko dobri4uk moga da buda :oops: 6te te gledam kakto dete gleda koledna elha :-) :razz: :razz: :razz: k0lko nejni dumi zabelejete :D

mirkisss
12-20-2008, 19:46
ne znae6 kolko dobri4uk moga da buda :oops: 6te te gledam kakto dete gleda koledna elha :-) :razz: :razz: :razz: k0lko nejni dumi zabelejete :D

ее..ес7 :D Той бобито колко добричак може да бъде... :razz: :lol: :lol:

x3eme
12-20-2008, 19:47
kvo mi e na dumi4kite :D

Andito0o
12-20-2008, 19:48

ми да сладки са :oops: 8-)

x3eme
12-20-2008, 19:54

6tom misli6 taka :-)

mirkisss
12-20-2008, 19:56

6tom misli6 taka :-)

ШшШ ало не спамете темата да не ви спамнна аз :lol:

x3eme
12-20-2008, 19:58
ta da kakto i da e
az i sus teb i sus andito i sus pove4eto det pisaha v moita tebe bih.... :oops: struvat mi se gotini momi4eta :-)

mirkisss
12-20-2008, 19:59
ta da kakto i da e
az i sus teb i sus andito i sus pove4eto det pisaha v moita tebe bih.... :oops: struvat mi se gotini momi4eta :-)

:D аа с мене кво че не схванах :lol:

Andito0o
12-20-2008, 20:00
кво за мен???

x3eme
12-20-2008, 20:01
ta da kakto i da e

mi i sus teb bih :oops: nali se razbrahme za tva po skype :-)

x3eme
12-20-2008, 20:01
кво за мен???am i sus teb bih.... 8-)

mirkisss
12-20-2008, 20:03
ta da kakto i da e

mi i sus teb bih :oops: nali se razbrahme za tva po skype :-)

ААааАА.. :shock: :shock:

:lol:

:-)

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Andito0o
12-20-2008, 20:06
неска кво ви стаа на мъжете :lol: :lol: :lol: получих 4 ЛС-та с подобни предложения неска :oops: :oops: :oops: :oops:

x3eme
12-20-2008, 20:07
неска кво ви стаа на мъжете :lol: :lol: :lol: получих 4 ЛС-та с подобни предложения неска :oops: :oops: :oops: :oops:
az ne sum ti pisal tam ne sum navlek :D

niki7y
12-20-2008, 20:08
кво за мен???am i sus teb bih.... 8-) a na mene mi se razmina a :x :razz: :-P :lol:

mirkisss

Мацка нещ0 са луднали :shock: :razz:

x3eme
кво за мен???am i sus teb bih.... 8-) a na mene mi se razmina a :x :razz: :-P :lol:
4akai si reda :D ne si edinstvena 8-)

niki7y
12-20-2008, 20:09
4akai si reda :D ne si edinstvena 8-) az s1m VIP :P :-D

Andito0o
12-20-2008, 20:10

да наистина при толква лс-та чак хукнах при приятеля ми(с когото да отбележа не сме гаджета :oops: )

niki7y
12-20-2008, 20:12

да наистина при толква лс-та чак хукнах при приятеля ми(с когото да отбележа не сме гаджета :oops: ) :lol: m1je kw0 iskate :grin: JENKARI!!!

mirkisss
12-20-2008, 20:13

да наистина при толква лс-та чак хукнах при приятеля ми(с когото да отбележа не сме гаджета :oops: )

:D :D

То тука мацка са повече загорели от колкото умни :-D ама нали знаеш едното не се връзва с другото :lol:

Andito0o
12-20-2008, 20:15

То тука мацка са повече загорели от колкото умни :-D ама нали знаеш едното не се връзва с другото :lol:

връзва се не връзва ний сме си просто приятели които си обменят опит :oops: :oops: :D :D :D

niki7y
12-20-2008, 20:15

+++ :razz: :razz: :razz:

x3eme
12-20-2008, 20:18
za sebe si bih kazal 4e nesum nito jenkar nito razgonen ami 4e sum svesten i sum gotin 4ovek.tezi ot foruma koito me znaqt 6e go potvurdqt :)

mirkisss
12-20-2008, 20:19
za sebe si bih kazal 4e nesum nito jenkar nito razgonen ami 4e sum svesten i sum gotin 4ovek.tezi ot foruma koito me znaqt 6e go potvurdqt :)

Споко за тебе знаеме :-) говорим за другите :D :D

niki7y
12-20-2008, 20:32

Споко за тебе знаеме :-) говорим за другите :D :D ee b0bii 4ak takawa swetica li si :-D :-D :-D

x3eme
12-20-2008, 20:37

Споко за тебе знаеме :-) говорим за другите :D :D ee b0bii 4ak takawa swetica li si :-D :-D :-D
ami 4ak svetica ne sum no tezi koito sa me opoznali 6te go kajat vmesto men :)

glamouros
12-20-2008, 20:39
Каква скромна душичка имаш само... Златен! :-) :D

x3eme
12-20-2008, 20:41
Каква скпомна душичка имаш само... Златен! :-) :D
kazvam go za poreden put tezi koito me poznavat 6te go kajat :)

niki7y
12-20-2008, 20:43
Каква скпомна душичка имаш само... Златен! :-) :D :razz: :razz: :razz:

mirkisss
12-20-2008, 20:45

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

x3eme
12-20-2008, 20:47

ne sum zlaten prosto se mislq za pe4en i kontakten :)

glamouros
12-20-2008, 20:49

:) Напълно разбирам, грешката явно е моя. :) Не исках да те обидя. [hug]

x3eme
12-20-2008, 20:52

ne si me obidila :) nekoi ot foruma ne me obijda moje bi 6ot i az ne obijdam nikoi :)

niki7y
12-20-2008, 20:53

:) Напълно разбирам, грешката явно е моя. :) Не исках да те обидя. [hug] 8) ne mislq 4e si go obidila

glamouros
12-20-2008, 20:53
:) мммммхм

mirkisss
12-20-2008, 20:54

ne si me obidila :) nekoi ot foruma ne me obijda moje bi 6ot i az ne obijdam nikoi :)

Мега забавно ше е ся да почнеме да се обиждаме :shock: :lol:

glamouros
12-20-2008, 20:58
Неееее... мислиш ли ? :-)

niki7y
12-20-2008, 21:00
Неееее... мислиш ли ? :-) .. mm ne t1po she e:)

mirkisss
12-20-2008, 21:01

Казах г0 на майтап ама нищ0 :D

x3eme
12-20-2008, 21:03
nqq smiusl ot obidi :-) ne se karaite :-)

glamouros
12-20-2008, 21:03

Казах г0 на майтап ама нищ0 :D
:lol: Подобно :-) :D

niki7y
12-20-2008, 21:05
b0bii nie ne se karame :)

mirkisss
12-20-2008, 21:07
айде за всички по една :-) без значение пола :D ама по бузката ей :lol:

glamouros
12-20-2008, 21:09
А ако някой иска 2 ? Кажи че даваш 2чки моля те... [h]

niki7y
12-20-2008, 21:10
А ако някой иска 2 ? Кажи че даваш 2чки моля те... [h] az dawam 3 :-) :-) :-) :-) :-D

mirkisss
ии три ще дам :-) :-) :-) :)

niki7y
ии три ще дам :-) :-) :-) :) az si bqh purwa :razz: :-D 8-) :-) :)

glamouros
12-20-2008, 21:11
еееееееееее вие сте ! :-) :-) :-)

mirkisss
12-20-2008, 21:12
Аз пък ш раздавам докат не ма заболи устата :D :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

glamouros
12-20-2008, 21:14
Мухахаха чакам те !

x3eme
12-20-2008, 21:15
na men puk mai 6e dadete nai mnogo :D

niki7y
12-20-2008, 21:15
az p1k i da me zaboli pak she dawam :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) ... :-) :-) :-) ...

mirkisss
12-20-2008, 21:16
ама на боби ш дам най мн0о :D :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

niki7y
12-20-2008, 21:17
ee az na wsi4ki ot foruma she dam :-) :-) :-)

x3eme
12-20-2008, 21:18
waaaaw 4ak tolkova ne sum o4akval :smt008

x3eme
waaaaw 4ak tolkova ne sum o4akval :smt008

mirkisss
аз пък на теб ш дам :-) :-P

glamouros
12-20-2008, 21:19
За мене няма нали? ;( а аз искам само 2... ;(

niki7y
12-20-2008, 21:19
аз пък на теб ш дам :-) :-P na mene ili na b0bii :D :-)

mirkisss
12-20-2008, 21:20
аз пък на теб ш дам :-) :-P na mene ili na b0bii :D :-) абе.. и на двамаатаа :D

ама ши да ми на glamouros :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

niki7y
12-20-2008, 21:21

ама ши да ми на glamouros :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) eee edtestweno ne moje da q podminem :-) :-) :-) :-) :-)

x3eme
12-20-2008, 21:21
ima za vsi4ki be momi4etaaa :) iskaite mi skype i 6e ima za vseki po ne6to.6tom puk 4k tolko mi se kefite 6e dam na vseki po ne6to

glamouros
12-20-2008, 21:22

хихихихххх...... :oops: :oops: :-)

niki7y
12-20-2008, 21:24

хихихихххх...... :oops: :oops: :-) :-)

mirkisss
12-20-2008, 21:25

:-) :-) :-) :-)

niki7y
12-20-2008, 21:33

:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) b0bii az she ti pi6a po skype :D :D :D

mirkisss
12-20-2008, 21:35

:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) b0bii az she ti pi6a po skype :D :D :D :D :D ние с боби си пишеме от 5 часа по скайп
:D

niki7y
12-20-2008, 21:52
e t0 i nie ot nekolko dena ama.. :D

Adwokat
12-20-2008, 21:53
vse edni i sushti temi.. 8)

x3eme
12-20-2008, 21:56
vse edni i sushti temi.. 8)ama pone stava veselo i stava qsno koi sa gotini hora i koi ne 8)

Beleth
12-20-2008, 21:57
vse edni i sushti temi.. 8)ama pone stava veselo i stava qsno koi sa gotini hora i koi ne 8)

GET A LIFE !!

niki7y
12-20-2008, 21:58

az ot koi s1m :D :-) :D

glamouros
12-20-2008, 22:00

az ot koi s1m :D :-) :D
Нямам представа ама ме радваш зверски :-) :-) :-) :-) :-)

x3eme
12-20-2008, 22:02

az ot koi s1m :D :-) :Dto si li4i ot koi si :-)

mirkisss
12-20-2008, 22:03
ми аз :-# :-# :-#

:smt022

niki7y
12-20-2008, 22:03
:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

niki7y
12-20-2008, 22:04

e to i za teb e qsnoo 8) 8) :-) :-) :-)

x3eme
12-20-2008, 22:16

aide pomisli i si kaji sama :-)

ANTIHUMAN
12-20-2008, 22:27
Тука яки зарибявки стават! :lol: :-P

По темата: ,,Имам 2-3 където съм си избрал, но никове не споменавам, предпочитам да си останем с приятелски взаймотношения! :) :grin:

niki7y
12-20-2008, 22:44
Тука яки зарибявки стават! :lol: :-P

По темата: ,,Имам 2-3 където съм си избрал, но никове не споменавам, предпочитам да си останем с приятелски взаймотношения! :) :grin: :grin: aide kaji de

nejnaDROGA
12-20-2008, 23:13
Кого от форума ви харесва най-много и ако имахте възможност с кой от нашите драги съфорумци бихте легнали :Dbez da se zamislqm kazvam teb i Rofl4eto i scoobydors 6ot mi e slabost :-)
Аууу мен не ме харесваш и няма да си легнеш с мен а-а-а-а?! :shock: :o :D Ще се караме май :D .... Това лято някой може и да спи на земята (зависи,колко хора ще сме и дали нещо няма да се обърка :D )

x3eme
12-20-2008, 23:14
Аууу мен не ме харесваш и няма да си легнеш с мен а-а-а-а?! :shock: :o :D Ще се караме май :D .... Това лято някой може и да спи на земята (зависи,колко хора ще сме и дали нещо няма да се обърка :D )
znae6 otno6enieto mi kum teb i nqma smisul da go obsujdame pred drugite :-)

niki7y
12-20-2008, 23:15

0o o0 0o0 :D

nejnaDROGA
12-20-2008, 23:15
АаАаАа така ли?! :-D И после що ни мислят за гаджета :-D

x3eme
12-20-2008, 23:16
neka si mislqt kvoto iskat nie nali si znae istinata :) ti si mi super priqtel4e i tva e

niki7y
12-20-2008, 23:17
aa wie ne ste li :shock:

nejnaDROGA
12-20-2008, 23:17
neka si mislqt kvoto iskat nie nali si znae istinata :) ti si mi super priqtel4e i tva e
Мляс бе :-) И айде да спрем със спама,а?! :D

nejnaDROGA
12-20-2008, 23:18
aa wie ne ste li :shock:
Ми не,не сме :oops: :P

x3eme
12-20-2008, 23:18
ne ne sme.prosto sme priqteli :)

niki7y
12-20-2008, 23:19
aa ok :-D

nejnaDROGA
12-20-2008, 23:24
Пууу ще спра да пиша в раздел "Секс" май,че ще вземат да ме вкарат в интрига :D
ХаХ УСПЕХ!!!Просто се базикам!!! :D

x3eme
12-20-2008, 23:34
ti pa kvi intrigi mani gi koi kvot iska tva da si misli

nejnaDROGA
12-20-2008, 23:35
ti pa kvi intrigi mani gi koi kvot iska tva da si misli
Казах,че се БАЗИКАМ беее :x :-) :-D

x3eme
12-20-2008, 23:37
ina4e ne sme rekli ne sme gi zaburkali si4kite kvi sme vsu6nost :-D :-D

mirkisss
12-21-2008, 07:48

:shock:

nejnaDROGA
12-21-2008, 07:52

:shock:
Спокойно бе :D Човек на няколко уискита и вино всичко може да каже :D

jambo_bs
12-21-2008, 08:02
Улигофренията много бързо се разпространявала :D

CanyH
12-21-2008, 08:21
:?

x3eme на колко години си?

varnen4e
12-21-2008, 08:27

С никого.

MusicIsTheKey
12-21-2008, 08:39
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=216409