View Full Version : Защо иска да е сама?
Здравейте, сблъсках се с 1 нормален проблем,но не и за връзката,която имам.Приятелката ми от около месец се държи странно и преди няколко дни ми каза че времето,което прекарвам с нея(понеже почти всичкото си свободно време съм с нея) й идвало в повече и искала малко да си почине от мен 1 вечер и това го настоява доста време. Като ми каза тези думи започна да плаче и да ми казва колко много ме обича.На мен ми идваше да й :-x .......,но се сдържах й и казах ОК.BTW доста време връзката ни беше от разстояние.Тя започна да ми се извинява и да ми казва,че не иска да се получава така.Само че аз си мисля,че и приятелката й,с която много се сближи напоследък,и която ми е хвърлила око има нещо общо(да не кажа че съм сигурен).Сори че ви отегчих.Благодаря :)
Какво общо може да има според тебе??
НЕ вярвам гаджето ти ,да те зареже само в името на приятелката си,ако те обича няма да го направи.Просто явно,има нужда да остане сама.Това е,на всеки се случва.
Искаш да кажеш че си мисля глупости?!?ХМ...може и да си прав,но все пак ми е направило впечетление,за да го мисля много съвпадения станаха :shock:
Бате напрао ме заби! Много си прав, просто може би съм още изненадан и гледам от собствения си двор,щото не съм го очаквал,а кво мислиш за "добрата" й приятелка?Да кажа ли на моята приятелка какво мисля за "добрата" й приятелка,или не :?:
Ta imam 4uvstvoto 4e glavata mi e blokirala i ti si moq mozuk :D az vaobshte ne mislq ttctctcctctc.Mersi mnogo :)
scoobydors
12-20-2008, 20:45
Поговори с приятелката си и я питай каквото точно те притеснява. Ако се опита да те излъжи би трябвало да разбереш веднага. :-o
taka e,no az nikoga ne sam q ograni4aval da izliza,prosto vremeto i e bilo mnogo s men. A za "dobrata" i pritelka nali se seshtate 4e garvan garvanu oko ne vadi :D
beachy_bunny
12-20-2008, 21:28
искаш да кажеш че приятелката на момичето и говори нещо за тебе и затова сега тя иска да е сама ?
НИ СЕ ВКАРВАИ В НЕКВИ ФИЛМИ Е БРАТЛЕ 8) 8-)
хм ... май не познаваш достатачно добре момичетата ... момчето не се вкарва в "никви" филми .. едно момиче е готово на всичко за едно момче .. ако наистина го харесва ... ;]
Btw tuka si prav.I kvo da praq s taq tapa kurva(priqtelkata i)??
beachy_bunny
12-20-2008, 21:43
Btw tuka si prav.I kvo da praq s taq tapa k***a(priqtelkata i)??
хаха аз винаги съм права ... ;]
решението е да настроиш гаджето ти срещу приятелката ти ... измисли нещо и ги скараи .. примерно , че като сте били двамата в асансьора и фр-ка и ти се е натискала .. почнала е да ти разкопчава колана това онова ... :razz: :razz:
MartyParty
12-20-2008, 21:46
Btw tuka si prav.I kvo da praq s taq tapa k***a(priqtelkata i)??
Кажи и,че е болна и "да не се вкарва в некви филми".
kukli4kata001
12-20-2008, 21:48
Поговори с приятелката си и я питай каквото точно те притеснява. Ако се опита да те излъжи би трябвало да разбереш веднага. :-o
+1 8)
Haha,pak si prava beachy_bunny samo 4e tva mai nqma da mine.Shtoto izliza moqta sreshtu neinata...i mn zapletena shte stane,no tr da gi skaram po nqkakav na4in ](*,)
beachy_bunny
12-20-2008, 23:05
Haha,pak si prava beachy_bunny samo 4e tva mai nqma da mine.Shtoto izliza moqta sreshtu neinata...i mn zapletena shte stane,no tr da gi skaram po nqkakav na4in ](*,)
хм ... най-неотдачния вариянт ще е ако седнете да говорите ... и ако почнеш да нереждаш приятелката и ... значи ако можеш и взимаш на оная телефона .. и си пращаш на теб 1-смс с някакъв хубав текст " моля те послушай ме остави я тази глупачка , аз съм много по добра от нея ... " и така все ще изислиш начин ...
hehe mersi bunny :-) ako imash oshte nqkoq ideika kaji :)
simba007
12-21-2008, 04:18
vseki ima nujda ot po4ivka v momenta se se6tam za edna pesen na Chicago - Hard To Say I'm Sorry
alkobalko
12-21-2008, 06:27
А защо не се замислиш, че наистина има нужда от малко свобода и пространство. Това, че иска да остане 1-2 вечери сама не означава, че вече не те обича или че някой се меси във връзката ви.
beachy_bunny
12-21-2008, 16:31
п даммм . съгласна съм със горните 2-ве мнония .. помисли си дали леко нея " задушаваш " и тогава търси вината в друг .. въпреки , че е много вероятно и приятелката и да има вина .. , но 1-во помисли над държанието си ... направи това което иска тя .. , ако видиш , че това продължава .. ги скарай и всичко би трябвало да е ок :D
п даммм . съгласна съм със горните 2-ве мнония .. помисли си дали леко нея " задушаваш " и тогава търси вината в друг .. въпреки , че е много вероятно и приятелката и да има вина .. , но 1-во помисли над държанието си ... направи това което иска тя .. , ако видиш , че това продължава .. ги скарай и всичко би трябвало да е ок :D
+1
evelinka1122
12-22-2008, 12:42
абстрахирай се от всичко и й дай нужното време.... всичко ще си дойде на мястото :)
Доколкото разбрах се чудиш що ти иска време :-o Ми остави там няколко дни на мира, колкото да й домъчнее и така 8-) 8-)