PDA

View Full Version : Наближаващите празници

kradinero
12-21-2008, 13:02
След 3 дни е бъдни вечер и като за първа година аз не се вълнувам много. :( Бих предпочела да прекарам празниците в една страхотна компания - моите най-добри приятели и ... едно специално момче... :oops: Та така... Уви, нашите не ми позволиха. Категорични са, че това е семеен празник и ще си останем удома. :cry: Планирали сме да се съберем в клас и да празнуваме, но с тези родители... казах им че във вторник не е Коледа, нито Бъдни вечер, нито пък Нова година... Но това е... При вас как е? Къде ще прекарате празниците? С кого ще празнувате?

Marina__
12-21-2008, 13:08
Ами Коледа и според мен е семеен празник. Родителите ми са либерални в общи линии, та вече втора Коледа ще празнувам на 2 места - с моите родители и с родителите на приятеля ми. Виж, за Нова Година аз не виждам проблем да не си вашите. Може би просто трябва да ги убедиш, че не си малкото им момиченце и имаш нужда от малко свобода :).

taNcheto93
12-21-2008, 13:09
Коледа и Бъдни вечер са семейни празници и си стоя вкъщи, едва ли ще са съгласни тогава да излизам с приятели. На Нова година не е проблем, също и за събирането на класа. Поговори с тях и се опитай да ги убедиш да излезеш с класа. А иначе за Нова година още не съм решила с кой ще съм, та ако още се почудя може и с наще да си остана :? .

kradinero
12-21-2008, 13:23
Да възможно е да са прави, но с този затегнат режим... Тоест моите приятелки ги пускат във Вторик-23 да излидат навън с приятелки... :(

sladka__droga
12-22-2008, 15:47
Коледа и Бъдни Вечер и според мен са семейни празници и поради тази причина ги прекарвам с роднини.Макар,че това е едно от нещата,които най-много мразя,тъй като утиваме у родителите на баща ми (който не с нас,тъй като е в чужбина) ,, аа онези са отвратителни.Са не ми се обеснява'.
Иначе на Нова Година ще съм в нас с майка,баба,две фр най-вероятно и брат ми.Ако имаше някъф шанс да ги изпъдя сичките ще е супер 8-).