praskovka91
12-21-2008, 19:51
Kogato bqz 2-ri klas(predi 9 godini) v klasa doide novo momi4e idva6to ot druga dyrjava...govore6e trudno bylg. i gospojata mi me sloji s neq za da i pomagam ...ot togava nie sme (ili bqhme) nai-dobri priqtelki...pravihme vsi4ko zaedno..det se vika v na4aloto na puberteta(kogato e nai-trudno) se spravqhme sami..naistina 4uvstvah q mnogo bliska..no ne go osyznavah izob6to..ne sme se obesnqvali kolko mnogo se obi4ame..ili kolko dyrjim edna na druga..i takiva ligavi istorii nikoga kogato tq e zaminavala za nqkyde ne mi e bilo nqkvo super my4no da i se obajdam postoqnno i da i razpravqm kolko mi lipsva..kakto mn momi4eta priqtelki koito poznavam pravqt..poradi prostata pri4ina,4e kato se pribere pak 6te se vidim i 6te otka4ame dvete..i tova prosto si go znaeh..vinagi e bila mn diva mn impolosivna..nikoga ne i e pukalo ot nishto..doide vreme za kandidatstvane sled 7-mi klas..zaminahme za drug grad no ne uspehme da sme v edno i sy6to u4ilishte kakto i da jiveem zaedno na kvartira(zaradi neq)prosto pribyrza..no vypreki tova ne se skarahme makar,4e az trqbva6e da jiveq sama..i pak si se vijdahme i pak mn qko..no kakvo stana..az v 9 klas si hvanah seriozen priqtel..tq po4na da otka4a bukvano..taa nqkvi mom4eta za po edna ve4er li ne bqha ta narkotici li ne bqha..ta alkohol ta kvo li ne..i kolkoto i se opitvahme da podyrjame otno6eniq kakto predi ne6tata ne se polu4avaha kakto kazva6e tq (ne sme v edin i sy6ti film)i vseki si gleda6e negoviq film..v u4ili6te se opitah da si namerq novi priqtelki..noo kolkoto i da sa gotini..ne e sy6toto..prosto si mislq,4e nqma da namerq druga takava kato neq..i sega pak si se vijdame..no prosto sym q zabelqzala,4e ne spodelq vsi4ko koeto i e na syrceto i poneje q poznavam mn i si li4i..i tova adski mn me razstroiva..na men mi e qsno,4e v edin moment kogato stanem studentki syvsem 6te se prekysne pytq ni..zashtoto az iskam medicina v edin grad tq arhitektura v drug..prosto nz ..i mi e adski tyjno,dori i vyprosniq mi priqtel ne moje da mi dade tova spokoistvie koeto tq..ta sedq sega i se 4udq..jivota li e vinoven..ili nie? :-o