Влез

View Full Version : Живота ли е виновен???

praskovka91
12-21-2008, 19:51
Kogato bqz 2-ri klas(predi 9 godini) v klasa doide novo momi4e idva6to ot druga dyrjava...govore6e trudno bylg. i gospojata mi me sloji s neq za da i pomagam ...ot togava nie sme (ili bqhme) nai-dobri priqtelki...pravihme vsi4ko zaedno..det se vika v na4aloto na puberteta(kogato e nai-trudno) se spravqhme sami..naistina 4uvstvah q mnogo bliska..no ne go osyznavah izob6to..ne sme se obesnqvali kolko mnogo se obi4ame..ili kolko dyrjim edna na druga..i takiva ligavi istorii nikoga kogato tq e zaminavala za nqkyde ne mi e bilo nqkvo super my4no da i se obajdam postoqnno i da i razpravqm kolko mi lipsva..kakto mn momi4eta priqtelki koito poznavam pravqt..poradi prostata pri4ina,4e kato se pribere pak 6te se vidim i 6te otka4ame dvete..i tova prosto si go znaeh..vinagi e bila mn diva mn impolosivna..nikoga ne i e pukalo ot nishto..doide vreme za kandidatstvane sled 7-mi klas..zaminahme za drug grad no ne uspehme da sme v edno i sy6to u4ilishte kakto i da jiveem zaedno na kvartira(zaradi neq)prosto pribyrza..no vypreki tova ne se skarahme makar,4e az trqbva6e da jiveq sama..i pak si se vijdahme i pak mn qko..no kakvo stana..az v 9 klas si hvanah seriozen priqtel..tq po4na da otka4a bukvano..taa nqkvi mom4eta za po edna ve4er li ne bqha ta narkotici li ne bqha..ta alkohol ta kvo li ne..i kolkoto i se opitvahme da podyrjame otno6eniq kakto predi ne6tata ne se polu4avaha kakto kazva6e tq (ne sme v edin i sy6ti film)i vseki si gleda6e negoviq film..v u4ili6te se opitah da si namerq novi priqtelki..noo kolkoto i da sa gotini..ne e sy6toto..prosto si mislq,4e nqma da namerq druga takava kato neq..i sega pak si se vijdame..no prosto sym q zabelqzala,4e ne spodelq vsi4ko koeto i e na syrceto i poneje q poznavam mn i si li4i..i tova adski mn me razstroiva..na men mi e qsno,4e v edin moment kogato stanem studentki syvsem 6te se prekysne pytq ni..zashtoto az iskam medicina v edin grad tq arhitektura v drug..prosto nz ..i mi e adski tyjno,dori i vyprosniq mi priqtel ne moje da mi dade tova spokoistvie koeto tq..ta sedq sega i se 4udq..jivota li e vinoven..ili nie? :-o

mArMaLaDkA
12-21-2008, 20:35
Мен ако питаш,отдавна са ви се разделили пътищата.Тя се е дрогирала,напивала,забивал а е момчета,а ти си стояла кротко в прегръдките на гаджето си.Ти си намерила спокойствие,чрез приятеля ти,а приятелката ти е почувствала,че те е загубила и затова е почнала да живее по начина "ден за ден".А колкото до това като станете студентки-не се знае,знае ли се ,дали теб ще те приемат,дали нея пък няма...Всичко това е много относително.И все пак-такива неща се случват.Всеки ден,всяка минута.Хора идват и си отиват от живота ни.Ако не можеш да го приемеш,ще ти е трудно занапред.Сега чувстваш липса,кофти ти е,защото си се привързала прекалено много,но тоя период ще отмине,ако престанеш да се обръщаш назад.И щом не чувстваш гаджето си,като свой приятел,човек на който можеш да се довериш,който те успокоява,тогава мисля че имаш и втори проблем.

praskovka91
12-21-2008, 22:01
mArMaLaDkA to4no v tova mi e problema..4e ne sme se skarali razdelili ili o4ujdili za 1 godina..stava vypros za 4 godini..i az sega 4ak se zamislih kakvo stava..vse izbqgvah da mislq za tova..zashtoto naistina mi teji..a kolko do priqtelq mi..ne 4e ne go 4uvstvam kato priqtel..naprativ..golqma opora mi e..no az s nego hodq ot 3 godini pod6ti..dokato vyprosnata dama mi e priqtelka ot 9...i q 4uvstvam nqkak si...kato istinska priqtelka..ama tezi nai istinskite..nqma intrigi nqma karanici..za tova me boli..a pri priqtelq mi e drugo..vse pak stava vypros za liubov za silna liubov..koqto kakvo li ne e prejivqla..razdeli karanici sylzi..dokato s neq e nqmalo takiva situacii..prosto i az ne moga da si go obesnq