View Full Version : Има ли вероятност?!?
Извинявам се ако има такава но на вен ми е интересно.Знами когато правим секс с приятеля ми около 7-8 минути преди да свърши си маха презерватива някалка минути го правим без презерватив и после си го изкара и се празни въху мен.Та въпрос ми е има е по-голяма вероятност да забременея???
ем ако се изпразни във теб има голяма вероятнос да забременееш 8-)
EarthShaker
12-22-2008, 16:55
да, има опасност и да тя е сравнително голяма... доста голяма част от нежеланите бременности се получват по този 'изпитан' метод :)
tva koeto pravi toi e stra6no glupavo...veroqtnost vinagi ima :)
nejnaDROGA
12-22-2008, 17:16
Извинявам се ако има такава но на вен ми е интересно.Знами когато правим секс с приятеля ми около 7-8 минути преди да свърши си маха презерватива някалка минути го правим без презерватив и после си го изкара и се празни въху мен.Та въпрос ми е има е по-голяма вероятност да забременея???
Е,че тогава,защо изобщо използвате презерватив?! :-o
Все пак целта му е да предпазва най-вече в КРАЯ на половия акт!!!
А ако много държите да го правите с и без гума - почвайте БЕЗ и към средата го сложете (като завършвате с гума!!!)
mettalium
12-22-2008, 18:16
после си го изкара и се празни въху мен.
Внимавай че спермата разяжда като киселина , може и друга дупка да ти направи :grin: :grin: :grin: :grin:
http://i41.tinypic.com/a10it2.jpg
Ми то като е така защо изобщо сте го слагали тоя капут. Ами има вероятност но мн малка ако не си в овулация. Ако я нацелиш ЧЕСТИТО :)
Lady_AMG
12-22-2008, 20:50
В твоят случай ползването на презерватив се обезсмисля-не си защитена нито от нежелана бременност, нито от предавани по полов път болести. :( + 1