View Full Version : Шест положителни теста
pomagaite .... zakusna mi cikula s 2 sedmici i misleh 4e e ot klimata .... napravih si test i izleze + opsle o6te 1 test i o6te 1 i taka samo testove ... vsi4kite + .... otidoh pri genekolog i toi kaza 4e ne vijda ni6to oba4e moje prosto o6te da ne se vijda na videozona ... kaza da ida pak sled sedmica ... vuzmojno li e o6te da ne se vijda sled kato e minalo ve4e blizo mesec ? ili prosto 6 testa lujat .... :?
т.7
krem4et0
edva li 6 testa lujat.... :? mai si sgafila
i az mislq 4e 6tyrkela 6a ta poseti sled 9 meseca 8-)
kaji mi togava kade da napravq abor bez maika da me izgoni ot nas :S
dimitar_ak
12-23-2008, 13:50
Предната тема ебавка бих казал.
1. Тестовете са на принципа на един хормон който се формира много скоро след зачеването (ако не се лъжа по-малко от месец). Нарича се хормона на бременността. Тестове от типа на SureCheck имат 98% сигурност.
2. Гинеколозите не ползват видеозон за да ти кажат че си бременна, защото при ранните седмици ползването му е безмислено. Имат си методи за определяне и са 100% сигурни. Мисля, че пак хормона излизаяе при кръвна проба.
Така, че ако скучаете хванете се да прочетете нещо, а не юруш на чата.
otiva6 pri nqkoi nelegalen ginekolog i za 50 kinta ve4e ne si s bebe :D
nejnaDROGA
12-23-2008, 13:51
edva li 6 testa lujat.... :? mai si sgafila
+1 :-k
krem4et0
12-23-2008, 13:52
Направи си кръвен тест. Питай лекаря възможно ли е да направиш медицински аборт?
videozon e onova deto mi go slagat na korema ama mi burkaha s nekva kle4ka s kamera za da vidi dali bremennosta bila slqzla v matkata i mi kaza 4e o6te ne mojel da mi kaje .... :?
nejnaDROGA
12-23-2008, 13:55
Казваш на майка си,че ще ходиш на хижа за 3-4 дена (примерно с класа),намираш около 300 лв. (продаваш телефони и други глупости,за които се сетиш) и отиваш на лекар.Само,че не знам до колко коректни ще са лекарите и дали ще извършат аборта без съгласието на родителите ти?! :-o Успех!
П.П.Най-добре им кажи,защото те така или иначе ще разберат!!!А и недай си Боже,да те оперира някой некомпетентен и да умреш на масата!!!
Казваш на майка си,че ще ходиш на хижа за 3-4 дена (примерно с класа),намираш около 300 лв. (продаваш телефони и други глупости,за които се сетиш) и отиваш на лекар.Само,че не знам до колко коректни ще са лекарите и дали ще извършат аборта без съгласието на родителите ти?! :-o Успех!
П.П.Най-добре им кажи,защото те така или иначе ще разберат!!!А и недай си Боже,да те оперира някой некомпетентен и да умреш на масата!!!
Ако не на масата със сигурност я спече толкова много, че ше си сложи въжето сама.
П.П. къде да направи аборт за да не я изгони майка й от тех..... ПхАХаХахАХйаА
nejnaDROGA
12-23-2008, 14:04
Ако не на масата със сигурност я спече толкова много, че ше си сложи въжето сама.
П.П. къде да направи аборт за да не я изгони майка й от тех..... ПхАХаХахАХйаА
Тя искаше да пита къде може да направи аборт без майка й да разбере за него,защото иначе ще я изгони от тях!!!
(което между другото не е вярно!!!никоя майка няма да изгони детето си ако разбере нещо подобно!!!)
Разбрах, за това ми е смешно.
Как майка ти ше те изгони от вас, най- много да те спука от бой, ама споко синините бързо изчезват, след месец ше си като нова и пак ше ходиш да те ебаt.
Как майка ти ше те изгони от вас, най- много да те спука от бой, ама споко синините бързо изчезват, след месец ше си като нова и пак ше ходиш да те ебаt.
boq ne opravq ni6to :? trqbva da sedne da pogovori kato maika s du6terq a ne da se re6avat takiva problemi s boi...tva e super tupo :?
Andito0o
12-23-2008, 14:10
boq ne opravq ni6to :? trqbva da sedne da pogovori kato maika s du6terq a ne da se re6avat takiva problemi s boi...tva e super tupo :?
ама родителите не мислят като теб ;)
За кво винаги се хващате буквално за думите, имайте малко фантазия.
nejnaDROGA
12-23-2008, 14:24
ама родителите не мислят като теб ;)
Никой НОРМАЛЕН родител няма да пребие детето си,защото е забременяло!!!
Сапун - по-принцип имам фантазия,но в случая говорим за СЕРИОЗНИ неща и не е удачно да се базикаме :)
nqkoi priemat foruma kato ne6to za ebavane :?a tuk ima hora sus problemi koito o4akvat da polu4at pone nqkakuv suvet
Andito0o
12-23-2008, 14:47
Никой НОРМАЛЕН родител няма да пребие детето си,защото е забременяло!!!
има и такива родители :x за съжаление
nqkoi priemat foruma kato ne6to za ebavane :?a tuk ima hora sus problemi koito o4akvat da polu4at pone nqkakuv suvet
Направо си кажи, че съм аз!
Къв съвет да получи, освен да си затваря краката?!
Като се шибат на по 12-13 без да знаят за кво стаа въпрос и забременяват да се оправят сами. Имат си родители.
Сека втора тема е 'бременна ли съм?'. Един път обясняваш, втори, трети и накрая писва.
През кура са ми.
п.п. деба скапаната цензура. Земете измислете нещо по- умно!
nejnaDROGA
12-23-2008, 15:00
Направо си кажи, че съм аз!
Къв съвет да получи, освен да си затваря краката?!
Като се шибат на по 12-13 без да знаят за кво стаа въпрос и забременяват да се оправят сами. Имат си родители.
Сека втора тема е 'бременна ли съм?'. Един път обясняваш, втори, трети и накрая писва.
През "мъжкия полов орган" са ми.
И какво общо има написаното от теб с темата?!
В случая не се пита "Бременна ЛИ съм",а се кава "Бременна съм"
....
Разликата е от тук до Луната!!!
mArMaLaDkA
12-23-2008, 15:18
Ако майка й я набие,току-виж да няма нужда да ходи при лекар за аборт. :D Уатевър,неуместно е.Не използвахте ли презервативи,противозачат чни,тва онова?Както и да е,станало е вече.Кажи на майка си и двете вървете при специалист,който е професионалист,а не някой касапин,който да махне бебето,уж всичко добре,а вкъщи да умреш от кръвоизлив.Ебати,как успокоих,но за такива неща не жали пари.По-важно е здравето ти,процедурата да се извърши професионално.Ако вашите имат връзки-задействай или пък проучи за няколко дни за добър специалист.Бтв такива "бременна съм,ама мама ше ме изсели от нас"...Пу,дееба,правете секс,когато дори и да стане гаф може да поемете нещата и да реагирате адекватно.Не да се тревожите,че родителите ви ще ви "изселят",защото сте си направили дете на по 14-15!!!!
И какво общо има написаното от теб с темата?!
В случая не се пита "Бременна ЛИ съм",а се кава "Бременна съм"
....
Разликата е от тук до Луната!!!
Няма нищо общо. Отговорих, защо приемам форума или по- скоро раздела на ебавка.
Влизам в тийна повече от 3 години. В началото и аз се опитвах да помагам и се държах нормално с останалите. След като видях, че срещу мен седят само малоумници и кухи лейки реших, че и да помагам и да не помагам се тая. После ми дадоха "дълга почивка за размисли".
Година по- късно всичко си е същото, даже още по- зле.
[B]a[N]D[i]T[k]a
12-23-2008, 19:14
а на колко си ако мога да попитам? :-o иначе ако си бременна и не искаш бебето.. колко начина има да го загубиш?? 1... иди и си направи аборта... но поне бащата на това бебе подрепя ли те? :shock:
Щеше да е добре ако знаеше кой е......
SoFarSoG00d
12-23-2008, 19:31
При положение ,че имаш 6 положителни теста,това означава 100%-ва бременност.Ако е в ранен стадий ембрионът не може да се види с видеозон.
lazy_lady
12-25-2008, 00:21
videozon e onova deto mi go slagat na korema ama mi burkaha s nekva kle4ka s kamera za da vidi dali bremennosta bila slqzla v matkata i mi kaza 4e o6te ne mojel da mi kaje .... :?
"Клечката с камера" не е клечка с камера, а е вагинален ехограф. На същият принцип като другия е, но се използва за откриване на много ранна бременност, за това са те гледали с него. На 5-та-6-та седмица от оплождането може да се види спокойно, понякога даже и по-рано. Ако бременността е нежелана има си и клинична пътека за аборт по здравна каса и не струва 300 лв, а по-малко, мисля че около 130 лв, но не съм сигурна. Ако си непълнолетна мисля, че ще съобщят на родителите ти.
Ако все още не си споделила на родителите си го направи веднага.
pomagaite .... zakusna mi cikula s 2 sedmici i misleh 4e e ot klimata .... napravih si test i izleze + opsle o6te 1 test i o6te 1 i taka samo testove ... vsi4kite + .... otidoh pri genekolog i toi kaza 4e ne vijda ni6to oba4e moje prosto o6te da ne se vijda na videozona ... kaza da ida pak sled sedmica ... vuzmojno li e o6te da ne se vijda sled kato e minalo ve4e blizo mesec ? ili prosto 6 testa lujat .... :?
т.7
krem4et0 6 testa momi4e :? mislq 4e ima6 problem :? naistina se nadqvam da ima6 kusmet i da ne si bremena stiskam ti palci i uspehi :)
добре че авторката се включва.....
aka6a_vamp
12-25-2008, 08:51
Пфффффффф по-добре майка ти да те нахока,от колкото некой псевдо-лекар да те направи на нищо!
PeshoSexa
12-25-2008, 09:00
т.7
krem4et0 6 testa momi4e :? mislq 4e ima6 problem :? naistina se nadqvam da ima6 kusmet i da ne si bremena stiskam ti palci i uspehi :)ЗАРАДИ ХОРА КАТО ТЕБ ТАЯ НАЦИЯ ЩЕ ОТИДЕ ПО ДЯВОЛИТЕ
Няма смисъл да криеш..не дай си Боже,има някакви усложнения и тя разбере..после ще патиш още толкова.Кажи им.
PeshoSexa
12-25-2008, 09:56
ти не беше ли момичето с различните цици :О
Ако си под 18-няма как да направиш аборт без родител.(е ако искаш ходи някъде при някой "лекар" да те осакати)Аз съм на 19 и на 22.12 направих аборт,поради медицински причини,но както и да е...Взимат 150лв,пълна упойка-лягаш,заспиваш и се будиш след 1 час и се прибираш,но си намери предварително превоз.Може и с местна,но пак изпитваш болка като при цикъл.Изписват ти хапчета,предотвратяващи евентуални инфекции.Най-важното е да не си сама,защото физическата болка е нищо пред психическата.После не трябва да стоиш на студено,да вдигаш тежко,да не стоиш права по дълго време..Това е всичко което мога да ти кажа.Дано съм помогнала.
balon4eee
12-26-2008, 19:41
nakarai nqkoi da te narita v korema i ve4e nqma da ima6 bebe
Wrathchild
12-26-2008, 21:24
ти не беше ли момичето с различните цици :ОИ какво ако е?