View Full Version : Възможна ли е бременност ?
Asqhugasqn
12-23-2008, 14:28
Възможно ли е да се забременее няколко дена преди менструацията като се има на предвид че той е свършил в мен? :-o
Според мен вече трябва да мислиш на кой ше го кръстиш.
ДА!
razbira se 4e moje.moje po vsqko vreme be momi4e,bez zna4enie kolko vreme predi cikula ili po vreme na nego.vinagi ima veroqtnost dori minimalna no q ima....mislete s glavite si i se pazete a ne posle da se oplakvate 4e ste zabremeneli
Asqhugasqn
12-23-2008, 14:33
pitam zashtoto sam chuvala che nqkolko dena predi menstruaciqta ne e vyzmojno da se zabremenee :o
Asqhugasqn
12-23-2008, 14:35
pisah no vseki kazva razlichno i az neznam veche...
nejnaDROGA
12-23-2008, 14:36
Ти проста ли си?!Естествено,че може!!!А и с какъв акъл си му позволила да свърши в теб?! ](*,) ](*,) ](*,)
Asqhugasqn
12-23-2008, 14:36
e da ama sam momiche :D
Asqhugasqn
12-23-2008, 14:37
Zashtoto iskame da imame dete tova losho li e? :-o :-o :-o
nejnaDROGA
12-23-2008, 14:38
А защо не се сети да споменеш тази ГОЛЯМА подробност още в началото?!
А и защо въобще пускаш тема щом искате бебе?!Всякаш няма да имаш друга възможност да забременееш,та се чудиш дали сега е станало ...
Asqhugasqn
12-23-2008, 14:40
Propusnah q syjalqvam,no iskreno se nadqvam da e stanalo chudoto mersi vse pak za otgovorite
Asqhugasqn
12-23-2008, 14:41
Zashtoto iskame da imame dete tova losho li e? :-o :-o :-o
супер ! красти го Каролина , може и Малина !
ако е момче ГОШО задължително
пожелавам леко майчинство :-)
Mersi no nebyrzam da se radvam :(
Asqhugasqn
12-23-2008, 14:43
na 21 sam
А ваще как се казват? ЕГН? Номер на личната карта?
Asqhugasqn
12-23-2008, 14:45
a moite priqtelki veche imat deca na po 1-2 god ,da rabotq i ucha visshe :)
Asqhugasqn
12-23-2008, 14:47
А ваще как се казват? ЕГН? Номер на личната карта?
:grin: :-D mnogo zabavno
nejnaDROGA
12-23-2008, 14:48
Propusnah q syjalqvam,no iskreno se nadqvam da e stanalo chudoto mersi vse pak za otgovorite
Мии ще стискаме палци да е станало,а ако не - след цикъла пак ще опитвате и готово ;) Успех :-)
a gotova li si da ponese6 takava otgovornost da si maika :) v dne6ni vremena ne e osobeno lesno
Asqhugasqn
12-23-2008, 14:50
a gotova li si da ponese6 takava otgovornost da si maika :) v dne6ni vremena ne e osobeno lesno
Razbira se che sam gotova
Asqhugasqn
12-23-2008, 14:51
Мии ще стискаме палци да е станало,а ако не - след цикъла пак ще опитвате и готово ;) Успех :-)
Blagodarq :-)
ami uspeh togava :)
Asqhugasqn
12-23-2008, 14:51
мн хубаво четливо момиче си ! от каде си
ot Varna sam :oops:
Asqhugasqn
12-23-2008, 14:52
ami uspeh togava :)
ina teb ti blagodarq mnogo :oops: :oops: :oops:
Asqhugasqn
12-23-2008, 14:54
ПЗ ЗА МАЙЧЕТО Sofi Marinova - Vasilica.mp3
Мерси,още не е сигурно за майчето но се надявам да е стане 100% сигурно...
Andito0o
12-23-2008, 14:54
pitam zashtoto sam chuvala che nqkolko dena predi menstruaciqta ne e vyzmojno da se zabremenee :o
точно па преди цикъла е най голяма вероятността да се забременее защото тогава е периода на овулация и тогава се забременява
Asqhugasqn
12-23-2008, 14:56
точно па преди цикъла е най голяма вероятността да се забременее защото тогава е периода на овулация и тогава се забременява
ЧУЛ ТЕ ГОСПОД,ДАНО :-) :-)
pri vsqka perioda na ovulaciq e razli4en
Andito0o
12-23-2008, 14:59
еми то е така и както казва Боби при всяка овулацията започва различно но попринцип и при повечето жени е няколко дена преди цикъл така че ти пожелавам едно хубаво бебе :-)
Asqhugasqn
12-23-2008, 15:00
pri vsqka perioda na ovulaciq e razli4en
аз моя на телефона си го гледам там на аклендарчето на самсунга
Super Ekspres - Belq.mp3
ДА ТЕ ИМАТ ТАКЪВ КАЛЕНДАР ЕДНА МОЯ ПРИЯТЕЛКА ИМА ТАКЪВ SAMSNUG,ТЯ ТАКА И ЗАБРЕМЕНЯ И СЕГА ИМА СТРАХОТНА ДЪЩЕРИЧКА НА 9 МЕС. :-)
Asqhugasqn
12-23-2008, 15:02
еми то е така и както казва Боби при всяка овулацията започва различно но попринцип и при повечето жени е няколко дена преди цикъл така че ти пожелавам едно хубаво бебе :-)
МНОГО БЛАГОДАРЯ :-) НАДЯВАМ СЕ АДСКИ МНОГО
Asqhugasqn
12-23-2008, 15:03
ако някой иска дете да се обърне към мене ,самоче аз сам оплождам и ме няма като татко ! с добро родословие съм и съм як
:grin: КАКВА РЕКЛАМА САМО :lol:
ако някой иска дете да се обърне към мене ,самоче аз сам оплождам и ме няма като татко ! с добро родословие съм и съм якporednata glupost :?
Така първо недейте да хокате така момичеето защото е изключително грубо ... и това че овулацията е точно преди да ти дойде не е вярно ...Понякога обаче може да имаш овулация тогава :) Незнам какво друго да ти кажа... питай
lookinisde
12-24-2008, 07:56
Мммм :P нека ти :grin:
Възможно е! Но защо си позволила да свърши в теб? Пазете се бе, хора :(
kalpazanka
12-25-2008, 07:15
Такам, единственото, което схванах, е че се имаш за грамотна и образована, а разлика между цикъл и менструация не правиш! И второ, съгласна съм, че овулацията е преди менструацията, но колко точно замисляла ли си се /очеизвадно не :-D /! Айде лек ден и попрочети нещо по темата да не се излагаш!
Авторке, не следиш ли овулацията с тестове? И защо точно преди менструация реши да зачеваш?!
glamouros
12-25-2008, 07:19
Ако правиш секс без предпазни мерки - ДА! има вероятност да забременееш. И вероятноста е доста голяма. :-x
kalpazanka
12-25-2008, 07:48
Ако правиш секс без предпазни мерки - ДА! има вероятност да забременееш.
Ами щом иска бебе, логично е сексът да е без предпазни мерки :-D
PeshoSexa
12-25-2008, 09:59
кажи ми че щастливия татко не е х3еме