View Full Version : Спешно се нуждая от помощ!!!
Идва Коледа!Утре ще подаря подаръка на приятеля ми-пърфюм!Той също ми е купил нещо,но иска и да ми подари нещо,което май сам е направил!Нз какво е точно,но работи 2 дни върху него!Бих искала аз да не мина само с тозе пърфюм!Искам да му направя някаква изненада!Но не знам каква!Правила съм му една сладка презентация за нас двамата и така се получава,ча като я изгледа трябваше да бъде на вратата,където го чаках аз,а уж бях вкъщи на компа и си пиша с него(там беше една моя приятелка).Бях му напълнила кутийка с листчета,на които пише-"Обичам те,защото...",но сега съм отчаяна е имам само един ден!Моля ви дайте ми съвет! :(
MakeMeFeel
12-24-2008, 09:27
Първо се пише пАрфюм ... :shock: Второ ... ние не можем да ти помогнем .. да си мислила навреме ! Сега вече малко трудно можеш да намериш отворен магазин или нещо .. :?
MegabytE
12-24-2008, 09:28
Първо се пише пАрфюм ... :shock: Второ ... ние не можем да ти помогнем .. да си мислила навреме ! Сега вече малко трудно можеш да намериш отворен магазин или нещо .. :?
Блага дума и тухла 4-ка стъклена врата отварят! :-o
Казах,че съм купила подарък!Просто искам да измисля някаква изненада.Какво толкова,като съм объркала думата!Никой не е безгрешен!И щом е късно значи наистина имам нужда от помощ,а не от уроци по правопис!
nati_fenche
12-24-2008, 12:21
:D ами...всичко зависи от това от колко време сте заедно, може да му запишеш диск с любими песни или нещо такова.. знам ли?!? :?
PLuScHeTo
12-24-2008, 12:30
направи интересна опаковка :)
Усамотете се някаде само двамата (на топличко :D ) Облечи най-секси бельото което имаш, купи една бутилка вино или шампанско (все ще има отворен хранителен магазин :) ). Това много ще му хареса :)
Усамотете се някаде само двамата (на топличко :D ) Облечи най-секси бельото което имаш, купи една бутилка вино или шампанско (все ще има отворен хранителен магазин :) ). Това много ще му хареса :)
i da ne zabravish da si kupish i tirbushon che.... :lol: :lol:
Я мЛък!!! Да не забравиш да викнеш мама да ти избърше г*за :razz: :razz: Ай бу бу :grin:
Я мЛък!!! Да не забравиш да викнеш мама да ти избърше г*за :razz: :razz: Ай бу бу :grin:
emi az ne jiveq zaedno mama taka che ako iskash ti moje da doidesh :razz: :razz: :razz:
Например един хубав пуловер няма ли да свърши работа? ;)