Влез

View Full Version : Какво мислите за ЕМО момичетата...

Qamstel
12-24-2008, 12:54
Аз лично ги обужавам :grin: и бих искал да се запозная с някоя :oops: ако има такива тук :oops:

lookinisde
12-24-2008, 12:56
мммм сладки са :grin: но емо мом4етата са гейове

girl_in_black
И какво по-точно обУжаваш в тях :D Позьорството им ли ?

aka6a_vamp
Бих им казала:ПИШ МИ ЯЖКАТА!!!

Qamstel
12-24-2008, 12:58
И какво по-точно обУжаваш в тях :D Позьорството им ли ? Mm prosto mi haresvat samiqt im stil e sega ne si padam po onezi iz4an4enite deto si rejat venite :D

Qamstel
12-24-2008, 13:00
Аз съм емо момиче. Сори че не пиша с малки и големи ама си срязах ей сега вените и не мога да натискам shift. :razz: tva be6e dobro :D

Qamstel
12-24-2008, 13:12
Аз съм емо момиче. Сори че не пиша с малки и големи ама си срязах ей сега вените и не мога да натискам shift. :razz: tva be6e dobro :DМерси. http://www.wtfdetroit.com/forums/images/smilies/emo.gif Aaa ti naistina li si emo ili vsi4ko be6e na maitap :oops:

Qamstel
12-24-2008, 13:14
Аз съм емо момиче. Сори че не пиша с малки и големи ама си срязах ей сега вените и не мога да натискам shift. :razz: tva be6e dobro :DМерси. http://www.wtfdetroit.com/forums/images/smilies/emo.gif Aaa ti naistina li si emo ili vsi4ko be6e na maitap :oops:Emo girl съм! :x Ooo naistina li :oops: moje li da pi6a na LS :oops:

aka6a_vamp
12-24-2008, 13:15
Аз съм емо момиче. Сори че не пиша с малки и големи ама си срязах ей сега вените и не мога да натискам shift. :razz: tva be6e dobro :DМерси. http://www.wtfdetroit.com/forums/images/smilies/emo.gif Aaa ti naistina li si emo ili vsi4ko be6e na maitap :oops:Emo girl съм! :x Ooo naistina li :oops: moje li da pi6a na LS :oops:
:razz:
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
:razz: kolko си зле братлее

MakeMeLaugh
12-24-2008, 13:23
Моля, без спам, обиди към потребители, и яко флууд! :)
И се продържайте към темата, не го обръщайте на общ чат във темите.
-=-

М-нещо не ме кефят.. Аз ше га таковам, тя ще циври ;д

TheBeliever
12-24-2008, 13:51

Мне. Приятелят ми е емо и мога да те уверя, че не е гей :-D

aka6a_vamp
12-24-2008, 13:56

Мне. Приятелят ми е емо и мога да те убедя, че не е гей :-D
Ами ако ти си мъж? :-o 8)

jeni92_abc
12-24-2008, 14:00

TheBeliever
12-24-2008, 14:01

Хах, мисля, че щях да сам забелязала 8-)

Hilary_
12-24-2008, 14:06
Отчаяни хора които няма как по друг начин да привлекат внимание!!! Тук в BG са много малко истинските емо-та!!!Повечето дори незнаят за какво става на ? ... Харесвам само стила им в определена мярка!!! :) А и още нещо не само емо-та има под знаменателя готини момичета (като характер и външност)!!! :)

tItEufFf
12-24-2008, 14:10
Не ме радват :?

AtlantidaLove
12-24-2008, 14:31

Хах, мисля, че щях да сам забелязала 8-) :razz: :razz: :razz: :razz:

aka6a_vamp
12-24-2008, 14:33

Хах, мисля, че щях да сам забелязала 8-) :razz: :razz: :razz: :razz:
Нищо не се знай...

blood_dodo
12-24-2008, 14:58
Харесваш емота, но не тези които се режат :lol: :lol: :lol:
Вземи попрочети малко за какво говориш и после пак ела :razz:

sapa91
12-24-2008, 14:59
Не ме кефят не ми трябват депресирани лапета

Naughty_
12-24-2008, 15:03
гадна гледка :-x

Guzar4o
12-24-2008, 15:34

Мне. Приятелят ми е емо и мога да те уверя, че не е гей :-D ох те са хем нормални хем обратни....

но момиче което се облича като емо не е емо според мен =.= иначе са супер красиви де само тея който се подаржат естествено :-P

x3eme
12-24-2008, 15:56
i za men sa sladki no ne bih imal ni6to sus potencialen samoubiec 8-) vupreki 4e ima i takiva emota koito prosto go dokarvat na viziq ne i na o6no6enie :)

it_ends_tonight_
12-24-2008, 16:11
Да бе, кво им е сладкото? Че половината им мутра остава скрита от неизмита коса и че при всеки удобен случай могат да те заплашат, че ще се самоубият, ако не им дадеш Барбито...

InDo
12-24-2008, 16:44
ДЕПРЕСАНТИ :)

get_high
12-24-2008, 16:51
всяко чудо за три дни :)

Jumbie483
12-24-2008, 17:22
определено не ми харесват..
една позната уж се прави на емо момиче, амааа...ужас..пълен ужас

x3eme
12-24-2008, 17:24
Да бе, кво им е сладкото? Че половината им мутра остава скрита от неизмита коса и че при всеки удобен случай могат да те заплашат, че ще се самоубият, ако не им дадеш Барбито...
kakto kazah ne vsi4ko EMOTA sa ednakvi :wink: nqkoi prosto im haresva da izglejdat taka i tva ne zna4i 4e 6e se samoubivat ili 4e 6e si rejat venite...i tem podobni prostotii :wink:

Extremescream
12-24-2008, 17:26
Съгласна с x3eme.Аз не се обличам така,но някои неща от този стил ме кефят.И повечето,дет се водят 'емо',го правят от гъзария,просто защото е модерно.

Di
12-24-2008, 17:26

сигурна ли си :D :D

CfEtii
12-24-2008, 17:49
Кефят ме смао момичетата,които са сийн.Другите са се взели толкова насериозно,че се депресират,самоубиват,само обесват и сякви безмислени простотий..

Whyniser
12-24-2008, 19:17
Ами малко,че ме е бъзе.Примерно,вече нема къде да си реже вените,да хване да ми направи Клъцни/срежи на ... :D

Abigoria
12-24-2008, 19:23

Ти сигурна ли си, че не си момче? :?

Bellatrix
12-24-2008, 19:33
Визията е супер, но ако бях момче, нямаше да се хвана с някоя дет, ако я зарежа, ще се самоубие... :?

Guzar4o
12-24-2008, 20:39
kakto kazah ne vsi4ko EMOTA sa ednakvi :wink: nqkoi prosto im haresva da izglejdat taka i tva ne zna4i 4e 6e se samoubivat ili 4e 6e si rejat venite...i tem podobni prostotii :wink: може да съм новак но теб съм те признал винаги знаеш кво да кажеш (:

x3eme
12-24-2008, 20:44
kakto kazah ne vsi4ko EMOTA sa ednakvi :wink: nqkoi prosto im haresva da izglejdat taka i tva ne zna4i 4e 6e se samoubivat ili 4e 6e si rejat venite...i tem podobni prostotii :wink: може да съм новак но теб съм те признал винаги знаеш кво да кажеш (:
opitvam se :)

Vincent
12-24-2008, 21:06
Уеее "най-яката тема" :D

CanyH
12-24-2008, 21:22
Много са сладки --> http://store.picbg.net/pubpic/59/1D/e8b196e5d3a6591d.jpeg

blood_dodo
12-24-2008, 22:40
Само не разбирам като не се депресират, не се режат и нищо подобно, защо изобщо ги наричате емота? Те НЕ са такива... Приличат, да - но не са. И са твърде далеч от идеите на emocore (които аз не подкрепям, но не съм и тръгнал да се обличам така...)

Bixel
12-24-2008, 22:52

ti si mom4e nali ?

Hilary_
12-25-2008, 06:40
i za men sa sladki no ne bih imal ni6to sus potencialen samoubiec 8-) vupreki 4e ima i takiva emota koito prosto go dokarvat na viziq ne i na o6no6enie :)
... :lol: Това не са истински емо-та!!! :? Не може да си наполовина чалгар като се обличаш в типичните чалгарски дрехи а да не слушаш примерно чалга.... :lol: :? Или си напълно със този стил или не си!!! Тези които го докарват само на визия не могат да се наричат емо-та!!! :? Правят го само за гъзарията!!! :? А дори си нямат ни най малко понятие какво значи емо стил?!?!?! :?
P.S За мен е най-добре когато човек си има собствен стил и с времето го доизгражда а не да се влияе от музиката която слуша макар че има и малко но добри попадения за стил воден от музиката!!! Но са малко! :)

BeBuLs
12-25-2008, 07:04
:razz: :razz: Лично аз не ги харесвам мн мн, комплексирани самоубийци :? :razz:

blood_dodo
12-25-2008, 07:11
макар че има и малко но добри попадения за стил воден от музиката!!! Но са малко! :)Metal.

dead_princess
12-25-2008, 07:12
В България е само една мода и всичко е позьори ..

Nitroglycerin
12-25-2008, 07:39
Аз лично ги обужавам :grin: и бих искал да се запозная с някоя :oops: ако има такива тук :oops: ми не ти трябва ако е истинско ЕМО ще си отровиш живота.С ЕМО което само се прави на ЕМО ще ти е по весело ама като се млящите бритона и ще ти влиза навсякъде.

NastyGirl3597
12-26-2008, 12:17
Sp0red men na wanshen wid sa mn sladkii :grin: :-P

neshty
12-26-2008, 13:11
Аз съм емо момиче. Сори че не пиша с малки и големи ама си срязах ей сега вените и не мога да натискам shift.
ахахахахаххахах направо ме уби :grin: :grin: :grin:

Lace
12-26-2008, 15:37
Може да има някъде някое свясно емо момиче, но чесно да си кажа адски ми е жал за тези които позират и се правят на интересни. Толкова са жалки :grin: докато всичко е наред изневиделица почват да се депресират и само се чудят как да са в центъра на хорското внимание

bubblegum9210
12-26-2008, 16:21
КАКВИ ЕМО МОМИЧЕТА БЕ ... ТЕ СА НЯКВИ БОЛНИ ДЕЦА , ДОРИ НЕ СА ЕМОТА , ПРОСТО СЕ ПРАВАТ НА ТАКИВА иначе си нямат ни малка представа ЗА истинските ЕМОТА>>>

SuNsEt
12-26-2008, 18:26
Готик момичетата ми харесват най-много.
http://artguru.info/img/gothic-girl488x805.jpg
http://www.twistedsiblings.com/gallery/albums/random_pics/gothic_girl31.jpg

ZNSDAP
12-26-2008, 18:55

От всякъде съм съгласен с теб +316553135165

Punisherrr
12-26-2008, 20:37

tequila
12-27-2008, 05:41
:lol: :lol: :lol: Бахти курвето :lol: :lol: :lol:

Иначе не ме кафят емотата ... Нито момичетата, нито момчетата :shock:

smeshnik
12-27-2008, 05:59
смърт за емотата, смърт за фешъните! да живее филмО! :booooomb:

jambo_bs
12-27-2008, 09:27

:razz: :razz: ей го човека .. :D :D :razz: :P

CattleProd
12-27-2008, 09:47

А аз мога да те уверя , че е шибан позьор. По темата .. ще говоря общо за стила EMOTION или на кратко ЕМО style за мен това са хора с грешна представа за света, това са хора , на които социалния контакт им куца , точно поради тази причина се започват едни ДОСТАДНИ И БЕЗКРАЙНИ пози .. (еднополови целувки , вени кухни ножове и тем подобни бабини дивотини) На кратко това са асоциални хора , които ще бъдат ритани и мачкани от света ..

CanyH
12-27-2008, 09:51
Най- вече ритани.

lazydork
12-27-2008, 10:02
:}
P.S. EMO stands for Emotionally molested onanists

soul1199
12-27-2008, 10:53
emo-emocionalno maltretiran oligofren :razz: nqkoi momi4eta sa sladki :)

AleXxandErR
12-27-2008, 12:04
К'во да мисля - чудят се как да изпъкнат и накрая стават смешни. :D Като почнат да разправят насам и натам, че ще се самоубият и да си показват белезите от рязане - просто ме избива на смях. :D Едно момиче от моя клас не е емо (прави се, че и харесват Tokio Hotel), но все пак реши да си нареже ръцете заради едно момче което си беше харесала 3-4 дена преди това (явно просто не можеше да му го покаже или направо да му го каже по друг начин :D ).
Повечето са позьори/ки и просто използват стила на обличане на истинските емота (които също ги приемам за глупави) :D .
Абе като цяло - смешни са! 8-)

scoobydors
12-27-2008, 18:51

Ravage
12-27-2008, 18:55
мдамз :) емо гърлите ме радват :) нз що... като принципно Емо стила и музиката ме дразнят толкова, а като видя някое мъжко депресантче ми идва да го избавя от мизерията му

Children
12-27-2008, 19:35
В България няма емо-та. Всички гледат само модата,а тя като гледам отмина. И все пак може да има изключения,но едва ли парадират навсякъде,че са 'емота'
Сладки са момичетата няма спор (:

sssladuranka
12-28-2008, 11:20
ни EMO F,ни EMO M :?

nikolai94773
12-28-2008, 12:07
Не ги харесвам..защото си мислят че "ЕМО" е стил в модата ....а тва изобщо не е така! :razz:

GIFT
01-06-2009, 23:15
емо означава емоционален, депресиран!
1. има хора в БГ които се обличат в емо стил, защото самият стил им харесва
2. има хора които се обличат в емо стил и са типични ЕМО
3.има хора които са типично ЕМО без да го показват като се обличат така, а някои дори не го пазбират

най-много са тези които го правят заради "модата". И по този начин те сякаш се присмиват на типичните емота.
Много се смеят за тва, че емотата си режели вените, били потенцилани убиици, но не трябва да се смеете. Не случайно са направени и репортажи за тях. Направени са, защото те се нуждаят от помощ, а вие не им я давате като ги усмивате. Всеки си решава как да живее и никой няма правото да му казва ти си такъв - ха - ха, псувни и ... това, че ти си такъв по природа не дава право на други да те оплюват за това. Проявете малко съжаление за хората, които страдат.

а за това дали F емотата са сладки.. не мисля
момчетата са по-сладки и в никакъв случай не означава, че са гейвое и смятам, че голяма част от момичетата си падат по момчета емо
*аз съм F

sensationwhite
01-06-2009, 23:33
ше ги чукам и тех :grin:

regnamx2
01-06-2009, 23:35
ше ги чукам и тех :grin:

Ще чукам ЕМО майка ти преди да си пререже ръцете на формички :(

sensationwhite
01-07-2009, 00:00
я, некав комплексар взе че са засегна :D _!_

regnamx2
01-07-2009, 00:01
От какво ? От емо прическата ти ли ? :shock:

Spider4eto
01-07-2009, 00:18
Ъъъъ някак са ми странни коментари от сорта "оооу сладки са" как некъв стил те праи сладък :-o .

fashion4etyy
01-07-2009, 02:29
mn sa sladki samo takiva haresvaaam :oops: :oops:

fr33wajlk3r
01-07-2009, 06:27
може би някои са симпатични но аз лично не ги харесвам изобщо немогат и да подразнят въображението ми :?

Nancy_
01-07-2009, 11:53
Оф, че сте тъпиии, стига с тия стилове!
Какво означава чалгарка, метълка,емо, скейтърка..? Само аз ли не свързвам стила музика, който харесваш с начина ти на обличане и начина ти на живот?.. Не знам, странно ми е. "Емо стайл".. Какъв е този стил да си режеш вените? Това стил ли е, мода ли е? Мисля, че всичките стилове си минават с годините. Смисъл, като порастнеш малко ( не казвам, че съм голямата кака, на 16 съм ), спираш да се влияеш от тези неща, почваш да се обличаш просто по - женствено ( за момичетата, де :) ), по - ... нормално, обличаш това, което ти харесва и отива. И аз в 7ми и 8ми клас слагах дънки и маратонки, суичъри и т.н. Сега се обличам по съвсем различен начин, обувки на високи токчета, панталони, дънки, поли, модерни цветове и т.н., общо взето по модата, това, което в момента е по магазините. Но не мога да кажа, че съм чалгарка, както ще определят повечето. Наистина случам всякакъв вид музика, като отида на дискотека не си сядам на мястото, кефя се на всички, айде на почти всички песни, които пускат - и денс, и хип - хоп, ретро, чалга, хаус, дори и някои комерсиални метъл песни или пънк. Много неща изписах, увлякох се, мисълта ми беше, че не свързвам музиката със стила на обличане и начина на живот, и не мога да разбера как от дадена музика, даден стил или нещо такова ще започнеш да си режеш вените. Не знам, може и да съм в грешка, приемам критики, поправете ме, ако нещо.

JUSTDNB
01-07-2009, 12:26
Ne poznavam Emota vsa6tnost hahah No ina4e nqmam ni6to protiv tqh - mom4eta ili momi4eta,vse taq.Abe 4oveka e vajen. :wink:

niki7y
01-07-2009, 12:28

i t li si emoo.. :D ..

sladka__droga
01-07-2009, 18:19
Прическите са много хубави .. или поне някой,ама тея глупости с рязането и сдухвацията ... Меко казано е супер тъпо ..

kaliopaa
01-07-2009, 18:36
malki sduxli koito ne znaqt na koi svqt se namirat i se opitvat da privlekat vnimanieto koeto im e lipsvalo predi

vaseto0o
01-07-2009, 18:44
Ко да ви кажа, виждал съм и мога да ви кажа че това са красиви момичета които си прецакват живота :o

StayFly
01-07-2009, 18:51
Не ме кефат. Някои докарват външен вид, но повечето са некви прости кифли.

vaseto0o
01-07-2009, 19:09
но повечето са некви прости кифли.
Че тва са разбира подтекстово от "емо" :)

EeeBobii
01-07-2009, 19:24
Напълно против сам .... има хубави емота, ама....за най малкото нещо и аиде отивам дасе самоубивам :razz:

Schneeflocke
01-07-2009, 19:39
Оф, че сте тъпиии, стига с тия стилове!
Какво означава чалгарка, метълка,емо, скейтърка..? Само аз ли не свързвам стила музика, който харесваш с начина ти на обличане и начина ти на живот?.. Не знам, странно ми е. "Емо стайл".. Какъв е този стил да си режеш вените? Това стил ли е, мода ли е? Мисля, че всичките стилове си минават с годините. Смисъл, като порастнеш малко ( не казвам, че съм голямата кака, на 16 съм ), спираш да се влияеш от тези неща, почваш да се обличаш просто по - женствено ( за момичетата, де :) ), по - ... нормално, обличаш това, което ти харесва и отива. И аз в 7ми и 8ми клас слагах дънки и маратонки, суичъри и т.н. Сега се обличам по съвсем различен начин, обувки на високи токчета, панталони, дънки, поли, модерни цветове и т.н., общо взето по модата, това, което в момента е по магазините. Но не мога да кажа, че съм чалгарка, както ще определят повечето. Наистина случам всякакъв вид музика, като отида на дискотека не си сядам на мястото, кефя се на всички, айде на почти всички песни, които пускат - и денс, и хип - хоп, ретро, чалга, хаус, дори и някои комерсиални метъл песни или пънк. Много неща изписах, увлякох се, мисълта ми беше, че не свързвам музиката със стила на обличане и начина на живот, и не мога да разбера как от дадена музика, даден стил или нещо такова ще започнеш да си режеш вените. Не знам, може и да съм в грешка, приемам критики, поправете ме, ако нещо.

1. Емо не е просто стил. Според мен това е течение - като хипитата: дрехи, музика, представа за живота и т.н. Освен това не знаех, че само чалгарите носят токчета, дънки, поли и цветни дрехи.

2. Хора, почнете да ги четете тези теми. Преди да пишете. Шегата за "приятелят ми е емо, но не е гей - ти да не си момче" беше забавна първия път. Следващи два беше просто тъпо.

3. CanyH, понякога кефишhttp://anikaos.com/0014-whiteusagi/kaos-whiteusagi01.gif

4. Тези момичета ме плашат. Наистина. Просто са...scary....

Rattlesnake
01-07-2009, 19:57
ЗДРАВЕЙТЕ !!! Това се оказва първата тема в която ще пиша :D Казвам се Георги на 14 години , ПРИЯТНО МИ Е !

Относно темата : Какво мисля за емо момичетата ? Специално за нашите "емота" (разбира се в кавички ;) ) според мен тяхните симпатии към този стил не са предимно кръвта , вените кухните и всички извратении всички предприемания на действия , не да се нараняват ги кефи а предимно как се обличат , плюшените им играчки близалките и глупостите.Най-вече според мен момичетата се зарибяват по снимките които виждат свободно из интернет.Това са просто едни момичета , които искат да бъдат така ... по-оригинални.Макар и да твърдят някой , че са емота ... НЕ.Приемайте ги като нормални хора (говоря единствено за нашите !!! БЕЗ ОТКАЧЕНИТЕ КОИТО СИ РЕЖАТ ВЕНИТЕ И ВСИЧКИ ИЗВРАТЕНИИ) А относно тези които си режат вените и предприемат луди действия ... това не са хора.Те се нуждаят от ... някакво специално наблюдение , възпитание.Аз съм тотално против тези хора ... това да се самонакажеш за нищото , просто за някаква бройка или за пари или не ме интересува вълбще за какво това е лудост.Но , отново повтарям , най-вече в България "емотата" (В КАВИЧКИ :D ) са просто любителки на модата да бъдат оригинални и красиви!Все пак всяко момиче иска да впечетли повече момчетата именно това е причината.

Относно мен , надявам се да стана активен във форума ви , харесва ми и за много години приятели !

StayFly
01-07-2009, 20:00
3. CanyH, понякога кефиш
Според мен е пълен идиот. Що не го баннат?

Schneeflocke
01-07-2009, 20:10
3. CanyH, понякога кефиш
Според мен е пълен идиот. Що не го баннат?

Когато не си вре простотията в лицето на другите, е относително забавен.......http://anikaos.com/0014-whiteusagi/kaos-whiteusagi10.gif

PiruBloodz
01-07-2009, 20:11
Под ножО сите емовци!

Nancy_
01-07-2009, 22:13
Schneeflocke, и аз това казвам :) Че не само ''чалгарите'' ги носят, но доста хора разбират това под къси поли, впити блузки и т.н. ( разбираш ме за какъв тип дрехи говоря ) ..

PoisoNGirL
01-07-2009, 22:20
Oshte li e moderno i interesno da si emo... Veche ne e dori originalno...ne znam kakvo tolkova im se kefite vsichki momcheta da tiq emota... zle sa.A i povecheto ne znaqt daje kakvi sa ideite na emotata.Psevdo rabota... Aide da zapochnem da se pitame.. a haresvate li chalgari,fashioni,metali,skinari,pynkari... takiva temi mai sym chela okolo 50 ...minimum... :? :)

SoFarSoG00d
01-07-2009, 22:33
Така наречените ЕМО момичета/момчета ми приличат на осъвременен вариант на чалгаджии.

bestshoot
01-08-2009, 20:20
и мен мн ме кефят емо моми4етата

Minerva
01-08-2009, 21:25
и момичетата и момчетата не стават

vasko_222
01-08-2009, 21:29
То си зависи от самото момиче, чесно казано повече ме кефат тея "позиорките" щотото зимат само тея сладките черти от стила и са яки...Обаче тея другите фанатички дето изпадат в някфи депресий, режат си вените, или некфи подобни са баси гадните...а за момчетата няма кфо да говориме...нямат с кфо да впечатлят, нека е да е с нещастие ... :smt018