PDA

View Full Version : Когато гаджето и най-добрата фр не се понасят

Abbie_Broken
12-24-2008, 14:43
В началото всички си бяхме от една компания. После най-добрата ми фр тръгна с едно от най-дразнещите момчета. В последствие свикнах с държанието му и спря да ми прави впечатление. Излизахме заедно и той очевидно ме харесваше като фр. Мина време и мн неща се промениха. С него сме много различни хора. Той умее да наранява много като си отваря устата, а аз съм некфа спр чувствитерна и му се хващам на глупостите. Сега аз му се дразня адски много и вече не мога да го понасям, той мен също. Приятелката ми го обича много. Те са заедно не от дълго, а ние с нея сме бфр от 7-8 години. Приживявали сме толкова много неща, обичаме се толкова много, никога не сме се предавали една друга, но сега се появи той и разваля всичко. Въпросът ми е, какво да правя. Как да изтърпя това? Все пак не ми е приятно да излезем, той да й се обади и хоп, айде с него.
Благодаря на всички, който ще ми влезат в положението и ще ми дадат съвет!

arfraidofmyself
12-24-2008, 14:57
Pri mene e abs su6toto ... Az li4no govorih s moqta fr i i kazah kak stoqt ne6tata- 4e sme si mn blizki po4ti ot 4-5 god vuzrast i nikoga ne sme se karali za gluposti.. no to4no togava se poqvqva tova mom4e i vs se promenq.. Ne si govorihme izvestno vreme .. Sled tova oba4e i se obadih, vidqhme se bez nego(kazah i da ne go vodi) i se razbrahme pomejdu si .. Misulta mi e 4e ne biva da ostavqsh edno mom4e koeto otskoro poznava (smis dori i da e neino gadje) da razvali priqtelstvoto vi ... Prosto g obsudete i vsi4ko 6te e ok .. Me4ki :)

kobrichka
12-24-2008, 15:23
И при мен имаше такава ситуация, аз не понасях гаджето на моята най-добра приятелка.Взаимно беше,бяхме като куче и котка,никога на едно мнение и винаги готови да спорим.Приятелката ми мн си го обичаше и точно заради това аз седнах и поговорих с него.Разбрахме се поради това,че и двамата ацки много я обичаме и искаме тя да е щастлива ние ще спрем да я нараняваме.Почнахме да се дразним все по малко и да замълчаваме за дребни неща които ни дразнят.Все пак когато обичаш някого трябва да го поткрепяш.Мисля,че и ти трява да направи същото поткрепи,защото все пак тя го обича.Никога не я караи да избира между двама ви,това ще е най-голямата ти грешка.

SoAfraid
12-24-2008, 17:33
Ако това на снимката си ти, той се дразни с теб защото си много красива и знае че не може да те има :)

MiMcHeToOo
12-24-2008, 17:58
Влюбена е, нормално е да тича при него. В повечето случаи се случва така. Колкото до това, че не можеш да го понасяш - гледай да не се засичаш много, много с него, пък ако се наложи да сте заедно за някакви часове ще го изтърпиш, налага се.

GregoryHouse
12-24-2008, 18:39
Ъх ами ...извърти нещата така че тя да скъса с него и всичко ще наред :) Даже ако не разбере (както и би трябвало според плана) ще си поплаче на рамото ти и ще станете още по добри приятелки...2рия вариянт е да не излизаш с тях...ама деа знам тъпо...и 3тия...убий го...

CfEtii
12-24-2008, 19:06
Мойта приятелка е същата.Постоянно мрънка и се цупи защо съм с него,той нз си какво развалял..Остави приятелката си.Така я задушаваш леко.Тя е с него,а не ти.

Abbie_Broken
12-24-2008, 19:40
Pri mene e abs su6toto ... Az li4no govorih s moqta fr i i kazah kak stoqt ne6tata- 4e sme si mn blizki po4ti ot 4-5 god vuzrast i nikoga ne sme se karali za gluposti.. no to4no togava se poqvqva tova mom4e i vs se promenq.. Ne si govorihme izvestno vreme .. Sled tova oba4e i se obadih, vidqhme se bez nego(kazah i da ne go vodi) i se razbrahme pomejdu si .. Misulta mi e 4e ne biva da ostavqsh edno mom4e koeto otskoro poznava (smis dori i da e neino gadje) da razvali priqtelstvoto vi ... Prosto g obsudete i vsi4ko 6te e ok .. Me4ki :)

Първо се опитах да го търпя (се пак не ми се налагаше да бъда много с него), но после той почна да се държи ужасно с мен, а и понякога с гаджето си. За това не го одобрявам.

Abbie_Broken
12-24-2008, 19:44
Мойта приятелка е същата.Постоянно мрънка и се цупи защо съм с него,той нз си какво развалял..Остави приятелката си.Така я задушаваш леко.Тя е с него,а не ти.

Разбирам и аз съм се чувствала така. Не и мрънкам-не съм такъв човек и въобще не съм й правила проблеми. Питам ви просто как да подходя. Все пак мерси. :)

Abbie_Broken
12-24-2008, 19:49
Ако това на снимката си ти, той се дразни с теб защото си много красива и знае че не може да те има :)

Не, не съм аз, но си прав за него. Няма шанс-аз забивам по големи. ;)

GregoryHouse
12-24-2008, 19:50

Не, не съм аз, но си прав за него. Няма шанс-аз забивам по големи. ;)

Пирони в стената?

Lysit0
12-25-2008, 06:03
Авторке ще те посъветвам каквото каза kobrichka.
По-добре седнете и поговорете с момчето,вместо да се карате за дреболии и глупости :)

NaNa_SladuRana
12-25-2008, 06:12
...значи не държат на теб,защото ако наистина им пукаше за твоето щастие поне щяха да се преструват :?
Весела Коледа

Fortuna
12-25-2008, 06:14
Moqta bf ne ponasq6e edin biv6 i az prosto go sk1sah :wink: Obqsni i kak stoqt ne6tata 4e ne go ponasq6...vse pak gadjetata minavat i otminavat ,no istisnkoto priqtelstvo ostava

MakeMeFeel
12-25-2008, 06:53
BITCH !!! Много ясно , че ще тича при него .. влюбена е ! Ти какво искаш ?! Не може цял живот да е залепена за тебе нали се усещаш ?! :?

Abbie_Broken
12-25-2008, 08:36
BITCH !!! Много ясно , че ще тича при него .. влюбена е ! Ти какво искаш ?! Не може цял живот да е залепена за тебе нали се усещаш ?! :?

Не ама на него не му пречи да се държи малко по-нормално, а тя да не си заебава фр-тата секи път щото е влюбена. Смис на нея и е кофти, че така става ама "като иска да го види"...