PDA

View Full Version : th

angelcheeee_93
12-25-2008, 05:36
th

Lysit0
12-25-2008, 05:42
Като за начало темата ти е за раздел ''У дома'' ,сега по същество.....3ащо не поговориш с ваще,че НЕ правите нищо нередно....и да ги питаш какво толкова ги интересува за хорското мнение???Все пак за тях хорското мнение ли е по важно,или щастието на детето им?Накарай ги да се замислят в/у това.Ако трябва го доведи на някоя вечеря у вас,за да сеобедят ваще,че не е толкова страшен... ;) :)

NaNa_SladuRana
12-25-2008, 05:44
и заради тая глупост ще ги мразиш :lol:
обясни на гаджето ти то да говори с ваще и готово или се разберете с приятелката :D малко се отклонявам от темата,но ако моята 14/15 годишна дъщеря ходи с 20 годишен щях да направя всичко възможно да не са заедно,колкото и гадно да звучи
П.П. Весела Коледа :)

angelcheeee_93
12-25-2008, 05:45
:?

angelcheeee_93
12-25-2008, 05:47
обясни на гаджето ти то да говори с ваще и готово или се разберете с приятелката :D малко се отклонявам от темата,но ако моята 14/15 годишна дъщеря ходи с 20 годишен щях да направя всичко възможно да не са заедно,колкото и гадно да звучи

ами да ,те това правят и действат мн настоятелно :(
Гаджето не може да им звънне,нито се познават ,нито мисля че ще се разберат. :? :(

NaNa_SladuRana
12-25-2008, 05:50

Гаджето не може да им звънне,нито се познават ,нито мисля че ще се разберат. :? :(
по-добре да се запознаят както казаха горе на вечера,да видят що за чорек е,да си поговорят като възрастни,да им обясни,пък ако си паснат още по-добре

angelcheeee_93
12-25-2008, 05:57

по-добре да се запознаят както казаха горе на вечера,да видят що за чорек е,да си поговорят като възрастни,да им обясни,пък ако си паснат още по-добре

работата е там,че нашите не ми дават да идва у нас мое гадже,докато не навърша 18.Такива са :(

Lysit0
12-25-2008, 05:59
angelcheeee_93 еми имарешение....запознай ги де....те това искат предполагам :)

NaNa_SladuRana
12-25-2008, 06:00
не дават във вас да идва тво гадже и да сте сами,но ако е на вечеря с тях къв е проблема

angelcheeee_93
12-25-2008, 06:28
не дават във вас да идва тво гадже и да сте сами,но ако е на вечеря с тях къв е проблема

за тях съм малка още ,че да взимам решения или да ги запознавам.
ако им кажа да се запознаят ще помислят ,че искам вече да се женя за него. :( то наистина сме заедно от мн време,но те не ме разбират.

MakeMeFeel
12-25-2008, 06:41
Ти 93 ли си ?! :shock: Ако си 93 мисля, че вашите не би трябвало да се притесняват за това, че искаш да се жениш за него 8-) Просто им кажи, че искаш да не се притесняват и да са спокойни и така ... ; )

П.П. Весела Коледа !

NaNa_SladuRana
12-25-2008, 06:54
мен пък мама и в манастир да ме изпрати пак няма да я намразя :P

raichEbaichE
12-25-2008, 09:18
нормално е да се притесняват,гледай какви работи стават навън,пък и той е по-голям,нямат му доверие.наиситна ги запознай,защото ще продължат да те държат настрани от него...

aka6a_vamp
12-25-2008, 09:21
Ами ти моме,нема да спреш с драмите!Я се стегни малко!!!!! :x

angelcheeee_93
12-25-2008, 09:49
:)

angelcheeee_93
12-25-2008, 09:51
радостна съм :)
онази приятелка дето живее по-далече каза ,че ще идва с мен,за да се виждаме.МН сЪм щастлива мн ви обичам :-) :) :) :) :) :)
ПО ПРАЗНИЦИТЕ НАИСТИНА СТАВАТ ЧУДЕСА,ОСОБЕНО ПО НОВОГОДИШНИТЕ :)
ОТНОВО ЩЕ МОГА ДА ПРЕГЪРНА МОЕТО МОМЧЕ :grin: :grin: :grin:

браво наистина се радвам за теб :-D

МН ти благодаря,ВЕСели празници! :grin: :-)

ImmortalForever
12-25-2008, 10:52
Не ги намразваш-нарича се пубертет.Весела Кол'да!

angelcheeee_93
12-25-2008, 11:17
Не ги намразваш-нарича се пубертет.Весела Кол'да!

мерси,Весела Коледа и на теб! :)

Remini
12-25-2008, 15:35
Казваш на мама и тате,че излизаш с Пенка.Инструктираш момичето при обаждане от родителите ти тя да потвърди че сте заедно.Същевременно ти излизаш със своят възлюбен

OpenedSky
12-25-2008, 16:03
^
| Тфа е най тъпото .... ми ако техните кажат ''Я ми я дай за малко ?? ''

pandelka
12-25-2008, 16:05
Не ги мрази заради подобно нещо.Те просто се притесняват за теб. ;) Опитай се да поговориш с тях и да ги убедиш да те пускат сама .. :)

PeshoSexa
12-25-2008, 16:12
sweet hoe alabama

Remini
12-25-2008, 16:14
^
| Тфа е най тъпото .... ми ако техните кажат ''Я ми я дай за малко ?? ''

Ами значи сте твърде малки за гаджета!Като пораснете големи тогава тогава му мислете.
Един родител не би шпионирал чак толкова детето си освен ако то не е твърде малко....13-14-15 годишно...да не говорим за по-малките..
8)

bebeshok
12-25-2008, 16:35
Не мога да кажа какво да правиш, защото каквото мисля е написано в коментарите ,но само ще ти кажа - не са виновни родителите, те просто мислят кое е по добре за теб ( въпреки, че в някои случай не са прави ) и няма смисъл да ги мразиш, защото те винаги ще са до тебе ,а този 'батко' ще минат още 1-2 години (предполагам) и до там. Успех с момчето!

angelcheeee_93
12-25-2008, 17:09
Не мога да кажа какво да правиш, защото каквото мисля е написано в коментарите ,но само ще ти кажа - не са виновни родителите, те просто мислят кое е по добре за теб ( въпреки, че в някои случай не са прави ) и няма смисъл да ги мразиш, защото те винаги ще са до тебе ,а този 'батко' ще минат още 1-2 години (предполагам) и до там. Успех с момчето!

ми за сега са минали почти 2 години откакто сме заедно,пък незнам още колко време ни предстои да сме заедно.
мерси за пожеланията все пак.

miminky
12-25-2008, 19:39
от 2 години сте заедно и още не са проявили интерес да се запознаят с него? :shock: Айде пожелавам ви още 50х2 да сте заедно :-D

angelcheeee_93
12-25-2008, 20:14
от 2 години сте заедно и още не са проявили интерес да се запознаят с него? :shock: Айде пожелавам ви още 50х2 да сте заедно :-D

мерси miminky :)

aka6a_vamp
12-25-2008, 20:16
Бъдете заедно и щастливи на Коледа :-# :-# :-#

angelcheeee_93
12-25-2008, 20:21

благодаря и на теб aka6a_vamp,ама на теб защо ти е тъжно?

PLuScHeTo
НИКОГА не мрази родителите си ....

aka6a_vamp

Ми не ми ли видя темата?

SoAfraid
12-26-2008, 02:57
ужасно ми е зле.Нашите са полудели...дават ми да се виждам с гаджето в бар,но само ако до мен имало и друга приятелка..и това било така,защото разликата ни е около 5 години,пък и хората щели да клюкарстват.Та проблема е,4е с едната си приятелка не говоря,другата ме дразни и няма да иска,а третата живее мн дале4е.С останали не сме толкова близки.И сега няма с кого да ида на кафе,за да видя приятеля си,ужасно ми е зле.Почвам да намразвам родителите си.Някакви съвети да ми дадете за утеха? :cry: :cry: :cry:

Като си на 15 години какво да правят хората. Аз имам сестра да не мислиш че ще ми е приятно да я виждам как излиза с някакъв с еди колко си години по голям от нея. Сега годините имат значение докато си на 15 но ако беше на 20 а той на 25 нямаше да имаш проблеми. Това доказва че си още малка и не си пораснала да мислиш сама с главата си. Защото в други ден ще напишеш тема нае*а ме и ме остави. Слушай ваще сядай си на гъза и ще мислиш за такива работи като пораснеш.

Весели празници.

balu4ka
12-26-2008, 06:52
Ти самата трябва да потърсиш начин да им спечелиш доверието .Та въпроса ми е на колко години си ?

angelcheeee_93
12-26-2008, 08:03
Ти самата трябва да потърсиш начин да им спечелиш доверието .Та въпроса ми е на колко години си ?

15

angelcheeee_93
12-26-2008, 08:04
ужасно ми е зле.Нашите са полудели...дават ми да се виждам с гаджето в бар,но само ако до мен имало и друга приятелка..и това било така,защото разликата ни е около 5 години,пък и хората щели да клюкарстват.Та проблема е,4е с едната си приятелка не говоря,другата ме дразни и няма да иска,а третата живее мн дале4е.С останали не сме толкова близки.И сега няма с кого да ида на кафе,за да видя приятеля си,ужасно ми е зле.Почвам да намразвам родителите си.Някакви съвети да ми дадете за утеха? :cry: :cry: :cry:

Като си на 15 години какво да правят хората. Аз имам сестра да не мислиш че ще ми е приятно да я виждам как излиза с някакъв с еди колко си години по голям от нея. Сега годините имат значение докато си на 15 но ако беше на 20 а той на 25 нямаше да имаш проблеми. Това доказва че си още малка и не си пораснала да мислиш сама с главата си. Защото в други ден ще напишеш тема нае*а ме и ме остави. Слушай ваще сядай си на гъза и ще мислиш за такива работи като пораснеш.

Весели празници.

аз знам,че съм малка за да спя с него.И тук никой не говори за секс.
Нямам такива намерения и все пак разбрах какво ме предупреждаваш.Весели празници и на теб!

angelcheeee_93
12-26-2008, 08:04

Ми не ми ли видя темата?

аха,значи това било...еми кофти работа :?

LadyDy
12-26-2008, 08:11
Аз мисля, че ти нямат доверие....

nVm
12-26-2008, 08:19
запознай го с тях ..туко виж са го харесали.. наще птначало не им харесваше идеята,че излизам с момче вече повече от 2 месеца и накрая решиих,че трябва да ги запозная и те го харесаха много ;-) :-({|= :smt111

aka6a_vamp
12-26-2008, 09:33

даи да си чукнем една среща за нова година ние от форума винаги се ПОДКРЕПЯМЕ :evil:
Мии да си чукнем,ако съм в сф :(

.. DeViL mAy CrY ..
12-26-2008, 14:21
Поговори с тях,каквото искат да казжав хората аз съм от много малъйк квартал в софия,където хората клюкарят до безумие.Поговори и с него и го накарай да разбре какви са родителите ти.Той трябва да те разбере.Майка ми и баща ми имат много остаряло мислене,но единствено разговорите помагат.Нека те не се вилаят от хората а да те гледат теб самата.Постарай се да ги убедиш в това.Успех :-)

unwanted
01-04-2009, 15:13
И аз имах проблеми с майка си наскоро,но тя се убеди че момчето ми е свястно наистина и сега всичко си е ок.Трябва просто да си много ината и да ги запознаеш,и всичко ще е 6 :)

tonie__
01-04-2009, 15:59
извинявай , ама в една твоя тема пак за тва момче беше написала , че си на 13 и половина .. или аз нещо се бъркам ? :? :)

tonie__
01-04-2009, 16:00
таа питам 'щот има голяма разлика между 13 и 15 и ако си на 13 разбирам защо ваще са против връзката :)

Rofl4e
01-04-2009, 16:20
ами казваи им че еди коя си приятелка ще е с вас..
пък ти не я кани и бъдете само двамата

sladkata_presi
01-04-2009, 17:28
Абе момиче я се успокой и поговори сериозно с родителите си...почвала да ги намразва..абе я моля ти се... :-D поговори с тях,запознай ги с него и ще се размекнат..какво толкова?! :-P