View Full Version : Спомени от детството :)
Какви интересни и смешни случки си спомняте,от когато сте били малки?Вашите откритие/че няма Дядо Коледа,че няма човечета в телевизора и др. :-D /.
NoShTnO_iZkUsHeNiE
12-25-2008, 10:01
Аз помня,че бях шаферка,а сватбата беше уникална и в градината около басейна който беше целият в розови листа,аз носех воала на булката,но се спънах в него и паднах в басейна...на 8 бях.
ImmortalForever
12-25-2008, 16:22
Помня че бях на 3 или 4.Майка я знам кфа е чистница и където що боклук види, трябва да стане световен проблем и нарушителя да се издирва с ЦРУ.И като бях малка имах много досаден бритон, ама направо отвратителен, все в очите ми влизаше..И малко преди да се прибере от работа, грабнах кухненската ножица и като пишман-фризьорка го отразях..ама последва проблема къде да го пъхна, шото ако го хвърля в коша, тя ше види, ако го разпилея по мокета-пак.И го натиках под едно чекммедже.. :lol: Пак умна и предвидлива за възрастта си бях 8-) И се прибира майка, вечеря ме, тфа-онова и сядаме пред телевизора и тя почва да ме заглежда някфа, ама аз се прая на чукната.И тя вика:Симона, няма ти го бритона бе!!И аз се вкарах в оркестъра-ревнах виновно и накрая и показах къде го бях оставила и като по чудо не ми се кара! [-(
MakeMeFeel
12-25-2008, 16:35
Хахаха еми .. бях .. не помня на колко .. и с братовчедка ми бяхме на село при баба . Пък там има една невероятно вкусна череша .. Просто най - вкусните черешки бяха от нея . Обаче проблема беше , че растяха на високо и единствения начин да ги стигнем беше да се качим на покрива на една барака 8-) Но баба ми ни беше забранила, ама то нали забранения плод е най-сладък 8-) И с братовчедка ми една сутрин се качихме ... обаче таман да почнем да ядем и чуваме, че баба идва .. и тя понеже пъргава братовчедка ми и веднага слезе .. обаче аз си останах горе 8-) И баба ми идва и почва да вика отдолу : "Ко прайш ти там бе ?! Веднага слизай " и аз почвам да рева и да викам: " Не могааааааа не могаааа" и баба : " Както си се качила така ще слезеш" и аз съответно още повече рев 8-) И баба ми си тръгна .. и от сутринта до залез слънце съм стояла на тоя покрив... Накрая баба се смили над мене и ми донеси стълба 8-) Якото беше, че поне се наядох с череши 8-)
Kostadin_682
12-25-2008, 16:50
Хахаха еми .. бях .. не помня на колко .. и с братовчедка ми бяхме на село при баба . Пък там има една невероятно вкусна череша .. Просто най - вкусните черешки бяха от нея . Обаче проблема беше , че растяха на високо и единствения начин да ги стигнем беше да се качим на покрива на една барака 8-) Но баба ми ни беше забранила, ама то нали забранения плод е най-сладък 8-) И с братовчедка ми една сутрин се качихме ... обаче таман да почнем да ядем и чуваме, че баба идва .. и тя понеже пъргава братовчедка ми и веднага слезе .. обаче аз си останах горе 8-) И баба ми идва и почва да вика отдолу : "Ко прайш ти там бе ?! Веднага слизай " и аз почвам да рева и да викам: " Не могааааааа не могаааа" и баба : " Както си се качила така ще слезеш" и аз съответно още повече рев 8-) И баба ми си тръгна .. и от сутринта до залез слънце съм стояла на тоя покрив... Накрая баба се смили над мене и ми донеси стълба 8-) Якото беше, че поне се наядох с череши 8-)
:razz: za6to li q znam tazi istoriika :oops: 8-)
TheNewReligion
12-25-2008, 19:31
В детската ми градина имаше едно момче, което все гледаше да развали играта на момичетата. Един ден реших да сложа край на тази нечестност. Момченцето като по чудо не беше ни закачало в този ден, но аз проявих далновидност и се скрих зад едно параванче. Там си ухапах дланта от горната страна. След това отидох при учителката и и казах, че въпросното момченце ме е ухапало. Тогава тя го извика и го наказа без причина, а аз доволна продължих да си играя с другите. 8-)
В предучилищната си харесвах едно момченце. Понякога си играехме заедно, но той пртедпочиташе компанията на момчетата. Един ден го видях да си играе сам с едно камионче. Аз отидох при него и се заговорихме по детски. След това му взех камиончето. Той ме помоли да му го върна, но аз му казах, че ще го направя само, ако ме целуне. :oops: И той ме целуна по бузата. Казах му, че това не е истинска целувка и той пак целуна. Това се потрети. Накрая госпожата ни видя. 8-) Вечерта разказах всичко на мама, а тя ми се скара. 8-)
Тази случка пак беше в предучилищната. Аз спях в една стаичка заедно с момченцето от горната история и още две момиченца. Един ден всички спяха, а аз си извадих от чантичката до мен син лак и започнах да си лакирам ноктите на краката. 8-) Тогава влезе учителката, конфискува ми лака и разказа всичко на мама, а тя ми се скара. Беше ми много смешно. :lol:
В 4-ти клас с още няколко приятели обрахме лафката в даскало :razz:
Значи,бях в детската градина,когато по някаква причина на майка ми трябваше моя паспортна снимка.И аз естествено,нали трябва да съм хубав за снимката,с ножичките по бритончето... :D Да видите после как трябваше майка ми да зализва косата ми пред фотографа... :lol: То всъщност се получи много хубава снимка и до сега,когато я видя,много се
харесвам и се смея на фриэьорските ми способности от едно време :lol:
Моето откритие беше, че когато ходя до тоалетна майка ми и баща ми не се превръщат в чудовища :D а бях убедена в това :D
еми, моите любими въпроси към мама и тате още от малка са"Какво ще стане ако..." :-D
Веднъж мама говори по телефона и аз нещо гледам печката(на релтани беше) и питам мама какво ще стане ако пъхна едно листче про релтаните - тя вика ми незнам и продължава да си говори по телефона, не ми обърна мн внимание. Аз решихда ппитам и пъхнах листчето и хоп :shock: то почна да гори и аз обикалям и търча напред назад, крещя "гори, гори" и го държа за крайченцето, без малко да го изпусна и майка ми го взе и го сложи в мивката :D , не си спомням дали ме наказа, ама беше мн смешно :D
Когато бях на 5,6 годинки, имахме някакви гости, май за рождения ден на тате и аз питам мама - какво ще стане ако се напишкам в коридора - тя вика ми пробвай и ще видиш :D , аз така и направих, после ме наказа :D
Пак на 5,6 години като бяхме на село, имахме кокошки и те нали в едно заграждение и аз се чудех какво ще стане ако си пъхна пръстчето вътре и кво стана - един петел ме клъвна :D
Имаше един случай - 2,3 клас, мама говореше по телефона и аз се чудех кво да правя, реших да си отрежа бритона, пък да видя кво ще стане после :D , отрязах го, накриво естествено, пуснах космите в тоалетната и мама усетила че правя нещо и отива в тоалетната и гледа косми навсякъде, идва при мене и ме гледа така :shock: , крещи "кво си направила с бритона си?" :x аз - еми пречеше ми 8-)
какви ли не още историйки имам, ама много дълго ще стане :D , колко ли джанки и череши съм изобрала и окрала :D , колко момчета съм биела, бе изобщо лудо нещо бях, наще тъкмо се поуспокоиха от мен и сестра ми почна с лудориите 8-) тежко им е на хората :D
охохох това с бритона и аз съм го правила... както и веждата :D гледах че мама си скубе веждите а на мен не ми даваше и реших че ще стане същия ефект ако пробвам с ножичката.. :D редовно обличах кучето и го държах с часове над тоалетната да се изходи,че на вън е студено и ще се разболее :D криех се в гардероба,плашех майка ми ...лъжех баща ми,че майка ми ме е оставила да стоя на терасата 2 часа защото не слушам (добре че не ми е вярвал ,горката ми майка).. супер много дивотии..има и по-сериозни ама много дълго ще стане ако тръгна да разказвам и никой няма да го прочете :D
Аз имам много спомени от детството. Не само пакости. Често почвам да си мисля и да си припомням миналото..
sladka__droga
12-26-2008, 17:25
Хах,аз си спомням като бях на 10 някъде ... вървим си аз и още три приятелки.Беше лято и ние си минаваме покрай едно там нещо,дето продават кайсий :D.А аз бях умряла от глад и си мисля "Мм,много вкусни изглеждат тея кайсий" и без да се усетя като минахме покрай тях аз си взех една ,, и си продължих по пътя 8-).После като се усетих се обърнах,а той продавача ме зяпа и пак нищо не казва :lol:.
Са като се сетя си умирам от смях.И все пак тогава кайсийката беше много вкусна :-P.
Jumbie483
12-26-2008, 18:04
Ами на сватбата на братовчед там вече на края нали булката хвърля букета и т.н. и т.н. И нашата булка разхвърляше и едни малки дантелени подаръчета. И ние там всички деца сме се събрали и скачаме за подаръчета и аз както се бях навела едно ме удари по главата и падна пред мен. И аз идиотче от малка го хванах и го метнах по булката. И майка ми като се скара и попита, защо го направих казах, че булката започнала да се заяжда първа :razz:
Или пък когато веднъж ходихме с нашите на перем килимите.. Не ги знам точно как се наричат едни грамадни дървени, дето вътре се слагат килимите и се перат. Само, че ние където ходихме това беше автоматично и аз от любопитство да взема да се пъхна вътре да видя какво става. А те нашите отишли да платят и хората, които работят там да пуснат да се перът килимите. И аз както си седя по едно време това почна да се върти леко. После по-силно и накрая ми се замота главата и почнах да пищя. Тогава по чудо майка не се е карала, а само гледаше добре ли съм, че аз половин час не можех да пазя равновесие :D
Wrathchild
12-26-2008, 18:20
Mного обичах да се пъхам под леглото на майка ми и да я плаша. Излиза наш'та един път от банята, аз съм се скрила в готовност, чакайки да се доближи до леглото и да я хвана за краката. Ама се оправя тя, лосиончета, глупости... и на мен ми писва да я чакам и излизам изпод леглото. Да не ви разправям как подскочи и се разпищя :razz:
амии бях на 4 или 5 и баба ми постоянно ми разправяше как ще ми е по-хубаво с по-къса коса и у тях имаше едно червено настолно огледало.И тя готвеше на терасата и аз ножицата,огледалото,стола ии... :oops: :oops: ..се правих на фризьорка :D лошото беше че на другия ден бяхме на сватба и на снимките съм като ...няма подходяща дума :D
друг случай..бях на 6 и у нас както никога нямаше нищо освен маргарин,лютеница и яйца.И аз решавам да си варя яйца.. звъня на тате и го питам и той ми казва да налея една тенджерка до половината с вода и след 3 минути яйцата са ми готови.Да отбележа че беше няколко дни преди Великден и имахме 2 кори с яйца(60 яйца).Слагам 5 яйца след 3 минути ги вадя,чупя ги-сурови..още 5,още 5 и така докато и 60-те свършиха ..навсякъде у нас има черупки от яйца и майка се прибира и ме пита 'О Боже ,Ивета какво си направила :-x " и аз "Амии тате каза да налея една тенджерка до половината с вода и след 3 минути яйцата са ми готови :-D и тя " А каза ли ти случааайно че водата се чака да заври преди тва!?!??!?" аз :" еми май не" .В тоя момент тате влиза оО оО оО 'Ивета какво си направила с яйцата " и аз : Еми ти каза слагам вода и след 3 минути са готови и той "аа :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: еми забравил съм да кажа че се чака да заври " после трябваше да купуваме нови яйца :razz:
tItEufFf
12-27-2008, 18:46
Лятото с братовчед ми и с брат ми сме правили такива глупости на село.
Целихме патките на хората с камъни. Ама само брат ми отнесе шамар от един човек. Може би щото е най-голям :D
Изпочупихме всички нови и стари щайги на дядо ми. Правихме си огромни купчини и вървим по тях. И вървим, вървим и изведнъж някоя се счупва и ние потъваме вътре. Как не сме се убили 8-)
Ударихме камбаната на село 8-) 8-) Имаше една връв, понеже стълбите са изгнили, някой да не се убие. И брат ми ме събори върху тая връв и "Бамм". Добре, че бяхме близко до къщата 8-) 8-)
Има още много, ама съм забравила
аз пък като малка бях захапала бузата едно момченце от моята група и после години наред имаше белег, даже може и още има :razz:
Майка ми е разправяла за мойте подвизи на съвсем невръстна възраст.
Годината е '94. Цялото семейство гледа повторение на някой от ония Легендарни мачове на Лято, САЩ - 1994. Майка ми ме е приспала. По едно време, когато идва да види да не би да съм се събудила. Отваря и заварва Симона(аз) с насран гъз. Около устата, по ръцете на Симона, както и по всички мебели от вътрешния интериор на спалнята е размазано... сещате се какво :oops: :oops: :oops:
:razz: :razz: :razz: :razz:
Другор което майка ми ми е разправяла е, че съм пила от водата на патките. Когато ме видяла съм имала мустаци от кална вода. После естествено съм се разболяла от нещо, но зо щастие, не било сериозно.
Първия ми спомен - бях на 2-3 годинки сигурно - изпитвах ужасяващ страх от мъжа на една приятелка на мама, с чиито деца си играех. Много ми беше страшен щото беше нисък, набит, черен и със стъклено око. Помня, че само леля Мима(приятелката на мама) да спомене мъжа си и аз си мислех, че той се връща, оставях играчките и бягах с рев към мама.
Като малка много обичах кукли - толково им се радвах, че ги разкрасявах като им подстигвах косите, чупех им крайниците.
Та на едни кукли им отрязах косите - нула номер. Не ги харесах и си казах: "Нищо, тя косата пак ще порасне"
А летата бях майстор-готвач на калните манджи. Пекли сме курабии, хлябове на слънчева пещ. Някои изглеждаха толкова апетитно, че си мечтаехме да имаме едни кални човечета, които да ни ядат ястията. С едни приятелки това ни беше редовното занимание. И понеже все у тях "готвихме" и баба им постоянно ни мърмореше, че сме й разхищавали водата.
Абе и още много има, ама множко писах вече... :oops: :oops: