View Full Version : Да им кажа ли ?
Mim4etooo
12-25-2008, 12:56
Значи имам си приятел от скоро и искам да кажа на наще, но не зная как да го направя и дали да го направя.значи едното нещо , което ме притенява , е че майка ми да кажем е малко консервативна и си пада сноб.Също ме притеснява това, че приятеля ми е 2 години по малък от мен и не знам как ще го приемат. Дайте съвети !!
Благодаря предварително и моля без ебавки !
angelcheeee_93
12-25-2008, 13:01
Няма за какво да се притесняваш.Ако искаш да им кажеш просто една вечер седни при тях и им кажи:
оле мамо да знаете днес кой ме заговори и т.н продължаваш...
а колкото разликата между двама ви,то дори е по-добре че е по-малък.На мен пък ми създават проблеми,понеже е мн голям ,а твоят случай е по-добре,тъй че споко. :) Но преди това да те попитам редовният въпрос-на колко години си? :) :) :)
Mim4etooo
12-25-2008, 13:03
на 18 съм, той е на 16 :oops:
aka6a_vamp
12-25-2008, 13:04
Мммм начи той е на 8,а ти на 10?
angelcheeee_93
12-25-2008, 13:08
леле :-D осъзнай се!
ти си пълнолетна и можеш да правиш каквото си искаш с живота си.
Дори не си длъжна да казваш на вашите,но все пак ако искаш може да им кажеш.И все пак мисля ,че не за пръв път си имаш гадже,така чене виждам какво те притеснява. :)
ти си пълнолетна и можеш да правиш каквото си искаш с живота си.
Дори не си длъжна да казваш на вашите.:) и все пак ако искаш можеш да им кажеш,не вярвам да ти направаъ проблем.. просто опитай и виж какво ще стане (sun) :)
Mim4etooo
12-25-2008, 13:15
да ама аз все още живея с тях нали се сещаш , че не съм чак толкова самосточтелна , колкото ми се иска
aka6a_vamp
12-25-2008, 13:17
да ама аз все още живея с тях нали се сещаш , че не съм чак толкова самосточтелна , колкото ми се иска
Даа и понеже живееш с тях,те могат да те контролират...абее кви са тея глупости...аз на 13 като бех и казах на наще,че ходя с едно момче те нищо не са ми казали,а ти си на 18 бе човек!!!!
Mim4etooo
12-25-2008, 13:19
те знаят, че съм си имала приятели даже с бившия ги бях запознала , н той е по малък и в момента отношенията са ни обтегнати и затова се чудя дали да им кажа
angelcheeee_93
12-25-2008, 13:20
да разбирам те ,но няма нищо страшно...споко :)
а ти aka6a_vamp защо съм останала с впечатлението ,че се държиш грубо,извинявай ако се обиждаш от това,казвам го за твое добро,нз може би пък си такава по характер ,знае ли човек :)
angelcheeee_93
12-25-2008, 13:21
те знаят, че съм си имала приятели даже с бившия ги бях запознала , н той е по малък и в момента отношенията са ни обтегнати и затова се чудя дали да им кажа
не се плаши,кажи им! по-добре да го знаят от теб и навреме!
Mim4etooo
12-25-2008, 13:23
angelcheeee_93 благодаря много за съветите :)
angelcheeee_93
12-25-2008, 13:28
angelcheeee_93 благодаря много за съветите :)
няма проблем :)
aka6a_vamp
12-25-2008, 13:36
а ти aka6a_vamp защо съм останала с впечатлението ,че се държиш грубо,извинявай ако се обиждаш от това,казвам го за твое добро,нз може би пък си такава по характер ,знае ли човек :)
Споко търпя критики,а и точно за това,че съм груба съм наясно.Просто хората в тоя форум имат нужда от такива мнения,а не от разни сълзливи съжаления.просто казвам това,което мисля
pandelka
12-25-2008, 13:58
Ми хубаво е да им кажеш.Не вярвам да имат нещо против.Все пак ти вече си достатъчно голяма и решаваш сама за себе си как да живееш живота си! :)
Не си малка за да се притесняваш от родителите си.Още повече,че си по- голяма от приятела си...виж ако той е по голям тогава съществуват малко разногласия с родителите,но и това не е пречка
Успех
angelcheeee_93
12-25-2008, 14:02
Споко търпя критики,а и точно за това,че съм груба съм наясно.Просто хората в тоя форум имат нужда от такива мнения,а не от разни сълзливи съжаления.просто казвам това,което мисля
аз също казвам истината,и ако имаш предвид мен,аз не съжалявам авторката ,а и давам съвет :wink:
aka6a_vamp
12-25-2008, 14:05
аз също казвам истината,и ако имаш предвид мен,аз не съжалявам авторката ,а и давам съвет :wink:
не съм имала предвид теб,но напоследък тва е модерно в тоя форум:Горкияя,горката...
angelcheeee_93
12-25-2008, 14:07
не съм имала предвид теб,но напоследък тва е модерно в тоя форум:Горкияя,горката...
:D :D :D то всъщност от съжаление полза няма.
:smt023
aka6a_vamp
12-25-2008, 14:11
:D :D :D то всъщност от съжаление полза няма.
:smt023
Амии точно...за тва давам и по-груби мнения,за да се стегнат малко 8-)
NaNa_SladuRana
12-25-2008, 15:06
една от наше село каза на техните и знаеш ли какво направи,обеси се на крушата :D по-добре им кажи щото,ако е сериозна връзкя така или иначе ще разберат :D
една от наше село каза на техните и знаеш ли какво направи,обеси се на крушата :D по-добре им кажи щото,ако е сериозна връзкя така или иначе ще разберат :D
Правилно!Къде ще правят секс...той е малък още...а и всеки ден пари за хотел..... :D
MakeMeFeel
12-25-2008, 15:41
Офф да да да ... И вашите сигурно си мислят , че още се държиш за ръчичка с авера си и това ви е "ходенето" нали ?! Момиче , осъзнай се малко ! Вашите са напълно наясно ... все пак си на 18 ?! :shock: Не са чак толкова зле ... 8-) Така че няма от какво да се притесняваш кажи им .. По-добре от тебе да го знаят , отколкото да го разберат по още по-неприятен начин , като те видят примерно на улицата и тогава ще се почне редовната сълзлива лекция : "Ама ти защо не споделяш с нас, нямаш ли ни доверие , ние те разбираме "бля бля бля 8-)
soul1199
12-25-2008, 17:26
emi kaji im nqkoi put na ve4erq,4e iska6 da pokani6 ytre primerno svoq priqtel na gosti da se zaboznaqt,ne vqrvam n6 da ti kajat,taka,4e spoko :)
Bellatrix
12-25-2008, 17:33
На 18 и вашите могат да ти кажат изобщо нещо за това, че имаш гадже??? :shock: Леле! Аз във втори клас им казах като си хванах гадже (колкоо се брои за ходене де :D ) и само се хилиха, пък ти на 18...
Хах, заяви им го и да не ти пука ;-)
la_loba_mariana
12-25-2008, 17:46
ami mislq,4e nqma za kakvo da se pritesnqva6,oba4e parvo q podgotvi nqkak.podmqtai i za tova,namekvai i. :-)
kuklichka_bg
12-25-2008, 18:58
това си е смешно 8-) :shock:
това си е смешно 8-) :shock:
и кое му е смешното? :x
LittlePrincess
12-25-2008, 19:12
Няма от какво да се притесняваш.Кажи им..все пак си на 18!
sh3_1s_7h3_0n3
12-25-2008, 19:25
Пф, всички ли казвате на вашите 'мамо, татко, имам си гадже'? За това специално никога не съм се изтърсвала така пред тях, но те сами са си разбирали. Примерно като изляза 931571095731957 пъти през седмицата с еди-си-кого иии то се разбира, де да знам. Ама да им кажа "Имам си гадже." ми е няк'во странно. Все едно ще се женя и им го съобщавам. :-o
евала како че ходи с по-малки, много малко жени са такива... браво на тебе :-)
angelcheeee_93
12-25-2008, 20:16
Пф, всички ли казвате на вашите 'мамо, татко, имам си гадже'? За това специално никога не съм се изтърсвала така пред тях, но те сами са си разбирали. Примерно като изляза 931571095731957 пъти през седмицата с еди-си-кого иии то се разбира, де да знам. Ама да им кажа "Имам си гадже." ми е няк'во странно. Все едно ще се женя и им го съобщавам. :-o
не виждам какво лошо има да сподели.Защо да крие от родителите си... :? те тъй или иначе ще разберат и по-добре е да им каже тя,отколкото да го разберат от чужд човек.
PLuScHeTo
12-25-2008, 20:38
подкрепям ...
scoobydors
12-25-2008, 20:49
:shock: 8-)
spored men sled kato si na 18 moje6 da si ima6 gadje ... ako go priemat normalno im kaji .. ako ne go priemat po dobre si zam1l4i :o 8-)
GetNasty
12-25-2008, 21:05
баси ебавката
slun4ice_90
12-26-2008, 20:57
Не им казвай,да не си тръгнала да се омъжваш за него?... :?
та ти си на 18 защо изобщо ни питаш отивай и им казвай зрял човек си :-o !
fe6an4eto0
12-26-2008, 21:11
Просто заведи го увас на кафенце и опаля ваще да се приберат ... хаха и да се запознаят с него ... е ест че преди тва си намеквала че си имаш приятел... и така ще се запознаят... но по добре го запознай с ваще ако е нещо сериозно разбираш ли ... някой родители хвърлят големи надежди в тва... че нещо може да стане .. повече от тва да сте гаджета ;)
Мацка няма от какво да се притесняваш - на 18 си. Родителите ти (колкото и консервативни да са) би трябвало да са наясно с идеята, че вече си си имала гадже. Така, че не виждам какво лошо има те да знаят :)
princesa_viki
12-27-2008, 09:57
На 18 и се притесняваш от вашите?Казвай им без да се замисляш :)
jambo_bs
12-27-2008, 09:59
:D :D
evelinka1122
12-27-2008, 10:02
защо не ги оставиш те сами да разберат?!
Mim4etooo
12-27-2008, 12:22
то май така ще стане, защото все не мога да ги олуча на кеф и май ще си помълча още
...
Ъъъ, ми моя съвет е да не им кааш нищо :grin: щото той е от скоро, а и двамата сте в една възраст, в която лесно късате и се събирате, тъй че не мисля че има особен смисъл да им казваш :D
babylove
12-27-2008, 17:58
Като четях темата помислих, че си на 10. Няма за какво да се притесняваш. Ти си на 18. Пък и не вярвам, че майката ти е толкова консервативна. Мисля, че нищо няма да ти каже. :)
Sweet_Play_F
12-27-2008, 18:10
Странна си...Аз ако бях нямаше да ги оведомя,но ти като си решила не виждам какво ти пречи.И какво като е по малък?! :-o :-o :-o
Абе кво стана със светния народ бе хора.Да се приятесняваш да споделиш на родителите си,че имаш гадже.Мн отдавна ходех с една дето майка и беше направо брутална.Караше я да седи в тях само да учи и никъв личен живот.
Виж това е грубо.Всички имаме личен живот и трябва да го изживеем по правилата му.Отиди кажи на ваще имам си приятел,харесва ми и ако достатъчно са либерални и те обичат ще се радват за теб! :o
DoNotToucH
12-28-2008, 12:06
то май така ще стане, защото все не мога да ги олуча на кеф и май ще си помълча още
:shock: :shock: Момиче, ти на 18 ли си? :? Вече си зряла и можеш сама да вземаш решения. Не е нужно да питаш мама и тати за всико. Като седите заедно и гледате телевизия (примерно) някой път им намекни за въпросното момче, че ти е обърнало внимание, че го харесваш и може някой път да го поканиш на кафе :) Не вярвям да ти забранят да се виждаш с него, само защото е по-малък- Все пак не си вече на 10 :o
Prophecy
12-28-2008, 12:14
Не съм чел горните мнения ,... но щом си релиша да им казваш кажи им , няма нищо срамно . даже мисля че може да се зарадват , но е*аната работа е че ще почнат да те разпитват , а ти може би не обичаш да те разпитват 8-)
Когато нещата станат сериозни тогава им кажи :) Сега не бързай ...
Mim4etooo
12-28-2008, 17:59
мерси на всички, които се изказаха по въпроса, казах им и вече съжалявам , защото стана точно това, което мислех . Melesyo точно същия случай съм !!! Благодаря все пак на всички, мога също да ви кажа, че годините не са чак от такова значение, защото докато живея стях, те ще ми се бъркат в живота, нищо, че съм на 18 щом живея в техния дом .... :cry: :smt022 :-#