PDA

View Full Version : баш на Коледа...

aka6a_vamp
12-25-2008, 15:34
Исках само да споделя колко ми е хубаво,че ме заряза на Коледа и то,щото си е намерил друга май...майко ще се срина :-# :-#

Cellmate
12-25-2008, 15:36
Доста неприятно. Съчувствам ти.

Remini
12-25-2008, 15:37
По Коледа стават чудеса :smt113

ilLusionn
............ :(

MakeMeFeel
Ей , Аки , нали знаеш кФо казват : " Горе главата дори да е празна" 8-) Фък дем ол дет му са вика 8-) Поредния глупак .. Ще си намериш някой, който наистина те заслужава спокойно :-)

Cellmate
12-25-2008, 15:38
Пфу мама му стара, тоя келеш ни срива репутацията

PLuScHeTo
12-25-2008, 15:39
пффф... глупак! Не те заслужава, не тъжи за него... няма смисъл... гадно е, но ще го преживееш - така трябва! Бъди силна :smt056

aka6a_vamp
12-25-2008, 15:46
Да знам,че има и други освен мен и се извинявам,шот темата ми е супер тъпо,но просто нямам с кой да споделя..смис Коледа е и не искам да натоварвам никой :-# :-# Мразя го вече тоя празник

pandelka
12-25-2008, 15:46
Ейй .. може би така ще е по-добре !!
:)
Не бива да ти пука за поредния идиот!!
Ще намериш някой,който ще те заслужава! 8)

MakeMeFeel
12-25-2008, 15:47
Да знам,че има и други освен мен и се извинявам,шот темата ми е супер тъпо,но просто нямам с кой да споделя..смис Коледа е и не искам да натоварвам никой :-# :-# Мразя го вече тоя празник

O я се стегни да не те набия !!! За какъв х*й ще намразваш празника, заради някакъв дришльо ?! :x

aka6a_vamp
12-25-2008, 15:50
Щот...и аз не знам кви ги дрънкам.То празника не ми е виновен...

F_CK_all_I_need_is_U
12-25-2008, 15:50
Заеби го тоя,няаа смисъл зарди него да си разваляш настроението и празника.Щом е такъв чеп,по-добре е да си без него :!:

Cellmate
12-25-2008, 15:52
Дам, не се ядосвай. Аз съм в ааа да го наречем подобно положение и си слушам музика на макс и не еб*вам много много

ImmortalForever
12-25-2008, 16:05
Точно днес, би трябвало да си пожелаеш нещо, а не да страдаш.МОжело да се сбъдне.Знам ли?!Опитай!

OpenedSky
12-25-2008, 16:06
... Ми очудваш ли се наистина ?!?!?!

aka6a_vamp
12-25-2008, 16:18
Това пък защо беше?

pandelka
12-25-2008, 16:21
Това пък защо беше?

Нали трябва да напише пост във всяка тема дори да няма какво да каже .. 8-) .

MakeMeFeel
12-25-2008, 16:23
Това пък защо беше?

Абе как защо ?! Трябва да се направим на интересни бе ! То просто няма как иначе ... 8-)

aka6a_vamp
12-25-2008, 16:25
Това пък защо беше?

Абе как защо ?! Трябва да се направим на интересни бе ! То просто няма как иначе ... 8-)
ААа...е тва си е основателна причина 8-)

MakeMeFeel
12-25-2008, 16:26
Това пък защо беше?

Еми да !! Няма как ... трупаме мнения 8-)

bebeshok
12-25-2008, 16:28
Защо те заряза, само в него ли е вината ? И защо всички го обиждат, като не знаят цялата история, нали знаете ,всяка история си има по минимум две гледни точки.

П.С. Мисля, че може би е трябвало да изчака след празниците, защото от личен опит знам на празници е гадно да си сам, но пък горе главата ,така ли иначе е щял да го направи , а и щом е заради друга е спрял да те лъже. Весела Коледа и Успех момиче
:?

s1NNer
12-25-2008, 16:31
Исках само да споделя колко ми е хубаво,че ме заряза на Коледа и то,щото си е намерил друга май...майко ще се срина :-# :-#

Ох гадно е да! Вече и аз имам основание да го мразя празника!

pandelka
12-25-2008, 16:33

Ехх хора..недейте да намразвате празника само защото нещо го е провалило.Продължавайте напред! ;)

aka6a_vamp
12-25-2008, 16:34

Ти защо?иии другите са прави...празника с нищо не е виновен,та да го намразваме

Remini
12-25-2008, 16:49
Акаша аз съм твоят принц Лестад.
Сега чувстваш ли се по-добре :D

aka6a_vamp
12-25-2008, 16:51
Акаша аз съм твоят принц Лестад.
Сега чувстваш ли се по-добре :D
:D :D :D Да това опр ме развесели :D :-)

Cellmate
12-25-2008, 16:58

Ти защо?иии другите са прави...празника с нищо не е виновен,та да го намразваме

Че защо не? Коледа съкс! Дядо Коледа е боклук!

soul1199
12-25-2008, 17:30
porednoto mom4e,haidee spokoino,gore glavata,ne si zaslyjava da pla4e6 ili n6 takova,za nqkuv kreten,spox 6e si nameri6 dryg :)

la_loba_mariana
12-25-2008, 17:44
ne si razvalqi praznika zaradi nego.ne si zaslujava.ti si si nai-vajna

Soy_tu_mujer
12-25-2008, 17:52
Спокойно. Не е единствения. Просто е показал, че е тъпак.
Днес например се скарах гадно с приятеля си... и дори се почувствах унизена, защото ми правеше гадно пред компанията...
Спокойно, случват се такива неща. Не се разстройвай и си изкарай яко сега по празниците.

Честита Коледа (hug)

PeopleAlwaysLeave
12-25-2008, 17:55
Кофти е заради празника ама кво да се прави... Не му позволявай да ти развали празника тоя глупак - горе главата!!!

ПП Неска една приятелка също заряза гаджето си... :? Кво им става на тия хора, баш по Коледа...

pandelka
12-25-2008, 17:57
Кофти е заради празника ама кво да се прави... Не му позволявай да ти развали празника тоя глупак - горе главата!!!

ПП Неска една приятелка също заряза гаджето си... :? Кво им става на тия хора, баш по Коледа...

Явно това им е подаръка ;д .

aka6a_vamp
12-25-2008, 19:22
Благодаря ви много :( :-)

leoparda93sl
12-25-2008, 19:25
Fuck this ass nigga извинявайте за латиницата ама просто на английски звучи най-добре израза.Недей се ядосва за някакъв глупак.Недей му позволява да ти разваля настроението :-P :P

NaNa_SladuRana
12-25-2008, 19:26
ей,горе главата за добро е,защото каквато и да си заслужаваш нещо по-добро от дръвник,който дори не се саобразява с чувствата ти,нова година-нов късмет,само горко и на оная сиг ще я зареже на Великден :)

sh3_1s_7h3_0n3
12-25-2008, 19:29

Не мрази празника, а тоя твой бивш мухльо. ;)
Пък и по-добре без него да започнеш годината, отколкото лицемерно да ти казва колко те обича и така да ти срине 2009. Нова година - ново начало. Коледата тя вече отмина почти, така че не се кахъри. ;)

darla
12-25-2008, 19:32
Razbiram te,za6toto i az s moq muj imenno dnes ne sprqh da se karam.Cql den si lazihme po nervite,a na ve4erq si prikazvahme samo,za6toto bqhme se sabrali dosta hora ot semeistvoto. Kofti e,no...6te ni mine.I na teb 6te ti mine.Vreme ti trabva! :)

silky92
12-25-2008, 20:18
ами и мен ме отрязаха точно днес :( :(

Rofl4e
12-25-2008, 21:12
Ужъссссс! :(

Erica1
12-25-2008, 21:22
:(

Remini
12-25-2008, 21:38
ами и мен ме отрязаха точно днес :( :(

Ами како казах по Коледа стават чудеса :lol:

moon_flower
12-25-2008, 21:42
Поредната раздяла от многото-имало ги е и преди,а колко много още ти предстоят...безброй гаджета ще имаш още.Винаги е трудно и човек има нужда да поплаче и да си излее мъката,но колкото по-бързо го преодолееш и просто си кажеш,че няма да се съсипваш заради него,толкова по-добре. :)
А най-лесния начин да забравиш едно момче е като си намериш друго...иначе просто е мъчение...поне аз така преодолях по-лесно една раздяла.:)

cherinka
12-26-2008, 00:17
Иииииииии как решихте, че е дришльо, идиот, глупак, малоумник и какъв ли още не.

Човека просто си следва нуждите и потребностите.
На това му се вика ПРИМИТИВНОСТ, присъщо за хората, животните.. за всички и всичко..

Гадно, а? Той е с друга, щастлив, доволен от себе си,че те е разъвртял по тоя начин, сигурно сега най-главоломно си я чука оная и се кефи на живота, а ти висиш у тоя некадърен форум, ревеш, сдухваш се, чувстваш се гадно, подтиснато, боли те душа/сърце/глава, вредиш си на нервите и на здравето?!?!?!?!?!?!??!

Боже! :lol:
Добре, че не съм на твое място.
Благодарение на тебе сега осъзнах каква гледка съм била аз преди определено време, и знаеш ли, радвам се, че се случи така.
Все пак монетата има две страни. Едната е поучителна - и опира върху доверието, което ние така безвъзвратно и лесно отпускаме на някого, само срещу няколко мили жеста, мили приказки, споделени моменти, известно време прекарано като 'двойка'..
Жалко е цялостното състояние след такава раздяла.
Но, знаеш ли, не ТОЙ е виновен за състоянието ти в момента, а ТИ самата, защото си позволила нещо подобно да ти се случи.
Имунитета се гради с опита. А опита - всички начи грешки, неправди и т.н.

Наспа ли се?
Отмина ли ти малко?
Спокойно, потърпи още 2-3 месеца и ще си като нова. 8-)
И за следващия път - вяра никому! (или поне си подбирай гаджетата ;))

Qamstel
12-26-2008, 00:27
Исках само да споделя колко ми е хубаво,че ме заряза на Коледа и то,щото си е намерил друга май...майко ще се срина :-# :-# Eeee :S mnogo kofti mnogo mnogo sujalqvam :(

aka6a_vamp
12-26-2008, 07:43
Иииииииии как решихте, че е дришльо, идиот, глупак, малоумник и какъв ли още не.

Човека просто си следва нуждите и потребностите.
На това му се вика ПРИМИТИВНОСТ, присъщо за хората, животните.. за всички и всичко..

Гадно, а? Той е с друга, щастлив, доволен от себе си,че те е разъвртял по тоя начин, сигурно сега най-главоломно си я чука оная и се кефи на живота, а ти висиш у тоя некадърен форум, ревеш, сдухваш се, чувстваш се гадно, подтиснато, боли те душа/сърце/глава, вредиш си на нервите и на здравето?!?!?!?!?!?!??!

Боже! :lol:
Добре, че не съм на твое място.
Благодарение на тебе сега осъзнах каква гледка съм била аз преди определено време, и знаеш ли, радвам се, че се случи така.
Все пак монетата има две страни. Едната е поучителна - и опира върху доверието, което ние така безвъзвратно и лесно отпускаме на някого, само срещу няколко мили жеста, мили приказки, споделени моменти, известно време прекарано като 'двойка'..
Жалко е цялостното състояние след такава раздяла.
Но, знаеш ли, не ТОЙ е виновен за състоянието ти в момента, а ТИ самата, защото си позволила нещо подобно да ти се случи.
Имунитета се гради с опита. А опита - всички начи грешки, неправди и т.н.

Наспа ли се?
Отмина ли ти малко?
Спокойно, потърпи още 2-3 месеца и ще си като нова. 8-)
И за следващия път - вяра никому! (или поне си подбирай гаджетата ;))
Ами и аз това си мислех,че аз съм виновна,че позволих да ми го причини....той си даваше признаци от много време и трябваше да го оставя,ама нямах воля..Нищо сега аз си патя и от сега нататък наистина вяра никому :(

kurupta
12-26-2008, 07:48
всяко зло за добро, ще се оправиш

nVm
12-26-2008, 08:27
колко веме бяхте заедно ?

woo
12-26-2008, 09:26
горкичката :( :-#

OpenedSky
12-26-2008, 10:24
Това пък защо беше?

Damm razbira se za da trupam mneniq ... :? Za6toto za men pove4eto mom4eta postupvat taka bez da i interesuva za 4ustvata na drugite , ama vie trqbva vednaga da napadate bez da pitate nali ...

aka6a_vamp
12-26-2008, 12:33
Това пък защо беше?

Damm razbira se za da trupam mneniq ... :? Za6toto za men pove4eto mom4eta postupvat taka bez da i interesuva za 4ustvata na drugite , ama vie trqbva vednaga da napadate bez da pitate nali ...
Пиши си мненията където искаш,но не и в мойта тема!

OpenedSky
12-26-2008, 15:45
Мхммм добре , няма ... казах мнение - погрешно го разбра , но се надявам скоро да ти мине и да си хванеш нов , който да те заслужава на 100 и да си спомняш с усмихвка на лице за този слъчей ... ВСЯКО ЗЛО ЗА ДОБРО и късмет по-нататък : ))))))

Mepuk
12-26-2008, 15:49
ПФФФ... ебати копеленцето ... :shock: :shock: :shock:

Boyd
12-26-2008, 18:16

Спокойно, двама сме! Мен малко преди коледа - на 24-ти вечерта! Няма да се сриваш, горе главата и знай - ще ти мине!

aka6a_vamp
12-26-2008, 19:21

Спокойно, двама сме! Мен малко преди коледа - на 24-ти вечерта! Няма да се сриваш, горе главата и знай - ще ти мине!
радвам се,че някой наистина ме разбира :( :(

D0ll
12-26-2008, 20:06
хаха честито и на мене, ходя с едно момче от седмица и преди 15-тина минути има няма ми би шута :D ама не е голяма работа ,се пак 4 пъти сме се виждали :D а вие от колко време бяхте заедно ?

258
12-26-2008, 20:17
Еби му майката и гледай напред 8)

slun4ice_90
12-26-2008, 20:30
Ще си намериш друг,не се сдухвай заради момче! :o :?

Boyd
12-26-2008, 21:32

Има и такива хора. Лошото е, че при мен връзката бе доста дългичка и..кофти ми е ама.. ще мине все някога.

aka6a_vamp
12-27-2008, 08:25

Има и такива хора. Лошото е, че при мен връзката бе доста дългичка и..кофти ми е ама.. ще мине все някога.
емии мойта опр не беше мн дълга,ама беше достатъчна,за да се привържа супер много и сега да ми е кофти...Ама сега тряя се стегнем ии нали знае6-след всяко лошо нещо идва хубаво :-)

evelinka1122
12-27-2008, 08:55
ми Весела му Коледа тогава.... да не ти пука! всяко зло за добро :)

TooLittelTooLate
12-27-2008, 09:32
Ей горе главата- един глупак по-малко :-D Идва Нова година-ще започнеш на чисто и ще си намериш някой истиски стойностен човек, и скоро даже няма да се сещаш за този. Успех и весели празници :-)

jambo_bs
12-27-2008, 09:53
Ей , Аки , нали знаеш кФо казват : " Горе главата дори да е празна" 8-) Фък дем ол дет му са вика 8-) Поредния глупак .. Ще си намериш някой, който наистина те заслужава спокойно :-)

хаха ..... нали знаиш кво казват че ние мъжете се прехласваме по пълен бюст и празна глава :razz:

Boyd
12-27-2008, 09:57
емии мойта опр не беше мн дълга,ама беше достатъчна,за да се привържа супер много и сега да ми е кофти...Ама сега тряя се стегнем ии нали знае6-след всяко лошо нещо идва хубаво :-)

Не вярвам в такива неща, тъй че да става каквото сабя покаже!

aka6a_vamp
12-27-2008, 18:50

Не вярвам в такива неща, тъй че да става каквото сабя покаже!
и аз не вярвам,но нямам какво да правя,освен да се надявам.

Mbp3eJlaH
12-27-2008, 19:47
vsqko zlo za dobro
slu6ai batko si 8-)

BloomF
12-27-2008, 20:54
Доста неприятно. Съчувствам ти.

beb4yy
12-27-2008, 21:36
:( шит съчувствам ти вдигни глава и продължи зарежи го тоя мизерник

Melesyo
12-28-2008, 11:17
човече това наистина е много грубо.хора като тея не заслужават да ги помниш ебаси! :-x

mynichka
12-28-2008, 11:40
Той е загубеняк !!

jghgh
12-28-2008, 11:55
На мен на Коледа ми дойде (следователно - 3 пъти по-чувствителен организъм, слаба имунна система) и се разболях жестоко - не можех да дишам, да спа... и всичките тия сополи, храчки, втрисания придружени с обилно шуртене м/у краката ми... :lol: Хайде няма да ставам по-описателна, но Коледа и следващите дни бяха кошмар. Слава Богу, сега се оправям.

Явно на Коледа наистина стават чудеса... Съчувствам ти, момиче. Прочетох 2-3 странички от темата ти и всички казват че не те заслужава... Е, не го познавам за да кажа. А и може и да не е глупак, тъпак, дришльо.
Но определено е нетактичен - как може да не изчака поне до 26ти за да те зареже бе? Най-мразя такива хора, дето умират да прецакват празници - зарязват на рождени дни, на Коледи, Нови Години... боклуци бе, майка им :-x ...

Времето лекува. Наистина.

vampirekiss
12-28-2008, 12:02
Не си заслужава заради момче да се измъчваш,защото момчетата и автобусите са на 5 минути и просто не си струва.Айде весели празници и успех

fenkatakrisi952
12-28-2008, 13:34
Нова година-нов късмет :-)