Влез

View Full Version : Най-хубавият подарък

SunFl0w3r
12-25-2008, 21:03
Оф...първо весела Коледа,то кое ли й е веселото де,но...
Получих хубави подаръци,нашите много се постараха,но подаръка който исках най-много не получих-а това беше сърцето на едно момче.Уж по Коледа ставали чудеса,ама май ще започна да се съмнявам в това.

SoAfraid
12-26-2008, 03:12
Защо пълните коледата с депресия не мога да разбера. Знаеш ли че има неща по лоши от твоите които се случват на други хора. Аз съм пример за това но не си давам много вид на човек който да се депресира и да се отчаива. Защо просто не си изживееш тези празници добре и с хубаво настроение. Защото ще дойде време когато ще съжеляваш задето си пропиляла това време в депресия и отчаяние. Просто си си втълпила че трябва да мислиш за някого както другите 90% от хората във форума.

П.С. Много рядко станаха хубавите и щастливи теми. Мисля си че хората който се задълбочават във форума изпускат живота който тече навън и се вписват в някакви филми който трябва да споделят тука и ако е възможно просто да напишат най-тъжния сценарии.

Весели празници.

Fortuna
12-26-2008, 05:34
Nap1lno s1m s1glasna ne razbiram za6to se vkarva6 v glupavi depresii tolkova po lo6i ne6ta se slu4vat na horata, a te se radvat i za malkoto koeto imat! :x

MakeMeFeel
12-26-2008, 06:01
Мда .. наистина сериозен проблем ! А помисли ли за децата, които не са получили подаръци на Коледа ?! Които нямат семейство, с което да празнуват .. и за тях Коледа е като един обикновен ден , който по-нищо не се различава от всички останали дни ; ) Но да .. ти продължавай да си се оплакваш ... ; )

F_CK_all_I_need_is_U
12-26-2008, 06:44
За мен пък тази Коледа е страхотна! :grin: Получих невороятни подаръци,но най-хубавият от тях е,че най-накрая се видях с човека,когото обичам,с който не се бяхме виждали година и той има чувства към мееен :grin:
Благодаря на Дядо Коледа :smt003
А по темата-не се отчайвай,има много по-лоши неща от това някакво момче да не ти обърне внимание.Гледай на Коледа от хубавата и страна,обърни внимание на всички прекрасни неща в нея и горе главата :wink:

pandelka
12-26-2008, 07:26
Някои деца изобщо не знаят какво е Коледа както и подаръци от семейството. Недей да се оплакваш от това,което си получила ,защото има и такива които нямат нищо!! :x

glamouros
12-26-2008, 07:40
Получих хубави подаръци,нашите много се постараха,но подаръка който исках най-много не получих-а това беше сърцето на едно момче.Уж по Коледа ставали чудеса,ама май ще започна да се съмнявам в това.
По Коледа стават чудеса! Преди 2 години си пожелах да срещна някого, бях много самотна. И колкото и тъпо да звучи с едно момче се запознахме точно след 2 седмици от Коледа. Вече сме заедно 2 години без 1 месец, и нито веднъж не съм се почувствала самотна. Ще видиш, че всичко ще е наред. Чудеса наистина стават.

kurupta
12-26-2008, 07:59
Някои деца изобщо не знаят какво е Коледа както и подаръци от семейството. Недей да се оплакваш от това,което си получила ,защото има и такива които нямат нищо!! :x
Абсолютно!! Стига депресия бе хора

aka6a_vamp
12-26-2008, 08:05
Уууууууу ти си няква глезена пикла....знаеш ли на някои хора какво им е на Коледа...

Bellatrix
12-26-2008, 08:05
Абсолютно!! Стига депресия бе хора
+1. Само си черните живота.

vikito1994
12-26-2008, 09:08
Мда .. наистина сериозен проблем ! А помисли ли за децата, които не са получили подаръци на Коледа ?! Които нямат семейство, с което да празнуват .. и за тях Коледа е като един обикновен ден , който по-нищо не се различава от всички останали дни ; ) Но да .. ти продължавай да си се оплакваш ... ; ) е и трябвали дасме от тях :smt089 :smt089 :-# :cry: :cry:

Remini
12-26-2008, 09:11
Уж по Коледа ставали чудеса,ама май ще започна да се съмнявам в това.

Стават,но никъде не е казано,че ще са хубави за всички-за едни добри,за други лоши 8)

aka6a_vamp
12-26-2008, 09:14
Уж по Коледа ставали чудеса,ама май ще започна да се съмнявам в това.

Стават,но никъде не е казано,че ще са хубави за всички-за едни добри,за други лоши 8)
Ооо сега разбирам,защо го беше написал в моята тема

soul1199
12-26-2008, 09:25
aii stiga de,6e go poly4i6,ne se deprisirai,az si pojelah da se vidq s edin 4ovek,o6e ne sme se vidqli,ima vreme,ysmihni se i se zabavlqvai,ne stoi vku6i i ne misli za nego,ae po veselo :)

nicolepcd
12-26-2008, 09:31
Вие пък какво й се нахвърлихте на момичето? Това са си всекидневни проблеми и ако трябва да се замисляме за децата, без родители, за болите хора и т.н. то тогава сайта да не се е казвал тийнПРОБЛЕМ :?

По Темата: Еее, айде сега... Няма заради някакво момче да се тревожиш. Аз знаеш ли колко момчета съм искала, и те не са ми давали ни сърце, ни крак, ни ръка 8-) Но сега като се замисля... всичко това е било за добро. Точно тоя, на който нищо не му исках се оказа най-дОбър :grin: 8-) Айде, не се притеснявай :)))

varnen4e
12-26-2008, 11:07

Това не е нещо, което можеш просто да получиш.. Сърцето на един човек е нещо, което трябва да спечелиш и следователно трябва да се бориш за него.

sladkotykate
12-27-2008, 10:58
здравей!Тази твоя депресия според мен е излишна,та сега са празници трябва да бъдем щастливи..недей да бързаш мила всичко си идва с времето!!