View Full Version : Споделям за моята Коледа
Скарахме се на Коледа.Вика ми крещя ми :-# :cry: . Обвини ме,че съм лоша с него - аз както винаги се съгласих,а не е така,но за да не се цупи,го правя и всеки път,но сега ми се развика просто така и имах чувството,че ще ме удари :-# и после си говорихме и ми каза,че съм била пак лоша и го разпитвах но НЕ Е ТАКА изобщо според него съм се държала мн зле с него,обаче той ме обичал и не се държал така а аз си плачех пред него скъсах се от рев и накрая ми каза ако не ми харесва да си тръгвам и аз му казах,че искам да съм с него той каза,ако ще се държа така да си тръгвам и накрая ме накара да си тръгна - един вид ме изгони,но ми каза да си взема подаръка,а аз не и той е в къща понеже и ме гони надолу да ми го даде подаръка накрая го взех и си ме остави да си ходя сама а си валеше сняг и то си беше хлъзгаво кално,но нищо пребирах се 1 час и половина измръзнах буквално сега ми е малко по добре душевно.. само споделям защото направо незнам не ми го побира главата как все ми се повтаря,че съм лоша и без да е вярно :-k :cry: :cry: :cry: :cry:
OtherDimension
12-25-2008, 21:46
слабохарактерна си
слабохарактерна си
като обичам някой така е
OtherDimension
12-25-2008, 21:50
слабохарактерна си
като обичам някой така е
ами направи така, че да не е така
иначе ще страдаш цял живот :)
слабохарактерна си
като обичам някой така е
az колко пъти се опитвах обаче винаги мен ме побеждават явно лесно се предавам
unlimited
12-25-2008, 21:53
Ще го преживееш.Ще си намерих някой друг споко.На коледа-кофти, поне не е на рождения ти ден например.
OtherDimension
12-25-2008, 21:54
велика идея
ще си намери друг
ами и той като и се качва на главата?
и това ще е винаги - гаджета, приятели, шефове....
Ще го преживееш.Ще си намерих някой друг споко.На коледа-кофти, поне не е на рождения ти ден например.
абе ние не сме се разделили все още ама аз може да го направя - той не искаЛ
angelcheeee_93
12-25-2008, 22:09
шо за приятел имаш? за какво толкова сте се карали,че си била тооооООлкова лоша?че чак те е и гонил ,за да ти върне подаръка.В случая той е лошият.Какво е това държание? :?
Миличка я се стегни!
аз ако съм на твое място,така бих му се разсърдила за цялата тая баркотия ,че и да мечтае да ме види,няма да стане.
Прави се на обидена и не отстъпвай! не се съгласявай с него,а бъди реалист!помисли в действителност кой е виновен,не може постоянно да носиш ти последиците за нещо,което не си направила.
Не му звъни и не му пиши,той ако те обича и уважава,сам ще те потърси!
Успех от мен и не се депресирай! Ако не те потърси ще е най-големият хлапак на света,от мен да го знаеш! :)
шо за приятел имаш? за какво толкова сте се карали,че си била тооооООлкова лоша?че чак те е и гонил ,за да ти върне подаръка.В случая той е лошият.Какво е това държание? :?
Миличка я се стегни!
аз ако съм на твое място,така бих му се разсърдила за цялата тая баркотия ,че и да мечтае да ме види,няма да стане.
Прави се на обидена и не отстъпвай! не се съгласявай с него,а бъди реалист!помисли в действителност кой е виновен,не може постоянно да носиш ти последиците за нещо,което не си направила.
Успех от мен и не се депресирай! Ако не те потърси ще е най-големият хлапак на света,от мен да го знаеш! :)
не..той искаше да ми подари подаръка,който купил за мен..но иначе се разсърди за това как сутринта не съм решила какво бързо да правим след като му казах един пит той да реши - каза,че не става така..после ме обвинява пак,защото съм му била "викала" и все такива глупости - за мен са глупости винаги се извинявам,когато нямам вина,гледам той да е добре,да е усмихнат,а аз нищо,че ми е станало гадно,но вече адски ми се късат нервите - не съм имала по щастливи дни от тези снего,но пък и по нещастни..а по лошото,че го обичам много и незнам как ще се стегна без него..преди не беше такъв сега направо си ме мачка :shock: обича ме,но незнам защо става така :smt085 а аз съм много зле,че се оставям иначе все си представям как ще го оставя и нека ме търси,обаче сърце не ми дава само защото го обичам :cry: .. и сега ми е тъжно,че съм самичка в нас :cry: просто споделям - чувствам се много наранена и предадена :(
Cellmate
12-25-2008, 22:45
Не се предавай, защото иначе ще продължава да те мачка. Поемай винаната когато си виновна, но ако не си тогава бъди инат и чакай той да се разкае. Иначе те чака ад. Буквално!
трудно е да не се предавам ... все едно преди не е било :-k :-#
Cellmate
12-25-2008, 23:08
Абе кво му е трудното? Като ти направи така да те гони и т.н се прибираш, успокояваш се, сваляш си няколко хубави филма, намираш си интересни хора, с които да си пишеш и ако имаш хоби се посвещаваш и да видиш как бързо ще ти мине времето без да мислиш за него и да го търсиш и накрая той ще те потърси ако държи на теб и ще ти се извини когато е виновен.
П.П:Доста дълго изречение драснах, не мислиш ли? ;]
и горе главата ей! ;D
Скарахме се на Коледа.Вика ми крещя ми :-# :cry: . Обвини ме,че съм лоша с него - аз както винаги се съгласих,а не е така,но за да не се цупи,го правя и всеки път,но сега ми се развика просто така и имах чувството,че ще ме удари :-# и после си говорихме и ми каза,че съм била пак лоша и го разпитвах но НЕ Е ТАКА изобщо според него съм се държала мн зле с него,обаче той ме обичал и не се държал така а аз си плачех пред него скъсах се от рев и накрая ми каза ако не ми харесва да си тръгвам и аз му казах,че искам да съм с него той каза,ако ще се държа така да си тръгвам и накрая ме накара да си тръгна - един вид ме изгони,но ми каза да си взема подаръка,а аз не и той е в къща понеже и ме гони надолу да ми го даде подаръка накрая го взех и си ме остави да си ходя сама а си валеше сняг и то си беше хлъзгаво кално,но нищо пребирах се 1 час и половина измръзнах буквално сега ми е малко по добре душевно.. само споделям защото направо незнам не ми го побира главата как все ми се повтаря,че съм лоша и без да е вярно :-k :cry: :cry: :cry: :cry: Az sum mom4e i absoliutno seriozno te suvetvam nikoga da ne pozvolqva6 nqkoi da ima takova otno6enie kum teb :X
Абе кво му е трудното? Като ти направи така да те гони и т.н се прибираш, успокояваш се, сваляш си няколко хубави филма, намираш си интересни хора, с които да си пишеш и ако имаш хоби се посвещаваш и да видиш как бързо ще ти мине времето без да мислиш за него и да го търсиш и накрая той ще те потърси ако държи на теб и ще ти се извини когато е виновен.
П.П:Доста дълго изречение драснах, не мислиш ли? ;]
и горе главата ей! ;D
така и ще направя,само че е голям инат..дано ме потърси :-k ... на моменти нещо се надъхвам,ама после незнам как бързо се отказвам :(
Cellmate
12-25-2008, 23:14
Скарахме се на Коледа.Вика ми крещя ми :-# :cry: . Обвини ме,че съм лоша с него - аз както винаги се съгласих,а не е така,но за да не се цупи,го правя и всеки път,но сега ми се развика просто така и имах чувството,че ще ме удари :-# и после си говорихме и ми каза,че съм била пак лоша и го разпитвах но НЕ Е ТАКА изобщо според него съм се държала мн зле с него,обаче той ме обичал и не се държал така а аз си плачех пред него скъсах се от рев и накрая ми каза ако не ми харесва да си тръгвам и аз му казах,че искам да съм с него той каза,ако ще се държа така да си тръгвам и накрая ме накара да си тръгна - един вид ме изгони,но ми каза да си взема подаръка,а аз не и той е в къща понеже и ме гони надолу да ми го даде подаръка накрая го взех и си ме остави да си ходя сама а си валеше сняг и то си беше хлъзгаво кално,но нищо пребирах се 1 час и половина измръзнах буквално сега ми е малко по добре душевно.. само споделям защото направо незнам не ми го побира главата как все ми се повтаря,че съм лоша и без да е вярно :-k :cry: :cry: :cry: :cry: Az sum mom4e i absoliutno seriozno te suvetvam nikoga da ne pozvolqva6 nqkoi da ima takova otno6enie kum teb :X
Прав си братле.
Btw nVm ще ми кажеш ли на колко си? Просто любопитство.
на 16 ама и те си отиват вече :o
Cellmate
12-25-2008, 23:22
А той е на? Всъщност май няма голямо значение. На колкото и да е не може да се държи като абсолютен келеш с теб (извинявай за епитета). И ако не ти се извини недей да му мислиш толкова. Той губи,че с това характерче не го виждам как ще си намери друга добричка като теб ;]
А той е на? Всъщност май няма голямо значение. На колкото и да е не може да се държи като абсолютен келеш с теб (извинявай за епитета). И ако не ти се извини недей да му мислиш толкова. Той губи,че с това характерче не го виждам как ще си намери друга добричка като теб ;] Absoliutno sum suglasen s Cellmate ;) ot tova koeto si napisala ostavam s vpre4atlenieto 4e si milo i dobro momi4e :) ne razbiram za6to pozvolqva6 da se durjat taka s teb :? 4isto priqtelsko mnenie (makar 4e ne se poznavame) zaslujava6 po dobro ;)
на 18 е би трябвало да се държи като мъж .. обаче сега мисля,че е като лайно на дъжд
на 18 е би трябвало да се държи като мъж .. обаче сега мисля,че е като лайно на дъжд 18 :shock: i se durji kato "pi6leme" :shock: lele :X za tvoe dobro te suvetvam da si nameri6 nqkoi po dobur a sudeiko po tozi po dobur 6te e i "Shrek" PS: tova be6e samo za razveselqvane ;)
Cellmate
12-25-2008, 23:33
на 18 е би трябвало да се държи като мъж .. обаче сега мисля,че е като лайно на дъжд
Е, взе ми думите от устата или по скоро от ръката. Нали ти казахме с моето приятелче Qamstel как да процедираш ;] Надявам се да не съм ти оспамил мощно темата. Гледам да ти помогна, защото ми се струваш мила и добра...иначе аз не съм толкова добър към всички ;)
след него известно време няма да съм с никой..няма да мога толкова бързо да се осъзная ... а сега остава да говоря с него и да му кажа той да се промени не аз..а пък не му ли хареса няма да търпя повече съображения :? ... Благодаря на всички :) сега ми е малко по добре
Е, взе ми думите от устата или по скоро от ръката. Нали ти казахме с моето приятелче Qamstel как да процедираш ;] Надявам се да не съм ти оспамил мощно темата. Гледам да ти помогна, защото ми се струваш мила и добра...иначе аз не съм толкова добър към всички ;) Absoliutno ;) iii pojelavam ti vsi4ko da se opravi ;) imam predvid samo za teb ;) a onzi "he should SUCK MONKEY BALLS" :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D i da nikoga pove4e da ne si pozvolqva da naranqva milo momi4e kato teb ;)
SoAfraid
12-26-2008, 03:20
слабохарактерна си
като обичам някой така е
az колко пъти се опитвах обаче винаги мен ме побеждават явно лесно се предавам
Когато победиш ти ще разбереш че този който си победила си заслужава да го задържиш. Защото победата над другия е признаването му за по слаб от теб. И ще започне да те цени. Но когато някой те побеждава с инат както в твоя случай явно не трябва да се хабиш за такива хора. Надявам се да ме разбереш какво исках да кажа.
Весели празници.
aka6a_vamp
12-26-2008, 08:06
Еее да,ама още си го имаш...
angelcheeee_93
12-26-2008, 08:11
Миличка я се стегни!
не..той искаше да ми подари подаръка,който купил за мен..но иначе се разсърди за това как сутринта не съм решила какво бързо да правим след като му казах един пит той да реши - каза,че не става така..после ме обвинява пак,защото съм му била "викала" и все такива глупости - за мен са глупости винаги се извинявам,когато нямам вина,гледам той да е добре,да е усмихнат,а аз нищо,че ми е станало гадно,но вече адски ми се късат нервите - не съм имала по щастливи дни от тези снего,но пък и по нещастни..а по лошото,че го обичам много и незнам как ще се стегна без него..преди не беше такъв сега направо си ме мачка :shock: обича ме,но незнам защо става така :smt085 а аз съм много зле,че се оставям иначе все си представям как ще го оставя и нека ме търси,обаче сърце не ми дава само защото го обичам :cry: .. и сега ми е тъжно,че съм самичка в нас :cry: просто споделям - чувствам се много наранена и предадена :(
Прояви малко смелост :) Живота не е лесен ,но трябва някак да се справиш.Все пак не е дошъл краят на света и не го взимай чак толкова навътре.МОже би това е просто поредна караница ,и ние мн сме се карали за такива глупости.Бъди силна,това е решението,остави го той да действа пръв и не се унижавай повече.Сигурно за повечето ваши караници той е изкарвал теб виновна,а всъщност не си била ти.ПОзамисли се малко! Отговорът е вътре в теб! :wink: Късмет ти желая! :)
e и да го имам не е същото,но пак по добре :(
angelcheeee_93 мерси мн :)
aka6a_vamp
12-26-2008, 08:23
e и да го имам не е същото,но пак по добре :(
angelcheeee_93 мерси мн :)
Някой и това нямаме...
nicolepcd
12-26-2008, 08:41
Много гадно е постъпил и то точно на Коледа. :? Вижте се, поговорете. Може да е имал проблеми вкъщи и да си го е изкарал на теб. :-o Виждам, че сте заедно от дълго време, така че едва ли ще го оставиш просто така :? Но ако често се държи така, както се е държал на Коледа, по-добре ще е да приключиш всичко.
няма проблеми в тях - той ми казва всичко а пък и няма начин да не знам..не е това.днес например ще съм сама в нас пак и ще го помоля,ако иска да дойде защото не искам да съм сама :( :cry: , но ако откаже незнам вече
aka6a_vamp
12-26-2008, 08:46
няма проблеми в тях - той ми казва всичко а пък и няма начин да не знам..не е това.днес например ще съм сама в нас пак и ще го помоля,ако иска да дойде защото не искам да съм сама :( :cry: , но ако откаже незнам вече
И да откаже не се впрягай...остави го да му мине изцяло
NaNa_SladuRana
12-26-2008, 10:23
какво да допълня...На Коледа всички се депресират
абе аз за самия празник не съм...обаче приятелят ми направо :o
krem4et0
12-26-2008, 11:52
Само да кажа, че и аз мислех днес да му вдигна голям скандал........но той направи мил жест, зарадва ме и реших да не си тровим нервите с глупости :D
Направи го и ти!
nejnaDROGA
12-26-2008, 12:06
11 реда = 2 изречения = текст,чиято логика се губи около 3-я :?
И все пак от това,което разбрах стигнах до 2 извода:
1.Той е бил адски пиян (все пак беше Коледа) и алкохола го е направил по-нервен
2.НЕ ТЕ ОБИЧА!!!(което ми се струва по-правилния вариант)
Не бива да се оставяш да се отнася така с теб!Майка ти не те гони,та той ли?!Я се стегни..и послушай хората,които са писали преди мен. :)
vikito1994
12-26-2008, 13:06
пробвай да го забравиш това е моят съвет ... :-)
11 реда = 2 изречения = текст,чиято логика се губи около 3-я :?
И все пак от това,което разбрах стигнах до 2 извода:
1.Той е бил адски пиян (все пак беше Коледа) и алкохола го е направил по-нервен
2.НЕ ТЕ ОБИЧА!!!(което ми се струва по-правилния вариант)
1.Не беше пиян - той не пие алкохол така чее 8-) 2. доказвал го е много тъпи,но явно е изкипял, а най лошото е,че няма от какво,аз се старая адски много за него :-#
а относно това да го забравя - първо не съм готово да го оставя