Влез

View Full Version : Истината за мен

Andito0o
12-26-2008, 08:37
Аз съм наркоманка незнам как да се откажа от наркотиците много ми е гадно наще по цял ден ме държат заключена и ми се карат не мога повече ще се самоубия не издържам само форума ми е единствената утеха ще се самоубия не издържам вече заключили са ме имам само интернет а телевизията ми е спряна не ми дават да излизам даже докато ги няма ако съм гладна или ми се ходи до тоалетна трябва да чакам докато се върнат ЩЕ СЕ САМОУБИЯ ПОМОГНЕТЕ МИ :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

jambo_bs
12-26-2008, 08:40
Ще пишеш глупости немоа да разбера :D

Andito0o
12-26-2008, 08:43
Ще се побъркам :cry: :cry: от един месец стоя в тая стая най накрая ще зема да се самоубия :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

aka6a_vamp
12-26-2008, 08:44
Батенце,само да ти кажа,че тва не е раздела!

jambo_bs
12-26-2008, 08:45
Еммм хубу тогава самоубий са ако ти стиска и после ако чуя по новините ще дойда да ти са изнвиня :?

Andito0o
12-26-2008, 08:45
знам ама тука по оживено отатак са заспали :cry: :cry:

jambo_bs
12-26-2008, 08:46
Батенце,само да ти кажа,че тва не е раздела!

Ммм ... да права е!Раздела за самоубийци е по - надолу 8)

jambo_bs
12-26-2008, 08:47
знам ама тука по оживено отатак са заспали :cry: :cry:

Дай си скайпа да :) по - добре на ЛС щтот тука терористи преглеждат форума за отчаяни от живота и да не та видят :)

Andito0o
12-26-2008, 08:48
Вие изобщо не ми съчуствате :cry: но аз ще се оправя ще видите... Злобари!!! :cry:

CanyH
12-26-2008, 08:48
Да бе и аз съм така, ама от 2 месеца.
Влизам тука за да избивам комплекси и да се права на интересен.

aka6a_vamp
12-26-2008, 08:49
Ако темата ти е ебавка,ще ти спестя самоубийството!!!!!

jambo_bs
12-26-2008, 08:50
Вие изобщо не ми съчуствате :cry: но аз ще се оправя ще видите... Злобари!!! :cry:

За какво да ти съчувстваме.Първо като ти гледам детското изражение на снимката ми става ясно че вероятно си на 14 15 може и по - малка.Второ малко трудно вашите ще та заключат и няма да ти дават да гледаш телевизия а ще имаш компютър. :) Помисли малко над темата си не сме толкова тъпи.

Andito0o
12-26-2008, 08:51
Не... вие нямате сърца аз говоря сериозно а вие се бъзикате...кво да очаквам от хора без сърца :cry: :cry:

Andito0o
12-26-2008, 08:52

За какво да ти съчувстваме.Първо като ти гледам детското изражение на снимката ми става ясно че вероятно си на 14 15 може и по - малка.Второ малко трудно вашите ще та заключат и няма да ти дават да гледаш телевизия а ще имаш компютър. :) Помисли малко над темата си не сме толкова тъпи.

на 16 съм това че тук сз грим не значи че съм на 13-14

jambo_bs
12-26-2008, 08:52
Не... вие нямате сърца аз говоря сериозно а вие се бъзикате...кво да очаквам от хора без сърца :cry: :cry:

Да не се самоубият преди теб :)

CanyH
12-26-2008, 08:53
Кажи го на Боби, той е добра душа, ще те разбере.
А може и да те опъне дори.

Andito0o
12-26-2008, 08:54

не разбира се но просто седя в тая стая от месец без да изляза и се побърквам кажете кво да правя

aka6a_vamp
12-26-2008, 08:56
бее момиче,стига си си спамила по темата,ние с нищо не можем ти помогнем.

glamouros
12-26-2008, 08:56
Банята - ножа - вените - КРАЙ НА ПРОБЛЕМИТЕ 8-)

jambo_bs
12-26-2008, 08:57

не разбира се но просто седя в тая стая от месец без да изляза и се побърквам кажете кво да правя

ИЗЛЕЗ!!

Andito0o
12-26-2008, 09:03

ИЗЛЕЗ!!

Заключена съм нали това ви разправям от толкова време не разбирате и това е.....

D0ll
12-26-2008, 09:54
скачай през прозореца

vikito1994
12-26-2008, 09:56
:D :D :D и закфо си заклучена че немисе чете :D :D :D

vikito1994
12-26-2008, 10:02
бее момиче,стига си си спамила по темата,ние с нищо не можем ти помогнем. ае ти пак скапа вав всяка тема едно и сащо пишеш :D

sexita
12-26-2008, 10:05
Ей стига!
Темата не е ебавка!
Всеки родител,който го е грижа за детето му би направил като техните!
Една съседка така си спаси детето. Всъщност беше мъж на 36 със пропилян живот...не женен,без деца,без работа,без приятели...грозен и съсухрен от хероина...
Накрая го завърза за радятора като куче и го държа 1 година като животно...биеше го и получаваше само храна и вода! Дори пикаеше в гърне.
Всичко е за негово добро.
Натам няма да разказвам,но се замисли какво са ти дали ваще?
Дали заслужават да ги мъчиш така?
Дали само си мислиш,че са безразлични?
И какво би направила ти,за да спреш детето ти от смърта?
Защото имам и такива познати,които вече си отидоха,поради безразличието на хората около тях...!

HardcoreSyndrome
12-26-2008, 10:13
Когато човек реши, да се самоубива не го раздухва на всички, ами действа ;). Тъй като темата ти е ебавка, толко ли ти е скучен живота? 8-)

sexita
12-26-2008, 10:32
Не...тя няма да се самоубие,защото много добре знае,че нещата ще се оправят скоро...
Тя ще е щастлива и ше си е нормален човек.
Ще си има приятелки,които ще я обичат.
Един ден ще си има семейство и собствени деца...то това е смисълът на живота...
До сега не е изживяла нищо,след като иска да слага край :-)
Ше има много много неща за които да ти се живее,мила

Rofl4e
12-26-2008, 10:35
Спри дрогата!И ще се опраиш!ИЗЛЕЗ ОТ ФИЛМА! :razz:

pandelka
12-26-2008, 11:12
Мен ко ме ебее?

D0ll
12-26-2008, 11:16
Мен ко ме ебее?

тъс пък и тя тъпа крава :smt064

Прояви малко съчувствие и ща заебе!
sexita май е единствената тука коят каза нещо смислено,сички други са ебеват,ама ше видим някой ден като ви се случи и на вас тфа кфо ше прайте :-x :-x :-x

pandelka
12-26-2008, 11:19
Мен ко ме ебее?

тъс пък и тя тъпа крава :smt064

Прояви малко съчувствие и ща заебе!
sexita май е единствената тука коят каза нещо смислено,сички други са ебеват,ама ше видим някой ден като ви се случи и на вас тфа кфо ше прайте :-x :-x :-x

Ми да защото изобщо не вярвам темата да е сериозна..
А дори и да е ние тука няма как да и помогнем..

varnen4e
12-26-2008, 11:24
Не се подигравайте с тези неща.

aka6a_vamp
12-26-2008, 12:31
бее момиче,стига си си спамила по темата,ние с нищо не можем ти помогнем. ае ти пак скапа вав всяка тема едно и сащо пишеш :D
така е скапа,така е ....TALK TO MY MIDDLE FINGER!!

D0ll
12-26-2008, 13:18
странно..а преди седмица-две й четох темите как са чукала с някаф и той я зарязал и искала после да му напрай номер..ама после са сдобрили :-D

balon4eee
12-26-2008, 13:18
I kakva narkomanka si ?? Pu6ila si 2 puti 4adel o_O o_O o_O
Malee ... Ti ako ne si ot oniq razglezeni idiot4eta , koito pu6at 4adel4e za da mogat da se izxvalqt i si mislqt 4e taka sa guzari ii o6te pove4e si vnu6avat 4e sa narkomani ... o kolko gotino ... ne moga da se otkaja .. ole 6te umra Apff are begai da spi6 ;]

pandelka
12-26-2008, 14:10
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=217631&start=0 същата тема пусната в кофата ии .. надолу по постовете пише същото което и тук от сорта на "вие нямате ли сърца " нз си кво ее още ли темата и не е ебавка ?? :?

nefchi_bs
12-26-2008, 15:45
Депресията ли те е хванала неска?..

x3eme
12-26-2008, 15:53
ne razbiram 6to se ebavate s neq i 6to q podigravte
seriozen e problema i
az su6to imah problemi s narkoticite i to na dva puti....purviq put gi sprqh zaradi biv6ata mi priqtelka
vtoriq put ne stana tolko lesno i imah adski krizi...hodih po bolnici s na6te (te razbraha),predpisaha mi hap4eta za krizi kazvat se RIVOTRIL i sa mnogo polezni
pritupqvat krizite i mnogo spi6 ot tqh.kaji im da te zavedat na lekar i pitai za tiq hap4eta.no ako ti gi predpi6at i na teb (samo s recepta se vzimat) ne prekalqvai 6ot sa mnoo silni i ako prekali6 e opasno
uspeh :-)

OpenedSky
12-26-2008, 16:12
Не...тя няма да се самоубие,защото много добре знае,че нещата ще се оправят скоро...
Тя ще е щастлива и ше си е нормален човек.
Ще си има приятелки,които ще я обичат.
Един ден ще си има семейство и собствени деца...то това е смисълът на живота...
До сега не е изживяла нищо,след като иска да слага край :-)
Ше има много много неща за които да ти се живее,мила
+ евала ...

woo
12-26-2008, 16:58
ние ли сме те карали да си наркоманка ?

babylove
12-26-2008, 17:08
Първо, темата е ебавка.
Но, ако не е.... Защо да ти съчустваме, като ти сама си го правиш? И ако си решила да се самоубиеш, ние какво трябва да направим? Може би, да започнем да те убеждаваме, че не трябва. Но щом си решила, че не искаш да живееш, ние не можем да ти помогнем. Така че, темата ми се струва безсмислена.

bebeshok
12-26-2008, 17:15
Ебавка или не темата е глупава. Ние не можем да помогнем с нищо, не сме доктори и не разбиваме врати.

get_high
12-26-2008, 18:13
seriozen e problema i
az su6to imah problemi s narkoticite i to na dva puti....purviq put gi sprqh zaradi biv6ata mi priqtelka
vtoriq put ne stana tolko lesno i imah adski krizi...hodih po bolnici s na6te (te razbraha),predpisaha mi hap4eta za krizi kazvat se RIVOTRIL i sa mnogo polezni
pritupqvat krizite i mnogo spi6 ot tqh.kaji im da te zavedat na lekar i pitai za tiq hap4eta.no ako ti gi predpi6at i na teb (samo s recepta se vzimat) ne prekalqvai 6ot sa mnoo silni i ako prekali6 e opasno
Ривотрил води до пристрастяване да не говорим за страничните ефекти !!!
Авторката, към какви наркотици си пристрастена ?

x3eme
12-26-2008, 18:15
seriozen e problema i
tva sa gluposti,ne vodi kum pristrastqvane na men mi pomogna :)

get_high
12-26-2008, 18:22
seriozen e problema i
при тебе и до затъпяване може да е довел :) все пак поинтересувай се и се пообразовай малко преди да го препоръчваш ...

Rebirthing
12-26-2008, 18:24
Ми потърси помощ другаде.

x3eme
12-26-2008, 18:25
seriozen e problema i
при тебе и до затъпяване може да е довел :) все пак поинтересувай се и се пообразовай малко преди да го препоръчваш ...
obrazovan sum dostatu4no,kato ne si zimal i kato ne znae6 ni6to za tiq hap4eta kvo mi razpraq6 ti na men :?

angelcheeee_93
12-26-2008, 18:26
:D

nymphetamine108
12-26-2008, 18:26
Не разбирам какво печелите, ако кажете по 1000 пъти как темата е ебавка и колко е тъпа авторката. Ами ако по някаква Невероятна случайност се окаже, че не е ебавка? Защо да не помогнете малко? Губите ли нещо? Някои хора написаха полезни коментари. Просто се дразня на недораслите забележки на остоналите....

angelcheeee_93
12-26-2008, 18:30
Не разбирам какво печелите, ако кажете по 1000 пъти как темата е ебавка и колко е тъпа авторката. Ами ако по някаква Невероятна случайност се окаже, че не е ебавка? Защо да не помогнете малко? Губите ли нещо? Някои хора написаха полезни коментари. Просто се дразня на недораслите забележки на остоналите....

Сори,ама ти с кво и помагаш на авторката? :D

get_high
12-26-2008, 18:42
seriozen e problema i

obrazovan sum dostatu4no,kato ne si zimal i kato ne znae6 ni6to za tiq hap4eta kvo mi razpraq6 ti na men :?

Аз оставам с впечатлението, че ти нищо не знаеш за въпросните хапчета.Колкото до мен, за нещастие горчивия опит ме научи. Радвам се, че са ти помогнали ... , но е повече от глупаво да ги препоръчваш за безопасни, на някаква пикла, която навярно само си вменява проблем с наркотиците в опита си да търси внимание.

x3eme
12-26-2008, 18:43
kakto i da e,qvno na teb ne sa ti pomognali.razbrahme se ne vijdam smisul da produljavame da sporim :)

sapa91
12-26-2008, 20:12
ЧАО :lol:

LovEsIckk
12-26-2008, 20:28
Аз съм наркоманка незнам как да се откажа от наркотиците много ми е гадно наще по цял ден ме държат заключена и ми се карат не мога повече ще се самоубия не издържам само форума ми е единствената утеха ще се самоубия не издържам вече заключили са ме имам само интернет а телевизията ми е спряна не ми дават да излизам даже докато ги няма ако съм гладна или ми се ходи до тоалетна трябва да чакам докато се върнат ЩЕ СЕ САМОУБИЯ ПОМОГНЕТЕ МИ :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Не се ебавай с такива работи ..вземи порасни малко.Не мога да разбера кво и се хващате на акъла.То по всичко което пише си личи,че си измисля,пък камо ли като и видиш пуберската физиономия да не ти стане ясно за кво иде реч.Ще и спрат телевизията , пък ще и остаят нета? И да ,не ти разбрах проблема що страдаш..щото си заключена или щото ти липсва джойнта? Ххаххаа..май клони към второто :) Поредното доказателство че си измисляш .Вземи порасни и не занимавай хората с измислиците и глупостите си,само се излагаш..Скрий се ;]

CanyH
12-26-2008, 22:07
seriozen e problema i
Та кво прайш в Испания?
Рехабилитация?

x3eme
12-26-2008, 22:08
seriozen e problema i
Та кво прайш в Испания?
Рехабилитация?
ne tursq si rabota 6to 8)

CanyH
12-26-2008, 22:10
Ааа.. да верно.
Чувал съм, че брането на портокали е перспектива.

x3eme
12-26-2008, 22:11
Ааа.. да верно.
Чувал съм, че брането на портокали е перспектива.hodi beri togava
az imam po golemi perspektivi puk ti si beri portokali kolkoto iska6

CanyH
12-26-2008, 22:13
Аз си имам чудесна работа. Исках да ти помогна на теб, като те насоча на някъде.
Аре стига, че накрая темата ше се превърне в 'истината за теб'

OtherDimension
12-26-2008, 22:14
Ааа.. да верно.
какви перспективи има бивш наркоман-българин в испания?
плодове или комуна

x3eme
12-26-2008, 22:15
Ааа.. да верно.
какви перспективи има бивш наркоман-българин в испания?
плодове или комуна
to4no puk na teb nqma kvo da obqsnqvam :? tva 4e predi sum zimal razni bukluci ne mi pre4i zavbude6te :wink:

OtherDimension
12-26-2008, 22:16
а, да бе :D

CanyH
12-26-2008, 22:20
Дайте да не превръщаме темата в 'истината за e3em'

lazydork
12-27-2008, 08:15
еб@си, ся и бивш наркоман ли се оказа? ;o
да не се наложи да отваря килера :D

aka6a_vamp
12-27-2008, 08:28
Абеее кво се заядохте с x3eme,какъвто и да е бил,важното е,че вече не е,а и В Испания е почнал на ново,тъй че...не го знаят какво е,що е..Точно пък за такова нещо не се заяждайте!!!

jambo_bs
12-27-2008, 09:44
Това е вярно. Тя наистина е накроманка и от месеци техните я държат затвоерна у тях. Знам го от достоверен източник.

ЛС - то винаги са достоверни източници :D Не ме питай откъде знам :)

MakeMeLaugh
12-27-2008, 10:39
Не е това раздела, който ти трябва. Виж в здравните проблеми.
Ако търсиш наистина помощ я потърси където трябва и както трябва.
Не вземаш никакво участив в крайна сметка.