View Full Version : Незнам какво да правя, отчаян наранен...
Здравейте, незнам от каде да започна искам да си споделя тук
защото няма с кого..
Напоследък много често започнахме да се караме с моята приателка.
Бих казал че сме заедно не от скоро, става дума за повече от 1 год.
който е имал връзка толкова дълго и е имал чувста към половинката си
може би знае за какво говоря. :cry: :cry: :cry:
Немога да скъсам с нея защото я обичам адски много и НЕМОГА и НЕМОГА... дори понякога да искам да и го кажа когато се караме немога, просто сърце не ми дава.
в повечето случай в който сме се карали е било за АБСУРДНИ неща, неща който няма да направя и не съм искал да ги правя!!!
И по лошото е че тя си вкарва филми в който няма истина..
Немога да й докажа обратното незнам какво даправя (всъщност знам но както казах обичам я прекалено много че да я оставя )
да поговоря с нея пак нестава щото разговора е с времетраене само за
момента катосе ядоса и забравя всичко...
почва пак с филми че сам си писал с момичета че сам си криел абонатите на скайпа да не видела че имам нови, бил съм КУРВАР защото сам танцувал на дискотеката с мой саученички когато нея я е нямало там... ( като мойте саученички си имат фр. а аз кам тях немога да изпитвам НИЩО!!! )
какво да правя.... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
незнам в задънена улица съм!
има моменти в който съжелявам че я познавам.. :cry: :cry: :cry:
немога да я оставя! но тя само почва да ме наранява...
казва ми думи който не съм заслужил :cry: ...
немога повече...
Няма смисъл от такава връзка..говори с нея и и кажи,че така неможе да продължавате :? ,че трябва нещо да се промени или е по-добре да скъсате :(
kobrichka
12-26-2008, 12:12
Поговори с нея,обяснии и как се чувстваш.Една връзка има приливи и отливи,не се отказваи от първата трудност.Но ако наистина не се получава понякога колкото и да ни боли и да обичаме един човек е по- добре да сме разделени отколкото да си причиняваме болка от това че сме заедно.
Поговори с нея,обяснии и как се чувстваш.Една връзка има приливи и отливи,не се отказваи от първата трудност.Но ако наистина не се получава понякога колкото и да ни боли и да обичаме един човек е по- добре да сме разделени отколкото да си причиняваме болка от това че сме заедно.
точно това се опитах да ви кажа.. ;(
че немога да я оставя може са малко хората като мен
или знам ли но немога просто
а тя иска дасе оправят нещтата както и аз
но продължава да ме ревнува..
радвам се че го прави, това е добър знак че ме
обича но нейната ревност прекалява
а незнам как да й го докажа :( :( :( :(
luckygirl92
12-26-2008, 12:18
Една връзка би трябвало да се гради на доверие,ако си намате такова,то по-добре прекратете връзката,защото иначе няма смисъм...Всичко е губене на време,нерви и разсипване на психиката!Отитайте да поговорите,кажи и,че за година би трябвало да те е опознала и да няма съмнения в любовта ти...А и ти не и давай поводи!Успех!
Една връзка би трябвало да се гради на доверие,ако си намате такова,то по-добре прекратете връзката,защото иначе няма смисъм...Всичко е губене на време,нерви и разсипване на психиката!Отитайте да поговорите,кажи и,че за година би трябвало да те е опознала и да няма съмнения в любовта ти...А и ти не и давай поводи!Успех!
мерси
Sweet__Dream
12-26-2008, 16:38
Докажи и по някакъв начин,че я обичаш.А ако тя не може да оцени всички неща,които правиш за нея,значи не те заслужава.Поне за малко спри да я търсиш.Не и звъни,не и пиши.Няма да я загубиш по този начин.Така ще разбереш какво и тя чувства към теб.Любовта не е само егоистично съществуване,но и алтруистично себераздаване.Тя трябва да ти дава любов,както и ти на нея.Късмет и само напред! :) :wink:
Докажи и по някакъв начин,че я обичаш.А ако тя не може да оцени всички неща,които правиш за нея,значи не те заслужава.Поне за малко спри да я търсиш.Не и звъни,не и пиши.Няма да я загубиш по този начин.Така ще разбереш какво и тя чувства към теб.Любовта не е само егоистично съществуване,но и алтруистично себераздаване.Тя трябва да ти дава любов,както и ти на нея.Късмет и само напред! :) :wink:
мерси за съвета аз знам че ме обича...
но немога да не я търся..
просто напоследък психически неиздържам...
в последните няколко дни съжелявам че съм се родил... :(
aka6a_vamp
12-26-2008, 17:57
не съм точно аз човекът,който може да го каже,но стягане му е майката! :(
Като не й изнася - У лево!
Аз няма да търпя толкова ревниво и лигаво момиче никога! Колкото и да ти е гадно, знай, че все някога ще мине. Не знам как си я изтраял 1 година, но аз имах 4-годишна връзка до преди 1 седмица и просто седнахме и поговорихме, не за друго, а за да се разберем.
Лошо е това, че нямаш с кой да споделиш и пишеш по форуми! Намери си първо приятел или по-добре приятелка, а после гадже!
Като не й изнася - У лево!
Аз няма да търпя толкова ревниво и лигаво момиче никога! Колкото и да ти е гадно, знай, че все някога ще мине. Не знам как си я изтраял 1 година, но аз имах 4-годишна връзка до преди 1 седмица и просто седнахме и поговорихме, не за друго, а за да се разберем.
Лошо е това, че нямаш с кой да споделиш и пишеш по форуми! Намери си първо приятел или по-добре приятелка, а после гадже!
може би сам се изразил малко неправилно имам приятели с който мога
да споделя... но някак си неискам
смисъл да ги занимавам с мойте проблеми
неискам да ги занимавам с мойте лични проблеми
затова реших точно тук да споделя....
Значи все пак нямаш приятели щом не искаш да споделиш с "тях". Това е един вид защита, за да не те доближават толкова, че да си уязвим! Хубаво е да си "митичния тип", но понякога трябва да има някой, който да те подкрепи! Един единствен човек! За гаджето ти не може да става дума явно!
П.П. Няма нищо лично в това, което пиша. Може да си помислиш нещо нередно, заради по-острите думи, но аз така говоря винаги. Винаги си казвам нещата както са си! По-добре е отколкото да говоря нещо, а то да не е вярно. Все пак има една приказка - жесток, но справедлив!
Значи все пак нямаш приятели щом не искаш да споделиш с "тях". Това е един вид защита, за да не те доближават толкова, че да си уязвим! Хубаво е да си "митичния тип", но понякога трябва да има някой, който да те подкрепи! Един единствен човек! За гаджето ти не може да става дума явно!
П.П. Няма нищо лично в това, което пиша. Може да си помислиш нещо нередно, заради по-острите думи, но аз така говоря винаги. Винаги си казвам нещата както са си! По-добре е отколкото да говоря нещо, а то да не е вярно. Все пак има една приказка - жесток, но справедлив!
нп. се пак затова пиша тук за да видя какво ще ми кажете не какво
искам да чуя
пффф интересно ми е защо като си знаеш приятелката,че е толкова ревнива си танцувал с др момичета без нея дори да я има.Еми сам си си виновен.Аз ако бях щях да ти се разсърдя само щото си отишъл на дискотека без мен. :shock: .Като не искаш да ти е гадно и да се карате спри да правиш неща които не и харесват и работата ще се оправи...
Каква е причината да е толкова ревнива? Принципно винаги има някаква причина, дори и да не е очевидна. Някога правил ли си наистина нещо, за да загубиш доверието й? Имали ли сте трудни моменти във връзката, моменти, в които си я пренебрегвал, в които тя да те е обичала, а ти да не си бил сигурен в чувствата си? Как са започнали отношенията ви? Тя преди била ли е с момче, което й е изневеряволо или я е наранило?
Разбери от къде идва несигурността й (защото ревността до голяма степен е именно несигурност и страх) и бори проблема от корена му. Говори с нея, разпитвай я, опитай се да я разбереш. Явно нещо я мъчи и затова те напада по този начин. Не е справедливо спрямо теб, но ако разберете защо тя се чувства така, може би ще успеете заедно да се преборите с нейните страхове, а от там й с проблемите.
пффф интересно ми е защо като си знаеш приятелката,че е толкова ревнива си танцувал с др момичета без нея дори да я има.Еми сам си си виновен.Аз ако бях щях да ти се разсърдя само щото си отишъл на дискотека без мен. :shock: .Като не искаш да ти е гадно и да се карате спри да правиш неща които не и харесват и работата ще се оправи...
Ти пък откъде се пръкна ма :-x ?! Какво момчето да не е вързано на каишка за тая? Отишло е да празнува с класа, да не би да е отишал да се ебе с тях, отишъл е да се забавлява! Значи тя може да се сърди и да ревнува, а той само да я търпи? В една връзка винаги има двама, не само един.. не може да е само той виновен! :?
fe6an4eto0
12-26-2008, 21:28
Абе и мойта прави такива работи ... просто не се нерва щот тя го прави нарочно... да види че държа на нея... явно не и стига тва което правя и показвам :D
glamouros
12-26-2008, 21:29
Вземи се в ръце. Ако връзкта ви вече не ти доставя удоволствие - знаеш какво трябва да направиш. Аз мисля че трябва да послушаш сърецето си. Прецени кое е по-важно. Мисли кое ще направи щастлив теб. Ако има компромисен вариянт приложи решението - пак ти казвам че е важно да сте щастливи.
Каква е причината да е толкова ревнива? Принципно винаги има някаква причина, дори и да не е очевидна. Някога правил ли си наистина нещо, за да загубиш доверието й? Имали ли сте трудни моменти във връзката, моменти, в които си я пренебрегвал, в които тя да те е обичала, а ти да не си бил сигурен в чувствата си? Как са започнали отношенията ви? Тя преди била ли е с момче, което й е изневеряволо или я е наранило?
Разбери от къде идва несигурността й (защото ревността до голяма степен е именно несигурност и страх) и бори проблема от корена му. Говори с нея, разпитвай я, опитай се да я разбереш. Явно нещо я мъчи и затова те напада по този начин. Не е справедливо спрямо теб, но ако разберете защо тя се чувства така, може би ще успеете заедно да се преборите с нейните страхове, а от там й с проблемите.
Наистина благодаря ти много за съвета !!!
:)
Ти пък откъде се пръкна ма :-x ?! Какво момчето да не е вързано на каишка за тая? Отишло е да празнува с класа, да не би да е отишал да се е** с тях, отишъл е да се забавлява! Значи тя може да се сърди и да ревнува, а той само да я търпи? В една връзка винаги има двама, не само един.. не може да е само той виновен! :?
Я не ми говори така,аз да не съм някаква селянка като тебе.Щом я обича толкова ще се съобразява с нея,няма да прави нещата дето я дразнят а тя пък няма да прави така че да се дразнят :-x :-x :-x :-x
nymphadora
12-27-2008, 05:47
:-o доста заплетена ситуация :-o
F_CK_all_I_need_is_U
12-27-2008, 07:40
Абе,ако наистина я обичаш толкова,колкото си мислиш,нямаше да и даваш поводи да ревнува. :!: Щом е такава,не можеш да я промениш,следователно или ще я приемеш каквато е и ще се стегнеш,или не и ще скъсате. :-| Щото иначе си хабите и нервите,и времето..
И земи и докажи тая твоя любов... #-o
Alabala16
09-02-2009, 23:19
Kolko hubavo beshe mili moi.............
prosti mi za tozi den v koito neshto sym sgreshila..i sym te nakarala da napishesh tova vsichkoto.
Prosti mi! ...
На това му се вика ревност,може би сте си омръзнали и всичко я дразни трябва разнообразие знам ли.....
valdesbg
09-03-2009, 05:28
...няма...Немога...НЕМОГА и НЕМОГА...няма...Немога...незн� �м...немога...незнам...немога.. .немога повече...
Филмирания си ти. Освен това си под чехъл, и освен това си женчо.
Проблема не е в ня, тя умело си играе с теб, щото си и позволил.А ти се залугваш че я обичаш, докато реално си зависим от нея.
С една дума - шмотльо.
dimitar_ak
09-03-2009, 06:02
Ясен пример на зависимост. Тя яко те върти пич
lubomirky
09-03-2009, 08:39
...няма...Немога...НЕМОГА и НЕМОГА...няма...Немога...незн� �м...немога...незнам...немога.. .немога повече...
Филмирания си ти. Освен това си под чехъл, и освен това си женчо.
Проблема не е в ня, тя умело си играе с теб, щото си и позволил.А ти се залугваш че я обичаш, докато реално си зависим от нея.
С една дума - шмотльо.
Колкото и грубо да звучи всеки път, винаги е прав :D
Kolko hubavo beshe mili moi.............
prosti mi za tozi den v koito neshto sym sgreshila..i sym te nakarala da napishesh tova vsichkoto.
Prosti mi! ...
Айде, сериала почна.
Момента, да видя имам ли достатъчно пуканки...
Първо: след като прочетох какви са отношенията ви, аз не видях някакво бъдеще да има тази връска. Много голям процент в една връзка се дължи на доверието и разговорите, а доколкото разбрах тя ти няма абсалютно никакво доверие.
Второ: Никой човек не заслужава такова отношение. Ти потъпкваш сам себе си... тя постоянно те наранява..
Знам че я обичаш и т.н но няма смисъл...
все пак ние само може да ти дадем съвети и да ти кажем това което е правилно, но нали знаеш че сърцето не слуша разума, но не потъпквай себе си заради едно момиче, което не оценява какъв човек си.. колко много си и дал и я обичаш... Ти заслужаваш нещо много по- добро... !!!
mechtaq_za_teb
09-03-2009, 11:52
Тя не е сигурна в теб. Там е проблемът. Ако тя танцува с момчета в дискотеката, не вярвам да ти е приятно, дори да няма нищо между тях. Винаги има едно "ако".
Трябва да си поговорите. Всичко това, което каза тук, го кажи на нея. Увери я, че няма защо да се тревожи, че я обичаш страшно много и не би я наранил. Ако трябва и го повтаряй известно време. Сигурна съм, че ще се оправите... просто трябват усилия.
NeonBlack
09-03-2009, 14:44
Хаха, ей, големци!
Шута и това е. Да говорел с нея, да й слушал проблемите - дали е нямало някой в миналото, дали не е породил несигурност с действията си. Пфффф.. Шунди с дупка между краката има сигурно над 4 милиарда на този свят. И всички се мислят за неподражаеми и единствени. Две думи: Не са. Кара те да се чувстваш зле -> Дузпа -> следващата.
Игнорирай заблудени овчици като lipstik и повече се заслушвай в приказките на мъжете (както винаги - valdes е прав). Иначе цял живот ще тичаш по гъза на разни принцеси от панелките в Люлин.
Alabala16
09-04-2009, 00:20
aide sega...izkarahte go nevinen:) az sam BIvshata mu priqtelka
i znam vsi4ko mn qsno!
toi mi izneveri, s druga i poneje izlqzoh po hitra i vidqh nqkav nomer v tela mu
taka nali nepoznat pak zvanqno v 3 h sutrinta i takaaaaaa suvsem slu4aino
ne padam ot mars i reshih da zvanna .. mn qko mi stana 4ovek :)
tazi lubov negova...naprao ot lubov mi izneveri :)
NO tva ste vie momchetata,obichate kurvi pred svestni momicheta...
kak da imash doverie na 4ovek,koito te luje........???!
e nqma kak da stane;]
prosto 4isto i qsno go hvanah i nqmashe kak da me izluje.
q se ebete u gyza si4ki,pisnalo mi e ot intrigi i gluposti!
kakva ti lubov ?
pfhahaha ......... naistina ima mom4eta,koito sa svestni
no sa mnogo malko i kak az ne popadnah na takiva oshte NEZNAM !
:?
Swingswing
09-04-2009, 02:12
i znam vsi4ko mn qsno!
toi mi izneveri, s druga i poneje izlqzoh po hitra i vidqh nqkav nomer v tela mu
e nqma kak da stane;]
kakva ti lubov ?
Е то и аз все свестни момичета търся и все на курви попадам ама какво да се прави :-x
0nem0retIme
09-04-2009, 07:49
Покажи й,че може да те загуби.. :)
dimitar_ak
09-04-2009, 08:01
i znam vsi4ko mn qsno!
e nqma kak da stane;]
kakva ti lubov ?
Айде веднага лепна курва на жена, която просто е била по-нахъсана да ти го дръпне. Ти защо нищо не направи да си го задържиш?
няма ти доверие или просто е много ревнива...бъди до нея ,успокоявай я ,кажи и че си с нея защото я обичаш и никога не би я наранил